|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
12.1.2009 13:49:27   
barbara b
Še pozdrav od mene user posted image
Ko prebiram tole našo stran, me za vsako napolni z energijo in optimizmom. user posted image
Upam, da se ve zavedate, da je tule tooooooliko pozitivne energije. Evo jaz jo ravnokar malo črpam, ker me je napadel hud prehlad, pa še malo vročine zraven.

vaša navijačica user posted image user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 401
12.1.2009 17:59:54   
pikovit
Helllouuuu em vas prišla malo pogledat in vidim,da se imate prav finouser posted image Še vedno navijam za vas in vam prav vsem želim veliko sreče pri vseh vaših podvigih.

Žižetka res si fajn seznamček naredila.Tile mali Vilinčki so prav luštniuser posted image

Punce držim pesti.

Žiži dobro opravi jutri na uz.user posted image
BB pikica ti pa se odreži v sredouser posted image

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.1.2009 18:01:12   
Kruce Fiks
Pozdravljene mlade konzerve!

Evo nas s prvega ultrazvoka!

Ne morem drugače kot da še v tej temi delim eno fotko našega deteta z vami!

Fejst poglejte, a se tudi vam zdi da bosta 2??user posted image

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 403
12.1.2009 18:14:01   
barbara b
Kruce: ČESTITAM user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 404
12.1.2009 18:20:51   
Bety11
user posted image uaaaaaaaaaauuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piše, da sta 2 100%.....Nekaj se tudi vidi na slikici, samo ni vse jasno....Madonca....Prav vesela sem.....

Čestitam!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 405
12.1.2009 18:29:08   
Grethy
Kruce .... mislm halooooooooooo ... jz mam kr kurjo polt čeprav sem mačka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... dva ???? .... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image , no zdej mam pa še fajhtne oči ... jebela cesta kak lep izvid ...

sta mi s tvojo krucefiksico in malimi fiksiji polepšala dan

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 406
12.1.2009 18:42:00   
Kruce Fiks
Ej beybe, sej nisem rekel da sta 2! Sem videl tist napis "dva;100%" in pomislil kaj pa če sta res 2?
Evo še ena...
user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 12.1.2009 18:43:32 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 407
12.1.2009 18:47:02   
Grethy
Jaaaaaaaaaa ... men lahko kažeš kar češ, če boš zraven obkrožu dva in 100%, bom vidla pa dva user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 408
12.1.2009 22:09:02   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

BB naša Živa je že srečka user posted image . Pred kratkim je srčka vidla user posted image
Dej mi sam še povej kako daš živce na pašo? Men nekako ne rata user posted image

Saj men tud ne zmeri Gigi ampak kadar mi ne si začnem ponavljat ne splača se sekirat ker to sam škod in mislit na kaj kar me osrečuje in zmeri večkrat mi uspeuser posted image . Tvoji folikli bojo pa sigurno tko pridni kot moji pa tudi cist ne bo boš vidlauser posted image
miklarom že zdaj držim pestke da boš kmalu srečka nosečka in da se tokrat konča srečnouser posted image

Še ena T folno priporočajo do nekje tretjega meseca ostalo se pa jaz kar sprot mal na RR informiram kdaj nehat jemat in kdaj začetuser posted image  14.01. pa imam upam da zadnji UZ pred punkcijo

barbara b ti se kar napolni z energijo da boš lahko na vso moč navijalauser posted image

kruce to mi  delaj to se mi dopadeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.1.2009 7:58:37   
pikica36
kruce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.1.2009 8:20:30   
mausikaa
dobro jutro,

o Kruce kako lepa slikica...full lepo...držim pesti da bo vse ok!
jaz pa še vedno čakam user posted image  v petek sem imela kontrolo in se moram ponovno naslikat pri G čez 2 tedna user posted image   sem vprašala če je kaj v spodnjem štuku narobe da moram še enkrat priti, pa me je kar preslišala user posted image
Koliko časa po A naj bi prišla user posted image  ? pri meni je že več kot 5 tednov pa še ni duha ne sluha o njej, no z izjemo napetih in občutljivih joškic...
o tem kdaj lahko začnemo delat user posted image  pa tudi ni nič rekla, tko da zdej ne vem, a naj začnem z Klomifenom ko jo dobim ali naj čakam na pregled? Se mi zdi, da bom rajši počakala na pregled.

no en lep dan želim vsem skupaj! Uživajte

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.1.2009 8:24:22   
Bety11
Kruce fiks....Na drugi slikici UZ-ja se vidi samo ena GV. Vrečka je lepo oblikovana in čez 14 dni, po mojem mnenju, lahko pričakuješ tudi plod in srček.

Koliko pa si nosečka sploh????? Ali ti je povedala, koliko pa je velika ta GV?

Ti samo počivaj, uporabljaj dodatni progesteron za vsak slučaj in vse bo OK. Res sem vesela zate....

Jaz pa imam še vedno vse nekam napeto v trebuhu, pa malo več jem in sem kar lačna, pa joškice me kot nekaj malo bolijo.....Mogoče je vse psiha in živčki....Tako si želim konec tega oplojevanja in da že enkrat postanem prava user posted image ....

