|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
30.9.2009 15:57:27   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

gigi1 - se nekako držim, čeprav težko, a kmalu gremo s polno paro v nove boje naprej

kruce - čestitke za podaljšanje pogodbeuser posted image user posted image user posted image a maja šele feštauser posted image , kaj pa letos se dobimo kajuser posted image

mismis - mogoče te dohitim, čeprav dvomim, verjetno bom šla šele januarja

mismis načrtuje fešto v maju- razlog je pa Kajsica in njen izvoljenecuser posted image

Naslednja fešta naj bi bila že naslednji mesec na obali - vzrok pa en tako prijetno dober sadež - Žižola.
Se bo potrebno pričeti kar dogovarjati za datum, da nas bo dovolj..

Služba... Jah a veste da tako podalševanje psihično ubija, ma sm se odloćil da iščem drugje...
Ma kar bo pa bo!user posted image Poslal prvo ponudbo...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
30.9.2009 16:02:45   
Rakica_80
E jaaaaa, obala je na vrsti, Miklarom, obvezno pridi še ti, prav bi te bila vesela spoznatuser posted image Računajte okrog 10 novembra, ko se ŽIŽOLE fajn obarvajouser posted image
*okvirno*, za podrobnosti pa se bomo itak zmeniliuser posted image
Lana70, jaaaa akcija tooo imam radauser posted image mislim, da bom padla v tvoj ritemuser posted image
Kruce, čestitke še iz naše straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fidolina, jaz mislim, ko je enkrat folikel dovolj velik- nad 18, da je za punkcijouser posted image mogoče bi katera znala boljše razložit, nisem lih veterankauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
30.9.2009 20:36:08   
lana70
pol pa kr en seznamček na plano... user posted image user posted image , kje ste admini....da se začnemo fočkat..

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
30.9.2009 21:30:35   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

E jaaaaa, obala je na vrsti, Miklarom, obvezno pridi še ti, prav bi te bila vesela spoznatuser posted image Računajte okrog 10 novembra, ko se ŽIŽOLE fajn obarvajouser posted image
*okvirno*, za podrobnosti pa se bomo itak zmeniliuser posted image

Sobote so;

7.11.09
Kruce Fiks

14.11.09
Kruce Fiks

21.11.o9
Kruce Fiiks

No pa se pofočkajte!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.9.2009 21:31:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 3904
30.9.2009 23:00:40   
gigi1
Čer user posted image

Evo mene z rekreacije user posted image  Sem bila že 4x. Pridna, a ne?

Fida kar se nivoja estradiola tiče - meni so ga v LJU merili le takrat, ko sem imela cisto. Se mi zdi, da tudi tukaj šparajo. Reš pa tega sploh ne prakticira.
Glede velikosti foliklov pa...jaz mislim, da bi morali počakati do velikosti 22, 23...vendar se bojijo pokanja foliklov in dajo stopko ponavadi že pri 20,21. Sploh v kratkem postopku. Reš pa že pri 18, 19.
Moje laično mnenje je, da to sicer ne upliva na to kar ti misliš. Celice so ali niso. Če je folikel večji kot 16 je celice v njem, če ni prazen (zakaj so prazni nihče ne ve). Lahko so pa nezrele celice in počijo, ko jih hočejo oploditi. To je prvi problem (če so celice nezrele je to na listu napisano). Drugi problem (po mojem mnenju) je pa ta, da se manj zrela celica sicer oplodi, problem je pa v tem, da se zarodek ne razvija.
Kdaj imaš ti UZ?

Mikla dan za dnem, korak za korakom...saj sama veš. Čas je edini, ki prinaša neko blažitev bolečine. Sem pa res zelo vesela, da sta zmogla toliko moči, da že razmišljata o tem kako naprej user posted image
Sem gledala oddajo o nedonošenčkih in jokala kot dež. Mislila na vse naše mamice nedenošenčkov in njihove sončke. Predvem pa nate. In kako jezna sem bila, ko je Cerarjeva govorila. Čisto druga zgodba od tiste, ki jo je Pušenjak napisal. Očitno so to pravljice za na TV.user posted image

Pikica pazi nase. Ne nam pregoret v službi user posted image

Dajči misam te mučo fejst user posted image

Kruce kako je Krucika? Mastitis bolje?

Lanči še en dan peglanja kavča, pol pa res počasi v akcijo. Ne pretiravat.

Hmmm tele žižole novembra. Z veseljem pa ne vem kdaj bom v akciji in kateri datum mi bo bolj odgovarjal. Se mi zdi, da se bomo morali sproti menit, ker nas bo takrat kar nekaj v postopkih.

Naj bo ta večer in jutrišnji dan kar se da lep user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
1.10.2009 8:45:38   
gigi1
Jutro user posted image

Še nikjer nobenega user posted image .

