Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:36:16
|
|
|
|
gigi1
|
Miša dans pa tud za pasje brikete in žemljice ne bova zaslužle
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 12:53:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša dans pa tud za pasje brikete in žemljice ne bova zaslužle danes samo koristiva tiste ure, ki jih ob normalnih dnevih več narediva
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 13:00:24
|
|
|
|
gigi1
|
Aja No, če je pa že tko....mam uržh še mal tle viset
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 13:04:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aja No, če je pa že tko....mam uržh še mal tle viset se čisto strinjam, k je pa tuki tko fleten viseti. kdaj imaš jutri zjutraj date? a boš poslala sms?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 13:13:48
|
|
|
|
gigi1
|
Ja fleten . Pa kar dve temi obdelujeva Jutri med 5. in 6. A ni prezgodi za sms? Če ni, ti ga pošljem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 13:23:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ja fleten . Pa kar dve temi obdelujeva Jutri med 5. in 6. A ni prezgodi za sms? Če ni, ti ga pošljem ni prezgodaj, saj jaz tko ali tako vstajam ob 6. uri, k moram kužija ven peljati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 13:45:17
|
|
|
|
Fidolina
|
Umirte se pupe. Saj vem, da so pred vami življensko pomembne stvari. Ampak.. Umirte se, za boga. Jst sm pa zaradi vas tolk živčnaaaaa, in tolk navijaaaam, da me bo razneslooo. Ampak , umirte se moje drage punce. Men se bo pak strgalllll od živcevvvvvvvvvvvvvvv!!!!!!!!!!!!!!!!! Dj Fidolina - umir se no zaboga!!! Res navijam
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 13:50:11
|
|
|
|
mismis
|
Fida, saj smo mirne, samo nič se nam ne da... ti se pa le umiri
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 13:52:34
|
|
|
|
gigi1
|
Fida sam lene smo za delat . Ne bit živčna zarad nas, noooo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 14:01:13
|
|
|
|
Fidolina
|
Preveč visenja za računalnikom škodljivo deluje na živčni sistem. Preverjeno. Sem brala, da se negativne vibracije, da prenesti iz sebe, na drugega. Če sem jih jaz posrkala(strahove, dvome...), - a ni boljše, da ste ve, ki zdaj to res rabite, kul, jaz pa nekaj dni malo histerična. Aneeeeeeeeeeeeeee!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 14:07:22
|
|
|
|
Fidolina
|
dons morm jit mal prej spat .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 14:24:18
|
|
|
|
Naska
|
mehurčki - juhu - naravni kdo je nagec na sliki - no priznam da meni je pa ritka van dama v universal soldier všeč - ta mu je mal podoben... evo tko je to drugače pa jaz sem tudi zelo čustvena - popenim, če nimam dovolj ljubečnosti - a to so hormoni? aaaaaaa - fidolina - jaz tudi - aaaaaaaaiiiiiiiiiiiiaaaaaa že tri dni bolj tko spim, ker en dan so razočarane gospodinje, drugi dan je hous (pismo kako se že to piše) - tretji dan mam pa oboje skupaj v domači izvedbi... in potem zdajle že ne vem čisto točno kdo ali kaj sem in kaj počnem... ajd -
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 14:53:38
|
|
|
|
gigi1
|
Fida hitr računalnik izklop, pa na luft. Res se ne smeš takole živcirat Naska a ti živiš v ulici Glicinij? Dej mojga Gala mal pozdravi . Jaz sem tud čist bezofnena . Zvečer že pri Dnevniku zaspim, pa se čez pol ure zbudim in sem k čuk do polnoči. Ob 4ih se pa zbudim in se do 5ih neki matram...pol pa obupam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 17:14:53
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi - dej bodi zdrava, plis . Te tvoje preiskave naj bodo OK, plis . Si si pa kar mladega mučačota izbrala . Mora bit poskočen k . Res morem enkrat te razočarane gospodinje spet pogledat. Te sezone še sploh nisem. S kero bejbo se on teleščka? (sam na TV seveda - sicer šur, da ti je zvest ).
