|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
12.10.2009 9:46:57   
gigi1
Mausi user posted image  user posted image  user posted image  res je. Tudi meni se je v tem filmu zdel kar dečko v ostalih pa sploh ne zgleda dobro. Je pa res, da je dober igralec user posted image

Držim pestke, da je sploh ne bo user posted image  user posted image  user posted image

Fidolina dobro opravi danes user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
12.10.2009 11:12:09   
lana70
morgeeen...no jaz sem zbrala pogum in klicala, žal pa izvidi še niso, mogoče jutri popoldne user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
12.10.2009 11:14:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

morgeeen...no jaz sem zbrala pogum in klicala, žal pa izvidi še niso, mogoče jutri popoldne user posted image

saj bo Lanči, mora bot ...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
12.10.2009 11:32:38   
gigi1

Saj bo vse OK srce. Sam še malo potrpi user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
12.10.2009 12:15:12   
Rakica_80

KAJ TI MENE ZINGI ZANGIuser posted image
Dont voriuser posted image , sej veš da je vse oki dokiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem vprašala sedaj sestrično in ona je čakala 3 tedne na izvide, pa še nujno je imela, tako da, RELAXuser posted image

UŽIVAJTEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
12.10.2009 12:58:44   
BarbiG
Lana sej bo. Še čisto malo počakaj in izvedela boš novico, da je s tvojim košarkašem vse v najlepšem redu. user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
12.10.2009 14:31:30   
mismis
ker je danes tak "posteljni" dan, se bo morda prileglo malo "posteljne" samomulacije user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
12.10.2009 20:10:33   
Fidolina
Lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za izvide.
Pa čeprav, mal izzivaš (..khm, sam poglej, kakšen pogled mi je namenil....user posted image )user posted image .

Moj raport: 2 kugli levo, 2 kugli desno. Jaz sem s tem kar zadovoljna, saj jih nikoli ni več. Kar me pa sploh veseli (pa dr. tudi), je pa to, da so vse prav enako velike - zaenkrat 12. (taka velikost je za prvi UZ pri meni, gledano v povprečju do zdaj, normalna). Je bil pa v tistih primerih, ko so bili pri prvem UZ folikli že večji (npr 17), večji uspeh-čeprav vedno s slabim koncem user posted image . No, dosti razglabljanja. Ke sera, sera.

Naska, kako pa tvoj FSH. Si šla danes? (Seveda če želiš to podeliti z nami. Če ne, nič hudega. )user posted image user posted image user posted image .

Bodite pridne in toplo se oblecite!!!!user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
12.10.2009 20:39:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za izvide.
Pa čeprav, mal izzivaš (..khm, sam poglej, kakšen pogled mi je namenil....user posted image )user posted image .

user posted image user posted image

Moj raport: 2 kugli levo, 2 kugli desno. Jaz sem s tem kar zadovoljna, saj jih nikoli ni več. Kar me pa sploh veseli (pa dr. tudi), je pa to, da so vse prav enako velike - zaenkrat 12. (taka velikost je za prvi UZ pri meni, gledano v povprečju do zdaj, normalna). Je bil pa v tistih primerih, ko so bili pri prvem UZ folikli že večji (npr 17), večji uspeh-čeprav vedno s slabim koncem user posted image . No, dosti razglabljanja. Ke sera, sera.

user posted image user posted image user posted image  saj veš, dovolj je eden in tisti zmagovit, držim pesti....

Naska, kako pa tvoj FSH. Si šla danes? (Seveda če želiš to podeliti z nami. Če ne, nič hudega. )user posted image user posted image user posted image .

naska, kako je bilo user posted image

Bodite pridne in toplo se oblecite!!!!user posted image

ja, mraz je.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
12.10.2009 21:36:49   
nmagk
Lana,če je že minilo dva tedna potem so izvidi sigurno uredu,če je kaj te zelo kmalu pokličejo,jaz sem čakala 4 polne tedne.Saj bo vse uredu boš videla.Pozdravček vsem,še vedno navijam za vas.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
13.10.2009 6:27:27   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Lana,če je že minilo dva tedna potem so izvidi sigurno uredu,če je kaj te zelo kmalu pokličejo,jaz sem čakala 4 polne tedne.Saj bo vse uredu boš videla.Pozdravček vsem,še vedno navijam za vas.

