Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:15:53
|
|
|
|
Naska
|
žiža od mene tudi
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:16:17
|
|
|
|
Naska
|
jaz grem drugače kar v adrialab po preiskave pa vse plačam, ampak je hitro fertik ...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:20:55
|
|
|
|
mismis
|
Naska, lahko piješ pir, ker vsebuje B vitamin, ki ugodno vpliva na rast foliklov. Ostale vrste alkohola ti pa ne svetujem, razne breezerje pa sploh ne, ker vsebujejo mehurčke, kao to pa ni dobro za celice. Pa superca za 3. frnikule, v nedeljo naj bo pa še boljše
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:23:38
|
|
|
|
gigi1
|
Drage moje Hvala mi je prec malo lažje pri srčku. Sem bila pa fejst razkurjena. Naska ponavadi se še kakšen folikel najde do punkcije. Kolk so bili pa veliki? Glede sproščanja . Pivo draga, PIVO! Nekaj v povezavi z beljakovinami in kvasom. Baje zelo pozitivno upliva na frnikolce. Jaz v tem postopku še nobenega nisem . Sem že tko napihnjena in mi sploh ne paše. Mogoče sem pa zato tolk sitna Teh preiskav ne delajo v Adrialabu. Drugače bi tud jaz šla tja.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:24:47
|
|
|
|
gigi1
|
Miša a si me spet po desni?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:29:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša a si me spet po desni? kaj češ, taka sem a te malo potolažim??? s temle?
< Sporočilo je popravil mismis -- 12.11.2009 11:30:09 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:29:37
|
|
|
|
Naska
|
ojej spila sem bandidos ice... sicer samo enega včeraj - vendar sem po enega še dvakrat prej... zaj na pivo sem že čisto pozabila, ker bi kumot zamenjala... k vem, da mi je zapasalo (pa drugače se sploh ne pritaknem alkohola), sem še sestro vprašala, kako je s tem, pa je rekla, da kozarec rdečega ne škodje... drugač folikli so bili pa veliki mislim da 10,12,8
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:31:25
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša a si me spet po desni? kaj češ, taka sem a te malo potolažim??? s temle? Hvala ti srce
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:32:43
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska ojej spila sem bandidos ice... sicer samo enega včeraj - vendar sem po enega še dvakrat prej... zaj na pivo sem že čisto pozabila, ker bi kumot zamenjala... k vem, da mi je zapasalo (pa drugače se sploh ne pritaknem alkohola), sem še sestro vprašala, kako je s tem, pa je rekla, da kozarec rdečega ne škodje... drugač folikli so bili pa veliki mislim da 10,12,8 Bandidos ice je pivo. Kar izvoli. Nič ni narobe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:37:07
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrč Jaz pa že tko sitna zarad hormonov . Sem že mojga včeri full ozmerjala. Zgleda mi ta kombinacija s klomifenom čist na tečnobo seka To se mi pa znano čuje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:52:24
|
|
|
|
Naska
|
o super. drugače sem zadaj prebrala da piše svetlo pivo, samo ima pa tudi mehurčke...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:55:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrč Jaz pa že tko sitna zarad hormonov . Sem že mojga včeri full ozmerjala. Zgleda mi ta kombinacija s klomifenom čist na tečnobo seka To se mi pa znano čuje Kruce ja znano kaj, morda bo pa pri Žižet enak rezultat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 11:59:46
|
|
|
|
gigi1
|
Naska te mehurčki so naravni Kruce hmmm kako naj ti povem Jaz sem drugače zelo tolerantna in nič ali zelo malo sitna. Zdej so pa hormoni tole mal zameštral in tisto kar me ponavadi moti (egoizem) precej manj toleriram kot ponavadi. Pa mal me daje kalimerovski sindrom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:00:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrč Jaz pa že tko sitna zarad hormonov . Sem že mojga včeri full ozmerjala. Zgleda mi ta kombinacija s klomifenom čist na tečnobo seka To se mi pa znano čuje Kruce ja znano kaj, morda bo pa pri Žižet enak rezultat Iz tvojih ust......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:03:52
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu saj veš kdo je na slikci
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:07:52
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žižek,.... Gigi, še od mene en big hug.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:10:15
|
|
|
|
BarbiG
|
Mene pa Utro.pizderaj zdeluje za po.pi.zdit. Še nikol se mi od njega ni vrtel, zdaj se mi pa non stop, pa samo spala bi. Me moj že mal čukast gleda, ker sem skoz v mižulah.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:11:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu saj veš kdo je na slikci o ja, vem vem, sem ravno v četrtek gledala tale film, saj sem ti pravila, moj je gledal kmetijo, jaz pa tole nagoto. p.s. pa v filmu celo ritko pokažejo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:22:10
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Mene pa Utro.pizderaj zdeluje za po.pi.zdit. Še nikol se mi od njega ni vrtel, zdaj se mi pa non stop, pa samo spala bi. Me moj že mal čukast gleda, ker sem skoz v mižulah. Mene je vedno zdeloval v času, ko sem ga pila. Potem, ko si ga začneš vstaljat se to neha. Sicer je bolj zoprno, ampak ni pa teh stranskih učinkov. Hvala za objemčka in vračam Miša se mi je zdelo, da je iz tega filma. A bi se menjala z unimi vojaki al specialci na drugi strani?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:23:22
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrč Jaz pa že tko sitna zarad hormonov . Sem že mojga včeri full ozmerjala. Zgleda mi ta kombinacija s klomifenom čist na tečnobo seka To se mi pa znano čuje Kruce ja znano kaj, morda bo pa pri Žižet enak rezultat Iz tvojih ust...... Upam na isti rezultat, pa še punčka naj bo! Ja pa žurka tud ne bo smela falit!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:26:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša se mi je zdelo, da je iz tega filma. A bi se menjala z unimi vojaki al specialci na drugi strani? še prašaš, prec pa še takoj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:26:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Upam na isti rezultat, pa še punčka naj bo! Ja pa žurka tud ne bo smela falit! tuki se pa čisto strinjam s tabo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:28:30
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Upam na isti rezultat, pa še punčka naj bo! Ja pa žurka tud ne bo smela falit! tuki se pa čisto strinjam s tabo JAAAAAA
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:29:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša se mi je zdelo, da je iz tega filma. A bi se menjala z unimi vojaki al specialci na drugi strani? še prašaš, prec pa še takoj He he je bilo retorično vprašanje Men se dons sploh ne da delat. Vidim, da si ti tud tle nekje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:31:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša se mi je zdelo, da je iz tega filma. A bi se menjala z unimi vojaki al specialci na drugi strani? še prašaš, prec pa še takoj He he je bilo retorično vprašanje Men se dons sploh ne da delat. Vidim, da si ti tud tle nekje vem, da je bila retorika v igri, ampak včasih pa retorika prav paše... maš prav, meni se tudi ne da danes delati, komaj čakam da bo ura 16. da me moj pride iskati in pičiva domov
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?