Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 18:24:41
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 evo mene......zakon! So prav carski, gretka nobene nosečke ni bilo, morda pri sosedovih Jao, sem zvedla da ima ona ob petkih in sobotah predavanja ... tko da ne vem no ... ma če boš menjala mulčke mi pa le povej hehehe pa še tole ... moj hazbnd je firbčen ko strela, ti pa nobenih poročil ne daješ
< Sporočilo je popravil Grethy -- 8.10.2009 18:25:23 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 18:28:02
|
|
|
|
Grethy
|
Naska sem ti poslala že včeraj zadevo in ti vse sporočila tudi prek SMS-a, mail mi pa vrača kao ni tvoj naslov pravi ... skratka , če kaj ne štima mi javi, no pa tudi to mi javi če si dobila tja na mobilčka, če ne prosim preveč Vsekakor pa srečno srečno in še enkrat srečno "!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 18:28:12
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: lana70 evo mene......zakon! So prav carski, gretka nobene nosečke ni bilo, morda pri sosedovih Jao, sem zvedla da ima ona ob petkih in sobotah predavanja ... tko da ne vem no ... ma če boš menjala mulčke mi pa le povej hehehe pa še tole ... moj hazbnd je firbčen ko strela, ti pa nobenih poročil ne daješ aaaaaaaa, sm pozabla, pa da te bom klicala v torek, ko sem se vračala!!!!! , Zadeva dela, ma pred vrata me je zapelal , carsko, edino pol za štos sem ga imela do doma prižganega in je na enem kraju zatrokiral, ma halo!! A je možno, da ne prepozna, da moram dol s ceste zavit?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 18:32:15
|
|
|
|
gigi1
|
Lanči res mislim, da ne rabiš skrbet. Te pa razumem in vem, da bom (če rata do tja prilezt) tudi jaz nestrpno čakala na te izvide. Je.beš ti vdano sedet in čakat, če te skrbi. Zaradi dušnega miru jih jutri pokliči.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 18:35:24
|
|
|
|
gigi1
|
O Gretka nam se probudila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 18:58:39
|
|
|
|
mismis
|
ojla, a ste dobile moj privat mesaž?? In kaj pravite? In kako ste? In kje so fotke decev? Lanči, ma upam da čimprej mine tale čakalna doba,
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 19:14:15
|
|
|
|
gigi1
|
Ups čestitaaaaam Evo nagrada
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 19:19:22
|
|
|
|
gigi1
|
Opa! Tle se pa mal guzi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 19:27:50
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Opa! Tle se pa mal guzi ti, ti,........ne najdem smajlija ki žuga s prstom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 19:51:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Opa! Tle se pa mal guzi mljask, pogrela si mi srce in dušo, priznam tudi v hlačkah je postalo rahlo vroče a une fotke u kopači kostim nisi najdla, k se malo bolj vidi dotična stvar?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 19:51:21
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 O Gretka nam se probudila Ma lej jo ... pa sej vete da sem jz leteča strelica na relaciji CE - KR - CE in pol s sosedico še hodma na organizirano migancijo ... nabiram kondicijo za smučanje , hahahahah, že 30 let ne smučam spljoh .... Zame bi bil idealno dolg dan tam okoli 40 ur al pa vsaj 35 ... pol bi pa blo cajta še za sto krožkov ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 7:27:56
|
|
|
|
bilka
|
dobro jutro, punce jaz sem po letih tam kot ve, bi bila vesela če bi vas spoznala, nekatere že poznam, bi pa še ostale, če me vzamete v družbo, se pofočkam še jaz za srečanje, odgovarjajo mi oba datuma zaenkrat, če pa pride kaj umes pa sporočim...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 8:05:22
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bilka dobro jutro, punce jaz sem po letih tam kot ve, bi bila vesela če bi vas spoznala, nekatere že poznam, bi pa še ostale, če me vzamete v družbo, se pofočkam še jaz za srečanje, odgovarjajo mi oba datuma zaenkrat, če pa pride kaj umes pa sporočim... Jutro! Nisem punca sem pa za! DOBRA DRUŽBA SE BO DOBILA NA OBALI Sobota 21.11.o9: Kruce Fiks & family - Lana & family
BEBIII & family BarbiG &? gigi1? mausikaa & family aqua77 - miklarom & family
- bilka & ?
.... če želiš probat žižole se pofočkaj na seznam pa pridi probat, ti nebo žal
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 9.10.2009 8:07:01 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 8:52:19
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Mišmišu a tole? Ta je pa namesto kavice
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 8:54:34
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem, petekkkkkkkkkkkkk jeeeeeeeeeeeee....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 8:54:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Mišmišu a tole? Ta je pa namesto kavice tole, to. Zdaj se mi pa lušta zraven kave še piškot
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 8:55:03
|
|
|
|
gigi1
|
Lanči hitr roke čez trebuh, da košarkaš ne vidi, kaj mami gleda Gretka. Hmmm jaz tud že 20 let nisem smučala. Sem itak čist leva za to Bilka saj si na seznamu . Si že naša
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 8:59:56
|
|
|
|
gigi1
|
Evo piškotki . Čeprav mislim, da nisi to hotla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:02:51
|
|
|
|
mismis
|
nope, jaz bi tega cookie-ja... jao, no good, biti tkole v službi zdele bi mi tiste hlačke prišle prav
< Sporočilo je popravil mismis -- 9.10.2009 9:04:17 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:03:04
|
|
|
|
gigi1
|
Pa še kavica za tiste, ki niso Mišmiš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:04:20
|
|
|
|
gigi1
|
Lej kaj mi da, če utipkam butler in biscuit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:06:54
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu ti ziher veš kdo je un tip k je zdej v razočaranih gospodinjah novi fant od Suzane? Men je bil hud že kod pederček v tisti nadeljevanki. Jaz bi se pa tokrat z njim samomulirala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:08:13
|
|
|
|
mismis
|
,
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:11:30
|
|
|
|
mismis
|
seveda srce, tvoja želja je moj ukaz. ime: Gale Harold
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:12:24
|
|
|
|
sonček33
|
Evo, prišla sem na kavo in opa slatkiše.Tukaj se še vedno kuha najboljša kava. Jutro vsem.
|
Ime za punčkoKimmiKatero izmed naštetih vam je najbolj všečNeli (
27%)
Ana (
29%)
Lucija (
19%)
Niti eno (
25%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!