zofka7
|
Drage konzervice in konzervek! Jaz ne morem več. Ne grem se več. Vse tole hormonsko s....e mi je prišlo čez glavo. Ugotovila sem, da se že nekaj let namesto s svojim sinom in možem ukvarjam s tem, kaj naj še naredim, da bom zagledala klinčevi + na CBju. Da spravljam obleke in igrače svojega sina, kot da bova imela vsaj še pet otrok. Da se ne vpišem na podiplomca, ker "bom naslednji mesec itak zanosila" - ha, ha. Da nočem na dopust kam dlje, ker "kaj pa če rata, moram bit blizu GK, če bo kaj narobe". Da ne sprejemam novih projektov, ker "jih itak ne bom speljala do konca, ker bom noseča in me bodo vrgli na avtomatsko bolniško, potem bo pa itak porodniška". Da ne omenim, da bi imela 47 let (če mi v tem trenutku po čudežu rata zanosit), ko bi šlo dete v prvi razred. Tam je zdaj moj sin. In namesto, da bi se mu posvetila, se ukvarjam s "če bi..." Budalo..... Izstopam iz igre. Mirno me črtajte s seznamov, bom pa vedno ostala vaša navijačica. Čisto vsakemu od vas želim veselje ob rojstvu, prvih gibih, joku, smehu, korakih, prvih čebljanjih, besedah, prvih ne in predvsem veliko ljubezni med vami in vaših partnerjem. Dražim pesti in vse ostalo, da bi vam uspelo, kar želite... Lp, Katja