Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 10:56:42
|
|
|
|
Fidolina
|
Upam, da vas s tem vsaj malo zabavam, v teh vaših napetih časih - ne pa zamorjujem .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 11:34:02
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Evo dans pade stopka. Levo so bolj drobižki pa nismo merili. Desno 19 in 14. Endometrij cca 9. V ponedeljek punkcija. Hvala za pestke drage moje. Bebiii tud jaz se ne spoznam na postopke z zmrznjenčki. Verjetno je dobro . Navijaaam bravo za stopko in držim pesti za ponedeljek, da se še kakšna frnikolca najde ..pa za v škrinjo ne...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 18:44:14
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Moja misel dneva (na temo kvalitete in kvantitete) VELJA ZAME: Zadnja strvar na tem svetu, ki se mi je treba bat - je hiperstimulacija . si me nasmejala. Z mano je isti slučaj. Mogoče, če bi jemala 10 ampul . Jaz pa samo bogi 2 in pol pričakujem dober pridelek. Ja če to ni optimizem, pa tud ne vem Ti nisem odgovorila...Zadnje dni sem čist bizi Moj Gale je s Susan in sploh ni tak mladič. Je že 40 . In hvala za opomnik. Sem čist pozabila, da se moj mužič mora spraznit danes, on pa tud verjetno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 18:52:16
|
|
|
|
gigi1
|
Lana za v škrinjo tud pri 9ih celicah ni blo. To bi bla že znanstvena fantastika . Hvala ti za spodbudo Hvala vsem Kiwi dobro opravi jutri Naska naj bo kvaliteta in tudi kvantiteta jutri dobra Barbi močno, močno stiskam pestke Kajši je pa odlično opravila . Že greje 2 čmrlja in še nekaj jih ima v škrinji Lupčkam vas vse
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 19:20:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kajši je pa odlično opravila . Že greje 2 čmrlja in še nekaj jih ima v škrinji Lupčkam vas vse Kajši super!!!!!! Gigi lubčam te nazaj.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 19:55:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana za v škrinjo tud pri 9ih celicah ni blo. To bi bla že znanstvena fantastika . Hvala ti za spodbudo never say never, mogoče boš pa presenečena....vseeno držim pesti za eno zmagovalno Hvala vsem Kajši je pa odlično opravila . Že greje 2 čmrlja in še nekaj jih ima v škrinji superca , želim ji, da ji tokrat uspe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 19:59:21
|
|
|
|
miklarom
|
kajši - bravo , zdaj jih pa lepo grej Žiži,- že navijam zate za ponedeljek, da jih bo čim več, še juter ko bom na šihtu popoldan bom držala pestke, pa če je kaka stranka postrežena al pa ne , važen da tebe spodbujam Kiwi - srečno jutri Naska - tudi tebi srečno Zarči- tudi zate isto v ponedeljek velja kot za žiži, mater mislim da bojo jutri pri nas kar vse stranke čakale , al pa lačne šle od nas in da nam čez 14.dni postrežeta z velikimi ++++++ Grethy- se že dela štrudelj Barbi - naj te pričaka jutri veliiiiko otročkov Lana70 - RTI , kako kaj počutje, že fejst brca
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 22:02:01
|
|
|
|
Naska
|
jutri torej, a ne!? držim pesti za vse nas... ja ja, tisti tvoj je pa s susan - s ta smotano - gale al kaj - a res a tolk je že star... hmmm, ne bi mu jih nikol dala.,. kaj naj rečem - gruntam če bi šla na kak pirček z mehurčki - glede na to da je gigi rekla, da lahko... a pol je pa jajca treba jest - nisem bila pridna in nisem naredila domače naloge, tako da spet ne vem kaj je kdaj treba jest... ajd lahko nočko... saj ne da bi bila takšna ljubiteljica psov - sam tale mi je pa všeč, pa na trenutke me mal name spominja, ko tolk teče - pa se nikamor ne premakne...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 22:14:34
|
|
|
|
KIWI
|
Punce, vsem hvala za navijanje , upamo seveda na najboljše pa da še je kakšna frnikulca dodatno zrasla. Pirčka pijemo pridno, jajčke papamo v vseh oblikah , pa polni optimizma smo tud . A rabim še kaj druga? Pa lahko noč in eno bolho za pomoč!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.11.2009 23:10:52
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Ma sem si dovolila spet mal naokol pridt...boljš tukej na 40+, kot da se pojavim na temi v pričakovanju 3+ Drobižek od let...dobro opravi jutri, pa naj ti hitro vstavijo pingota, da boš čimprej nalulala + Kiwi...maš UZ, pa Naska tut....bom navijala zjutraj...bom tolk verjetn pokonc, ker spim na obroke...se matram podobno kot Žiži Žiži...stopka je že v trebuščku...zdej pa upajmo, da bo v ponedeljek ata posrkal korenjaka, pa še kakšnega zraven, saj bo...boš vidla... Kajši...superca, kr 2 lepo ju grej, da bosta potem onadva tebi grela srčka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 6:54:18
|
|
|
|
mismis
|
dobro jutro vsem skupaj Kiwi in Naska, dobro zrihtajta danes
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 7:13:32
|
|
|
|
barbara b
|
Dobro jutro! Jaz sem s kavico in zajtrkom že gotova
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 7:20:14
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Moja misel dneva (na temo kvalitete in kvantitete) VELJA ZAME: Zadnja strvar na tem svetu, ki se mi je treba bat - je hiperstimulacija . Lahko pa se ti hiperstimulacija zgodi, ko zanosiš v postopku. To se je zgodilo meni: umetni in pravi hormoni so se med seboj namnožili in pristala sem za 5 dni na intenzivnem odelku v stari porodnišnici. Obseg trebuha pa se je v 1 tednu povečal za 15 cm. Tako da hiperstimulacija (na tak ali drugačen način) ni vedno slaba.
