![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 17:45:19
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Iz tvojih ust v veš čigava ušesa. Preberi tole ....se boš mogoče spomnla kaj jst pravim na tale ušesa pa usta
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 17:45:29
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 LuNa ??????????? men pa zdaj neki ni jasno. kako vezo imata Ti pa Kruce???? nič jasno, pa nisem blond
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 17:48:09
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 LuNa ??????????? men pa zdaj neki ni jasno. kako vezo imata Ti pa Kruce???? nič jasno, pa nisem blond Kruce fiks, ti se kr smej... ampak sem v nekaterih glavah očitn nardila pravo štalo z mojim oglašanjem . Se vsaj režim in zabavam ob vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 17:48:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Iz tvojih ust v veš čigava ušesa. Preberi tole ....se boš mogoče spomnla kaj jst pravim na tale ušesa pa usta ...gate dol, pa noge v luft (še boljš narazen), pol pa bo kaki efekt... Za crknat od smeha... Joj, se zdaj spomnem kolk sem se že prvič režala, ko sem tole prebrala. Stara, ti si res zakon.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 17:52:45
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Za crknat od smeha... Joj, se zdaj spomnem kolk sem se že prvič režala, ko sem tole prebrala. Stara, ti si res zakon. Še enkrat sprašujem, a brez stara res ne bi šlo pr men? No, sam da si se nasmejla... jst pa ko sem brebrala ta ušesa pa itd., sem se takoj spomnla na moje modrovanje.... sam sem mogla razmislt na kiri borbi je blo... sem res hvaležna temule stricu guglu k ma tak fajn spomin in vse najde... sem dala pa not besede: nova borba, noge v luft Vidiš, on je takoj vedu za kaj se gre
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 18:08:04
|
|
|
|
gigi1
|
Vidim, da se zabavate ...pa še mene malček obirate zraven Lunca sem se fajn nasmejala. Mene je zavedel post od Bety, ki ti sporoča, da bo vse dobro in drži pesti do konca. Sem mislila, da je pri tebi kaj novega in da se poznata še s kakšne druge teme. No pa je zmešnjava kar popolna Miška a jaz tebi zgledam kot huda? Nič ne smetita teme. Saj je prav fino, če je živahno tukaj gor. Se mi zdi, da smo se Borke kar začele nabirat na tej temi Kruce boš mogu kakšno slikco gor nalimat, da bodo punce vedle, da si naš dobri dečko Mausikaa in Pikica malenkost
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 18:33:52
|
|
|
|
gigi1
|
Ju3 je pomemben dan za našo BBpikico. BB naj bo neboleča in naj bo čimveč jajčk, naj BBpikec dobre plavelčke prispeva, da se bodo celice lepo oplodile in bo kakšna še za v skrinjo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 18:46:46
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ju3 je pomemben dan za našo BBpikico. BB naj bo neboleča in naj bo čimveč jajčk, naj BBpikec dobre plavelčke prispeva, da se bodo celice lepo oplodile in bo kakšna še za v skrinjo Jao gigi kako hudo navijanje , a se lahko še jaz priključim , a vela navijat zase
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 18:49:13
|
|
|
|
gigi1
|
BB veš, da lahko . Več nas je bolj je pestro .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 20:22:01
|
|
|
|
bbpikica
|
Kje se pa naša grethy skriva
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 20:25:42
|
|
|
|
Grethy
|
ne skriva se sam ne more napisat posta .. .no to že ...sam ga ne pošlje Lej hudimana, zdej je pa šlo ... sam tolk ... ni več belo ... je že roza ki se preveša v rdečo ... je-bi-ga ... nau treba čakat 17.1. je že tle
< Sporočilo je popravil Grethy -- 15.1.2009 20:26:33 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 20:26:44
|
|
|
|
gigi1
|
Gretkaaa pa si me takoj demantirala . Kje si ti srce? BB a si zmenjena s Krucetom za lecnije? Kar eno uro prej vzemi, da sigurno prime.
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 15.1.2009 20:27:39 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 20:31:53
|
|
|
|
miklarom
|
gigi1- joj ti pa znaš človeka spraviti v dobro voljo, veš kako rada bi šla v toplice za vikend pa delam po cele dneve 10.ur . grema pa z mojim naslednjo soboto za 14. dni na Roglo smučat, sma si mal dopusta res privoščila, da se malo odklopim od službe in vsega, nabwerem novih moči in energije , da nama bo potem sigurno ratalo. kak vas mam jest vse rada moje pupike objemčke za vas
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 20:34:47
|
|
|
|
miklarom
|
jutri je tvoj dan držim pestke zate in navijam , da jih boš čimveč pridelala
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 20:36:27
|
|
|
|
gigi1
|
Gretka pa tko sem upala, da boš ti prva med nami konzervami A so ti kaj dvignili dozo klomifena? Miklarom vidiš, da bo hitro minilo . Na Rogli greš pa lahko še v Zreče mal pogledat. Samo pazita tvoj lubi se ne sme savnat, ker ni dobro za plavalčke. A tud vse vikende delaš . Si v turizmu? Gostinstvu? Barbi vidim te . Si se pocajtala?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 15.1.2009 20:37:32 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 20:50:49
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Vidim, da se zabavate ...pa še mene malček obirate zraven Lunca sem se fajn nasmejala. Mene je zavedel post od Bety, ki ti sporoča, da bo vse dobro in drži pesti do konca. Sem mislila, da je pri tebi kaj novega in da se poznata še s kakšne druge teme. No pa je zmešnjava kar popolna Na kaj pa ti napeljuješ? Kruce boš mogu kakšno slikco gor nalimat, da bodo punce vedle, da si naš dobri dečko Pa ja, pa da celo mesto zve da tu babiciram z vami...
