Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 15:57:27
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom gigi1 - se nekako držim, čeprav težko, a kmalu gremo s polno paro v nove boje naprej kruce - čestitke za podaljšanje pogodbe a maja šele fešta , kaj pa letos se dobimo kaj mismis - mogoče te dohitim, čeprav dvomim, verjetno bom šla šele januarja mismis načrtuje fešto v maju- razlog je pa Kajsica in njen izvoljenec Naslednja fešta naj bi bila že naslednji mesec na obali - vzrok pa en tako prijetno dober sadež - Žižola. Se bo potrebno pričeti kar dogovarjati za datum, da nas bo dovolj.. Služba... Jah a veste da tako podalševanje psihično ubija, ma sm se odloćil da iščem drugje... Ma kar bo pa bo! Poslal prvo ponudbo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 16:02:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
E jaaaaa, obala je na vrsti, Miklarom, obvezno pridi še ti, prav bi te bila vesela spoznat Računajte okrog 10 novembra, ko se ŽIŽOLE fajn obarvajo *okvirno*, za podrobnosti pa se bomo itak zmenili Lana70, jaaaa akcija tooo imam rada mislim, da bom padla v tvoj ritem Kruce, čestitke še iz naše strani Fidolina, jaz mislim, ko je enkrat folikel dovolj velik- nad 18, da je za punkcijo mogoče bi katera znala boljše razložit, nisem lih veteranka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 20:36:08
|
|
|
|
lana70
|
pol pa kr en seznamček na plano... , kje ste admini....da se začnemo fočkat..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 21:30:35
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII E jaaaaa, obala je na vrsti, Miklarom, obvezno pridi še ti, prav bi te bila vesela spoznat Računajte okrog 10 novembra, ko se ŽIŽOLE fajn obarvajo *okvirno*, za podrobnosti pa se bomo itak zmenili Sobote so; 7.11.09 Kruce Fiks 14.11.09 Kruce Fiks 21.11.o9 Kruce Fiiks No pa se pofočkajte!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.9.2009 21:31:19 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 23:00:40
|
|
|
|
gigi1
|
Čer Evo mene z rekreacije Sem bila že 4x. Pridna, a ne? Fida kar se nivoja estradiola tiče - meni so ga v LJU merili le takrat, ko sem imela cisto. Se mi zdi, da tudi tukaj šparajo. Reš pa tega sploh ne prakticira. Glede velikosti foliklov pa...jaz mislim, da bi morali počakati do velikosti 22, 23...vendar se bojijo pokanja foliklov in dajo stopko ponavadi že pri 20,21. Sploh v kratkem postopku. Reš pa že pri 18, 19. Moje laično mnenje je, da to sicer ne upliva na to kar ti misliš. Celice so ali niso. Če je folikel večji kot 16 je celice v njem, če ni prazen (zakaj so prazni nihče ne ve). Lahko so pa nezrele celice in počijo, ko jih hočejo oploditi. To je prvi problem (če so celice nezrele je to na listu napisano). Drugi problem (po mojem mnenju) je pa ta, da se manj zrela celica sicer oplodi, problem je pa v tem, da se zarodek ne razvija. Kdaj imaš ti UZ? Mikla dan za dnem, korak za korakom...saj sama veš. Čas je edini, ki prinaša neko blažitev bolečine. Sem pa res zelo vesela, da sta zmogla toliko moči, da že razmišljata o tem kako naprej Sem gledala oddajo o nedonošenčkih in jokala kot dež. Mislila na vse naše mamice nedenošenčkov in njihove sončke. Predvem pa nate. In kako jezna sem bila, ko je Cerarjeva govorila. Čisto druga zgodba od tiste, ki jo je Pušenjak napisal. Očitno so to pravljice za na TV. Pikica pazi nase. Ne nam pregoret v službi Dajči misam te mučo fejst Kruce kako je Krucika? Mastitis bolje? Lanči še en dan peglanja kavča, pol pa res počasi v akcijo. Ne pretiravat. Hmmm tele žižole novembra. Z veseljem pa ne vem kdaj bom v akciji in kateri datum mi bo bolj odgovarjal. Se mi zdi, da se bomo morali sproti menit, ker nas bo takrat kar nekaj v postopkih. Naj bo ta večer in jutrišnji dan kar se da lep
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 8:45:38
