|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
16.1.2009 8:21:58   
pikica36
JUTROOO!
user posted image user posted image user posted image  jauuu Luna in Kruce -  pa sta res naredila pravi "dr mr"user posted image user posted image user posted image user posted image
za crknituser posted image user posted image

hvala bogu, da je danes petek.delam samo do 10 -ih pol pa smučatuser posted image , da malo razgibam svoje stare kostiuser posted image
bb pikica-user posted image user posted image user posted image
gigi, ti pa kar vztrajaj kar se palčk tiče- se splača  čeprav vem da je user posted image user posted image user posted image , jaz sem nehala pred dvema letoma, zdaj pa mam krizo že kak mesec , ker sem na fešti pokadila enih par- posledica- drug dan slabo kouser posted image , ampak me pa včasih fuull zamika user posted image , pa dišijo mi spet, pa mi zdaj dve leti nisouser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 501
16.1.2009 8:33:41   
mausikaa
res hvala bogu da je petek!
user posted image  se je prikazala v vsej svoji veličini - končno user posted image user posted image   a ni hecno kako smo je včasih vesele? par mesecev nazaj sem user posted image  ko se je prikazala...
no zdaj vem, da gre čas naprej, da bo tudi za nas posijal sonček...bomo pili pivo in jedli jajčka user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 502
16.1.2009 8:37:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image     user posted image

BB naj bo neboleča in naj bo čimveč jajčk, naj BBpikec dobre plavelčke prispeva, da se bodo celice lepo oplodile in bo kakšna še za v skrinjo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tele navijačice, čeprav je najbrž punkcije že konec!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 503
16.1.2009 9:41:51   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO:

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image     user posted image

BB naj bo neboleča in naj bo čimveč jajčk, naj BBpikec dobre plavelčke prispeva, da se bodo celice lepo oplodile in bo kakšna še za v skrinjo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz navijam.

Ps: včerajšnji sneg me je nenormalno napolnil z energijo in dobro voljo, danes pa je še petek in počutim se krasno user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
16.1.2009 10:22:19   
bbpikica
Evo mene s punkcije. Najprej hvala vsem za navijanje. Punkcija je bila tudi s Krucetovo pomočjo skoraj neboleča, ampak izkupiček je bil pa kljub tolikim foliklom slabuser posted image  samo dve celici, ampak jaz verjamem da sta tedve tapravi. ET imam v ponedeljek 19.01. ob 8.45

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 505
16.1.2009 10:24:57   
blanč
user posted image user posted image user posted image naj bosta ti dve zmagovalni.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 506
16.1.2009 10:42:42   
gigi1
Helou

BB user posted image  user posted image  user posted image  važna je kvaliteta ne kvantiteta. Naj bosta ti dve tapravi. Sedaj pa naj zaplešeta oploditveni ples s plavalčki in naj te v ponedeljek počakata dva prekrasna zarodka user posted image  user posted image  user posted image

Bety nič se ne sekiraj. Mal je bilo zmešnjave kdo je kdo, pa nič hudega. Važno je da vsi tukaj dobro mislimo user posted image . Tebi pa pošiljam en kup toplih misli, da bos malo boljše volje in imela malo več energije user posted image . Smučam pa jaz tudi ne, ker me je strah user posted image . Nikoli se nisem prav dobro naučila in pol ni noben užitek. Zato pa rada plavam in če me v kakšne toplice ali tople kraje  pošlješ sem nabolj srečen človk user posted image

Pikica  lepo smučaj. Uživaj in se nafilaj s pozitivno energijo user posted image

Mausikaa super, da je M končno prišla. Sedaj se takoj bolje počutiš, a ne? user posted image

Barbi super za dobro počutje user posted image

Ajsi in Blanči helou. kako sta nosečki dragi?

Lep dan vsem user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.1.2009 10:47:00 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 507
16.1.2009 10:44:58   
gigi1

user posted image              user posted image

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image

bbpikica (41)- špikiceuser posted image       ET - 19.01

Grethy (43)   user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  O pričakuje?? 

gigi (42)- špikiceuser posted image    2.UZ - 21.01.  

Še ena T (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 22.-24.01. 

Bety11 (43)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 23.-26.01. 

neodkrita (45) user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01.

Pikica36 (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01. 

Polaris (?) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

Miklarom (36) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

mausikaa (40)   user posted image user posted image user posted image     akcija se kmalu začne 

Dajamaja (42) user posted image user posted image user posted image    user posted image  nov postopek v marcu

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 508
16.1.2009 12:52:29   
mausikaa
zdaj pa samo pozitivno razmišljat...držim pesti da sta zmagovalki in kmalu zagledaš ++

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 509
16.1.2009 12:54:10   
mausikaa
gigi1 sem se kar oddahnila, ker priznam, da nisva bila kaj preveč pridna z "pazenjem"  jah počutje je res veliko boljše, če seveda odštejem vse tegobe ki jih prinese user posted image   ampak se ne sekiram, ker vem, da je to ena zadnjih pred +++

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 510
16.1.2009 13:21:33   
dajamaja
Hojla, deklice drage!!!Vsem lep dan in še lepši vikend...Pikica 36 lepo smučaj, vreme imaš krasno!!!
Mausika, res hec ja, ko je M dobrodošla. Po njej pa akcija user posted image user posted image
Gretka, žal mi je, da je pa tebe M razžalostila. Imaš že kaj novic iz tujine!?
Bety11 maš pestro zgodovino in železno voljo, to je glavno!!!
Gigi, srčece, pridno se pikaj, za stimulacijo vidim da v vseh pogledih sama poskrbiš user posted image  

