|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
24.4.2009 14:25:54   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image user posted image user posted image user posted image  mater si me pogruntalauser posted image

ni kej za gruntat.... user posted image user posted image user posted image  predvidevam samo, da bi jaz isto nardila.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
24.4.2009 14:31:48   
pikica36
user posted image user posted image user posted image  
verjamem ja. sam a ni zanimivo, da včeraj sem bla še čist flegma , prepričana da se vlije  danes zjutraj. danes pa mi že dela psiha.user posted image user posted image user posted image user posted image baba neučakanauser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.4.2009 14:54:07   
Kruce Fiks

če ga bom danes kupila ga bom ziher takoj skurlauser posted image

ja, ja zdaj pa me že malo srbijo prstiuser posted image

Kupi 3kom

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.4.2009 15:05:02   
aqua77
No tako, imam termin v Dravljah!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
02.06. sva z dragim naročena, pa bomo vidli, kaj bo Ata povedal... user posted image

piki raje kakšenega več kupi kot pa premalo... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.4.2009 16:10:14   
miklarom
aqua77 - čestitam za datum in držim pesti da bo kaj dobrega povedal in naj se ti hitro vse začne da bo srečkauser posted image , pje sam jest vam povem da letos je full plodno leto in bo ogromnouser posted image , letos bomo vse srečkeuser posted image

pikica36 - kaj zdaj a je še belo, daj no hiter delaj test, sem tak firbčna da me kar razganjauser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
24.4.2009 17:01:57   
pikica36
aqua user posted image user posted image user posted image user posted image  končno se je začelo premikat v pravo smer. ampak upajmo, da do tega datuma sploh ne prideš ker boš maja srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
kupila sem pa dva testauser posted image  ne tri. me srbijo prsti, ampak bom počakala do jutri. prejšnji mesec je prišla 31 dan(čeprav je bila prej točno na 28-29 dan). in če je jutri dopoldne ne pricurlja naredim test.

tako zdaj pa grem špilat fatouser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
24.4.2009 17:27:23   
bbpikica
Dan konzervice.

Zofka jao ko da bi samo sebe poslušalauser posted image , mi je čisto jasno kaj želiš povedati. Vem da se je težko odpovedati sanjam in hrepenenju ampak včasih je pač potrebnouser posted image . Bodi močna in zaživi polno življenje, zadihaj z vsemi pluči in spusti veselje in srečo v svoje srce. Kaj pa veš kaj ti bo to prineslouser posted image

pikica da bi ti uspelo tokrat nalulati ta magični +

aqua bravo za datum pri atu, pa da se ne boš preveč ustrašla ker ima bolj direkten pristop in nič ne špara z besedami, v bistvu je pa dobričinauser posted image

miklarom super za celice zdaj pa hitro na gnezdenje da bo vse pripravljeno za otročkeuser posted image

gigi imej prekrasen in prečudovit vikend. Spočij se in pozdravi se. RTM

grethy z bacili pa res ni prov zlo okrog za razmetavat, ti se lepo pozdravi, jaz pa te pooblastim za organizacijo naslednjega srečanjauser posted image

kruce in lana mi se pa tako vidimo danes na Vrhniki

Vse ki vas nisem imenovala tudi vam želim čim prej +, pa čim lepše preživite praznike, predvsem pa imejte se radi.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
25.4.2009 8:16:01   
pikica36
še tukaj- DOBRO JUTRO!!!

kako je uspela fešta?? danes bote pa verjetno bolj pozno prilezli na RR , če je bilo včeraj veselouser posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
25.4.2009 8:58:48   
pikica36
punce- nisem zdržala- naredila bc in v trenutku sta se obarvaliuser posted image in to full močno, tako da ni dvomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obenem srečna , da user posted image  in hkrati zaskrbljena da se mi ne ponovi lanska zgodbauser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
25.4.2009 9:27:12   
reni70
Dan.jutro,user posted image

Najprej PIKICI36,čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,nisem spremljala tvoje zgodbe,kaj si nepričakovano zanosila??Ali kakšni drugi problem.

