|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
23.4.2009 17:38:05   
Grethy
Kaj pa z mojim kopilotom ???

Se ni nč javla da pride ane ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
23.4.2009 17:45:27   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Kera je že tvoj kopilot? Ja zvrcn jo!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
23.4.2009 17:50:02   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Dajamaja je kopilot, saj res kje pa je zdajuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
23.4.2009 19:12:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Dajamaja je kopilot, saj res kje pa je zdajuser posted image

kaj dogaja na tej strani?? kako stoji jutrišnje srečanje....ah, dobro, vidim, da ima bbpikica vse pod kontrolo.....se vidimo jutri in upam, da s kakšno več, kot je na seznamu...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
23.4.2009 19:27:46   
dajamaja
Alo soko, ovdje orao. Prijem.

Sem ravno pravi čas mimo pridrajsala! Kako ste lepe moje in lepi moj? Sem prebrala za nazaj in vidim, da razen nekaj bolezni, se dobro držimo za svoja leta. Gretka, Gigi in Mausika dejte mal na sebe gledat in se čimprej pocajtat!

Aqua tvoje novice sem zelo vesel - zdaj pa kar u njega user posted image

KIWI saj rabiš le enega - veš da je nosečnost z dvojčki v naših letih rizična na kvadrat!

Miklarom, zdaj gre pa zares user posted image user posted image user posted image

Pikica 36 še mal beline in gremo lulat!

No, tule me pa EMŠO izdaja in detajli niso več v glavi ... vsem pa itaq držim pesti za našo skupno vročo željo.

Glede srečanja imam par razlogov, zakaj mi ŽAL ne bo uspelo. Res sem se veselila, da vas spoznam generacijo moja, vendar imam jutri zjutraj UZ pri Rešu (da vidmo, kako je gnezdece za pingvinčke berajt). Kar pomeni, da vstanem ob 4ih ponoč. In mi zvečer ne bo nazaj v LJ za hodit, ker v soboto zjutraj gremo pa na izlet. Poleg tega imam vsak petek zvečer trening, tudi ob torkih.

Želim vam lepo srečanje in da se čimprej spet dogovorite, da se vam tudi sama pridružim!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
23.4.2009 19:34:12   
dajamaja
Še tole ... Gigi take lepe pingvinčke si mi prilepila user posted image user posted image user posted image user posted image tako živahna sta, upam, da se bosta tudi v resnici tako izkazala - HVALA!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
23.4.2009 19:35:21   
bbpikica
Dajamaja imaš opravičeno jutri, gnezdenje je pa le gnezdenjeuser posted image . Ti maksimalno tapiciraj gnezdece in ga ogrej da bo ata Reš sam pogledaluser posted image

Lana zgleda da bomo jutri na srečanju samo mi trije s Krucetomuser posted image . Če je tako se lahko tudi kje bližje dobimo kot je Ljubljanauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
23.4.2009 20:04:47   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Dajamaja imaš opravičeno jutri, gnezdenje je pa le gnezdenjeuser posted image . Ti maksimalno tapiciraj gnezdece in ga ogrej da bo ata Reš sam pogledaluser posted image

Lana zgleda da bomo jutri na srečanju samo mi trije s Krucetomuser posted image . Če je tako se lahko tudi kje bližje dobimo kot je Ljubljanauser posted image

pol pa lahko kar v Vrhniki pristanemo.....ali Logatcu, ali kjerkoli....bom pošpegala, kje ste se zmenili - še danes.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
23.4.2009 20:05:43   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Alo soko, ovdje orao. Prijem.

Sem ravno pravi čas mimo pridrajsala! Kako ste lepe moje in lepi moj? Sem prebrala za nazaj in vidim, da razen nekaj bolezni, se dobro držimo za svoja leta. Gretka, Gigi in Mausika dejte mal na sebe gledat in se čimprej pocajtat!

Dajči lepo in predvsem fajn user posted image user posted image uštimaj  pri atu ... bo blo majsko dete user posted image user posted image user posted image

No evo na, moja kopilotka ima tud zadrege,
Gretika je pa fasala še en svetovni nahod z rahlo anginco, ki je pa zanemarljiva z današnjim pregledom,
 sem namreč radioaktivna in sevam
,
tako da se danes ne smem z nikomer dotikat,
pa par dni se probat izognit druženju z malimi otročki in nosečnicami,
torej dragi moji,
definitivno me jutri ne bo med vas,
je čist dost če so mene zagiftali,
ve pa le pripravljate teren za otročke, ene ste že čist blizu, ene že tam ...
še bodo srečanja in bo "mamica te teme" tud pršla prečekirat svoje otročke ( vse vas),
tokrat boste pa zvozile brez mene zaradi vaše varnosti ...

Bom pa zahtevala intenzivno poročilo user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
23.4.2009 21:02:52   
Kruce Fiks
No, če je taka revšna tle gor lahko pa res gremo tud kam bliže....
Pravzaprav bi lahko šli kar kam kaj pojestuser posted image . Ka pa vem Boter itd.
To prepuščam BBuser posted image . Bi človek pričakoval da so babe po 40 bolj na izi, a očitno vam življenje šele tedaj podkuri pod nogami pa ni nobenega časa več.

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
23.4.2009 21:46:16   
zofka7
Drage konzervice in konzervek!