Zdaj pa tebi draga bbpikica. Najprej moram priznat, da me je tvoj izkupiček presenetil, kje so se pa ostale porazgubile? Jih je bilo ja vsaj 7? Kaj so ata kaj komentiral? Zdaj pa še druga plat ... jaz jih nikoli nisem imela manj kot 5, največ 11, pa vseeno nisem nikoli imela zamrznjenčkov. Tko, da kvantiteta res ni tisto kar me zasledujemo. Me čakamo eno tisto pravo in močno upam, da v tvojem parčku je tista. Močno, močno navijam zate in tvoji pikici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 511
16.1.2009 15:00:54   
aqua77
Pozdravček vesela družba, user posted image

vidim da veselo klepetate, navijam za vse ki so v postopku in za vse, ki še bojo in za vse ki se grejo naturo in za vse nosečke...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 512
16.1.2009 15:02:46   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Aqua sem ti poslala pisemce pa me zanima, če si ga dobila? Moj dragi pridno papa tabletke hahaha.

nobenega pisemca nisem dobila... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 513
16.1.2009 15:55:42   
bbpikica
Dajamaja saj folikli so bli vsi ampak prazniuser posted image , je bil tud ata mal razočaran , se mi pa zdi da je stavil vse na ta dva, ker imam ET šele treji dan pa še estrofem bom mogla zdaj jemat poleg prometriuma. Je bil danes tko kar mal žalosten je reku da pri mojih letih je to res že mal problem ampak upajmo da bo vse O.K., ker da plavalčki so bili pa baje super, vsaj nekaj pozitivnegauser posted image . Ampak jaz sem še vedno prepričana da sem že srečkauser posted image , saj se nosečnost šteje od trenutka oploditve in ta se je zgodila tam nekje ob 9 uriuser posted image .

Grethy ku ku vidim teuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 514
16.1.2009 17:55:50   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Dajamaja saj folikli so bli vsi ampak prazniuser posted image , je bil tud ata mal razočaran , se mi pa zdi da je stavil vse na ta dva, ker imam ET šele treji dan pa še estrofem bom mogla zdaj jemat poleg prometriuma. Je bil danes tko kar mal žalosten je reku da pri mojih letih je to res že mal problem ampak upajmo da bo vse O.K., ker da plavalčki so bili pa baje super, vsaj nekaj pozitivnegauser posted image . Ampak jaz sem še vedno prepričana da sem že srečkauser posted image , saj se nosečnost šteje od trenutka oploditve in ta se je zgodila tam nekje ob 9 uriuser posted image .

Grethy ku ku vidim teuser posted image

Kuku tudi tebi ... jaz upam da bo danes šlo ... madona ja ...

Bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 515
16.1.2009 17:59:19   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Gigi, srčece, pridno se pikaj, za stimulacijo vidim da v vseh pogledih sama poskrbiš user posted image  

Se opravičujem ...lej kolk sem smotana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 16.1.2009 18:03:28 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 516
16.1.2009 18:05:29   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Gretka, žal mi je, da je pa tebe M razžalostila. Imaš že kaj novic iz tujine!?

Dušica draga tkole mamo, pa sej ne vem sploh al je sam izvidnica al kva je to za en hu dič, ampak en dan je roza, en dan nič, pa pol naslednji dan dva rjava plunka cel dan, dons do prej spet nič pa pol spet roza ... če je to najava , je spet neki izvirnega ... vsakič me na drug način preseneti

Iz tujine še ni nič novic ... bom šla še enkrat probat v engleskom napisat ... zgleda da nekak ne razumejo slovenščine v Pragi user posted image user posted image user posted image , pa bi jo lohk !!!!!!!!!!!

Kako si ti ... zdaj se pa kr bliža a ... bomo trikrat blink blink z učkami, pa bo dan D tukej

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 517
16.1.2009 18:08:51   
miska73
Gretka a boš ti kej na palčko lulala? 

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 518
16.1.2009 19:34:06   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.1.2009 20:01:05   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.1.2009 20:11:40   
bbpikica
Konzervice  in vse navijačice pa navijač dajmo vso pozitivno energijo ,dobre misli in navijanje poslat naši Grety da se ji končno prikaže user posted image  in ji polepša živllenje

user posted image user posted image user posted image  go bejba, go  bejbauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.1.2009 20:18:08   
blanč
user posted image user posted image user posted image user posted image  za + na gretini polulani palčki...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
16.1.2009 21:09:01   
miklarom
bbpikica-user posted image user posted image user posted image , navijam da bota oba plavalčka močna in da jih končno dobiš, čez devet mewsecev pa jih boš veselo povila, tebe že vidimuser posted image .

grety - naša user posted image boš, navijam in res malo lulaj na palčkouser posted image user posted image

zarja1- zdravo moja pupika, kako je kaj s tabo. upam da je vse o.k. in da počasi prihajaš k sebi, še zdaj mi je hudo zate in ko pomislim nate se karuser posted image

gigi1 - ja, ja za mojga bom poskrbela, da ne bo hodil v savno, ga ne bom pustila, bo bolš da boma tisti čas, ko bi bil v savni user posted image , in se lahk glih tak spoti, pa občuti kot da je v savniuser posted image user posted image user posted image
ja jaz delam v gostinstvu in sicer v Celju v Mcdonald's-u sem vodja izmene, kje pa ti delaš. če bo katera kaj hodla v Celje pa se naj k meni kaj oglasi.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 523
16.1.2009 22:14:14   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image user posted image user posted image user posted image  za + na gretini polulani palčki...

Dejmo GRETHY

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 524
16.1.2009 22:21:25   
Grethy
user posted image

Nema lulanja pred sredo !!!!!

Hvala za izčrpno navijanje

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.