No danes sem bila pri Rešu,stopko si dam zvečer,v ponedeljek 27.4 pa punkcija.

Lepo preživite sobotno popoldne,,papa

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
25.4.2009 9:43:53   
barbara b

punce- nisem zdržala- naredila bc in v trenutku sta se obarvaliuser posted image in to full močno, tako da ni dvomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obenem srečna , da user posted image  in hkrati zaskrbljena da se mi ne ponovi lanska zgodbauser posted image

pikica čeeestitaaaaaaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
25.4.2009 10:05:42   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: reni70

,nisem spremljala tvoje zgodbe,kaj si nepričakovano zanosila??Ali kakšni drugi problem.

reni pričakovano in zaželjeno, ampak strah me je ker sem lani 2x zanosila in 2x splavilauser posted image

27.4. pa držimo zate pestkeuser posted image user posted image  naj bo uspešno

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
25.4.2009 11:43:57   
Kruce Fiks

še tukaj- DOBRO JUTRO!!!

kako je uspela fešta?? danes bote pa verjetno bolj pozno prilezli na RR , če je bilo včeraj veselouser posted image user posted image

Jao piki! Bi prišla včeraj na Vrhniko pa bi skupaj lulali....user posted image Čestitke, pa da bi se obdržalo!

Kak je bilo? Men zlo fejst, pa kak mi ne bi bilo v taki družbi??user posted image user posted image

Lana poslano!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 25.4.2009 11:44:24 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
25.4.2009 12:08:18   
LuNa73

kupila sem pa dva testauser posted image  ne tri. me srbijo prsti, ampak bom počakala do jutri. prejšnji mesec je prišla 31 dan(čeprav je bila prej točno na 28-29 dan). in če je jutri dopoldne ne pricurlja naredim test.

tako zdaj pa grem špilat fatouser posted image

sem najprej prebrala tole.... pa sem hotla napisat, draga moja pikica moj vonj se je tokrat spet izostril..... častna pionirska!  in pol grem dalje in preberem tole:

quote]IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

in sem veseeelaaaaaaaaaaaa... jejhataaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej pa si sam zapoj: Jujujuhuuuuuuuuuuu Vse skrbi so zdaj odveč, pikica36, tvoja bebica  ostala s tabo bo, ne boj se nič več.... (MELODIJA user posted image )!!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
25.4.2009 12:39:21   
pikica36
jauuuuuuuuuuuuuuuu!!! LUNA!!!!!!!!!!!!!!! duša izgubljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa to ni res, kje pa se skrivaš?? in ja.. zdaj verjamem , da orng vohaš!!user posted image user posted image user posted image

glavno da je fešta uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in kruce tebi pa verjamem da si se dobro počutil med takimi "fejst" babamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
25.4.2009 13:16:39   
lana70
alora, bilo je super (obevzno potrebno ponoviti naslednji mesec), kruce hvala za poslano - upam, da bo pravočasno....drugače pa halo!!! vidim, da je generacija zagledala plusek!!! Letnica - ČESTITKE in naj tako ostane do konca!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
25.4.2009 13:25:09   
Rakica_80
Pikica36, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepouser posted image  želimuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
25.4.2009 13:31:18   
LuNa73

jauuuuuuuuuuuuuuuu!!! LUNA!!!!!!!!!!!!!!! duša izgubljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa to ni res, kje pa se skrivaš?? in ja.. zdaj verjamem , da orng vohaš!!user posted image user posted image user posted image

Ej, jst se prmajem tule gor res na vsake kvatre enkrat... ampak vedno mi neki reče: pejt mal na RR, ravn takrat ko so same fajn novičke kle gor user posted image . Pa mam jst njuško.... zdej se ti sam pozitivno naravnaj, ko se ti bojo na obisk v tvojo bučko prtihotaple slabe misli.... kr lepo metlo vzam, pa jih pomet..šc šc... pa jim reč, da tokrat tu ni placa za njih.... pa raj povab na obisk kake lepe misli...mal fantazije... user posted image  Sej vem, da je lahk men govorit... ampak če se mal sam s seboj meniš - lepo seveda, pa se da odgnat te dvome in slabe misli... če ne drgač, vsaj za par minut.... user posted image . V glavnem, vse bo o.k tokrat! user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
25.4.2009 20:44:07   
lana70
kruce maš zs

