Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 15:29:06
|
|
|
|
gigi1
|
Gretka IUI je insemenacija. Ponavadi podprta s terapijo, vsaj s klomifenom. So pa manjše doze, ker ne sme biti preveč foliklov, ker se bojijo večplodne nosečnosti. Postopek je podoben kot IVF, le da ni punkcije in ET, ampak močan šus plavalčkov, ki dobijo pol več zagona in pridejo do vseh celic in jih okupirajo .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 19:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
čer.... Če me 40+ sprejmete in seveda ostale navijačiče, bi tudi jaz z veseljem bla navijačiča Sicer pa le sledim pupam z Borbe, ker so me tam zapustile in sem rekla da grem za njimi, da bom še vedno lahko navijala zanje Veliko vas je, ki vas še ne poznam, ampak sej se bomo hitro spoznale, kaj ?? No lepo slončkajte danes zvečer, jaz pa grem zdejle po tleh pomit, ker imamo katastrofalno od tega snega, ledu in soli .... bye bye... se kasneje še kaj oglasim.... Če me marate seveda
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 23:17:09
|
|
|
|
bbpikica
|
živa25 več nas bo več se bo dogajalo tko da dobrodošla med nami grethy in gigi jaz sem slišala da v Pragi stane IVF cca 3000 E z darovanimi celicami in da garantirajo dva kvalitetna zarodka, če ne rata je naslednji postopek zastonj. Baje je pa moja soseda bila v Pragi sam ne vem na kakšnem postopku ker je to velika skrivnost in sem jo zvedla po naključju in je bilo uspešno. Jaz pa pridno jem jajčka in vse arcnije kijih priporočajo pa pijem pivico pa da vidmo jutri kaj bo UZ pokazal. Molim da čim več foliklov No pa nočko grem pankat.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 23:32:38
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ne vem če ne ravno v tej temi... Je ena napisala da je v pragi 2000€ in da vstavijo 2. Če se prime eden plačaš 50%. 2000€ naj bi bilo z bivanjem v bolnišnici vred... Ma res ne vem kje sem prebral, na RR sigurno!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 23:50:48
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ne vem če ne ravno v tej temi... Je ena napisala da je v pragi 2000€ in da vstavijo 2. Če se prime eden plačaš 50%. 2000€ naj bi bilo z bivanjem v bolnišnici vred... Ma res ne vem kje sem prebral, na RR sigurno! to je verjetno z lastnimi celicami, še tolk boljš , sej počas bomo vse informacije nabrale, da bomo lahko nadaljevale naš boj
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 3:45:01
|
|
|
|
Grethy
|
Jutrčk, o Pragi nam je nekaj napisala Blanč, pa mislim da ima Kruce prav, da je blo res na tej temi ... vsekakor imajo nekaj zanimivega ... kar zna bit privlačno tudi za nas od mal dlje ... a moj hazbnd tud biva z mano tam a a ??? , jz sem jim kr pisala, imajo spletno spraševanje, pa sem jim napisala nekaj osnove o sebi in postopkih, pa seveda mladosti , odgovorijo pa baje po mailu ... bomo vidli Želim vam lep dan pupce moje !!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 4:39:32
|
|
|
|
bbpikica
|
Grethy jutrčka. Ti si pa danes zgodnja . Upam da dobiš kakšen pameten odgovor iz Prage. No zdaj pa šibam k Reškotu, da vidmo kaj smo pridelal
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 6:05:54
|
|
|
|
bbpikica
|
Da poročam še tukaj. Foliklčkov je 9 od tega 7 lepih od 14 do15, lepo rastejo tako da če bo naprej tako imam v petek punkcijo . Naslednji UZ v sredo 14.01 Zdaj grem pa lahko nazaj spat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 7:28:01
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jutro! Bravo bbpikica! Si pravi znanilec sreče.... Grety a veš ta sedaj pa prav tako težko čakam ta njihov mail kot ti!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 8:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo bbpikica tole se pa dobro bere Držimo pestke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 8:30:01
