|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
13.1.2009 16:48:41   
gigi1
Barbara si se pocajtala?

Gretka hvala srce. A ti tud kej pirček pa jajčka za rast frnikolc? Na splošno mislim. Ne zdej user posted image . Zdej desni bok user posted image

BB jutri naj se pravljica nadaljuje user posted image  user posted image  user posted image . Da bova k radio veseljak user posted image

Aquica držim pestke za ju3. Dobro opravi user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 426
13.1.2009 19:50:19   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Barbara si se pocajtala?

Gretka hvala srce. A ti tud kej pirček pa jajčka za rast frnikolc? Na splošno mislim. Ne zdej user posted image . Zdej desni bok user posted image

BB jutri naj se pravljica nadaljuje user posted image  user posted image  user posted image . Da bova k radio veseljak user posted image

Aquica držim pestke za ju3. Dobro opravi user posted image user posted image user posted image

se pridružujem  vsem spodbudam ...

zgleda da bom naslednji mesec spet lahko probala pirček in jajčke ... pri meni deluje, pa maca in matični mleček ...

user posted image user posted image  me spodaj tako fletkano zvije vsake tolko ... saj veš, kot pred user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.1.2009 22:34:30   
bbpikica
Evo mene spet tukajuser posted image

Jao živa25 sem mal zamočila aneuser posted image , ja upam da sem te vsaj mal nasmejalauser posted image , se zgodi. Me pa veseli da si srečka nosečka in da ti je uspelo zamenjat G. Nč ni narobe s tem če si malo bolj zahtevna sem nekježe napisala da smo vse ki se borimo da bi prišle do teh naših pikic veliko bolj občutljive in prestrašene kot tist ki z lahkoto zanosijo. Želim ti čim manj stresen potek nosečnosti in še veliko lepih novičk.

aqua77 na jbo tvoje podvozje b.p in naj ti G. pove kaj spodbudnegauser posted image

grethy celo življenje nisem spila tolk piva ko zdaj ko sem špikerkauser posted image , jutri pa ma da so super rezultati, ker me hoče spodaj raztrgat, pa lulam težko pa hodm težko pa sploh je oh in joh, je moj reku da sem taka ko da bom rodila še preden sem zanosilauser posted image

gigi bova stereo veseljak na konc bova pa še vsaka svoj stereo dobile v živouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
14.1.2009 7:43:02   
Bety11
BBpikica...moram ti reči, da je dr.Reš proti Medrolu. Ne predpisuje ga rad in ne verjame v njegov učinek. V tujini se veliko ukvarjajo s tem in imajo dokaze, da obstaja en razlog, da imunski sistem zavrača določene zarodke. Niso še odkrili kaj in kako. Imajo pa odlične rezultate pri uporabi Medrola in podobnih reči.

GLedala sem enkrat angleško dokuentarno odajo. En par ni imel uspeha v šestih postopkih OBMP. Odločila sta se za kliniko, ki sodeluje z ameriškimi znanstveniki in raziskuje ta vpliv imunskega sistema. Za analizo je poslala v Ameriko skoraj 16 ampul krvi. Na osnovi analize so poslali navodila o uporabi zdravil in je prvič zanosila in imela odmrtje ploda v 9t.
V naslednjem postopku, ko je še naprej prejemala isto terapijo, pa uspešno zanosila s dvojčki in rodila normalno.

Toliko.....Celo v Srbiji se s tem ukvarjajo, pri nas pa ne.user posted image

Ti pa imaš prav,ker zaupaš svojem G. Saj drugače bi bilo težko sodelovati.

Želim ti uspeh v tem postopku in zdravega vsaj enega user posted image , potem pa prideš po eskimčka.

Anabojana je nosečka. Zelo sem vesela zanjo. user posted image

Kruce čestitam ti na GV. Ni važno koliko jih je, samo da so...user posted image

Jaz upam, da je O že mimo. Nekam preveč jem in čudne občutke imam v trebuhu.user posted image  BT si ne merim, ker me vse skupaj nekam živcira. Skače in pada.....Pravzaprav, nočem delati nič, kar me razburi. Mirno čakam na dneve testov.... Čez en teden...

Lep dan

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 429
14.1.2009 9:47:58   
barbara b

Barbara si se pocajtala?

O kako lepo da nekoga skrbi za mene.   user posted image Ne nisem še dobro, še vedno me malo kuha vročina in povsem sem brez okusa.
Ampak navijam pa vseeno lahko za vse vas user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil barbara b -- 14.1.2009 9:48:20 >

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 430
14.1.2009 10:29:22   
bbpikica
Dan evo mene.

No na UZ sem opravila dobrouser posted image  foliklčki so pridno rasli vodilna dva sta velika 18,7 in 18,9 endometrij je lep. Štela jih danes z atom nisva ker je zadovoljen s tem kar sva naštela do zdajuser posted image  je rekel da sem zelo dobro odreagirala na stimulacijo in če on to reče pol že drži. Tako da danes zvečer pade STOPKA in v petek 16.01. punkcija pa da vidimo kolk jajčk bom zneslauser posted image .

