Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 9:32:22
|
|
|
|
miklarom
|
Kruce - lejga lejga, sem že misla da si se zgubil , ja super boste pa imeli mali dopust potem se pa tak vidimo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 9:41:31
|
|
|
|
gigi1
|
Samo hiter pozdravček Mikla, Kruce jupiiii. Res upam, da tudi meni rata, ker bom ravno okoli ETja takrat.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 9:43:46
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Samo hiter pozdravček Mikla, Kruce jupiiii. Res upam, da tudi meni rata, ker bom ravno okoli ETja takrat. tako ali drugače mora!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 9:52:17
|
|
|
|
Fidolina
|
Kruce res me veseli, da si tako OPTIMISTično rapoložen .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 9:53:59
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Kruce res me veseli, da si tako OPTIMISTično rapoložen . A se midva od kje poznava?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 9:55:20
|
|
|
|
Fidolina
|
18 18 18 13 Zdaj pa hitro delat (jaz). Prijazen dan vsem !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 9:59:32
|
|
|
|
Fidolina
|
Ja slikce, pa sušilci, pa ostalo v tej smeri....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 10:07:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Ja slikce, pa sušilci, pa ostalo v tej smeri.... Khm, aha, OK
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 11:09:54
|
|
|
|
miklarom
|
žiži - moj, pa ja da ti bo ratala, v to ni dvoma, pa res upam da tudi tebi uspe priti da se vidimo, to bo veselo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 13:29:26
|
|
|
|
BarbiG
|
Daaan. Tuki gor je pa dans mal zatišja? Lana, a izvidi so že? Si kej klicala? Madona, men je pa tolk , pa še glava me boli, v jajčnikih špika, pa sem šele na suprefactu. Kako bo šele pol k bom Gonal dobila. Dobr da delam še en teden, pol grem pa na bolniško. Bom lohk vsaj spala cele dneve. Iščem že kakšne zobotrebce, da mi bodo veke narazen držal.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 13:31:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce in fantje, piknika žal ne bo, ker bo verjetno preveč mrzlo za bit zunaj, zato sva se z mojim dragim odločila da narediva nekje na zaprtem, ker imava manjše stanovanje in se še dela nebomo mogli bit tam , ampak sva zrihtala en fajn plac v Šalari, vam bom poslala po ZS pot do tam, ockej . Vas čaka eno fajn presenečenje -kaj pa?- boste videli in probali ko pridete , pa še datum bo padel točno na Martinovanje 14.11, upam, da vsem to odgovarja, saj kasneje bo ta prostor zaseden. Zato vse vljudno vabim, da se nam pridružite in uživate ob Martinu Za ostalo, pa se itak bomo še zmenili, fajn se imejte in zrihtajte na ta datum fraj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 13:35:15
|
|
|
|
Rakica_80
|
Še nekaj, da nebom delala paniko brezveze, če se res nebo dalo 14.....bomo pa probali nekako zrihtat za 21....no pa se vi odločite, saj sem sedaj videla, da si je že Miklarom zrihtala fraj, tako da se zmenite in povejte hitro hitro
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 13:43:38
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiii uffff jaz takrat skoraj sigurno ne bom mogla, ker predvidevam, da bo punkcija ravno 14. ali 15. Pa ne se name ozirat, ker se mi lahko postopek zavleče in mi punkcija ali ET pade tudi na 21.11. Jaz itak, samo upam, da bom lahko prišla. Se mi zdi, da je pri Mikli in Krucetu problem, ker sta si že rezervirala termin 21.11.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 13:45:27
|
|
|
|
gigi1
|
Fidolina lepo rasejo . Jutri spet UZ? Naj te ne skrbi tisti 13. Ali je nov (Pa je enega premalo naštel) ali je pa prejšnjič 2x istega štel.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 13:46:47
|
|
|
|
gigi1
|
Barbi ne skrbi. Ko dobiš Gonal boš kot rožca . Vsaj mene so hormoni ponavadi dvignili, s-fact me je pa ubijal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 13:47:03
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja razumem, ni problema, že vrtim številko za rezervacijo 21.11
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 13:47:53
|
|
|
|
BarbiG
|
BEBIII, name se tud ne ozirat, sam po mojih izračunih, če mi zdaj ne bo zamujala, bom glih tam nekje 14. imela transfer. Tko da, žal... Gigi, a tko skup bove midve? A ti maš kratek postopek?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 13:49:10
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi ne skrbi. Ko dobiš Gonal boš kot rožca . Vsaj mene so hormoni ponavadi dvignili, s-fact me je pa ubijal Iz tvojih ust v .......
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 13:50:54
|
|
|
|
gigi1
|
LANA IMA SUPER NOVIČKE
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 14:01:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 LANA IMA SUPER NOVIČKE pa dobro, skačem iz ene teme na drugo, pa kje so te novičke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 14:02:25
|
|
|
|
mismis
|
BEBIII, kot sem že napisala, midva bi se rade volje udeležila tega srečanja, ampak do prvega UZ-ja ne upam nič napovedati, to bo pa šele v začetku novembra
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 14:20:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ok zmenjeno punce, se bomo še zmenile in videli kako bo Jaaa Lana70 ima leeepee novičke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 14:25:54
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ok zmenjeno punce, se bomo še zmenile in videli kako bo Jaaa Lana70 ima leeepee novičke Tko kot mismis tud jaz skače zdaj sem zdaj tja, ampak nikjer ne zvem nič. Lana, poročaj!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 14:34:06
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi hvala . Lana - novičke ??? Barbi G - Daj, da te malo potolažim. Na hitro sem preštela in prišla do rezultata: danes je moj 36 dan špikanja s superfactom (3 tedne samo superfact, potem + menopur). Te injekcije si dajem v levo ramo. (V trebuh si ne dajem, ker imam več brazgotin iz operacij v otroštvu in mi nekako ne sede).Lahko si zamisliš, kako moja rama (roka) izgleda . Tudi trda je že ponekod. Na bruhanje mi gre pa že kakšne ..3 tedne - tudi po začetku kombiniranja z Menopurom. Toliko v tolažbo . No, upam, da bo pri tebi drugače. Zares. Nisem hotela biti žleht (no, mogoče samo malo ).
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 14:49:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Madona, men je pa tolk , pa še glava me boli, v jajčnikih špika, pa sem šele na suprefactu. Kako bo šele pol k bom Gonal dobila. Dobr da delam še en teden, pol grem pa na bolniško. Bom lohk vsaj spala cele dneve. Iščem že kakšne zobotrebce, da mi bodo veke narazen držal. BarbiG, mene je tudi po S.factu glava bolela in to full, sem ene par dni kar ostala doma, potem ko sem šla pa na Menopur, pa je bilo bolje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Odvajanje od plenickmaca83 RRKaj vam najbolj pride prav?kahlica (
61%)
nastavek za wc (
18%)
uporabljamo oboje (
15%)
od rojstva brez plenick (
5%)
drugo (
2%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!