|
|
|
|
Bety11
|
Kruce Fiks...koliko si pa ti mlada? Čestitam za nosečnost in navijam vse do konca! Glede slončkanja v času O, kvalitete semenčic.....Pa Pušenjak pravi, da pri zdravem moškem je čisto vseeno kako in kdaj. Vedno so OK in jih je dovolj.... Še danes in jutri akcija, pol pa čakanje na znake in znakce....Jaz bom poskušala razmišljati samo o naslednjem cklusu, ko bom pačcala klomifenčke in ostalo. Moj tast je spraševal šlogarco pred časom, kaj bo z nama in mu je rekla, da bova imela dvojčka. Jaz ne verjamem v šlogarce, pa vseeno mislim, da bi bila vesela, če bi imela dvojni zadetek, vsem težavicam navkljub.... bbpikica....Čestitam za foliklčke. Naj ti povem, da boš do punkcije imela še kakšnega več zagotovo, ker pred koncem in pred O pride do navala hormonov in se njihovo število včasih celo podvoji. Če boš od vseh foliklov imela vsaj 7 odličnih, sem prepričana, da ti bo uspelo! Gigi1....Kako je s tabo? Lep in sončen dan vama želim...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 9:01:54
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Kruce Fiks...koliko si pa ti mlada? Čestitam za nosečnost in navijam vse do konca! Jaz sem mlad 41 , Krucika pa 37
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 9:26:01
|
|
|
|
Še ena T
|
Živjo, punce. Se lahko še jaz pridružim? V kratkem dopolnim 38 let. Imam že čez tri leta staro frkljico, zdaj pa že od lanske pomladi čakam na , pa nič. Odločila sva se, da bova poskusila naravno, pa ne glede na to, koliko bom stara, ko bo uspelo, ampak imam zdaj rahle pomisleke, če bi samo čakala. Sploh ker sem vsak mesec bolj nesrečna, ko ne uspe.. Zelo se trudim tudi zdravo živet, zdravo jest (izogibam se vsem stvarem, ki bi škodile potencialni nosečki, saj veste toksa, itd...), pa mi je to že postalo zelo mučno. Vedno sem imela nek načrt, kdaj slončkat, kaj jest, kako mora biti ženska psihično neobremenjena itd., da zanosi, zdaj pa se mi zdi vse to brez veze... Lani na začetku sem se drugje prijavljala na razne seznamčke "ne pričakujem M", potem pa sem jim raje nehala kvariti statistiko. Bi bila raje na seznamčku pri vas, če lahko. M ne pričakujem med 22. in 24. 1. Mogoče se moram pa samo še vam pridružit, pa bo zaradi pozitivne energije, ki tu vlada, več sreče . Ta mesec imam zelo dober občutek . Lep pozdravček!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 9:27:06
|
|
|
|
pikica36
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 9:29:15
|
|
|
|
pikica36
|
še ena T - DOBRODOŠLA generacijo moja !!! jaz tud kmalu dopolnim38
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 9:30:04
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro punce.. je že kaj novega?? jaz še vedno očno držim pesti za vse vas,da čimprej zagledate tist čaroben plus !! lep dan vsem..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 10:37:35
|
|
|
|
gigi1
|
Oj konzervice in navijačice BB bravo . Tako nas razveseljuješ s svojimi novičkami, da ima Kruce prav. Leto se je lepo začelo in naj se tako nadaljuje. Frnikolce naj še naprej lepo rasejo. Ata že ve kaj dela . Ti in tvoji folikli pa očitno tudi Gretka poročaj kaj pravijo v Pragi. Več informacij bomo imele, bolj se bomo znale opredelit in stimulirat Bety11 držim pestke. Upam, da rata že brez klomifena Jaz imam jutri UZ. Če ne bo cist dobim menopur, pol pa upam, da bodo moje frnikolce tud tko pridne kot pri BBpikici Še ena T dobrodošla. Saj si na pravem forumu. Me nismo omejene z leti, čeprav nas hočejo omejiti. Sprejemamo tudi 40- in navijamo, da vam rata že pred okroglo številko. Vsekakor ti pa priporočam posvet pri G in določene preglede. Morda bi se pa le odločila za IVF? Sedaj imaš še čas za koncesijske postopke. Živček helou in seveda te sprejmemo med navijačice