Bety11 za Medrol niti rekla ne bom Rešu ,sicer pa imam občutek da bi mi ga dal če bi, so že zadnjič enkrat punce nekaj naštudirale da imam zihr kakšno VIP kartico pri njemu ker skoraj vedno upošteva moje želje in je prjazn z mano, saj včasih mi tud kakšno v njegovem stilu pove ampak jaz to vzamem za dobronamerno pa sva zmenjenauser posted image . Imusnski sistem si jaz nebi slabila ker sem že zdaj prehlajena in slaba od stimulacije tko da se organizem itak ne more prov zlo upiratuser posted image . Pa ne me narobe razumet res sem ti hvaležna za vse nasvete in predloge ,potem se pa pač odločim kaj bi bilo po moje še dobro poskusiti.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 431
14.1.2009 10:31:16   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

Barbara si se pocajtala?

O kako lepo da nekoga skrbi za mene.   user posted image Ne nisem še dobro, še vedno me malo kuha vročina in povsem sem brez okusa.
Ampak navijam pa vseeno lahko za vse vas user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Me pa navijamo da se ti zdravje čim hitreje povrneuser posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 432
14.1.2009 11:17:29   
mausikaa
lepo bbpikica,
prav lepo je brati dobre novice...

pri meni se je v spodnjem štuku začelo nekaj dogajati, upam da je končno user posted image  ker bo petek že 6 tednov od abrazije...me zadnje čase prav mori misel, da bi bila sedaj že v 17 t user posted image   zdi sem mi da sem prvi SS prenesla veliko veliko boljše kot tega user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 433
14.1.2009 11:50:28   
bbpikica
mausikaa naj se ta tečkauser posted image  hitr namala, da začneš počasi pozabljat in se potolažiš. Ti pa verjamem da je res težko in hudo.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 434
14.1.2009 11:56:43   
gigi1
Daan user posted image

BB jupiii ti moj radio veseljak user posted image . Močno stiskam pestke, da bo res dobra bera user posted image . K je tko lepo štartal zna bit še kaj za v skrinjo user posted image . Mirno rokco pri stopki user posted image

Gretka jaz navijam, da je ne bo. Mogoče so pa to uni drugi krčki user posted image

Barbara pocajtaj se čimprejuser posted image user posted image user posted image

Bety se popolnoma strinjam. Mene moti to, da se pri nas kar nekaj dela...pa sploh nihče ne naredi potrebnih preiskav. Na GK ti pred postopkom ne naredijo niti UZ. Se mi zdi, da je to najmanj...bi se npr vidlo, če so kakšne ciste in če je vse OK, preden te sploh začnejo filat z zdravili... Kar malo na pamet se dela vse skupaj. Vse preiskave so kao predrage...Naredijo le osnovne za FSH, prolaktin, lh in progesteron. Vendar to le pred prvim postopkom. Nihče pa ne spremlja sprememb in ti stalno pod nos mečejo relativno visok FSH, čeprav ne preverijo ali je morda vmes stanje kaj drugače. Jezi me ker tudi sama ne vem ali mi vitamini, minerali in vse zadeve ki jih počnem sploh kaj pomagajo user posted image . Samo kaj čmo. Vseeno je boljše to, kot v ZDA, ko morajo najeti kredit, ker so cene IVF tako visoke.
Koliko postopkov pa imaš ti za sabo?

Mausikaa user posted image  očitno je še za tabo prišlo user posted image , čakanje na user posted image   pa nič ne pripomore k boljšemu počutju. Jaz bi imela danes PDP. Sem probala pozabit ta datum, pa mi nekako ni ratalo...sem se pa na drug način borila proti težkim mislim..
Že v trenutku, ko sem ugotovila, da je nekaj narobe in da bom morala na A sem se prepričala, da je tako najbolje. Če nekaj ni v redu, potem je bolje da pride do SS oz A čimprej, ne pa kasneje v visoki nosečnosti ali še huje, da je kaj narobe z otročkom. To sem sprejela kot dejstvo in grem naprej, ker vem da me nekje čaka zdrav in vesel otročekuser posted image .,
Žal nas ima večina te izkušnje in se moramo borit proti slabim dnevom in optimistično gledat naprej user posted image

Dajči pogrešana si user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 435
14.1.2009 12:07:31   
bbpikica

Daan user posted image

BB jupiii ti moj radio veseljak user posted image . Močno stiskam pestke, da bo res dobra bera user posted image . K je tko lepo štartal zna bit še kaj za v skrinjo user posted image . Mirno rokco pri stopki user posted image