< Sporočilo je popravil barbara b -- 15.11.2009 7:21:00 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 8:57:45
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - hvala za kavico in zajtrk, bo kar pasalo zdajle, k je moj šele vstal
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 9:25:11
|
|
|
|
Naska
|
no evo, trije so na eni strani, jutri se grem spet pokazat - morda je bil cetrotid malce prezgodaj mi dan ali pa ta ki drži štiri dni bolj bremza... skoz voham nekaj kot bi se maček polulal - kaj bi to bilo?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 11:53:53
|
|
|
|
KIWI
|
Dan, na hitr še jaz malo tu pokukam in poročam: Levo še vedno ena frnikulca 16, no desno pa danes 2, en 16 en pa 12-13, endometrij pa baje 12? No, v glavnem jutri 16.11. še en UZ, pa upam da v sredo punkcija. Tako zdaj pa letim dalje za štedilnik, eni so že lačni menda! Ampak nedeljo pa imamo lepo, ne?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 12:19:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
Daaan Gigi, še z moje strani čestitke za stopko Miklarom lovju Kiwi, superca, do jutri ti bodo še zrastli Mismis, a spet pooočivaš Vse ki imate preglede, vam želim da so rezultati superca Moje poročilo, danes vidni na L in D strani majhni foliklčki, na D pa je vodilen 10 mm, tako da v torek UZ+kri Bodite mi pridne, jaz sem vedno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 12:35:38
|
|
|
|
zarja1
|
Bebii in Kiwi super
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 17:58:12
|
|
|
|
BarbiG
|
Dan. BEBIII, kje si bila danes. Sem iskala tisto črno bundo s kapuco, pa je žal nisem našla. Drage dame, grejem eno blastocisto in eno morulo, test pade 01.12., zamrznjenčkov nimava, ker sta se oplodili le 2 celici in ti dve zdaj grejem. Pa nič zato, saj sta ti dve zmagovalni, a ne?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 18:20:57
|
|
|
|
gigi1
|
Čerko Barbi seveda sta zmagovalni . Jaz kar parček voham. Ne vem zakaj, ampak, ko sem prebrala, kar si napisala, mi je šlo čez glavo - tole bo pa parček Kiwi in Naska saj vesta kako pravijo..Počasi se deleč pride. Jaz sem bila najbolj uspešna, ko so folikli najdlje časa rasli Naska meni je Reš zadnjič rekel, da je prepozno za cetrotid, ker je bil vodilni velik že 18. Je rekel, da se daje pri velikosti do 14. Torej verjetno ni bilo prezgodaj. Tisti vonj pa ima en grm. Ne vem kako se mu reče. Jaz grem pogosto mim tega grma in mi vedno slabo rata. Bebiii še malo pa boš šla po otroke Mikla moja draga. Upam, da si danes postregla vse stranke Mišmišu kako si? Tanja a ti utropizderaj nagaja? Zarči moje misli bodo jutri s stabo . Zdej pa BO! Barbara. Lepo te je videti. Si imela veliko dela te dni? Hvala vsem za navijanje in pestke drage moje. Kaj bi jaz brez vas
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 18:31:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Drage dame, grejem eno blastocisto in eno morulo, test pade 01.12., zamrznjenčkov nimava, ker sta se oplodili le 2 celici in ti dve zdaj grejem. Pa nič zato, saj sta ti dve zmagovalni, a ne? seveda sta zmagovalni. Navijam kot nora zate
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 15.11.2009 18:33:37 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 18:33:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči moje misli bodo jutri s stabo . Zdej pa BO! in jaz s tabo. Rada te mam, mučo mučo fejst...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 18:42:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu kako si? ma gre, večino časa kavčam. Me je pa spet doletelo zaprtje in to že 3 dni., ravno tako kot v 3. postopku. Bemti, zgleda da se moje črevesje ustraši punkcije, pa noče več delovati. Ti si mi v redu? Se ustavita jutri mimogrede na kavico? pa še malo stimulacije pred punkcijo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 18:49:54
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Drage dame, grejem eno blastocisto in eno morulo, test pade 01.12., zamrznjenčkov nimava, ker sta se oplodili le 2 celici in ti dve zdaj grejem. Pa nič zato, saj sta ti dve zmagovalni, a ne? super! itak da sta zmagovalni...bom močno stiskala pesti! zdaj pa lepo počivat!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 18:52:43
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči Danes te lahko še malo postimuliramo Miša hvala za Gala A piješ magnezij? Dej spij kakšnega. Pomaga proti zaprtju. Držim pestke, da se ti tole zrihta. Jutri se ne bova mogla pofočkat. Hvala za vabilo. Hmmm kaj naj ti nalimam, da te sr@t prime? Se globoko opravičujem vsem in toplo priporočam ne klikat na povezavo KLIK In takoj nekaj lepšega
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?