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 15.1.2009 20:53:21 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 20:57:27
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce sem mislila, da Lunci kaj zamuja in da Bety navija Ha ha, ta bi bla pa močna, da bi te kdo spoznal . Sem se hecala za sliko. Sam predstavit sem te hotla novim prijateljicam, da ne bo več zmešnjave glede spola
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 21:21:07
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Gigika, mal sem se pohecal, nauš mislna da sem hud A veš ti da jaz sem tudi probal zmanšat s palčki, pa mi jih je ratalo le še več. Tak da sem potem mogel kar odrezat. Sicer sem imel kar krizo, sem se znašel 3 dan abstinence v LJ na urgenci....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 21:30:16
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce a ne ga srat . Kar na urgenci . Pa kako te je tolk zvilo? jaz sem še kar pridna . Ene 3 smotke na dan prižgem, pa še te sam na 1/4 pokadim. Je to pri mojih 30 letih po najmanj škatlo na dan že velika zmaga . Ne vem pa kolk časa bom zdržala . Do prve žurke verjetno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 21:36:31
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kruce a ne ga srat . Kar na urgenci . Pa kako te je tolk zvilo? jaz sem še kar pridna . Ene 3 smotke na dan prižgem, pa še te sam na 1/4 pokadim. Je to pri mojih 30 letih po najmanj škatlo na dan že velika zmaga . Ne vem pa kolk časa bom zdržala . Do prve žurke verjetno Ja pišuka, sej žurka bo pa menda drugi teden! Ne se pustit! Ja sem bil s psom na sprehodu, ko se mi je začelo ornh vrteti... Ma se mi je kar tema delala. Sem šel do dohtarja pa je tist EKG kar neki po svoje špilal, pa pok v rešilca pa za LJ. Drži se, ne popusti! Meni se sanjalo ni kam iz časom, kaj šele z rokami!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.1.2009 21:48:34
|
|
|
|
gigi1
|
Ma, veš kaj je hecno? Men čiki že skoz smrdijo. Zdaj mi pa še bolj...ampak mi pa še vedno pašejo. Ma kdo bi to zastopil Saj ko delam ni problema. Prej sem hodila ven na eno uro ali dve, zdej pa pač ne grem. Kar je čist fino, ker me zunaj zebe. Doma se pa itak zmeri kej najde za delat... Res me najbolj skrbi it z družbo mal ven, pa pirček in ....mmmm...pol pa zadiši No zdej moram pa res nehat čvekat, če hočem še dons narest tisto kar sem se namenila Nočko vsem in uspešen dan jutri. posebej tebi BBpiki
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.1.2009 6:36:46
|
|
|
|
bbpikica
|
Jutrčka Jao Grethy pa to je za po*pi*zdit, a nima tale tečka , komu drugmu težit? Gigi vzela arcnije zvečer pa še zdele jih bom pa ma da prime Miklarom saj bo čas hitro minil do začetka postopka, boš vidla No zdaj pa počas šibam v Postojno valit jajčka in na kofico z našo nosečko Krucetom
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.1.2009 7:40:38
|
|
|
|
Bety11
|
bbpikica....Držim močne pesti, da te ne bo bolelo in da boš izvalila dobra jajčka, kvalitetna...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.1.2009 7:43:31
|
|
|
|
Bety11
|
Krucefiks in Luna73.....Še zdaj ne vem, kaj se točno dogaja.. ..Ni mi jasno in tudi ni pomembno kdo sta vidva in kdo je dal slikice UZ-ja pa čigave so.... Jaz sem vama samo zaželela vse naj naj in da držim fige, da se vama izpolni velika želja... Karkoli je to..... Vse naj naj vama želim...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.1.2009 7:54:25
|
|
|
|
Bety11
|
Ne vem, če se še kateri od vas še kaj pomembnega dogaja, pa se opravičujem, če vas posebej ne omenjam....Nimam toliko časa, da spremljam vse poste... Želim vama pa resnično uspeh v vaših prizadevanjih, karkoli počnete...Od srca... Mene pa boli trebuh, kar močno, če preveč delam, če sem v neprezračenem prostoru....Pojma nimam zakaj bi to tako občutila. Zvečer sem imela zaprto vse doma in me je začelo zvijati, kot najhujše bolečine med M....In sem hitro vse odprla in spala z odprtim balkonom. Zmrznila sem kot miška, vsaj bolelo me ni nič. To pa res ne razumem, zakaj bi bilo tako..... Kakšne zveze ima eno z drugim... Sita sem že službe za ta teden in dopust bi prav prišel. Na smučanje ne hodim, ker je to drag špas zame. Sankam se pa prav rada. Za naslednji teden napovedujejo zopet ta prekleti žled. Letos bomo plačali za vseh pet let toplih zim. Res je že vsega preveč. No....malo dolgočasen je ta moj post, pa vseeno. Nekaj sem napisala. Še en dolg teden do prvega testa.... Sončen petek...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.