|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
14.1.2009 22:01:26   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Kruce fiks....Na drugi slikici UZ-ja se vidi samo ena GV. Vrečka je lepo oblikovana in čez 14 dni, po mojem mnenju, lahko pričakuješ tudi plod in srček.

Koliko pa si nosečka sploh????? Ali ti je povedala, koliko pa je velika ta GV?

Ti samo počivaj, uporabljaj dodatni progesteron za vsak slučaj in vse bo OK. Res sem vesela zate....

Bety11, hvala da si mi polepšala večer user posted image user posted image user posted image user posted image . Čist zares! user posted image

Drugače pa konzervice iz mladega mesa vas vse lepo pozdravljam.

Gigi moja user posted image tridesetletnica plusminus pet user posted image - naj bo tokratno pikanje zadnja runda. Ko boš pa mal zdelana od vseh teh špik pa si zapoj tole ali pa tole.user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 451
15.1.2009 8:01:19   
Bety11
Luna73...user posted image ....Vse bo v redu.....Držim pesti od srca!!!...

Gigi1....Jaz sem pri Rešu imela 5 postopkov. 3 sem plačala in 6.postopek mi je pripadal na koncesijo. Samo sem tako bila razočarana nad površnostjo, hitrostjo.... da sem se definitivno odločila, da ne grem nikoli več v te logoraške postopke. Imela sem odlične rezultate in vedno se zgodi isto, kot v spontanih postopkih. In nisem si nič pomagala s temi postopki, da bi čimprej zanosila zaradi svojih let. Tako sem ustavila moje hitenje in se umirila....

Že 2 leti lepo slončkava in upava......

Otrok pa spet ni edini cilj v življenju in edini smisel. Mislim malo tudi na sebe, življenje nasploh, zdravlje.....In srčno si želim biti user posted image .....

Tako nekako na kratko....

Mene daje utrujenost že dva dni. Zelo težko delam in se tudi spočiti ne morem, ko pridem domov iz službe. Mogoče je to zaradi Prometrijuma, ne vem. Vse misli sem dala stran. S testi se bom začela igrati naslednji teden. Moram priznati, da me niti ne mika, da bi kakšnega naredila. Človek se kar naveliča v vseh teh letih....

Kdaj bo kakšna user posted image na našem seznamu? Prav lepo je, ko kakšna sporoči, da je zagledala user posted image user posted image ....

Varne ceste vama želim...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.1.2009 9:33:55   
pikica36
LuNa ??????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men pa zdaj neki ni jasno. kako vezo imata Ti pa Kruce????
user posted image user posted image user posted image nič jasno, pa nisem blonduser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 453
15.1.2009 9:50:19   
bbpikica
Jutro konzervice.

Grethy naj belinaostane in ostan in ostane..... tam spodaj mislimuser posted image

Bety11 verjamem da si razočarana nad Rešem, ampak tudi zdravniki ne znajo delat čudežev, mogoče je res malo preveč površen ampak drugače pač ne gre ker nas je čisto preveč on pa je za razliko od GK in MB sam za vse. Zato jaz vse kar mi ni jasno in kr mislim da bi blo mogoče še pametno poskusit kar z mojo G mal prediskutiram in mi da vedno kakšen pameten napotek.

LuNa73 ja me ki Kruceta poznamo od prej vemo da je njegova gospa nosečka ne on, tiste ki ga pa ne pa ne pričakujejo da je kakšen moški tako aktiven pri teh stvareh pol pa pride do takih smešnih situacijuser posted image , sem se tud jaz mal nasmejalauser posted image  Tko da punce za vse ki še ne veste Kruce je en tak fejst prijazen in prijeten fant ki je namesto svoje Krucike z nami tukaj na RRuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.1.2009 10:49:46   
aqua77
Živjo vsem skupaj.... user posted image user posted image user posted image

Sam tolko, da vam povem, da včeraj nisem šla do moje G, sem prestavla na 05.02, ker je bilo vreme grozno. Sem na obali, G imam pa na gorenjskem, ker si nisem še nič na obali zrihtala, pa še zelo sem zadovoljna s to ki jo mam. Glede na to, da pri nas na obali ni snega imam tudi samo letne gume, z njimi pa nebi včeraj daleč prišla.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 455
15.1.2009 11:24:41   
bbpikica
aqua77, bolj pametno da včeraj nisi šla na gorenjsko, še z zimskimi gumami se ni prišlo nikamor je bla cela katastrofa po cestahuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 456
15.1.2009 11:38:13   
gigi1
Helou pupike in Kruce

Aquica prav si naredila, da nisi šla včeraj nikamor. Je bilo za pop... Bomo še bolj močno navijale 05.02.