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro Še nikjer nobenega . Evo kavica za lepši začetek dneva
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 9:14:31
|
|
|
|
aqua77
|
En guten morgen!!! Žižole hir aj kam!!! Jaz bom tud (upajmo) takrat v postopku, ampak mene to še nikoli ni motlo... Se sprejam kar na srečanjih...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 9:31:16
|
|
|
|
gigi1
|
Aqua saj sprejat ali špikat se na srečanju je najmanjši problem. Bolj je problem, če je naslednji dan ob nemogoči uri UZ ali punkcija.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 11:04:12
|
|
|
|
lana70
|
Sobote so; 7.11.09 Kruce Fiks Lana70 14.11.09 Kruce Fiks Lana70 21.11.o9 Kruce Fiiks Lana70 No pa se pofočkajte!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 11:28:38
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Pikica36 (38) M ne pričakuje 02.10. neodkrita (46) M ne pričakuje 02.10. Grethy (44) M ne pričakuje 08.10. mausikaa (40) M ne pričakuje ? V POSTOPKU Fidolina (42) UZ 01.10. NOVI KROG Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Lana70 (39) (15T) AC 29.09. NAŠI ZAKLADKI HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 11:31:05
|
|
|
|
gigi1
|
Fidolina sem ugotovila, da je UZ danes. Dobro opravi . Upam, da dobiš municijo za naprej. Pikica in Neodkrita a moja računicica drži? Še malo pa bo zamujala .
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 1.10.2009 11:32:26 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 11:36:30
|
|
|
|
BarbiG
|
Sicer vas tuki gor bolj berem, ker še nisem glih 40+. Ampak vidm, da je kakšna tud mlajša od mene. Gigi, super, da greš novembra v nove boje. Bom držala pesti. Ata je itak tak mojster, da bo že naredu tko, da boš na konc od njega šla srečka . Lana, je kavč že zglancan? Držim pesti za super duper rezultat AC. Upam, da ne bom izpadla kot da sem z lune dol padla, ampak kaj pa so žižole?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 11:43:18
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sobote so; 7.11.09 Kruce Fiks Lana70 14.11.09 Kruce Fiks Lana70 BEBIII 21.11.o9 Kruce Fiiks Lana70 BEBIII BarbiG, če želiš probat žižole se pofočkaj na seznam pa pridi probat, ti nebo žal Drugače je Žižola sadež, ki raste samo na primorskem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 11:44:59
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Fidolina sem ugotovila, da je UZ danes. Dobro opravi . Upam, da dobiš municijo za naprej. Pikica in Neodkrita a moja računicica drži? Še malo pa bo zamujala . držim pesti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 12:54:21
|
|
|
|
pikica36
|
oj, moja se je pred parimi dnevi že poslovila, tako da, žižetka , ko boš popravljala seznamček prosim popravi- ne čakam je 21.10.tako, da še par dni pa bomo na polno v elementu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 13:03:19
|
|
|
|
BarbiG
|
Ja, če je pa tko, pa morm tele žižole obvezno probat. Sicer glede na postopek ne vem, katera sobota bi bila ta prava, ker tam do 14-tega novembra bom imela transfer, ampak načeloma, si lohk vzamem čas katerokoli soboto. Pol bomo pa vidl. Sobote so; 7.11.09 Kruce Fiks Lana70 BarbiG 14.11.09 Kruce Fiks Lana70 BEBIII BarbiG 21.11.o9 Kruce Fiiks Lana70 BEBIII BarbiG
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 13:10:31
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII BarbiG, če želiš probat žižole se pofočkaj na seznam pa pridi probat, ti nebo žal Drugače je Žižola sadež, ki raste samo na primorskem In ko jih enkrat probaš v likerju ne znaš nehat.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 13:34:48
|
|
|
|
neodkrita
|
Tudi moje ni več, naslednja najverjetneje BO 27.10. 09. Kaj naj, saj ne vem, če še sploh spadam na seznam ker sem kot zgleda zaključila s proizvodnjo bebik.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 13:43:35