Evo kavica za lepši začetek dneva user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
1.10.2009 9:14:31   
aqua77
En guten morgen!!!

Žižole hir aj kam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz bom tud (upajmo) takrat v postopku, ampak mene to še nikoli ni motlo... Se sprejam kar na srečanjih... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
1.10.2009 9:31:16   
gigi1
Aqua saj sprejat ali špikat se na srečanju je najmanjši problem. Bolj je problem, če je naslednji dan ob nemogoči uri UZ ali punkcija.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
1.10.2009 11:04:12   
lana70

Sobote so;

7.11.09
Kruce Fiks
Lana70

14.11.09
Kruce Fiks
Lana70

21.11.o9
Kruce Fiiks
Lana70

No pa se pofočkajte!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3909
1.10.2009 11:28:38   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  
user posted image
user posted image TREPETALKE user posted image

Pikica36 (38)  user posted image      M ne pričakuje 02.10.user posted image

neodkrita (46) user posted image         M ne pričakuje 02.10.user posted image

Grethy (44)   user posted image         M ne pričakuje 08.10. user posted image

mausikaa (40)  user posted image  M ne pričakuje ?user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

Fidolina (42)   user posted image    UZ 01.10.user posted image

user posted image   NOVI KROG user posted image

Bilka (38) user posted image   posvet oktobrauser posted image

Miklarom (37)    user posted image  posvet za ETZ 23. oktobra user posted image

BEBII (drobižek od let user posted image ) user posted image    ETZ novembra user posted image  

Aqua 77(32) user posted image         nov postopek novembra  user posted image     

gigi (43) user posted image    nov postopek novembrauser posted image

Kiwi (41)  user posted image   nov postopek ?   user posted image

Naska (40)   user posted image   nov postopek ?   user posted image

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (43)    user posted image       pavza 

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image   

Reni70 (38)   user posted image (25T)  user posted image  user posted image  user posted image

Lana70 (39)   user posted image (15T)  user posted image  user posted image  user posted image   AC 29.09.

Še ena T (38)   user posted image (13T)  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  NAŠI ZAKLADKI user posted image

Kruce Fix (43)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (44)   user posted image   Damjan  user posted image  user posted image user posted image   

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image  lana08user posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image
user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image nmagkuser posted image
user posted image hanna1 user posted image Mariana user posted image BarbiG user posted image
user posted image Katka37user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
1.10.2009 11:31:05   
gigi1
Fidolina sem ugotovila, da je UZ danes. Dobro opravi user posted image user posted image user posted image . Upam, da dobiš municijo za naprej.

Pikica in Neodkrita a moja računicica drži? Še malo pa bo zamujala user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 1.10.2009 11:32:26 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
1.10.2009 11:36:30   
BarbiG
Sicer vas tuki gor bolj berem, ker še nisem glih 40+. user posted image  Ampak vidm, da je kakšna tud mlajša od mene. user posted image

Gigi, super, da greš novembra v nove boje. Bom držala pesti. user posted image  Ata je itak tak mojster, da bo že naredu tko, da boš na konc od njega šla srečka user posted image .

Lana, je kavč že zglancan? Držim pesti za super duper rezultat AC. user posted image

Upam, da ne bom izpadla kot da sem z lune dol padla, ampak kaj pa so žižole? user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
1.10.2009 11:43:18   
Rakica_80
Sobote so;

7.11.09
Kruce Fiks
Lana70

14.11.09
Kruce Fiks
Lana70
BEBIII

21.11.o9
Kruce Fiiks
Lana70
BEBIII

BarbiG, če želiš probat žižole se pofočkaj na seznam pa pridi probat, ti nebo žaluser posted image  Drugače je Žižola sadež, ki raste samo na primorskemuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
1.10.2009 11:44:59   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Fidolina sem ugotovila, da je UZ danes. Dobro opravi user posted image user posted image user posted image . Upam, da dobiš municijo za naprej.

Pikica in Neodkrita a moja računicica drži? Še malo pa bo zamujala user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
1.10.2009 12:54:21   
pikica36
oj, moja user posted image  se je pred parimi dnevi že poslovila, tako da, žižetka , ko boš popravljala seznamček prosim popravi- ne čakam je 21.10.tako, da še par dni pa bomo na polno v elementuuser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 3915
1.10.2009 13:03:19   
BarbiG
Ja, če je pa tko, pa morm tele žižole obvezno probat. Sicer glede na postopek ne vem, katera sobota bi bila ta prava, ker tam do 14-tega novembra bom imela transfer, ampak načeloma, si lohk vzamem čas katerokoli soboto. Pol bomo pa vidl.