Lunca user posted image . Hvala ti srce. Za kaj pa Bety11 navija? Se mi zdi, da se vi2 od nekje poznata user posted image

Bety verjamem, da imaš 1x kar zadost vsega... Tudi jaz imam malo pomislekov, če bi se sploh še šla postopkov, če tale ne rata user posted image . V vsakem primeru po tem nimam več možnosti koncesijskih, čeprav jih bom šele 1/2 pokurila. Bom že 43. Pa ne zato, ker ne bi hotela iti samoplačniško, ampak... vse skupaj mi je precej podrlo ritem življenja in prav rabim malo dušnega miru...

No dekleta, ki ne boste (več) šle v postopke. Pred časom mi je naša Dajamaja poslala eno knjigo o tem kako naravno zanositi po 40. Če želite vam jo pošljem po mailu. Le mail naslov mi napišite na ZS. Knjiga je v pdf formatu in v angleščini. Nasveti so zelo uporabni in kar je najboljše... Avtorici je uspelo! Veliko teh zadev je že navedenih v napotkih za IVF na začetku našega foruma in se lahko uporabijo tako v postopkih, kot pri naravnem ciklusu..

BB jaz vseeno mislim, da gre tukaj še za nekaj drugega, ne le to, da je Bety mislila, da je Kruce ženska user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 457
15.1.2009 12:36:43   
mausikaa
ojla babuške

eno butasto vprašanje: mi lahko razložite vpliv piva in jajc?!

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.1.2009 12:39:38   
pikica36
pomen piva? razen tega da semuser posted image  če ga velik popijem - ne vem.za jajca prav tako - ne vem.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo heca. resno nimam pojma!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
15.1.2009 12:45:10   
gigi1
Mausika in Pikica
Po nekaterih analizah naj bi hmelj (pivo) in beljakovine (jajca) pospeševala rast foliklov v postopku. Zato se je pri nas IVFovkah prijelo, da v času, ko jemljemo hormone za rast foliklov poskrbimo tudi s pivom in jajci.
Načeloma to velja tudi v naravnem ciklusu in podpori s klomifenom.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 460
15.1.2009 13:01:19   
neodkrita
Aqua sem ti poslala pisemce pa me zanima, če si ga dobila? Moj dragi pridno papa tabletke hahaha.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 461
15.1.2009 13:54:59   
pikica36
gigi hvalauser posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 462
15.1.2009 15:33:53   
mausikaa
gigi hvala

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 463
15.1.2009 16:38:40   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

LuNa ??????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men pa zdaj neki ni jasno. kako vezo imata Ti pa Kruce????
user posted image user posted image user posted image nič jasno, pa nisem blonduser posted image

nobene... me je Betty še enkrat nasmejala.... user posted image user posted image user posted image
namreč men se je nadvse hecn zdel ko betty v unem postu govori, kot da je Kruce fiks noseč... pa sem si zraven mal predstavljala moškega nosečega in sem se nasmejala.... pač, ženska domišljija.... user posted image user posted image user posted image
Ti si o,k.? user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 464
15.1.2009 16:42:13   
miska73
Lunči stara sablja, kako? Evo glih prilika, da tebe tle gor ujamem...
Kaj se pri tebi kej dogaja?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 465
15.1.2009 16:44:38   
ledenka
luuuunčiiii user posted image user posted image user posted image  te missam!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 466
15.1.2009 16:48:16   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lunca user posted image . Hvala ti srce. Za kaj pa Bety11 navija? Se mi zdi, da se vi2 od nekje poznata user posted image

Hmmmm user posted image  ne vem za kaj navija! user posted image  In ne poznava se... no, vsaj ne da bi jst vedela user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 467
15.1.2009 16:50:12   
ledenka
lunčika, kako kaj lajf? user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 468
15.1.2009 16:50:30   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

o miška.... nič se ne dogaja... služba pa moj mucek je edino kar se mi dogajauser posted image .... kako pa je kaj pri tebi?
P.S: a tist sam sablja brez stara, pa ne bi šlo? user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 469
15.1.2009 16:54:48   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

luuuunčiiii user posted image user posted image user posted image  te missam!

ooooooooooooo ajsiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
15.1.2009 16:59:35   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

o miška.... nič se ne dogaja... služba pa moj mucek je edino kar se mi dogajauser posted image .... kako pa je kaj pri tebi?
P.S: a tist sam sablja brez stara, pa ne bi šlo? user posted image

He, he... na tejle temi sva res mlade sablje... drgač pa bi se dalo diskutirati... user posted image
A jst sem pa ful aktiv... V nizkem štartu za nov postopek.
Ma te pogrešam, veš.