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII BarbiG, če želiš probat žižole se pofočkaj na seznam pa pridi probat, ti nebo žal Drugače je Žižola sadež, ki raste samo na primorskem In ko jih enkrat probaš v likerju ne znaš nehat....... Če me bo kaj zvabilo na tele ''naše piknike'' bodo pa alkoholne dobrote. Se opravičujem, ampak to je moja poklicna deformacije (vinogradnica službeno in privat )
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 13:57:29
|
|
|
|
gigi1
|
Pa kaj je s tole RR danes Skoz neki šteka Evo jaz sem zračunala, da bom okoli 15.11. imela punkcijo. Čeprav je pri meni računanje datumov v postopkih ZF je čisto možno, da bo ravno takrat. A žižol pa ne mormo konc oktobra obirat? Samo pitam Pikica in Neodkrita žal mi je za . Navijam za drugo polovico oktobra . Neodkrita, ko najmanj pričakuješ se rado zgodi Barbara kaj ne poveš??? Jaz sem pa ljubitelj BarbiG a te dam na seznamček? Leta? Datum naslednjega dogodka...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 13:57:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita Tudi moje ni več, naslednja najverjetneje BO 27.10. 09. Kaj naj, saj ne vem, če še sploh spadam na seznam ker sem kot zgleda zaključila s proizvodnjo bebik. kaj je zdej ta obup!! Puške in koruze, ma halo!!!!!!Sej vem , sej vem, pride, ko se ti vse sešteje in enostavno ne moreš več....takrat treba malce počakat in si pocajtat dušo in telo in mogoče pride dan, ko ima človek ponovno cel kup energije in si misli....mogoče pa zdej pa........držim pesti za vse vas punce moje in vam resnično od srca želim, da bi vse dočakale svojega ....bolj ko vas poznam, bolj si to želim in mi je hudo za vsak neuspešen postopek. RVM
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 13:59:21
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo jaz sem zračunala, da bom okoli 15.11. imela punkcijo. Čeprav je pri meni računanje datumov v postopkih ZF je čisto možno, da bo ravno takrat. A žižol pa ne mormo konc oktobra obirat? Samo pitam pojma nimam... BEBIII, do kdaj se to obira??? A si gvišna, da bo padel datum 15.11.??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 13:59:26
|
|
|
|
gigi1
|
Sobote so; 14.11.09 Kruce Fiks Lana70 BEBIII BarbiG 21.11.o9 Kruce Fiiks Lana70 BEBIII BarbiG gigi1?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 1.10.2009 14:03:34 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 14:03:12
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo jaz sem zračunala, da bom okoli 15.11. imela punkcijo. Čeprav je pri meni računanje datumov v postopkih ZF je čisto možno, da bo ravno takrat. A žižol pa ne mormo konc oktobra obirat? Samo pitam pojma nimam... BEBIII, do kdaj se to obira??? A si gvišna, da bo padel datum 15.11.?? Hmmm ravno sem ugotovila, da brez Bebiii ne mormo na žižole. Torej 07.11. odpade. Pa 31.10 tudi če bodo zrele, glede na naslednji dan verjetno odpade. Torej ostane 14. ali 21.11. razen, če so 24.10 že dovolj zrele???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.10.2009 14:04:26
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Sicer vas tuki gor bolj berem, ker še nisem glih 40+. Ampak vidm, da je kakšna tud mlajša od mene. Gigi, super, da greš novembra v nove boje. Bom držala pesti. Ata je itak tak mojster, da bo že naredu tko, da boš na konc od njega šla srečka . Lana, je kavč že zglancan? Držim pesti za super duper rezultat AC. Upam, da ne bom izpadla kot da sem z lune dol padla, ampak kaj pa so žižole? veš, vedno več jih prihaja s sosednjega foruma na tega , še posebno od kar je bilo tazadnje srečanje , ne morem več glancat kavča, dovolj te lenobe....itak, da je vse ok, sploh ne dvomim...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Zanositevson_čicaAli ste načrtovali zanositev?Načrtovana (
82%)
Nenačrtovana (
18%)
Število vseh glasov: 200Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!