|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
20.4.2009 19:10:41   
mausikaa
ojla moje konzervice in konzervek seveda,
evo spet mene malo pri vas, sem doma na bolniški in na antibiotikih...nič fajn...
moja menstra me j**e 300/h, prejšnji teden v ponedeljek sem bila prepričana da je prišla na obisk in se je potem cel teden packlala, včeraj pa je prišla v celem svojem zanosu - sem več ne WC-ju kot kjerkoli drugje...in zdaj ne vem kako naj računam tole vse skupaj ta mesec, ali naj smatram da je bil včeraj 1. dan ali kako?? nimam pojma...

glede srečanja pa tkole: glede na to da sem na bolniški ne bi bilo fajn da me kdo vidi kje zunaj...žal bom preskočila...edino če bo kakšen drug termin?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
20.4.2009 19:10:48   
lana70
MA NE MOREM VERJET!!!!! BB PIKICA,  očitno je moral nekdo po mizi udarit!!! Dobra si, in ti Grethy tudi, obvezno te moram spoznat!!! Torej srečanje BO 24.4., kjerkoli boste rekle, pridem.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
20.4.2009 19:25:17   
bbpikica
Ojla.

Takole zdaj pa dokončno 1. srečanje konzervic in konzervansov bo ta petek 24.04. . Dobimo se ob 19 uri na terasi Acapulca, to je lokal nad Franci na belanci, da se ne bomo iskali ker se vsi še ne poznamo. Zdaj pa samo še spisek prisotnih sestavimo.

BBpikica
lana70
kruce fiks

Vsem ki se nam tokrat na žalost ne boste mogli pridružit, pa obljubljam da bomo srečanje kmalu ponovili, ampak enkrat je treba začet, drugač nas bo minila voljauser posted image

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 20.4.2009 19:27:23 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
20.4.2009 19:29:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Ojla.

Takole zdaj pa dokončno 1. srečanje konzervic in konzervansov bo ta petek 24.04. . Dobimo se ob 19 uri na terasi Acapulca, to je lokal nad Franci na belanci, da se ne bomo iskali ker se vsi še ne poznamo. Zdaj pa samo še spisek prisotnih sestavimo.

BBpikica
lana70
kruce fiks

Vsem ki se nam tokrat na žalost ne boste mogli pridružit, pa obljubljam da bomo srečanje kmalu ponovili, ampak enkrat je treba začet, drugač nas bo minila voljauser posted image

svaka čast......

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
20.4.2009 19:37:03   
lana70
bbpikica maš zs

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
20.4.2009 19:43:18   
bbpikica
Ja Grety pa Gigi kaj je pa to vaju zdaj napadlo. Poleg vsega sr*anja vama pa zdaj še zdravje nagaja. Upam da se pozdravita in se nam pridružitauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
20.4.2009 20:52:20   
Kruce Fiks

Ja Grety pa Gigi kaj je pa to vaju zdaj napadlo. Poleg vsega sr*anja vama pa zdaj še zdravje nagaja. Upam da se pozdravita in se nam pridružitauser posted image

Po napisanem nisem imel občutka da bi oni 2 špricali Francija........

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
20.4.2009 21:36:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Po napisanem nisem imel občutka da bi oni 2 špricali Francija........

a ne verjamem, grethy in gigi1 ziher prideta!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.4.2009 9:23:25   
aqua77
Morgen!!

Pri nas dobre novice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Spermiogram imamo bp!!! user posted image user posted image user posted image  Je zdravnik mojmu rekel, da jih lahko 5 naredi če hoče... user posted image user posted image user posted image

Jutri grem k moji G po K, ker sem na začetku cikla in mogoče mi da še prometrium, mi bo povedala vse jutri popoldne!!! Končno se je začelo nekaj premikat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.4.2009 9:27:07   
pikica36
še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.4.2009 9:30:04   
T1979
Aqua77 super za dragega. user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa veselo naprej. Srečno.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.4.2009 9:31:01   
aqua77
Hvala pupike moje konzervaste... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.4.2009 10:20:12   
Kruce Fiks
Zdaj ko dragi ve da je vse OK pa nehat ne bo znal....user posted image user posted image

Ja, pa naredita v petek pavzo pa prita k Franciju!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 21.4.2009 10:21:01 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.4.2009 10:37:51   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Zdaj ko dragi ve da je vse OK pa nehat ne bo znal....user posted image user posted image

Ja, pa naredita v petek pavzo pa prita k Franciju!

