Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 14:51:37
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, obljuba dela dolg
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 15:27:05
|
|
|
|
Fidolina
|
Barbi G- Mismis in Gigi imata kar prav. Tudi pri meni je bilo v večini postopkov tako, da se je zadeva kmalu unesla. Tokrat se žal ni - zato pa rabim nekaj trenutkov, da se malo povaljam v lastnem samopomiljevanju. Tako da, Barbi - vse bo prav hitro OK.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 15:35:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žižek, obljuba dela dolg
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 15:42:25
|
|
|
|
gigi1
|
V glavnem Lana se javi šele zvečer. Izvidi AC so OK . Ima pa še eno presenečenje Fida sem hotla že palco it iskat k si tolk strašila Barbi . Pa vidim, da te je treba objeti, ker si boga . Še malo pa bo stopka padla. Pol bo pa za nekaj časa bolje glede slabosti. Kmalu se bodo pa nove začele . sam teh boš vesela Barbi ja v kratkem bom. Bova res čisto blizu skupaj. Upam, da bo M prišla po "voznem redu" in bo to držalo. Še malo pa bo Gonal in se boš bolje počutila. Verjemi v to Mišmiška vidim, da si bom mogla novo RR majčko naštrihat Think Gale
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 15:44:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmiška vidim, da si bom mogla novo RR majčko naštrihat Think Gale obavezno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 16:12:43
|
|
|
|
lana08
|
pa dobro ne pozabite name ker Gale tudi meni naredi mehka kolena, pa še kaj
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 17:21:04
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 V glavnem Lana se javi šele zvečer. Izvidi AC so OK . Ima pa še eno presenečenje Gremo ugibat?? Jaz pravim da bo košarkašica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 17:23:01
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Še nekaj, da nebom delala paniko brezveze, če se res nebo dalo 14.....bomo pa probali nekako zrihtat za 21....no pa se vi odločite, saj sem sedaj videla, da si je že Miklarom zrihtala fraj, tako da se zmenite in povejte hitro hitro Hja jaz skoz delam od 19=> mam pa dopust, tak da takrat sem vsekakor dol........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 20:00:10
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 V glavnem Lana se javi šele zvečer. Izvidi AC so OK . Ima pa še eno presenečenje Gremo ugibat?? Jaz pravim da bo košarkašica JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 20:02:44
|
|
|
|
Naska
|
Gigi, sem prejela - hvala!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 20:03:02
|
|
|
|
Naska
|
kaj pomeni, da bo košarkašica?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 20:07:17
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska kaj pomeni, da bo košarkašica? da bomo meli pupooooo , košarkašica pa itak da bo, drugače ne bo šlo...imamo enega košarkaša že doma
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 20:43:40
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana super za krasen izvid , pa še punčka za povrh . Punčke smo fletne .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 21:46:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 V glavnem Lana se javi šele zvečer. Izvidi AC so OK . Ima pa še eno presenečenje Gremo ugibat?? Jaz pravim da bo košarkašica JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Saj jaz to že od vsega začetka pravim! Kaj pa hodite k tisti šlogarc tja v LJ! ČESTITAM! LANA BOOOOO JIPPPPPIIII!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 15.10.2009 21:47:25 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.10.2009 7:56:28
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Gigi hvala . Lana - novičke ??? Barbi G - Daj, da te malo potolažim. Na hitro sem preštela in prišla do rezultata: danes je moj 36 dan špikanja s superfactom (3 tedne samo superfact, potem + menopur). Te injekcije si dajem v levo ramo. (V trebuh si ne dajem, ker imam več brazgotin iz operacij v otroštvu in mi nekako ne sede).Lahko si zamisliš, kako moja rama (roka) izgleda . Tudi trda je že ponekod. Na bruhanje mi gre pa že kakšne ..3 tedne - tudi po začetku kombiniranja z Menopurom. Toliko v tolažbo . No, upam, da bo pri tebi drugače. Zares. Nisem hotela biti žleht (no, mogoče samo malo ). Fidolina, a veš da se precej mejčken boljš počutm. Zdej sam upam, da pride v parih dneh, da mi ne bi suprefacta še kej podaljšval. Mam pa vprašanje. Kako ti rata injekcijo dat v ramo? Sej ne morš gube nardit. Vsaj jaz bi rabila še tretjo roko.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.10.2009 7:58:50