Gigi jaz na to sploh ne upam pomislt do ET ko bom vidla kaj smo namešaluser posted image , pa naj se ti danes zgodi čim več lepih stvari da boš pozabila kaj bi moralo biti pa niuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 436
14.1.2009 13:13:10   
miklarom
BB - user posted image user posted image  pridna si ti nam, želim ti da bi jih imela čimveč in da ti rata

a ste danes že kajuser posted image sneg, jaz sem ga žeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 437
14.1.2009 13:32:23   
Anonimen
bbpikica... malo sem se pa res nasmejala ja user posted image user posted image user posted image   Ni panike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquica... v mislih smo s teboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
14.1.2009 13:34:22   
neodkrita
Pozdravljene punce. Pri meni nič novega, sam toliko, da se malo javim, da sem še med vami in čakam 27.1. in da vidimo kaj prinese konec meseca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
14.1.2009 13:38:54   
gigi1

user posted image              user posted image

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image

bbpikica (41)- špikiceuser posted image      PUNKCIJA - 16.01

Grethy (43)   user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 17.01. 

gigi (42)- špikiceuser posted image    2.UZ - 21.01.  

Še ena T (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 22.-24.01. 

Bety11 (43)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 23.-26.01. 

neodkrita (45) user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01.

Pikica36 (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01. 

Polaris (?) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

Miklarom (36) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

mausikaa (40)   user posted image user posted image user posted image     akcija se kmalu začne 

Dajamaja (42) user posted image user posted image user posted image    user posted image  nov postopek v marcu

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.1.2009 14:27:01   
gigi1
Aqua držimo pesti user posted image user posted image user posted image

Neodkrita se mi zdi, da je danes en bolj zaspan dan. Vreme... Ti si pa glihkar imela O. A kaj z lističi ali testi ugotavljaš ali se zanašaš na poznavanje svojega telesa?
Jaz nikoli nisem nabavila teh testov, pa bi bilo morda pametno.

BB to bi bila res zmaga na celi črti user posted image . Upam, da bo user posted image . Bi bila res vesela, da katera od nas konzervic pridela pingvinčke user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 441
14.1.2009 14:28:57   
pikica36
da vas malo pozdravim!user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas full sneži, ceste katastrofauser posted image , jaz pa zdaj domov!
pridne bodite, velikouser posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim večuser posted image  konec meseca

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 442
14.1.2009 14:30:16   
neodkrita
ne gigi nič  ne kontroliram, nič ne kupujem lističev. Samo z mojim se cartava ko nama je in čim manj razmišljava o tem, da bi moralo kaj nastati. Kljub temu pa upam da pa ja bo kaj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.1.2009 14:33:36   
pikica36
jaz tud ne nabavljam testov, ker se mi zdi, da bi bila full napsihirana.user posted image pa itak vsak  ali vsak drugi dan, tako da... nekaj bi že moralo enkrat ratatuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.1.2009 14:47:28   
miklarom
evo drage moje, da vam povem. sem tak žalostna da mi je vso voljo pobral. sem pravkar klicala v MB in so mi rekli, da šele v roku 1.meseca dobim vabilo za postopek. sej ne morem verjet. že tako nam biološka ura teče, pa še moramo tako dolgo čakatiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.1.2009 14:49:52   
neodkrita
Ja to je pa res grozno, malo pa bi se lahko potrudili za nas, ki nam že tik taka biološka ura, pa ništa od toga. Saj ne moreš verjet. Pa saj bo tudi ta mesec hitro naokoli, nič ne moreš pomagat tako gre to pri nas.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 446
14.1.2009 15:00:18   
miklarom
ja saj to je to, ko so vsepovsod tak počasni, kot da imamo me toliko časa za čakat, da bi dobile kar si res želimo, naše maleuser posted image , vsaj pri nas bi lahko malo bolj pohiteli

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 447
14.1.2009 16:54:57   
gigi1
Miklarom ne bit žalosna user posted image . Mesec hitro mine. Je pa res, da so v MB najdaljše čakalne dobe...vendar so pa najboljši rezultati. Vzemi kot, da je tudi to za nekaj dobro in si zapolni ta mesec s samimi lepimi stvarmi. Pojdi za vikend v toplice, preberi dobro knjigo, privošči si kakšen fejst krvav biftek, spij kakšen kozarec rdečega. V glavnem naredi nekaj kar tebi paše in se nafilaj s pozitivno energijo. Boš videla, da bo tik tak minilo user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 448
14.1.2009 16:56:28   
sonček33
miklarom - glavo pokonci. mesec bo tik tak mimo. in gigin post je optimističen.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.1.2009 20:48:24   
Grethy

Čerek ... pri nas je še vse belo ... na dvorišču mislm user posted image user posted image user posted image ... no tam tud še ... sicer je pa do 17. še kr nekaj, pa tudi če ne pride bo test padu šele okrog srede se pravi okol 20.

Zdej grem pa kr spat ... nočka

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.