Kruce, temu sem se pa nasmejala... user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom probala uletet, sam nič ne obljubim, ker sem na morju doma, pa mi je mal dolga, pa še kolegica praznuje RD, ampak z dobro organizacijo bi se mogoče vse dalo zrihtat... user posted image  Bi vas res rada v živo vidla... user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.4.2009 12:17:12   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Kruce, temu sem se pa nasmejala... user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom probala uletet, sam nič ne obljubim, ker sem na morju doma, pa mi je mal dolga, pa še kolegica praznuje RD, ampak z dobro organizacijo bi se mogoče vse dalo zrihtat... user posted image  Bi vas res rada v živo vidla... user posted image

Lana je na pol poti od tebe.

Kak zdaj vse pravte "bom probala vletet"? Jaz bom pa dežural in sprejemal "leteče" pri na pol podrtem stanovanju in familiji že 14 dni nastanjeni pri taščiuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.4.2009 14:57:33   
lana70
ni problema, samo povejte, kje vas poberem...seveda na relaciji Postojna - Ljubljana....

Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.4.2009 16:03:01   
Grethy
oJLA

Jaz sem ta teden na relaciji Celje - Slovenj Gradec - Celje - Rogaška Slatina - Celje - Slovenj Gradec - Celje pa vmes še verjetno Trzin  in Kranj ampak se pa zna nardit, da me z=be za v petek, moj ima neke načrte tihe ... bom vidla , dej me na spisek pa vprašaj prlepi zraven ...

Kera že rabi Maco, pa kolk že  ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.4.2009 16:14:10   
sonček33
Grethy - pa koga ti loviš po Sloveniji?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.4.2009 16:55:47   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

... bom vidla , dej me na spisek pa vprašaj prlepi zraven ...

Grethy!!!!!!!!!!!!user posted image
Je treba kdaj dragemu znat reči ne! Ga pol še bolj rola!
Si ne predstavljam 40+ brez tebe!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.4.2009 17:45:39   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

oJLA

Jaz sem ta teden na relaciji Celje - Slovenj Gradec - Celje - Rogaška Slatina - Celje - Slovenj Gradec - Celje pa vmes še verjetno Trzin  in Kranj ampak se pa zna nardit, da me z=be za v petek, moj ima neke načrte tihe ... bom vidla , dej me na spisek pa vprašaj prlepi zraven ...

Kera že rabi Maco, pa kolk že  ???

ja grethy, to pa res,......pa taglavne smo ble za žur organizirat (poglej na taprvi spisek!!!), zdej boš pa manjkala!! halo, naredi en ovink, pa zadeve malo preloži, pa bo...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.4.2009 20:21:37   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Grethy - pa koga ti loviš po Sloveniji?

Svoje zdravje user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.4.2009 20:59:13   
bbpikica
Takole zdaj pa dokončno 1. srečanje konzervic in konzervansov bo ta petek 24.04. . Dobimo se ob 19 uri na terasi Acapulca, to je lokal nad Franci na belanci, da se ne bomo iskali ker se vsi še ne poznamo. Zdaj pa samo še spisek prisotnih sestavimo. Seveda so tudi vse navijačice in navijači pa fenice in feni vabljeniuser posted image

BBpikica
lana70
kruce fiks

Aqua bo mogoče uletela
Grethy bo mogla mal ovinka narest ( upam da ji rata)

katera se bo še pofočkala da pride na srečanje?

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 21.4.2009 21:01:57 >

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.4.2009 20:59:29   
bbpikica
Večer vsem.

Aqua super za premik stvari, zdaj pa samo proti user posted image

Kruce ti bom jaz in lana delale družbo pa bomo skupaj čakali tiste ki bodo samo uletavale

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.4.2009 21:04:14   
lana70
no, kje ste še ostale punce..dajamaja, pa Gigi, pa Zofka, pa še ena T, mausika, neodkrita, pikica 36, .....dejmo konzervice 

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.4.2009 21:41:25   
Kruce Fiks

Večer vsem.

Aqua super za premik stvari, zdaj pa samo proti user posted image

Kruce ti bom jaz in lana delale družbo pa bomo skupaj čakali tiste ki bodo samo uletavale

OK

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.