|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
15.10.2009 14:51:37   
mismis
Žižek, obljuba dela dolg

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
15.10.2009 15:27:05   
Fidolina
Barbi G- Mismis in Gigi imata kar prav. Tudi pri meni je bilo v večini postopkov tako, da se je zadeva kmalu unesla.
Tokrat se žal ni - zato pa rabim nekaj trenutkov, da se malo povaljam v lastnem samopomiljevanju.

Tako da,  Barbi - vse bo prav hitro OK. user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
15.10.2009 15:35:26   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Žižek, obljuba dela dolg

user posted image

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
15.10.2009 15:42:25   
gigi1
V glavnem Lana se javi šele zvečer. Izvidi AC so OK user posted image  user posted image  user posted image . Ima  pa še eno presenečenje user posted image

Fida sem hotla že palco it iskat k si tolk strašila Barbi user posted image  user posted image  user posted image . Pa vidim, da te je treba objeti, ker si boga user posted image . Še malo pa bo stopka padla. Pol bo pa za nekaj časa bolje glede slabosti. Kmalu se bodo pa nove začele user posted image  user posted image  user posted image . sam teh boš vesela user posted image

Barbi ja v kratkem bom. Bova res čisto blizu skupaj. Upam, da bo M prišla po "voznem redu" in bo to držalo. Še malo pa bo Gonal in se boš bolje počutila. Verjemi v to user posted image

Mišmiška vidim, da si bom mogla novo RR majčko naštrihat Think Gale user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
15.10.2009 15:44:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mišmiška vidim, da si bom mogla novo RR majčko naštrihat Think Gale user posted image

obavezno user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
15.10.2009 16:12:43   
lana08
pa dobro ne pozabite name ker Gale tudi meni naredi mehka kolena, pa še kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
15.10.2009 17:21:04   
Kruce Fiks

V glavnem Lana se javi šele zvečer. Izvidi AC so OK user posted image  user posted image  user posted image . Ima  pa še eno presenečenje user posted image

Gremo ugibat??
Jaz pravim da bo košarkašicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
15.10.2009 17:23:01   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Še nekaj, da nebom delala paniko brezveze, če se res nebo dalo 14.....bomo pa probali nekako zrihtat za 21....no pa se vi odločite, saj sem sedaj videla, da si je že Miklarom zrihtala fraj, tako da se zmenite in povejte hitro hitrouser posted image

Hja jaz skoz delam od 19=> mam pa dopust, tak da takrat sem vsekakor dol........

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
15.10.2009 20:00:10   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Gremo ugibat??
Jaz pravim da bo košarkašicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
15.10.2009 20:02:44   
Naska
Gigi, sem prejela - hvala!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
15.10.2009 20:03:02   
Naska
kaj pomeni, da bo košarkašica?

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
15.10.2009 20:07:17   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

kaj pomeni, da bo košarkašica?

da bomo meli pupooooo user posted image user posted image user posted image user posted image , košarkašica pa itak da bo, drugače ne bo šlo...imamo enega košarkaša že doma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
15.10.2009 20:43:40   
Fidolina
Lana super za krasen izvid user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še punčka za povrh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Punčke smo fletne user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
15.10.2009 21:46:09   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Gremo ugibat??

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image

Saj jaz to že od vsega začetka pravim! Kaj pa hodite k tisti šlogarc tja v LJ!
ČESTITAM! LANA BOOOOO JIPPPPPIIII!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 15.10.2009 21:47:25 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
16.10.2009 7:56:28   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Gigi hvalauser posted image .

Lana - novičke ???user posted image user posted image user posted image

Barbi G - Daj, da te malo potolažim.user posted image
Na hitro sem preštela in prišla do rezultata: danes je moj  36 dan špikanja s superfactom (3 tedne samo superfact, potem + menopur). Te injekcije si dajem v levo ramo. (V trebuh si ne dajem, ker imam več brazgotin iz operacij v otroštvu in mi nekako ne sede).Lahko si zamisliš, kako moja rama (roka) izgledauser posted image user posted image . Tudi trda je že ponekod. Na bruhanje mi gre pa že kakšne ..3 tedne - tudi po začetku kombiniranja z Menopurom. Toliko v tolažbo user posted image user posted image user posted image . No, upam, da bo pri tebi drugače. Zares.user posted image
Nisem hotela biti žleht (no, mogoče samo malo user posted image ).

