Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.1.2009 16:48:41
|
|
|
|
gigi1
|
Barbara si se pocajtala? Gretka hvala srce. A ti tud kej pirček pa jajčka za rast frnikolc? Na splošno mislim. Ne zdej . Zdej desni bok BB jutri naj se pravljica nadaljuje . Da bova k radio veseljak Aquica držim pestke za ju3. Dobro opravi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.1.2009 19:50:19
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbara si se pocajtala? Gretka hvala srce. A ti tud kej pirček pa jajčka za rast frnikolc? Na splošno mislim. Ne zdej . Zdej desni bok BB jutri naj se pravljica nadaljuje . Da bova k radio veseljak Aquica držim pestke za ju3. Dobro opravi se pridružujem vsem spodbudam ... zgleda da bom naslednji mesec spet lahko probala pirček in jajčke ... pri meni deluje, pa maca in matični mleček ... me spodaj tako fletkano zvije vsake tolko ... saj veš, kot pred
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.1.2009 22:34:30
|
|
|
|
bbpikica
|
Evo mene spet tukaj Jao živa25 sem mal zamočila ane , ja upam da sem te vsaj mal nasmejala , se zgodi. Me pa veseli da si srečka nosečka in da ti je uspelo zamenjat G. Nč ni narobe s tem če si malo bolj zahtevna sem nekježe napisala da smo vse ki se borimo da bi prišle do teh naših pikic veliko bolj občutljive in prestrašene kot tist ki z lahkoto zanosijo. Želim ti čim manj stresen potek nosečnosti in še veliko lepih novičk. aqua77 na jbo tvoje podvozje b.p in naj ti G. pove kaj spodbudnega grethy celo življenje nisem spila tolk piva ko zdaj ko sem špikerka , jutri pa ma da so super rezultati, ker me hoče spodaj raztrgat, pa lulam težko pa hodm težko pa sploh je oh in joh, je moj reku da sem taka ko da bom rodila še preden sem zanosila gigi bova stereo veseljak na konc bova pa še vsaka svoj stereo dobile v živo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 7:43:02
|
|
|
|
Bety11
|
BBpikica...moram ti reči, da je dr.Reš proti Medrolu. Ne predpisuje ga rad in ne verjame v njegov učinek. V tujini se veliko ukvarjajo s tem in imajo dokaze, da obstaja en razlog, da imunski sistem zavrača določene zarodke. Niso še odkrili kaj in kako. Imajo pa odlične rezultate pri uporabi Medrola in podobnih reči. GLedala sem enkrat angleško dokuentarno odajo. En par ni imel uspeha v šestih postopkih OBMP. Odločila sta se za kliniko, ki sodeluje z ameriškimi znanstveniki in raziskuje ta vpliv imunskega sistema. Za analizo je poslala v Ameriko skoraj 16 ampul krvi. Na osnovi analize so poslali navodila o uporabi zdravil in je prvič zanosila in imela odmrtje ploda v 9t. V naslednjem postopku, ko je še naprej prejemala isto terapijo, pa uspešno zanosila s dvojčki in rodila normalno. Toliko.....Celo v Srbiji se s tem ukvarjajo, pri nas pa ne. Ti pa imaš prav,ker zaupaš svojem G. Saj drugače bi bilo težko sodelovati. Želim ti uspeh v tem postopku in zdravega vsaj enega , potem pa prideš po eskimčka. Anabojana je nosečka. Zelo sem vesela zanjo. Kruce čestitam ti na GV. Ni važno koliko jih je, samo da so... Jaz upam, da je O že mimo. Nekam preveč jem in čudne občutke imam v trebuhu. BT si ne merim, ker me vse skupaj nekam živcira. Skače in pada.....Pravzaprav, nočem delati nič, kar me razburi. Mirno čakam na dneve testov.... Čez en teden... Lep dan
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 9:47:58
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbara si se pocajtala? O kako lepo da nekoga skrbi za mene. Ne nisem še dobro, še vedno me malo kuha vročina in povsem sem brez okusa. Ampak navijam pa vseeno lahko za vse vas
< Sporočilo je popravil barbara b -- 14.1.2009 9:48:20 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 10:29:22
|
|
|
|
bbpikica
|
