Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 10:29:29
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 BEBIII, a jih še ni izučilo, da kadar si ti v postopku, da morajo napolnit tiste avtomate tam na hodniku Ahhh, bežim čim obavim, da se nebi kakšna gripa prilepila name Mikla, ja komaj čakam da se vidimo Grem po seznamček, da nas mal preštejem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 10:29:32
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana a si pridna. Še v mojem imenu svojga bušija pobožaj .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 10:36:17
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Lana a si pridna. Še v mojem imenu svojga bušija pobožaj . ga skoz glancamo, včeraj je moj prvič brcike svoje lizike čutil....kar pomeni, da jih sedaj tudi jaz ponoči, ko naša zofka telovadi.... ...dragi moji, komaj čakam, da se ponovno vidimo...pa novega člana Karolinco
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 10:40:47
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana to mora biti pa res lep občutek . Uživaj v brcanju .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 11:07:32
|
|
|
|
BarbiG
|
Gigi, še tukaj. Verjamem, da bo tudi tista ena celica taprava in da čez 9 mesecev postaneš MAMI.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 11:20:57
|
|
|
|
KIWI
|
Dan, babike, No, nekaj dni me ni bilo gor, saj veste, viroza in tako, pa ste se spet razpisale kot nore. No, jaz sem boljša, sem se sestavila , viruse odgnala , ampak sem kljub temu kar lepo doma. Še imam dopusta dovolj , pa moj je tudi moj direktor in se je odločil, da naj bom kar lepo doma. Mi paaaašeeee!!! Kasneje še letim na UZ in javim kako in kaj. GIGI saj veš, eden pa tisti ta pravi!! MIŠMIŠU, upam da ni bilo prehudo!? Kako? Vsem ostalim pa en veeelik !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 11:56:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
Evo še moje poročilo, hormon je 0,26, sestra pa se je vstrašila, da mi nebo folikel zbežal v nedeljo UZ! Lana70, kako naj te človek spozna če si že tako lepo okrogla PRAV TI PAŠE Novi avto pa je res dober, res mi je všeč, samo boš morala takoj po rojstvu male pupe iti še po drugega zamrznjenčka, da ti bo prostor v avtu zaseden, če ne bo preveč placa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 12:19:30
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Evo še moje poročilo, hormon je 0,26, sestra pa se je vstrašila, da mi nebo folikel zbežal v nedeljo UZ! Lana70, kako naj te človek spozna če si že tako lepo okrogla PRAV TI PAŠE Novi avto pa je res dober, res mi je všeč, samo boš morala takoj po rojstvu male pupe iti še po drugega zamrznjenčka, da ti bo prostor v avtu zaseden, če ne bo preveč placa ..me je prej Li spoznala kot ti ...joop, našega pingota ne damo ..sem si pa naročila zadnje senzorje za parkirat, mislim, da jih bom noter prinesla na prvem parkingu ... ...kako znane so mi te tvoje cifre od hormonov... jao jao.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 12:22:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Evo še moje poročilo, hormon je 0,26, sestra pa se je vstrašila, da mi nebo folikel zbežal v nedeljo UZ! Lana70, kako naj te človek spozna če si že tako lepo okrogla PRAV TI PAŠE Novi avto pa je res dober, res mi je všeč, samo boš morala takoj po rojstvu male pupe iti še po drugega zamrznjenčka, da ti bo prostor v avtu zaseden, če ne bo preveč placa ..me je prej Li spoznala kot ti ...joop, našega pingota ne damo ..sem si pa naročila zadnje senzorje za parkirat, mislim, da jih bom noter prinesla na prvem parkingu ... ...kako znane so mi te tvoje cifre od hormonov... jao jao....... Ma kaj boš rekla, da neznaš parkirat brez senzorjev al kaj???? Jahhh te moje cifre so kot moje šolske ocene Nimaš kej, možno da tudi moji hormoni in še kej zraven pripomorejo k temu, da se ne oplodi No, pa bomo vidl sedaj, pravijo treča sreča
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 12:53:31
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Evo še moje poročilo, hormon je 0,26, sestra pa se je vstrašila, da mi nebo folikel zbežal v nedeljo UZ! Lana70, kako naj te človek spozna če si že tako lepo okrogla PRAV TI PAŠE Novi avto pa je res dober, res mi je všeč, samo boš morala takoj po rojstvu male pupe iti še po drugega zamrznjenčka, da ti bo prostor v avtu zaseden, če ne bo preveč placa ..me je prej Li spoznala kot ti ...joop, našega pingota ne damo ..sem si pa naročila zadnje senzorje za parkirat, mislim, da jih bom noter prinesla na prvem parkingu ... ...kako znane so mi te tvoje cifre od hormonov... jao jao....... Ma kaj boš rekla, da neznaš parkirat brez senzorjev al kaj???? Jahhh te moje cifre so kot moje šolske ocene Nimaš kej, možno da tudi moji hormoni in še kej zraven pripomorejo k temu, da se ne oplodi No, pa bomo vidl sedaj, pravijo treča sreča ...ko pogledam nazaj, imam občutek, kot da sem pogledala po šolskem avtobusu. , glede na to da sem mojega malčka lahko parkirala na pol pločnika, se sploh ne čudim, da me je groza te dolge zadeve.... ...sej bo, sej veš da bo...itak da mora biti!!! Tvoji foliklčki pač rabijo čas, ne gre to tko kot pri meni, akcija v par dnevih