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
25.4.2009 21:58:32   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

kruce maš zs

Dobu ZS, vrnu ZSuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
26.4.2009 6:49:30   
miklarom
pikica36 - kaj jaz to vidim, da si srečkauser posted image , pa to je super, čestitam ti iz vsega srca, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image , zdeja p čimbolj mirnouser posted image in zdravegauser posted image

pa sej ne morem verjet bolj se bliža mesec maj več je srečkuser posted image , tako da sedaj ba že imam tudi jaz upanje da nama uspe

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
26.4.2009 7:45:41   
Grethy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evooooooooooooo, sem jz vedla da aprila še ni konc, pa glih teb sem to rekla .... naaaaaa zdej pa maš ... jaz sem pa tko vesela zate da je noro ... vse bo okej, nč se bat (sej vem da se boš, dokler ne bo "opasnost" mimo) ... tkole; ŽELIM TI lepo nosečnost brez zapletov, strahov in enega (lahko tudi kak več) ZDRAVEGA OTROČKA ...

user posted image user posted image user posted image   BRAVO KONZERVICA KONZERVASTA !!!!!  user posted image user posted image user posted image

Si pustila sled na poti, da gremo po njej za tabo ??????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
26.4.2009 7:52:10   
pikica36
jutroo! hvala punce za ćestitke in lepe željeuser posted image user posted image

miklarom- do konec maja bo vse rozasto , boš videlauser posted image
sem vam pa pustila sled, da boste lahko šle za mano!user posted image user posted image user posted image
v glavnem jaz še glih ne dojemam najbolj , kaj se dogajauser posted image  niti se ne upam kaj preveč veselit.

prebudite se v lepo sončno jutro!! pri nas namreč že sije sonce

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
26.4.2009 8:04:19   
Grethy

jutroo! hvala punce za ćestitke in lepe željeuser posted image user posted image

miklarom- do konec maja bo vse rozasto , boš videlauser posted image
sem vam pa pustila sled, da boste lahko šle za mano!user posted image user posted image user posted image
v glavnem jaz še glih ne dojemam najbolj , kaj se dogajauser posted image  niti se ne upam kaj preveč veselit.

prebudite se v lepo sončno jutro!! pri nas namreč že sije sonce

Jutrčk nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tudi sonček potipal po terenu s svojimi zlatimi žarki ... naj bo karseda lep dan ...

Joj povej mi a sanje kaj pomenijo ... glede na to da sem itak na odklopu in da imam tako al tako že krvavo resne znake da bo user posted image pršla kot mora ... pa tud test sem že delala, zaradi radioaktivnega pregleda ... sanjala pa jako živo, kako sem brezbrižno šla polulat palčko, pa je blo tko kot pri tebi zares ... tristokosmatih ... sem pa mogoče sanjala tvoje testiranje ... ahaaaaaaaa ... to je bil znak da moram it gledat tle gor, da so lepe spremembe v seznamčku ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
26.4.2009 8:04:23   
Anonimen
Sem že na drugem forumu postavila isto vprašanje, vendar bi želela še tukaj vaša mnenja.user posted image

Zanima me kaj mislite o darovanih zarodkih? Midva z možem sva že nekajkrat poskusila z darovano žensko celico in moževim semenom, vendar ni uspelo. Zdaj nama v Pragi predlagajo, da bi sprejela darovani zarodek, tako, da nobeden od naju ne bi bil biološki starš. Naju to ne moti, me pa zanima mnenje ljudi, ki se že nekaj časa trudijo priti do otroka. Je kdo že kaj slišal o tem, in kakšni so uspehi? Bi se odločile za ta poskus, če bi bile vse druge možnosti že izčrpane?
Hvala za vaša mnenja.

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.