![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 8:51:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy oJLA Jaz sem ta teden na relaciji Celje - Slovenj Gradec - Celje - Rogaška Slatina - Celje - Slovenj Gradec - Celje pa vmes še verjetno Trzin in Kranj ampak se pa zna nardit, da me z=be za v petek, moj ima neke načrte tihe ... bom vidla , dej me na spisek pa vprašaj prlepi zraven ... Kera že rabi Maco, pa kolk že ??? Morgen!!! Jaz sem za maco težila... Pomoje je rabim ene par kil...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 10:50:13
|
|
|
|
gigi1
|
Dan Aqua super novice Gretka pocajtaj se nam čim prej Miklarom upam, da bo danes stopka Kiwi navijam . Pikica 36 kako nam kaže? Mausika upam, da se boš kmalu pozdravila. Po mojem se šteje 1. dam M takrat, ko se je zares ulila. BB, Kruce, Lana, Še enaT, neodkrita, Reni, Zofka in vse, ki vas nisem naštela objemčke vsem. Za srečanje se pa ne morem z gotovostjo prijavit. So naju prijatelji povabili na vikend in bova šla verjetno že v petek . Bom še sporočila.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 10:57:24
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Za srečanje se pa ne morem z gotovostjo prijavit. So naju prijatelji povabili na vikend in bova šla verjetno že v petek . Bom še sporočila. V petek ponoči, oziroma v soboto zgodaj zjutraj...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 11:48:40
|
|
|
|
pikica36
|
hoj !! gigi tebe pa že dolgo ni blo na spregled, ali pa sem te jaz zgrešila pri nas še NIČ ne kaže- ne tako ne drugače vidim da so priprave za fešto v polnem zagonu upam da se vam na naslednjem srečanju pridružim.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 13:44:15
|
|
|
|
miklarom
|
, evo danes zvečer pade STOPKA , punkcija je v petek 24.4.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 13:46:10
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Pikica36 (38) M ne pričakuje 24.04. Aqua 77(32) M ne pričakuje 13.5 V POSTOPKU Miklarom (37) punkcija 24.4. Lana70 (38) UZ 24.04. Reni70 (38) začetek postopka NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (41) pavza gigi (43) pavza zofka7 (39) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 13:47:51
|
|
|
|
gigi1
|
Miklarom super . Pa mirno roko pri stopki Pikica si spregledala . Sem se oglasila 2 strani nazaj . Navijam za belino
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 14:09:47
|
|
|
|
pikica36
|
ups
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 15:45:16
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dan Gretka pocajtaj se nam čim prej Ojla zlato moje, neki smo se zakvačkali s terminom ane ... bemo mast ... ampak ... bomo vidl ... sicer fajn dvomom da mi bo uspelo, ker se niti ne počutim glih briljantno in ... Kar se cajtanja tiče, pa sej veš kako je z mano ... da sem ko unale na sliki , se zmer na noge postavm kako si ti ... opaaaaaaaaa žurka na vikendici ... sam brž pejt (zdej me bojo vsi popluval )
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 15:47:21
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy oJLA Jaz sem ta teden na relaciji Celje - Slovenj Gradec - Celje - Rogaška Slatina - Celje - Slovenj Gradec - Celje pa vmes še verjetno Trzin in Kranj ampak se pa zna nardit, da me z=be za v petek, moj ima neke načrte tihe ... bom vidla , dej me na spisek pa vprašaj prlepi zraven ... Kera že rabi Maco, pa kolk že ??? Morgen!!! Jaz sem za maco težila... Pomoje je rabim ene par kil... Smeh je pol zdravja ... eko vidš ... to je že en znak ... ko se konkretno odločiš se pa javi na z.s.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 19:58:17
|
|
|
|
reni70
|
Ojla konzervice,kako smo kej?Jest sem res za po riti natepst.Tolk sem lena,da se mi ne da tud enega stavka napisat. Malo me razpoloženje daje,napihnjena sem že tud od teh hormončkov. Jutri imam prvi UZ,sporočim kdaj bo predvidoma punkcija. Kdaj pa imate ta žur?Mogoče se bi pa še jest oglasila. No to bo zaenkrat kar dosti zame ,jutri sporočim.Papa vsem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 21:18:51
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: reni70 Ojla konzervice,kako smo kej?Jest sem res za po riti natepst.Tolk sem lena,da se mi ne da tud enega stavka napisat. Malo me razpoloženje daje,napihnjena sem že tud od teh hormončkov. Jutri imam prvi UZ,sporočim kdaj bo predvidoma punkcija. Kdaj pa imate ta žur?Mogoče se bi pa še jest oglasila. No to bo zaenkrat kar dosti zame ,jutri sporočim.Papa vsem To bi bilo pa super, če boš do datuma žurčka sploh uspela priti spet tle mim 24.4. ob 19h v Franci na balanci..