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 12:53:44
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Evo še moje poročilo, hormon je 0,26, sestra pa se je vstrašila, da mi nebo folikel zbežal v nedeljo UZ! Joj, ko pa jest ne vem a je to dobr a ni...v glavnem držim pesti, pa upam da tokrat rata
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 12:54:35
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Evo še moje poročilo, hormon je 0,26, sestra pa se je vstrašila, da mi nebo folikel zbežal v nedeljo UZ! Joj, ko pa jest ne vem a je to dobr a ni...v glavnem držim pesti, pa upam da tokrat rata kako je šlo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 16:21:33
|
|
|
|
Grethy
|
Kako je opavila naša MIŠKA????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 17:20:58
|
|
|
|
miklarom
|
mismis je opravila super , evo vam kopiram njeni poročilo iz IVF/ICSI OKT. NOV. ojla na hitro se javim, potem grem malo kavčat... pridelali 10. celic, kar je zame super rezultat, najboljši do sedaj. Sem se pa načakala, da sem dobila željeno osebo za punkcijo, ampak kdor čaka, ta dočaka. Potem je bilo treba pa še v Leclerc, ker imajo hajanija 30% ceneje, pa še po novo ovratnico za kužona. Zdaj smo pa doma, pa grem malo počivati. Hvala vsem za pestke in navijanje, samo z vašo pomočjo mi je uspelo Mam vas rad, ampak čisto vse
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 18:56:25
|
|
|
|
Grethy
|
O Mikla bohlonej !!!!!!!!!! Bravo MUŠUMIŠU ti si prava kokljaaaaaaaaaaaa čestitam ... naj se kr vsi oplodijo pa je ... jihaaaaaaaaaa Kera j zej naslednja ????? Kajsica ????? Gigi ?????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 19:32:35
|
|
|
|
KIWI
|
Ojla, mi je malo prej uspelo priti domov, sem se danes kar lepo potepala. No, na UZ pa takole: endometrij 8,8, levo in desno po en folikel, oba po 14, pa še nek drobiž zadaj, V nedeljo 15.11. UZ, verjetno zadnji. Mišmiš, bravooooo, to pa bo tisto ta pravo! BEBIII, sva na istem, kaj? V nedeljo? Sory, kje pa si? MB, LJ....? Sem prelena da nazaj poiščem in predvsem preveč pozabljiva!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 19:36:16
|
|
|
|
alpog
|
Čisto sem postala zasvojena z vašimi postopki in trdo držim pesti za vse vas, kadar nisem na šihtu! Upam, da pomaga FUUUUL!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 20:07:51
|
|
|
|
Fidolina
|
Tako je treba punce . Skoz mislim na vas in držim pesti. Kar tako naprej .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 20:13:06
|
|
|
|
mausikaa
|
Vau Mišolina tole je pa krasno...prava kolklja ma zdaj vas je tolko v akciji da sploh ne vem za ktero moram držat pesti - ma jih držim kar za vse!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 22:59:19
|
|
|
|
Naska
|
hejla, ja pa zame tudi pesti... jaz tudi v nedeljo uz. ta drugi... joj, kolk celic majo ene, ma kako to... to je pa res superca... jest bi tuuud. no midve z gigi - delava pa na kvaliteti, a ne? mah, drugače me je pa groza. ker to se mi vsakič cel lajf prevesi v eno pa v drugo smer... držmo se! vsega se naučiš, zmoreš, zdržiš.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 7:07:30
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Evo dans pade stopka. Levo so bolj drobižki pa nismo merili. Desno 19 in 14. Endometrij cca 9. V ponedeljek punkcija. Hvala za pestke drage moje. Bebiii tud jaz se ne spoznam na postopke z zmrznjenčki. Verjetno je dobro . Navijaaam Čestitke Miši in Tanji za čiste 10-ke Kiwi še malo pa bo stopka Naska na kvaliteti je treba delat Lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 7:11:25
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj Žižet, sva se glih ujeli , super za stopko, zdaj si pa privošči za zajtrk jajčka, kasneje pa še kakšno birico, da bodo frnikule lepo rastle
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 10:45:49
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj Žižet, sva se glih ujeli , super za stopko, zdaj si pa privošči za zajtrk jajčka, kasneje pa še kakšno birico, da bodo frnikule lepo rastle /quote] Pa partner se more spraznt , da ne boš pozabla. (Vsaj tko rečejo GK LJ).
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 10:54:09
|
|
|
|
Fidolina
|
Moja misel dneva (na temo kvalitete in kvantitete) VELJA ZAME: Zadnja strvar na tem svetu, ki se mi je treba bat - je hiperstimulacija .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?