Točno tako je bilo tudi  pri meni.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
13.10.2009 6:28:17   
ledenka
dobro jutro user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
13.10.2009 7:51:02   
mausikaa
dobro jutro,

evo mal za stimulacijo

http://www.youtube.com/watch?v=otKdLK2Qvwg

in posledično lepši dan...

punce sem se spomnila da smo na Kruceta pozabile pri teh naših stimulacijah...no Kruce tale spot si pa le poglej, mogoče se kaj tudi zate najde notri user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
13.10.2009 7:55:46   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausi user posted image  user posted image  user posted image  res je. Držim pestke, da je sploh ne bo user posted image  user posted image  user posted image  

pri moji sreči bo ziher prišla ob najboljneustreznem času user posted image    

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
13.10.2009 10:11:51   
gigi1
Jutrčka

Fidolina user posted image  user posted image  user posted image  super vmesni rezultat. Kar tako naprej user posted image  user posted image  user posted image . A maš naslednji UZ v sredo al v četrtek?

Bebiii kako si?

Lanči držim pestke user posted image user posted image user posted image

Ajsi hvala za kofi user posted image

Krucek a boš kaj povedal glede stimulacije?

Mausika tle je pa Tonček res hud user posted image . Nič bat Gretka, Lana in Fida. Sam mal se naslajam user posted image
Upam, da nebodijetreba ne bo!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
13.10.2009 10:42:04   
kajsica
Pozdravček....

Bemti...se mi sline cedijo.....lepe slikice lepe....

Fidolina......nč bat Gretke......saj pravijo da lepih deklet z velikim srčkom je v malo večjih količinah (Gretica ne bit jezna name, ker tako pišem)....Fidolina, ti pa povem da je ta srček zlat.....tako kot od ostalih.

Lana.....draga moja.....nimam sicer še teh izkušenj ampak ti povem kolikor poznam situacijo, da so tiste, ki nimajo težav oziroma je vse OK, čakajo na izvide dlje časa....tako da umiri se pa po bušiju pobožaj.

Gigi, hvala za vse...za link....ostalo pa se dogovorimo....

Babike....rada vas mam vse po vrsti.....pa Kruceja tud.....MWA

p.s.
Zdaj se bo pa začela gužva na GK.....jaz tud jutri do Milice....špikice pa konec meseca....bo pestro....

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
13.10.2009 11:09:44   
Fidolina

Jutrčka

Mausika tle je pa Tonček res hud user posted image . Nič bat Gretka, Lana in Fida. Sam mal se naslajam user posted image
Upam, da nebodijetreba ne bo!

Hvala za vsem za ploskice za folikelčkeuser posted image , čeprav imam tokrat res slab občutek. Ti hormoni, sploh pa (pri mojih letih) 3 tedne superfacta,že za uvod  name slabo delujejo. Tokrat zelo slabo. Dobesedno mi gre ves čas(oprostite izrazu), na kozlanje - to pa se mi ne zdi najboljše gnezdece za porajanje novega bitjecauser posted image

Gigi ampak tole tvoje oblizovanje, je pa user posted image user posted image user posted image , skratka tu mač. Ne vam kaj bi s tabo. Se morem brzdat, ker ste vse tukaj tako prijazne (v meni pa vreeeee).

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
13.10.2009 11:21:48   
Kruce Fiks

Krucek a boš kaj povedal glede stimulacije?

Gigi kar eno tvojo v dekolteju prlimi bo čist OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 13.10.2009 11:24:15 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
13.10.2009 11:38:09   
gigi1
Kruce user posted image . Sem vedla, da me bo tist dekolte še po glavi tepel user posted image  user posted image
Zdej pa čist resno poved kiro ti napopamo?