Jaz ne morem več. Ne grem se več. Vse tole hormonsko s....e mi je prišlo čez glavo. Ugotovila sem, da se že nekaj let namesto s svojim sinom in možem ukvarjam s tem, kaj naj še naredim, da bom zagledala klinčevi + na CBju. Da spravljam obleke in igrače svojega sina, kot da bova imela vsaj še pet otrok. Da se ne vpišem na podiplomca, ker "bom naslednji mesec itak zanosila" - ha, ha. Da nočem na dopust kam dlje, ker "kaj pa če rata, moram bit blizu GK, če bo kaj narobe". Da ne sprejemam novih projektov, ker "jih itak ne bom speljala do konca, ker bom noseča in me bodo vrgli na avtomatsko bolniško, potem bo pa itak porodniška".

Da ne omenim, da bi imela 47 let (če mi v tem trenutku po čudežu rata zanosit), ko bi šlo dete v prvi razred. Tam je zdaj moj sin. In namesto, da bi se mu posvetila, se ukvarjam s "če bi..."

Budalo.....

Izstopam iz igre. Mirno me črtajte s seznamov, bom pa vedno ostala vaša navijačica. Čisto vsakemu od vas želim veselje ob rojstvu, prvih gibih, joku, smehu, korakih, prvih čebljanjih, besedah, prvih ne in predvsem veliko ljubezni med vami in vaših partnerjem. Dražim pesti in vse ostalo, da bi vam uspelo, kar želite...

Lp,

Katja

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
24.4.2009 7:45:44   
pikica36
jutro!!!

zofka, joj me je kar spreletelouser posted image , podobne misli tud meni včasih pridejouser posted image
popolnoma te razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako kaj srečanje?? zgleda da konzerve štrajkamouser posted image meni je res žal da tokrat ne morem pridet, ampak naslednjič pa zagotovo probam uletet, čeprav mi je Lj takoo dalečuser posted image oz. ko pridem enkrat do AC je ok. samo prej do arje vasi je pa živa katastrofa.

pri nas zaenkrat še furamo belinouser posted image , kako dolgo še pa.......živi bili i videliuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
24.4.2009 8:58:46   
aqua77
zofka7, kot da berem svojo zgodbo.
Sin v petem!!!! razredu, ne sprejeman večjih projektov v službi, ker se mi zdi da je plus za vogalom, če ne že pred vrati.... Nočem daleč na dopust, rajši ne na letalo, čeprav vem, da nima veze... Kaj čmo, ko nas začne obračat se potem kar ne konča ta začarani krog...

Korajžna si, da si se odločila za koreniti rez... Kaj pa veš, vsi pravijo, ko so najmanj pričakovali, jih je vesela novica presenetila... Iz srca upam in ti privoščim, da se tudi pri tebi ponovi ta fenomen! Uživaj življenje z veliko žlico in nadoknadi vse, kar si med tem preskočila!!!
Pa vso srečo!!!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
24.4.2009 8:59:36   
aqua77
Piki naj bo belo, belo, belo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
24.4.2009 12:08:23   
gigi1
Oj konzervice in konzervans

Gretka, pa kaj te je doletelo, srce? Kakšno zračenje? Od kod? Upam, da boš kmalu dobra.

Dajči drži se in naj bo tokrat uspešno user posted image

Zofka sem najprej prebrala na IVF temi in me je kar zelo zaskrbelo. Sedaj sem vseeno pomirjena. Res te razumem user posted image . Pridi nas še kaj pogledat. RTM

Pikica36 naj bo belo še dolgo. Navijam user posted image  user posted image  user posted image

Lepo se imejte. Lepe praznike. Uživajte, pa se kaj pišemo naslednji teden

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
24.4.2009 12:38:51   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image Zofkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
24.4.2009 12:55:48   
pikica36
gigi uživaj kjerkoli že boš!!!!
tudi tiste , ki grete danes na "fešto" mejte se fajnuser posted image user posted image user posted image  in pa poročajte !!!!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
24.4.2009 13:01:59   
aqua77
piki, kej novga????? user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
24.4.2009 13:15:03   
miklarom
danuser posted image . jaz sem nazaj iz punkcije. imela se 12. zelo lepih celic user posted image user posted image user posted image   ET imam 29.4.-sreda

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
24.4.2009 13:24:36   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

piki, kej novga????? user posted image user posted image

nič novega , vse po staremuser posted image user posted image user posted image  a veš da me ma , da grem kupit test, pa če je jutri ne bo da ga naredim v nedeljouser posted image , ker če jutri ne bo, si bom vse nohte pogrizla do torka, ko lahko pridem do dm ali lekarneuser posted image user posted image  samo kolikor se poznam , če ga bom danes kupila ga bom ziher takoj skurlauser posted image

ja, ja zdaj pa me že malo srbijo prstiuser posted image

miklaromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma ima da je +++++++

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
24.4.2009 14:15:30   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

danuser posted image . jaz sem nazaj iz punkcije. imela se 12. zelo lepih celic user posted image user posted image user posted image   ET imam 29.4.-sreda

SUPER MIKLAROMČEK!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
24.4.2009 14:17:39   
pikica36
aqui si v službi??

jaz še 40 min pa šibam domovuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
24.4.2009 14:18:19   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

aqui si v službi??

jaz še 40 min pa šibam domovuser posted image

HVALA ENAKO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
24.4.2009 14:18:49   
aqua77
pomoje se boš še v apoteki ustavla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
24.4.2009 14:19:49   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image  mater si me pogruntalauser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.