|
|
|
|
BarbiG
|
Lana še tukaj čestitke za pupo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.10.2009 8:20:19
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Lana vsem si nam polepšala dan včeraj Lep dan vsem tudi danes Naska super. Boš videla, da se čist lepo bere
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.10.2009 8:21:27 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.10.2009 9:56:05
|
|
|
|
miklarom
|
Lana70 - super za dobre izvede in za pupiko
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.10.2009 10:40:44
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj Lana, čestitke za košarkašico, sem prav vesela za vaju. Starejši brat bo itak tolk važen, po moje jo bo čuval, kot punčico svojega očesa, se mi že smilijo njeni bodoči snubci BarbiG, če ti bodo podaljšali suprefact, pa prideš ravno na moj termin, bova pa skupaj evo, mi smo dobili municijo, štartamo jutri , vmes smo se še tam na hodniku malo spogledovali z dr. D-jem , ni kaj ne morem iz svoje kože.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.10.2009 10:45:55
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - super za municijo, zdaj pa lepo štartaj in se ti bo zelo lepo obrestovalo z enim velikim +
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.10.2009 11:32:25
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan vsem skupaj Lana, čestitke za košarkašico, sem prav vesela za vaju. Starejši brat bo itak tolk važen, po moje jo bo čuval, kot punčico svojega očesa, se mi že smilijo njeni bodoči snubci BarbiG, če ti bodo podaljšali suprefact, pa prideš ravno na moj termin, bova pa skupaj evo, mi smo dobili municijo, štartamo jutri , vmes smo se še tam na hodniku malo spogledovali z dr. D-jem , ni kaj ne morem iz svoje kože. Jp, mismis, bove pol skupi. Sam vseen upam, da mi ga ne bodo podaljšal, ker mi je noro . Živim pa zadnje dni sam od tablet, ki mi lajšajo glavobole. Kdaj maš ti naslednji datum na kliniki - 30.10. al 02.11.?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.10.2009 11:39:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Jp, mismis, bove pol skupi. Sam vseen upam, da mi ga ne bodo podaljšal, ker mi je noro . Živim pa zadnje dni sam od tablet, ki mi lajšajo glavobole. Kdaj maš ti naslednji datum na kliniki - 30.10. al 02.11.? UZ imam 02.11.2009, tako da se znava že tukaj videti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.10.2009 11:42:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan vsem skupaj evo, mi smo dobili municijo, štartamo jutri , vmes smo se še tam na hodniku malo spogledovali z dr. D-jem , ni kaj ne morem iz svoje kože. Da mi sedaj postaneš in uživaš celih pol pa se vidimo na UZ,pa če nebo prezgodaj, da spijemo kakšno birro , če ne pa bo moj namesto mene, jaz bom verjetno kakšen sendvič pojedla Ajde, bodite dobro in uživajte danes še zame
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.10.2009 11:47:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Da mi sedaj postaneš in uživaš celih pol pa se vidimo na UZ,pa če nebo prezgodaj, da spijemo kakšno birro , če ne pa bo moj namesto mene, jaz bom verjetno kakšen sendvič pojedla Ajde, bodite dobro in uživajte danes še zame ja tvoj ga zna kar dobro piti z mano , sicer ne vem, če mi lahko konkurira, glede na to, da je moje telo sestavljeno 50% iz heinekena
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.10.2009 12:22:55
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis evo, mi smo dobili municijo, štartamo jutri , vmes smo se še tam na hodniku malo spogledovali z dr. D-jem , ni kaj ne morem iz svoje kože. mislim nate, da bo tokrat uspešno!!!!
|
OSKARTLFKako vam je všeč ime Oskar za dečka?zelo všeč (
34%)
ne preveč (
24%)
ni mi všeč (
42%)
Število vseh glasov: 133Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!