Sobote so;

7.11.09
Kruce Fiks
Lana70
BarbiG

14.11.09
Kruce Fiks
Lana70
BEBIII
BarbiG

21.11.o9
Kruce Fiiks
Lana70
BEBIII
BarbiG

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
1.10.2009 13:10:31   
Kruce Fiks

BarbiG, če želiš probat žižole se pofočkaj na seznam pa pridi probat, ti nebo žaluser posted image  Drugače je Žižola sadež, ki raste samo na primorskemuser posted image

In ko jih enkrat probaš v likerju ne znaš nehat.......user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3917
1.10.2009 13:34:48   
neodkrita
Tudi moje user posted image  ni več, naslednja najverjetneje BO 27.10. 09. Kaj naj, saj ne vem, če še sploh spadam na seznam ker sem kot zgleda zaključila s proizvodnjo bebik.

Neposredna povezava do sporočila: 3918
1.10.2009 13:43:35   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

In ko jih enkrat probaš v likerju ne znaš nehat.......user posted image user posted image user posted image user posted image

Če me bo kaj zvabilo na tele ''naše piknike'' bodo pa alkoholne dobrote. Se opravičujem, ampak to je moja poklicna deformacije (vinogradnica službeno in privat user posted image )

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

Neposredna povezava do sporočila: 3919
1.10.2009 13:57:29   
gigi1
Pa kaj je s tole RR danes user posted image  Skoz neki šteka user posted image

Evo jaz sem zračunala, da bom okoli 15.11. imela punkcijo. Čeprav je pri meni računanje datumov v postopkih ZF je čisto možno, da bo ravno takrat.
A žižol pa ne mormo konc oktobra obirat? Samo pitam user posted image

Pikica in Neodkrita žal mi je za user posted image . Navijam za drugo polovico oktobra user posted image  user posted image  user posted image .
Neodkrita, ko najmanj pričakuješ se rado zgodi user posted image

Barbara kaj ne poveš???  Jaz sem pa ljubitelj user posted image  

BarbiG a te dam na seznamček? Leta? Datum naslednjega dogodka...

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
1.10.2009 13:57:40   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Tudi moje user posted image  ni več, naslednja najverjetneje BO 27.10. 09. Kaj naj, saj ne vem, če še sploh spadam na seznam ker sem kot zgleda zaključila s proizvodnjo bebik.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj je zdej ta obup!! Puške in koruze, ma halo!!!!!!Sej vem , sej vem, pride, ko se ti vse sešteje in enostavno ne moreš več....takrat treba malce počakat in si pocajtat dušo in telo in mogoče pride dan, ko ima človek ponovno cel kup energije in si misli....mogoče pa zdej pa........držim pesti za vse vas punce moje in vam resnično od srca želim, da bi vse dočakale svojega user posted image ....bolj ko vas poznam, bolj si to želim in mi je hudo za vsak neuspešen postopek. RVMuser posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
1.10.2009 13:59:21   
lana70

Evo jaz sem zračunala, da bom okoli 15.11. imela punkcijo. Čeprav je pri meni računanje datumov v postopkih ZF je čisto možno, da bo ravno takrat.

pojma nimam...user posted image  BEBIII, do kdaj se to obira??? A si gvišna, da bo padel datum 15.11.??

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
1.10.2009 13:59:26   
gigi1
Sobote so;

14.11.09
Kruce Fiks
Lana70
BEBIII
BarbiG

21.11.o9
Kruce Fiiks
Lana70
BEBIII
BarbiG
gigi1?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 1.10.2009 14:03:34 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
1.10.2009 14:03:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

pojma nimam...user posted image  BEBIII, do kdaj se to obira??? A si gvišna, da bo padel datum 15.11.??

Hmmm ravno sem ugotovila, da brez Bebiii ne mormo na žižole. Torej 07.11. odpade. Pa 31.10 tudi če bodo zrele, glede na naslednji dan verjetno odpade. Torej ostane 14. ali 21.11.  razen, če so 24.10 že dovolj zrele???

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
1.10.2009 14:04:26   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Sicer vas tuki gor bolj berem, ker še nisem glih 40+. user posted image  Ampak vidm, da je kakšna tud mlajša od mene. user posted image

Gigi, super, da greš novembra v nove boje. Bom držala pesti. user posted image  Ata je itak tak mojster, da bo že naredu tko, da boš na konc od njega šla srečka user posted image .

Lana, je kavč že zglancan? Držim pesti za super duper rezultat AC. user posted image

Upam, da ne bom izpadla kot da sem z lune dol padla, ampak kaj pa so žižole? user posted image

veš, vedno več jih prihaja s sosednjega foruma na tega user posted image , še posebno od kar je bilo tazadnje srečanje user posted image user posted image user posted image , ne morem več glancat kavča, dovolj te lenobe....itak, da je vse ok, sploh ne dvomim...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Zanositev
son_čica

Ali ste načrtovali zanositev?

Načrtovana (82%)

Nenačrtovana (18%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!