Dan evo mene. No na UZ sem opravila dobro foliklčki so pridno rasli vodilna dva sta velika 18,7 in 18,9 endometrij je lep. Štela jih danes z atom nisva ker je zadovoljen s tem kar sva naštela do zdaj je rekel da sem zelo dobro odreagirala na stimulacijo in če on to reče pol že drži. Tako da danes zvečer pade STOPKA in v petek 16.01. punkcija pa da vidimo kolk jajčk bom znesla . Bety11 za Medrol niti rekla ne bom Rešu ,sicer pa imam občutek da bi mi ga dal če bi, so že zadnjič enkrat punce nekaj naštudirale da imam zihr kakšno VIP kartico pri njemu ker skoraj vedno upošteva moje želje in je prjazn z mano, saj včasih mi tud kakšno v njegovem stilu pove ampak jaz to vzamem za dobronamerno pa sva zmenjena . Imusnski sistem si jaz nebi slabila ker sem že zdaj prehlajena in slaba od stimulacije tko da se organizem itak ne more prov zlo upirat . Pa ne me narobe razumet res sem ti hvaležna za vse nasvete in predloge ,potem se pa pač odločim kaj bi bilo po moje še dobro poskusiti.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 10:31:16
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbara si se pocajtala? O kako lepo da nekoga skrbi za mene. Ne nisem še dobro, še vedno me malo kuha vročina in povsem sem brez okusa. Ampak navijam pa vseeno lahko za vse vas Me pa navijamo da se ti zdravje čim hitreje povrne
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 11:17:29
|
|
|
|
mausikaa
|
lepo bbpikica, prav lepo je brati dobre novice... pri meni se je v spodnjem štuku začelo nekaj dogajati, upam da je končno ker bo petek že 6 tednov od abrazije...me zadnje čase prav mori misel, da bi bila sedaj že v 17 t zdi sem mi da sem prvi SS prenesla veliko veliko boljše kot tega
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 11:50:28
|
|
|
|
bbpikica
|
mausikaa naj se ta tečka hitr namala, da začneš počasi pozabljat in se potolažiš. Ti pa verjamem da je res težko in hudo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 11:56:43
|
|
|
|
gigi1
|
Daan BB jupiii ti moj radio veseljak . Močno stiskam pestke, da bo res dobra bera . K je tko lepo štartal zna bit še kaj za v skrinjo . Mirno rokco pri stopki Gretka jaz navijam, da je ne bo. Mogoče so pa to uni drugi krčki Barbara pocajtaj se čimprej Bety se popolnoma strinjam. Mene moti to, da se pri nas kar nekaj dela...pa sploh nihče ne naredi potrebnih preiskav. Na GK ti pred postopkom ne naredijo niti UZ. Se mi zdi, da je to najmanj...bi se npr vidlo, če so kakšne ciste in če je vse OK, preden te sploh začnejo filat z zdravili... Kar malo na pamet se dela vse skupaj. Vse preiskave so kao predrage...Naredijo le osnovne za FSH, prolaktin, lh in progesteron. Vendar to le pred prvim postopkom. Nihče pa ne spremlja sprememb in ti stalno pod nos mečejo relativno visok FSH, čeprav ne preverijo ali je morda vmes stanje kaj drugače. Jezi me ker tudi sama ne vem ali mi vitamini, minerali in vse zadeve ki jih počnem sploh kaj pomagajo . Samo kaj čmo. Vseeno je boljše to, kot v ZDA, ko morajo najeti kredit, ker so cene IVF tako visoke. Koliko postopkov pa imaš ti za sabo? Mausikaa očitno je še za tabo prišlo , čakanje na pa nič ne pripomore k boljšemu počutju. Jaz bi imela danes PDP. Sem probala pozabit ta datum, pa mi nekako ni ratalo...sem se pa na drug način borila proti težkim mislim.. Že v trenutku, ko sem ugotovila, da je nekaj narobe in da bom morala na A sem se prepričala, da je tako najbolje. Če nekaj ni v redu, potem je bolje da pride do SS oz A čimprej, ne pa kasneje v visoki nosečnosti ali še huje, da je kaj narobe z otročkom. To sem sprejela kot dejstvo in grem naprej, ker vem da me nekje čaka zdrav in vesel otroček ., Žal nas ima večina te izkušnje in se moramo borit proti slabim dnevom in optimistično gledat naprej Dajči pogrešana si
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 12:07:31
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Daan BB jupiii ti moj radio veseljak . Močno stiskam pestke, da bo res dobra bera . K je tko lepo štartal zna bit še kaj za v skrinjo . Mirno rokco pri stopki Gigi jaz na to sploh ne upam pomislt do ET ko bom vidla kaj smo namešal , pa naj se ti danes zgodi čim več lepih stvari da boš pozabila kaj bi moralo biti pa ni
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 13:13:10
|
|
|
|
miklarom
|
BB - pridna si ti nam, želim ti da bi jih imela čimveč in da ti rata a ste danes že kaj sneg, jaz sem ga že
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 13:32:23
