mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj... mausiii, hvala za kavico. Potresi?? a se je kje treslo? Pri nas doma ne Fidolina, ma kaj pa jaz vem, kako bo naslednjih 9 mesecev z , upam da bo vse ok, da bomo lahko, če ne se bom pa tudi jaz pridružila klubu slinavcev. Sem pa vse tisto, kar si napisala in še veliko več. predvsem v dekolte več Lana70, kaj hajni peki, če jih ni, jih ne morem narisati...Si boš morala pa izbrati drugega stimulansa za pack-e IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Mismis stopka padla. Zdaj pa se bo treba 9 mesecov zadržat. Boš samo še slikice lahko gledala.Ker pri nas, ki imamo težave z zanositvijo, ne priporočajo veliko slončkanja. Zato si nabavi velike količine robčkov (za slinjenje). Me bomo pa sledile njenemu nasvetu iz podpisa hihihihihi. Kaj ji bomo pol Butlerja popale, da se bo slinla Sem ga včeraj čakala pa ne dočakala . Če pa bo vse posreči, dobiš pa kmalu tisti njegov film, ki si gledala reklamo zanj. Še malo pa boš imela v zbirki skoraj toliko njegovih filmov kot jaz Naska, ti se nič ne sekiraj, tam na GK LJ vidiš ljudi različni starosti in oblik. Ti povem, da ponavadi sploh nimam časa, kaj preveč zijati okoli in ocenjevati ženske, ker imam skoraj vedno kakšno žrtev za klepet. Ljudje pa, saj veš, eni si mislijo drugih vedno dobro, drugi vedno slabo, resnica je pa nekje vmes. Važno je, da si ti zadovoljna in da veš zakaj to počneš Miklarom, lepo da nas prideš pozdraviti, kako v službi, a se je tvoja že poslovila, pa kaj naravno špekulirate.