Vsako popodne gledam na TV program Zone reality, ki predvaja Birth storiy po 15h. Včeraj je bil primer ženske, ki že ima dva 20 let stara otroka. Sedaj že 15 let živi z enim črncem. 9 let sta vneto poskušala zanositi in obiskala vse mogoče ambulante za neplodnost. Ko sta pa že popolnoma obupala, pa je ostala naravno noseča in rodila punčko. Enako tako je tudi zdaj ostala noseča, drugič in je bila pred porodom. V glavi pa ima tumor, zaradi katerega trpi hude bolečine. In vseeno je naravno in brez problema rodila še tistega drugega otroka. user posted image user posted image user posted image
Ne povedo, koliko je stara. Zagotovo pa čez 40 let. Kar en prijeten občutek me je prevzel, ko sem jo opazovala......user posted image

No....Upati je treba naprej.
Lep dan vama želim, ker jutri bo že sneg in oblačno vreme. Uživajte v soncu...

Pa poročajte malo več o dogajanju. In...hmmm...kaj, če bi naš seznam po datumih dogodkov urejali, da ni vse samo napisano po kriteriju,katera se prej prijavi....?!...No...Vseeno pa ga moram pohvaliti, da je resnično pravljičen in prijeten za gledati. Barve pravilno izbrane.....

user posted image user posted image user posted image user posted image  upam

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.1.2009 9:24:19   
bbpikica
Jutrčka.

Najprej vsem skupaj lep pozdravčekuser posted image . Moji stranski učinki Puregona še vedno vztrajajo in počutim se vsak dan bolj obupno, tako da že komaj čakam na punkcijouser posted image . Mogoče se bo slišal mal butasto ampak sem vesela da imam toliko stranskih učinkovuser posted image  ker tako vem da se v telesu res nekaj dogaja. Zelo težko sem pokonci celdan, zato bom delala šedanes in jutri potem pa ostanem doma.

Evo toliko zaenkrat.

Grethy kako si pa ti konzervica naša?

Pa da mal zašpecam naša Gigi je danes dobro opravila na UZ in je dobila municijo, ostalo bo pa ona povedala ko bo uspela. Go bejba gouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.1.2009 9:43:59   
pikica36
jaz pa si na te slikice Uz prav nič ne spoznamuser posted image in če reče kruce da sta  sta pač dvauser posted image če pa reče, da se vidi plodek ali pa GV pa tud ne vemuser posted image user posted image
jaz sem tud v času O , pridno user posted image no čez vikend smo bili leni, ampak vseeno je upanje da smo kaj pridelali. 25.1. bo eno leto odkar sem zagledala  prvič (po 13 letih premora)user posted image testu in bi naš pikec bil star že 4 mesece, tako pa se žal še vedno borimouser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.1.2009 9:52:49   
Bety11
bbpikica.....Rekla sem ti, da šele zdaj ti folikli rastejo s veliko hitrostjo....In zagotovo jih bo Reš naštel 15. Prepričana sem, da boš imela 7 lepih blastocist....user posted image

Moji nasveti:

- počivaj zdaj, da folikli ne popokajo
- prosi Reša za hathcing ob transferju (naredijo liknjico, da se jajčece izvali hitro in vgnezditev takoj začne)
- po punkciji si v nožnico vstavljaj 3x200 Prometrijuma
- vprašaj Reša za tabletke Medrola, 8 mg in ga pij po punkciji vsako jutro do 8h zjutraj, vse do uradnega testa. Če boš nosečka (kar zagotovo boš!) pa boš Medrol pila še samo do 14t. Kako in kaj, pa ti bom kasneje opisala, po uradnem testu. (Medrol bo ustavil tvoj imunski sistem, da zavrne zarodek. Včasih le-ta ne mara zarodka, ga prepozna kot tujek in ga ubije. To prepreči Medrol in ne vpliva negativno na razvoj zarodka, saj zelo težko prehaja skozi posteljico. Pušenjak ga tudi priporoča in o tem kaj več lahko prebereš na MON-u)
- po transferju 3 dni počivaj in si nabavi komedije, ki jih boš redno gledala. Smeh in sproščenost zeeelo pomagata vgnezditivi.
- Po transferju si privošči kalamare. Pomagajo.
- pa za vražo si obleči rdeče gate..user posted image ..tudi pomagajo....nosi od transferja naprej...

To so moji nasveti. Niso hec in ne zafrkancija. Poskusi.

Želim ti resnično veliko uspeha v tem postopku!!!

LP

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.1.2009 10:36:36   
gigi1
Ahoj pupike in Kruce

Pri meni vse OK. Brez cist, endometrij taprav in dobila municijo za naprej...ampak šele ju3 pade 1. špika. Zaradi njihovega tajminga...ni mi čist jasno user posted image

Kruce jaz nič ne vidim na teh UZ slikcah. Bi pa rekla, da na tadrugi slikci vidim eno GV. Čestitke v vsakem primeru user posted image  user posted image  user posted image . Kruciki bi bilo sigurno lažje, če je eden. Vem pa, da ste moški vedno za 2 user posted image . Tudi moj si želi. Jaz bi pa raje enega, ker je v teh letih nosečnost sigurno malo manj rizična z enim kot z dvema. No, karkoli že bo, bom vesela user posted image

Mausikaa 1. user posted image  po A naj bi dobila v 4-6 tednih po posegu. Meni so rekli, da 3 cikluse ne smeva delat na user posted image . Celo naj zelo paziva (uporabljava zaščito user posted image ), ker zaradi pretanke sluznice vseeno lahko pride do vgnezditve in posledično do SS, kar si pa nihče ne želi.