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 17:26:01
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sem pa vse tisto, kar si napisala in še veliko več. predvsem v dekolte več Tvoje detece pa ne bo lačno .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.11.2009 17:38:49
|
|
|
|
mismis
|
Žižet, evo zdaj listam po vikendu in vidim, da se je danes dopoldne na Kanalu A začela nova nanizanka s tvojim Gale-om v glavni vlogi, pa jutri zjutraj je tudi Kaj si zamudila, ko si cel dan čvekala z nami
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 6:40:26
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Evo mene. Nič kaj spodbudne novice. Cca 5 foliklov. Vodilni pa tolk večji od ostalih, da mi je že danes hotel dati stopko. Sva se zmenila, da do jutri počakava. trenutno stanje L 6,8,10; D 18,12 Upam, da bo vsaj ena celica. Srečala Aquico. Pravi, da trenutno ne more spremljat dogajanj na RR. Vse lepo pozdravlja. Danes je padla 1. špika Kiwi in Mišmišu navijam za vaju Mišmiša upam, da bo dr.D in da bo imel nežno rokco Lep dan tudi vsem ostalim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 8:31:20
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, kavica je kuhana, kaj še vse spite? madoniš jaz sem tko napihnjena kot da sem v četrtem mesecu pa vročina se mi vrača, še dobro da je petek - bom očitno čez vikend spet komirala...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 8:35:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Evo mene. Nič kaj spodbudne novice. Cca 5 foliklov. Vodilni pa tolk večji od ostalih, da mi je že danes hotel dati stopko. Sva se zmenila, da do jutri počakava. trenutno stanje L 6,8,10; D 18,12 Upam, da bo vsaj ena celica. Srečala Aquico. Pravi, da trenutno ne more spremljat dogajanj na RR. Vse lepo pozdravlja. Danes je padla 1. špika Kiwi in Mišmišu navijam za vaju Mišmiša upam, da bo dr.D in da bo imel nežno rokco Lep dan tudi vsem ostalim žižet saj veš, dovolj je ena in držim pesti, da bo zmagovalna ..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 9:05:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 žižet saj veš, dovolj je ena in držim pesti, da bo zmagovalna .. evo, to sem tud jaz htela povedat....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 9:40:01
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Evo mene. Nič kaj spodbudne novice. Cca 5 foliklov. Vodilni pa tolk večji od ostalih, da mi je že danes hotel dati stopko. Sva se zmenila, da do jutri počakava. trenutno stanje L 6,8,10; D 18,12 Upam, da bo vsaj ena celica. Srečala Aquico. Pravi, da trenutno ne more spremljat dogajanj na RR. Vse lepo pozdravlja. Danes je padla 1. špika Kiwi in Mišmišu navijam za vaju Mišmiša upam, da bo dr.D in da bo imel nežno rokco Lep dan tudi vsem ostalim Se podpišem pod to No, jaz sem dala kri in mi sestra reče da počakam do 11 a jaz, kaj vi mene malo cingu lingu Ona pa pravi, kaj če ti hormon zraste, kaj boš še enkrat hodila gor, jaz pa njej, ne ne ne se bat, mislim, da bom kr nekaj časa hodila gor , pa mi je dala dva Menopurja kasneje vam sporočim vrednost hormona! No to je to, sedaj pa grem pogledat kaj ste vse včeraj sčvekale žižet saj veš, dovolj je ena in držim pesti, da bo zmagovalna ..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 9:51:32
|
|
|
|
lana70
|
BEBIII, a jih še ni izučilo, da kadar si ti v postopku, da morajo napolnit tiste avtomate tam na hodniku
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 10:20:34
|
|
|
|
miklarom
|
daan! evo da se malo javim , danes in jutri sem fraaaaaaaj, pa mam mal dela doma, tak da nič počivanja Lana70 - kako kaj ti, bebika raste, vse vredu , veliko mislim nate BEBIII- ne se jim pustit , pa naj ti rajši napolnijo tiste avtomate še malo pa se vidimo mausika - hvala za kavico, kako si mi kaj? žiži - saj bo , boš vidla, pa četudi ena bo tista full močna in uspešna, držim pestke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 10:22:39
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi zoprna situacija. Pri meni so bili vsi enako veliki, pa . Tvoj vodilni mora bit res korenjak, da je ostale takole prehitel. Veš pa tudi , da se v dnevu, dveh, marsikaj lahko še spremeni. Lahko še kakšen podivja in hitro zraste. Držim pestke močno, močno.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.11.2009 10:28:05
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Evo mene. Nič kaj spodbudne novice. Cca 5 foliklov. Vodilni pa tolk večji od ostalih, da mi je že danes hotel dati stopko. Sva se zmenila, da do jutri počakava. trenutno stanje L 6,8,10; D 18,12 Upam, da bo vsaj ena celica. Srečala Aquico. Pravi, da trenutno ne more spremljat dogajanj na RR. Vse lepo pozdravlja. Danes je padla 1. špika Kiwi in Mišmišu navijam za vaju Mišmiša upam, da bo dr.D in da bo imel nežno rokco Lep dan tudi vsem ostalim žižet saj veš, dovolj je ena in držim pesti, da bo zmagovalna .. ne bom nč nakladala specialno ... se pridružujem Laninemu zapisu in željam ... vsem sončicam želim zmagovalne kombinacije !!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?