|
|
|
|
Anonimen
|
bbpikica... malo sem se pa res nasmejala ja Ni panike Aquica... v mislih smo s teboj
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 13:34:22
|
|
|
|
neodkrita
|
Pozdravljene punce. Pri meni nič novega, sam toliko, da se malo javim, da sem še med vami in čakam 27.1. in da vidimo kaj prinese konec meseca.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 13:38:54
|
|
|
|
gigi1
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) bbpikica (41)- špikice PUNKCIJA - 16.01 Grethy (43) M ne pričakuje 17.01. gigi (42)- špikice 2.UZ - 21.01. Še ena T (37) M ne pričakuje 22.-24.01. Bety11 (43) M ne pričakuje 23.-26.01. neodkrita (45) M ne pričakuje 27.01. Pikica36 (37) M ne pričakuje 27.01. Polaris (?) v pripravah na postopek Miklarom (36) v pripravah na postopek mausikaa (40) akcija se kmalu začne Dajamaja (42) nov postopek v marcu NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ barbara b blanč tasa_m *flower* lana08 kajsica mismis Serendipity zarja1 živa25 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 14:27:01
|
|
|
|
gigi1
|
Aqua držimo pesti Neodkrita se mi zdi, da je danes en bolj zaspan dan. Vreme... Ti si pa glihkar imela O. A kaj z lističi ali testi ugotavljaš ali se zanašaš na poznavanje svojega telesa? Jaz nikoli nisem nabavila teh testov, pa bi bilo morda pametno. BB to bi bila res zmaga na celi črti . Upam, da bo . Bi bila res vesela, da katera od nas konzervic pridela pingvinčke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 14:28:57
|
|
|
|
pikica36
|
da vas malo pozdravim! pri nas full sneži, ceste katastrofa , jaz pa zdaj domov! pridne bodite, veliko da bo čim več konec meseca
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 14:30:16
|
|
|
|
neodkrita
|
ne gigi nič ne kontroliram, nič ne kupujem lističev. Samo z mojim se cartava ko nama je in čim manj razmišljava o tem, da bi moralo kaj nastati. Kljub temu pa upam da pa ja bo kaj.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 14:33:36
|
|
|
|
pikica36
|
jaz tud ne nabavljam testov, ker se mi zdi, da bi bila full napsihirana. pa itak vsak ali vsak drugi dan, tako da... nekaj bi že moralo enkrat ratat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 14:47:28
|
|
|
|
miklarom
|
evo drage moje, da vam povem. sem tak žalostna da mi je vso voljo pobral. sem pravkar klicala v MB in so mi rekli, da šele v roku 1.meseca dobim vabilo za postopek. sej ne morem verjet. že tako nam biološka ura teče, pa še moramo tako dolgo čakati
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 14:49:52
|
|
|
|
neodkrita
|
Ja to je pa res grozno, malo pa bi se lahko potrudili za nas, ki nam že tik taka biološka ura, pa ništa od toga. Saj ne moreš verjet. Pa saj bo tudi ta mesec hitro naokoli, nič ne moreš pomagat tako gre to pri nas.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 15:00:18
|
|
|
|
miklarom
|
ja saj to je to, ko so vsepovsod tak počasni, kot da imamo me toliko časa za čakat, da bi dobile kar si res želimo, naše male , vsaj pri nas bi lahko malo bolj pohiteli
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 16:54:57
|
|
|
|
gigi1
|
Miklarom ne bit žalosna . Mesec hitro mine. Je pa res, da so v MB najdaljše čakalne dobe...vendar so pa najboljši rezultati. Vzemi kot, da je tudi to za nekaj dobro in si zapolni ta mesec s samimi lepimi stvarmi. Pojdi za vikend v toplice, preberi dobro knjigo, privošči si kakšen fejst krvav biftek, spij kakšen kozarec rdečega. V glavnem naredi nekaj kar tebi paše in se nafilaj s pozitivno energijo. Boš videla, da bo tik tak minilo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 16:56:28
|
|
|
|
sonček33
|
miklarom - glavo pokonci. mesec bo tik tak mimo. in gigin post je optimističen.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.1.2009 20:48:24
|
|
|
|
Grethy
|
Čerek ... pri nas je še vse belo ... na dvorišču mislm ... no tam tud še ... sicer je pa do 17. še kr nekaj, pa tudi če ne pride bo test padu šele okrog srede se pravi okol 20. Zdej grem pa kr spat ... nočka
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.