Pa tvoji plani za novo borbo? Al imaš vse skupaj na čakanju za nedoločen čas?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 471
15.1.2009 17:08:52   
LuNa73

He, he... na tejle temi sva res mlade sablje... drgač pa bi se dalo diskutirati...
user posted image
aha, midve sva mladi sablji, ostale pa so konzervice z mladim mesom user posted image  itak pa se mi zdi da so klele gor same mlade po duši, celo bolj mlade od mene user posted image
A jst sem pa ful aktiv... V nizkem štartu za nov postopek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  superca! ampak kdaj pa se postaviš v visoki štart?
Ma te pogrešam, veš.

Pa tvoji plani za novo borbo? Al imaš vse skupaj na čakanju za nedoločen čas?

trenutno in že nekaj časa  je pri nas vse v k**** user posted image  tako, da res ne razmišljam o kakšni borbi zdaj... sam, v nedoločen čas pa tud ne vem če je ravn pametn vlečit... user posted image eh, sej bo prišu zdej v kratkem en odločiln trenutek, ko se bo življenje začelo odvijati naprej tako kot je treba user posted image .... čutim to na vodi user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 472
15.1.2009 17:14:11   
miska73
Lunči a misliš da naju bojo konzervice po riti, k tle gor smetima... user posted image
Žiži naju bo ziher user posted image

S postopkom pa startam jutri user posted image Mam danes kr tak en pozitiven reisenfiber.

A da na vodi čutiš...Sem mislala, da so bolj zvezde tvoja domena.
Ti želim, da se ti urihtajo zadeve...
Ker z glavo skozi zid tudi ni dobro.
No, sicer pa si še mlada, pa še maš cajt... al pa tudi ne...
Vsekakor ne odlašaj v neskončno.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 473
15.1.2009 17:28:15   
LuNa73

Lunči a misliš da naju bojo konzervice po riti, k tle gor smetima... user posted image
Žiži naju bo ziher user posted image   Ona naju bo pa še najmanj, ko jih ma tridesetplusminuspet...pol ona tud smeti user posted image  Če pa bo vseeno kej se razburjala, ji bova dali pa metlo v roke... user posted image user posted image ...pa še vodni sesalec....

S postopkom pa startam jutri user posted image Mam danes kr tak en pozitiven reisenfiber.

superuser posted image user posted image user posted image , držim pesti, da je pa tole res zadnji postopek .... mam nek čudn filing, da je res user posted image .

A da na vodi čutiš...Sem mislala, da so bolj zvezde tvoja domena.
sej pa veš da se lahk človek edino na sebe zanese, da mu telo samo pove, sam prisluhnat mu je trebauser posted image
Ti želim, da se ti urihtajo zadeve... ma sej se bojo...itak je vse na men...in za take mal večje zadeve oz. odločitve, pač človek porabi mal več časa za razmislek in za prehod iz misli na dejanja user posted image
Ker z glavo skozi zid tudi ni dobro. se strinjam! Bi preveč zid trpel user posted image
No, sicer pa si še mlada, pa še maš cajt... al pa tudi ne...  hmmm, nikol ni prepozno, pravijo. ampak proti naravi pa nima človk kej se "borit" pa cajt izgubljat zarad svoje neodločnosti user posted image
Vsekakor ne odlašaj v neskončno. Ne bom...se mam pa tolk rada, da pa nekaterih svojih življenjskih želj, ne bom "zavrgla" zaradi cincanja in neodločnostiuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 474
15.1.2009 17:32:47   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

superuser posted image user posted image user posted image , držim pesti, da je pa tole res zadnji postopek .... mam nek čudn filing, da je res user posted image .

Iz tvojih ust v veš čigava ušesa.

Vsekakor ne odlašaj v neskončno. Ne bom...se mam pa tolk rada, da pa nekaterih svojih življenjskih želj, ne bom "zavrgla" zaradi cincanja in neodločnostiuser posted image

Tole se bere dovolj odlično, da si me prepričala.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.