Bety11 hvala za vse nasvete. Za večino zadev imam jaz enake informacije, vendar...Jaz sem mojega IVF G spraševala glede medrola in mi ga je odsvetoval. Tudi hachinga mi noče delat. Pravi, da je več škode kot koristi tako z medrolom, kot s hatcingom user posted image  Njegova razlaga je, da se zato (pri naših letih) vgnezdi "slab" zarodek in je s tem pol še več težav (abrazija). Čeprav jaz prvič nisem imela ne medrola, ne hachinga pa se je ravno tako nesrečno končalo user posted image
Vem, da dr. Reš to dela in ima tudi dobre rezultate....vendar kaj so dobri rezultati? Mislim, da oni štejejo pozitivne teste. Koliko nosečnosti se pa potem ohrani...je drugo vprašanje in ali se sploh kdo s tem ukvarjauser posted image
Glede seznamčka sem pa že razmišljala...za tiste, ki poskušajo naravno je smiselno...za tiste, ki smo v postopku je pa treba vsakič vrstni red popravljati (in barve)...ker si UZ ne sledijo enako. Bom premislila kako to poštimati.

BB hvala za prenos informacij in navijanje user posted image . Upam, da grem po tvojih stopinjah. Sem že vesela k radio user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.1.2009 10:44:52   
gigi1

user posted image              user posted image

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image

bbpikica (41)- špikiceuser posted image     3.UZ - 14.01

Grethy (43)   user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 17.01. 

gigi (42)- špikiceuser posted image    2.UZ - 21.01.  

Še ena T (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 22.-24.01. 

Bety11 (43)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 23.-26.01. 

neodkrita (45) user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01.

Pikica36 (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01. 

Polaris (?) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

Miklarom (36) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

mausikaa (40)   user posted image user posted image user posted image     akcija se kmalu začne 

Dajamaja (42) user posted image user posted image user posted image    user posted image  nov postopek v marcu

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.1.2009 10:47:36   
tasa_m
kruce čestitke tudi iz moje strani!!! user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.1.2009 10:52:48   
bbpikica
Bety11 hvala za vse nasveteuser posted image . Kar se hatchinga tiče sva z Rešem itak že zmenjenauser posted image , medrol raj ne bom prakticirala ker imam že zdaj slab imunski sistem, ostalo pa že obvladamouser posted image  ker je to zdaj že peti postopekuser posted image

Gigi zdaj pa jajčka pa pivo pa saj veš sama kaj vseuser posted image . No zdaj sva pa že dva radia to bo veselo še tukajuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.1.2009 11:33:43   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Kruce fiks....Na drugi slikici UZ-ja se vidi samo ena GV. Vrečka je lepo oblikovana in čez 14 dni, po mojem mnenju, lahko pričakuješ tudi plod in srček.

Koliko pa si nosečka sploh????? Ali ti je povedala, koliko pa je velika ta GV?

Ti samo počivaj, uporabljaj dodatni progesteron za vsak slučaj in vse bo OK. Res sem vesela zate....

Živ, smo 6 teden in 5/7. Do 12 tedna imamo Prometrium. Koliko jih je se pa menda še ne da ugotoviti. Reško ni velikosti vrečke nič komentiral... 

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.1.2009 12:50:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

živa25 navijam da boš tudi ti kmalu pisala o kakšnih lepih novičkah

evo dobre novičke user posted image user posted image user posted image user posted image   Res je da sem že user posted image ... In sem včeraj uspešno zamenjala G, ker s svojo nikakor nisem mogla biti zadovoljna... Je bla preveč skrivnostna zame, jaz pa tega po enem SS ne prenesem user posted image user posted image   Sej vem da sem zahtevna user posted image user posted image user posted image

Kruce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   BRAVOOOOOOO!!!!!  Ampak kaj pa tisti "dva:100%" pomeni pa nimam pojma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
13.1.2009 13:09:02   
aqua77
Pozdravček vsem skupaj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri grem k moj G, pregledat podvozje, tako da ko bo kaj novega vam javim... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
13.1.2009 13:13:25   
Anonimen
NAVIJAMO NAVIJAMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
13.1.2009 13:15:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

NAVIJAMO NAVIJAMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala živči... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
13.1.2009 16:12:01   
Grethy
Joj kolk ste pridne navijačice ... HVALA LEPA ...

Žižetka moja kako je ... vidim da si dobila municjon user posted image user posted image user posted image user posted image ... superička user posted image user posted image

BBpikica jutr pa da  vidm strašno lepe številke, količinske in velikostne user posted image user posted image user posted image ...
se pije ringarajniken in jejo jajčke ????

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.