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 22.4.2009 21:19:20 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.4.2009 23:02:25
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom , evo danes zvečer pade STOPKA , punkcija je v petek 24.4. navijam za mirno roko in nebolečo punkcijo!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 5:43:24
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom , evo danes zvečer pade STOPKA , punkcija je v petek 24.4. navijam za mirno roko in nebolečo punkcijo!!! se pridružujem željam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 8:48:42
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Opa, kaj to berem?? Hja LANA 70, vse najboljše! Pa da bi.........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 8:59:06
|
|
|
|
Grethy
|
Sej res naša Lanika ma pa bršdej dons VSE NAJ NAJ, NAJBOLJ PA, SAJ VEŠ KAJ !!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Grethy -- 23.4.2009 9:00:14 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 9:02:47
|
|
|
|
reni70
|
Jutro,........grdo vreme,samo to napišem pa spat. Včeraj ponoči nisem spala niti 10 min.Ob 6h pa bila pri Rešu. Ker nisem imela prevoza sem se morala znajdit,pa klicat taxi.Ura bla že 4h zjutraj sem si rekla brez veze da grem spat,rihtala se pa kavico popila pa start. Za nazaj sem bla pa še mokra ko cucek.Tko,da tole jutro mi res ni pasalo it v Dravlje,kot ponavadi. V soboto imam spet Uz.folikli so na obeh straneh, endometrij pa 8mm.Zraven sem dobila še cetrotide. Pijem čaj krvomočnica,upam,da je to taprava kombinacija. Nočko iz moje strani,vam pa želim,da si polepšate dan,tako kot vam paše Papa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 9:04:32
|
|
|
|
lana70
|
hvala, hvala,še letos trojka spredaj.....drgač po kot vino, a ni tako: starejše kot je, boljše je......ni kaj, jutri častim.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 9:07:46
|
|
|
|
aqua77
|
Lana vse naj naj, za tvoj direndaj....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 9:21:37
|
|
|
|
aqua77
|
Pikica a zdej že kaj srbijo prstki??? Kej novga???? Znakci, počutje??? Navijam.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 10:07:54
|
|
|
|
pikica36
|
jutroo! ma prstki nič ne srbijo me pa malo boli križ- znak za , ponavadi ampak saj sem ti rekla da mam filing da v petek ali pa v soboto zjutraj pricurlja. no, če je pa takrat ne bo , pol pa me bojo že verjetno srbeli samo pol je praznik pa prej ko v torek ne pridem do testa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 12:29:12
|
|
|
|
mausikaa
|
Lana vse naj naj, pa sej veš kaj ti tudi jaz želim jaz končno zaključujem z bolniško in grem v torek delat...mi je že kar dolgčas doma...ko bom pa v službi si bom pa želela biti spet doma no ja, ampak saj bo... se počasi končuje - aleluja! Klomifen pa bom ta ciklus izpustila, itak je vse zmedeno in če bom en mesec brez pa tudi ne bo nič narobe... pa še za seznamček: ne pričakujem tam okoli 20.05
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 16:44:51
|
|
|
|
bbpikica
|
Miklarom čestitke za stopko Gigi če boš šla v petek na vikend, se imej super fajn, pa še fajn super zraven, saj to rabita Grety pocajtj se čim prej Kruce in lana zgleda da bomo v petek sami žurali
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 16:47:19
|
|
|
|
bbpikica
|
Lana vse naj naj za rojstni dan, da bi ti vedno sijal sonček v srčku in da bi ti bila usoda naklonjena. Naj ti prihodnost izpolni najbolj skrite želje in vse ostale.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.4.2009 16:49:41
|
|
|
|
bbpikica
|
Takole zdaj pa dokončno 1. srečanje konzervic in konzervansov bo ta petek 24.04. . Dobimo se ob 19 uri na terasi Acapulca, to je lokal nad Franci na belanci, da se ne bomo iskali ker se vsi še ne poznamo. Zdaj pa samo še spisek prisotnih sestavimo. Seveda so tudi vse navijačice in navijači pa fenice in feni vabljeni BBpikica lana70 kruce fiks Aqua bo mogoče uletela Grethy bo mogla mal ovinka narest ( upam da ji rata) Gigi mogoče če ne bo šla na vikend ( ji prvoščmo da gre ) katera se bo še pofočkala da pride na srečanje
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.