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 10:41:59
|
|
|
|
gigi1
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) gigi (42)- špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica (41)- špikice 3.UZ - 14.01 Grethy (43) M ne pričakuje 17.01. Dajamaja (42) nov postopek v marcu mausikaa (40) akcija se kmalu začne neodkrita (45) M ne pričakuje 27.01. Pikica36 (37) M ne pričakuje 27.01. Bety11 (43) M ne pričakuje 23.-26.01. Polaris (?) v pripravah na postopek Še ena T (37) M ne pričakuje 22.-24.01. NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE barbara b blanč tasa_m *flower* lana08 kajsica mismis Serendipity zarja1 živa25 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 10:46:12
|
|
|
|
bbpikica
|
Bety11 zame je že 9 foliklov čista zmaga kaj več me pa lahko od veselja pobere , v predhodnih štirih postopkih je bil maximum 5 foliklov in štiri celice od katerih sta se dve oplodili , tako da tudi če samo tile lepo zrastejo in bodo polni bom zadovoljna živa25 navijam da boš tudi ti kmalu pisala o kakšnih lepih novičkah Še ena T mogoče bi poskusla s kakšnimi vitamini C in E sta baje dobra, pa Q10, pa folna kislina in matični mleček. jaz sem od prejšnjega postopka tri mesece do zdaj uporabljala vse to pa še kar nekaj tega zraven, pa sladkor sem skoraj izločla in mleko pa belo moko. Kavo sem omejila na minimum pa živčke sem mal na pašo poslala pa evo ti rezultata
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 10:53:33
|
|
|
|
gigi1
|
BB naša Živa je že srečka . Pred kratkim je srčka vidla Dej mi sam še povej kako daš živce na pašo? Men nekako ne rata
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 10:58:24
|
|
|
|
Še ena T
|
O, kako ste ažurne:)) Zlate ste. Sem v službi, pa sem si vseeno vzela še eno minutko odmora, da skočim k vam in glej, sem že na seznamčku Pikica36, ja sva isti letnik, zgleda
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 11:29:46
|
|
|
|
miklarom
|
evo, še mene tukaj, tudi jaz bom v kratkem praznovala 37.let, pa še vedno nisem obupala, nasprotno borim se z vsemi močmi kot tiger s kremplji, ki lovi svoj plen , sedaj čakam na pošto iz MB za postopek IVF, v teh dneh bi jo naj dobila in potem v nov boj in upam, da nama tokrat uspe. enkrat nama je že, a žal sem rodila mrtvega pri 21.tednih zaradi malomarnosti LJ ginekologov tako, da punce gremo naprej in letos je naše leto za male gremo s polono paro naprej, navijam za vse nas
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 12:00:39
|
|
|
|
gigi1
|
miklarom žal mi je, da se ti je to zgodilo . Če bi bilo kaj pravice na svetu se to ne bi smelo nikomur zgoditi . Vsekakor je treba gledati naprej in držim pesti, da bo ta postopek uspešen in bo vse tako kot mora bit . Dobrodošla med nami. Na seznamček te bomo uvrstile, ko pridemo na naslednjo stran. Smo se dogovorile, da ne bomo več kot en seznam na strani imele, da ne bodo cele strani samo seznam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 12:55:10
|
|
|
|
Še ena T
|
bbpikica, čestitke k rezultatu Sicer ne vem, kaj imaš 14. 1., si bom še prebrala za nazaj in držala pesti. Sem si prepisala malo tvoj seznam in si bom dopolnila domačo lekarno...Potem, ko pa veš, da si noseča, pa najbrž ni več dobro konzumirati toliko teh stvari? Najbrž samo folno? Miklarom Drži se in vse dobro. gigi1 in vsem ostalim hvala za dobrodošlico. Se beremo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.1.2009 13:06:34
|
|
|
|
miklarom
|
hvala punce za dobrodošlico in tako lepe in spodbudne besede. mi veliko pomenijo. verjamem pa, da bomo vse kaj kmalu postale srečke . upati moramo, pa se bo to tudi zgodilo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?