user posted image

Fidolina, a veš da se precej mejčken boljš počutm. Zdej sam upam, da user posted image  pride v parih dneh, da mi ne bi suprefacta še kej podaljšval. Mam pa vprašanje. Kako ti rata injekcijo dat v ramo? Sej ne morš gube nardit. Vsaj jaz bi rabila še tretjo roko. user posted image  user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
16.10.2009 7:58:50   
BarbiG
Lana še tukaj čestitke za pupo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
16.10.2009 8:20:19   
gigi1
Jutrčka

Lana vsem si nam polepšala dan včeraj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan vsem tudi danes user posted image

Naska super. Boš videla, da se čist lepo bere user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.10.2009 8:21:27 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
16.10.2009 9:56:05   
miklarom
Lana70 - super za dobre izvede in za pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
16.10.2009 10:40:44   
mismis
Dober dan vsem skupaj

Lana, čestitke za košarkašico, sem prav vesela za vaju. Starejši brat bo itak tolk važen, po moje jo bo čuval, kot punčico svojega očesa, se mi že smilijo njeni bodoči snubci user posted image user posted image

BarbiG, če ti bodo podaljšali suprefact, pa prideš ravno na moj termin, bova pa skupaj user posted image user posted image

evo, mi smo dobili municijo, štartamo jutri user posted image , vmes smo se še tam na hodniku malo spogledovali z dr. D-jem user posted image user posted image user posted image , ni kaj ne morem iz svoje kože.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
16.10.2009 10:45:55   
miklarom
mismis - super za municijo, zdaj pa lepo štartaj in se ti bo zelo lepo obrestovalo z enim velikim +

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
16.10.2009 11:32:25   
BarbiG

Dober dan vsem skupaj

Lana, čestitke za košarkašico, sem prav vesela za vaju. Starejši brat bo itak tolk važen, po moje jo bo čuval, kot punčico svojega očesa, se mi že smilijo njeni bodoči snubci user posted image user posted image

BarbiG, če ti bodo podaljšali suprefact, pa prideš ravno na moj termin, bova pa skupaj user posted image user posted image

evo, mi smo dobili municijo, štartamo jutri user posted image , vmes smo se še tam na hodniku malo spogledovali z dr. D-jem user posted image user posted image user posted image , ni kaj ne morem iz svoje kože.

Jp, mismis, bove pol skupi. Sam vseen upam, da mi ga ne bodo podaljšal, ker mi je noro user posted image . Živim pa zadnje dni sam od tablet, ki mi lajšajo glavobole. user posted image  Kdaj maš ti naslednji datum na kliniki - 30.10. al 02.11.?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
16.10.2009 11:39:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Jp, mismis, bove pol skupi. Sam vseen upam, da mi ga ne bodo podaljšal, ker mi je noro user posted image . Živim pa zadnje dni sam od tablet, ki mi lajšajo glavobole. user posted image  Kdaj maš ti naslednji datum na kliniki - 30.10. al 02.11.?

UZ imam 02.11.2009, tako da se znava že tukaj videti user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
16.10.2009 11:42:05   
Rakica_80

Dober dan vsem skupaj

Da mi sedaj postaneš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in uživaš celihuser posted image
pol pa se vidimo na UZ,pa če nebo prezgodaj, da spijemo kakšno birrouser posted image , če ne pa bo moj namesto mene, jaz bom verjetno kakšen sendvič pojedlauser posted image
Ajde, bodite dobro in uživajte danes še zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
16.10.2009 11:47:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Da mi sedaj postaneš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in uživaš celihuser posted image
pol pa se vidimo na UZ,pa če nebo prezgodaj, da spijemo kakšno birrouser posted image , če ne pa bo moj namesto mene, jaz bom verjetno kakšen sendvič pojedlauser posted image
Ajde, bodite dobro in uživajte danes še zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tvoj ga zna kar dobro piti z mano user posted image user posted image user posted image , sicer ne vem, če mi lahko konkurira, glede na to, da je moje telo sestavljeno 50% iz heinekena

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
16.10.2009 12:22:55   
lana70

user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim nate, da bo tokrat uspešno!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

OSKAR
TLF

Kako vam je všeč ime Oskar za dečka?

zelo všeč (34%)

ne preveč (24%)

ni mi všeč (42%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!