Fida evo samo zate in tvoje frnikolce, da bodo lepo rasle in šccc slabe misli. Itak, da je večini slabo, pa so otročki potem prekrasni user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kajši jst mam tud tebe lada user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
13.10.2009 11:38:38   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Pa Krucejevi hehehehji, pa kajsicini, pa......user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Fidolinca uboga, ne se me bat, mene je velik na gobcu in na kilah drugač pa nisem glih nek borben tip babnce, mogoče na videz delujem tako ... zarad enga Tončka pa res ne ... sam v mojga dragega se ne pokajaj pa bova najboljšejši frendici ... Tončka pa kr odstopam Lani in tebi, sej mi še za mojga zmanjkuje cajta ... hehe ...

Lupčka vsem, najbolj sočnega in sladkega pa Fidolinci !user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
13.10.2009 11:40:13   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Pozdravček....

Bemti...se mi sline cedijo.....lepe slikice lepe....

Fidolina......nč bat Gretke......saj pravijo da lepih deklet z velikim srčkom je v malo večjih količinah (Gretica ne bit jezna name, ker tako pišem)....Fidolina, ti pa povem da je ta srček zlat.....tako kot od ostalih.

Lana.....draga moja.....nimam sicer še teh izkušenj ampak ti povem kolikor poznam situacijo, da so tiste, ki nimajo težav oziroma je vse OK, čakajo na izvide dlje časa....tako da umiri se pa po bušiju pobožaj.

Gigi, hvala za vse...za link....ostalo pa se dogovorimo....

Babike....rada vas mam vse po vrsti.....pa Kruceja tud.....MWA

p.s.
Zdaj se bo pa začela gužva na GK.....jaz tud jutri do Milice....špikice pa konec meseca....bo pestro....

Nl nam huda, si me pa nasmejala ... tole bo že za en fajn pocukran bestsellerček uvod če ne drugač user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
13.10.2009 11:40:16   
Naska
Eh, sem vam že včeraj sporočilo napisala pa mi ni bilo nič jasno ko ni bilo nobene reakcije, no zdajle mi je pa jasno - ga nisem odposlala... pa zbrisat mi ga je tudi že uspelo...
v glavnem FSH je dober - kar pomeni, da je 6 cela neki. Al to pomagajo tablete ali so še hormončki - glede na to da sem zadnji špiko imela v nedeljo... Vsekakor sem imela že dosti dosti slabšega. No in tako sem včeraj spet začela "dihati". Pomerila sem si tudi prolaktin, ki pa je malček visok 22,6 ali nekaj takega- sem rezultate kar po telefonu čekirala, danes dobim pa domov.
no in sem klicala profesorja in me je kar danes naročil, da pridem in sem tudi bila na uz-ju. ki je pokazal zopet dve user posted image user posted image user posted image cisti, ki očitno pri meni vse bremzajo. Tako da mi je predpisal stedril, da se poskušamo očistiti in rešiti cist in potem gremo naprej. mi je bilo prav hecno, da poskušam zanosit in zato moram jesti kontracepcijo. v glavnem, ta mesec jem tabletke, potem se grem pa spet pokazat, da vidimo kako smo v zvezi s cistami.
očitno moje telo tudi na tak glup način reagira na zdravljenje. od kje zdaj te ciste!!! je imela kdaj katera podobno situacijio?
pa zdaj ne vem a lahko hkrati jem stedril in te ta nove tablete za boljši fsh?

no to je torej to z mano... user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
13.10.2009 11:43:16   
Grethy
Gigi dej ti men Dr.Hous-a,  ta mi je kr no, 
al pa unga hudimana od forenzikov k ma mal na rdeč lase pa zmer tko =bački sončna očala dol da predne kej pametnga prjau !!!!!!! ta m je tut fajn user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
13.10.2009 11:47:07   
gigi1
Naska user posted image  user posted image  user posted image  super FSH user posted image  user posted image  user posted image . Hja ciste se pa tud meni dogajajo. Pravijo, da sem nagnjena k temu user posted image .
Glede cist: Veliko pij! Čaj od koprive zelo pomaga in limfna drenaža ali Bownova terapija.
Jaz hodim sem:
http://www.fizioterapija-majerle.si/cenik.html

Sočasno jemanje kontracepcije in cell defence pa tudi 7keto nič ne moti. Edino Mace pa ne priporočam v tem času.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
13.10.2009 11:50:48   
gigi1
Gretka evo:

user posted image

David Caruso

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!