Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 9:46:57
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi res je. Tudi meni se je v tem filmu zdel kar dečko v ostalih pa sploh ne zgleda dobro. Je pa res, da je dober igralec Držim pestke, da je sploh ne bo Fidolina dobro opravi danes
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 11:12:09
|
|
|
|
lana70
|
morgeeen...no jaz sem zbrala pogum in klicala, žal pa izvidi še niso, mogoče jutri popoldne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 11:14:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 morgeeen...no jaz sem zbrala pogum in klicala, žal pa izvidi še niso, mogoče jutri popoldne saj bo Lanči, mora bot ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 11:32:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 morgeeen...no jaz sem zbrala pogum in klicala, žal pa izvidi še niso, mogoče jutri popoldne Saj bo vse OK srce. Sam še malo potrpi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 12:15:12
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 morgeeen...no jaz sem zbrala pogum in klicala, žal pa izvidi še niso, mogoče jutri popoldne KAJ TI MENE ZINGI ZANGI Dont vori , sej veš da je vse oki doki Sem vprašala sedaj sestrično in ona je čakala 3 tedne na izvide, pa še nujno je imela, tako da, RELAX UŽIVAJTE
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 12:58:44
|
|
|
|
BarbiG
|
Lana sej bo. Še čisto malo počakaj in izvedela boš novico, da je s tvojim košarkašem vse v najlepšem redu.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 14:31:30
|
|
|
|
mismis
|
ker je danes tak "posteljni" dan, se bo morda prileglo malo "posteljne" samomulacije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 20:10:33
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana , za izvide. Pa čeprav, mal izzivaš (..khm, sam poglej, kakšen pogled mi je namenil.... ) . Moj raport: 2 kugli levo, 2 kugli desno. Jaz sem s tem kar zadovoljna, saj jih nikoli ni več. Kar me pa sploh veseli (pa dr. tudi), je pa to, da so vse prav enako velike - zaenkrat 12. (taka velikost je za prvi UZ pri meni, gledano v povprečju do zdaj, normalna). Je bil pa v tistih primerih, ko so bili pri prvem UZ folikli že večji (npr 17), večji uspeh-čeprav vedno s slabim koncem . No, dosti razglabljanja. Ke sera, sera. Naska, kako pa tvoj FSH. Si šla danes? (Seveda če želiš to podeliti z nami. Če ne, nič hudega. ) . Bodite pridne in toplo se oblecite!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 20:39:08
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Lana , za izvide. Pa čeprav, mal izzivaš (..khm, sam poglej, kakšen pogled mi je namenil.... ) . Moj raport: 2 kugli levo, 2 kugli desno. Jaz sem s tem kar zadovoljna, saj jih nikoli ni več. Kar me pa sploh veseli (pa dr. tudi), je pa to, da so vse prav enako velike - zaenkrat 12. (taka velikost je za prvi UZ pri meni, gledano v povprečju do zdaj, normalna). Je bil pa v tistih primerih, ko so bili pri prvem UZ folikli že večji (npr 17), večji uspeh-čeprav vedno s slabim koncem . No, dosti razglabljanja. Ke sera, sera. saj veš, dovolj je eden in tisti zmagovit, držim pesti.... Naska, kako pa tvoj FSH. Si šla danes? (Seveda če želiš to podeliti z nami. Če ne, nič hudega. ) . naska, kako je bilo Bodite pridne in toplo se oblecite!!!! ja, mraz je.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 21:36:49
|
|
|
|
nmagk
|
Lana,če je že minilo dva tedna potem so izvidi sigurno uredu,če je kaj te zelo kmalu pokličejo,jaz sem čakala 4 polne tedne.Saj bo vse uredu boš videla.Pozdravček vsem,še vedno navijam za vas.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 6:27:27
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Lana,če je že minilo dva tedna potem so izvidi sigurno uredu,če je kaj te zelo kmalu pokličejo,jaz sem čakala 4 polne tedne.Saj bo vse uredu boš videla.Pozdravček vsem,še vedno navijam za vas. Točno tako je bilo tudi pri meni.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 6:28:17
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 7:51:02
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, evo mal za stimulacijo http://www.youtube.com/watch?v=otKdLK2Qvwg in posledično lepši dan... punce sem se spomnila da smo na Kruceta pozabile pri teh naših stimulacijah...no Kruce tale spot si pa le poglej, mogoče se kaj tudi zate najde notri
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 7:55:46
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi res je. Držim pestke, da je sploh ne bo pri moji sreči bo ziher prišla ob najboljneustreznem času
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 10:11:51
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Fidolina super vmesni rezultat. Kar tako naprej . A maš naslednji UZ v sredo al v četrtek? Bebiii kako si? Lanči držim pestke Ajsi hvala za kofi Krucek a boš kaj povedal glede stimulacije? Mausika tle je pa Tonček res hud . Nič bat Gretka, Lana in Fida. Sam mal se naslajam Upam, da nebodijetreba ne bo!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 10:42:04
|
|
|
|
kajsica
|
Pozdravček.... Bemti...se mi sline cedijo.....lepe slikice lepe.... Fidolina......nč bat Gretke......saj pravijo da lepih deklet z velikim srčkom je v malo večjih količinah (Gretica ne bit jezna name, ker tako pišem)....Fidolina, ti pa povem da je ta srček zlat.....tako kot od ostalih. Lana.....draga moja.....nimam sicer še teh izkušenj ampak ti povem kolikor poznam situacijo, da so tiste, ki nimajo težav oziroma je vse OK, čakajo na izvide dlje časa....tako da umiri se pa po bušiju pobožaj. Gigi, hvala za vse...za link....ostalo pa se dogovorimo.... Babike....rada vas mam vse po vrsti.....pa Kruceja tud.....MWA p.s. Zdaj se bo pa začela gužva na GK.....jaz tud jutri do Milice....špikice pa konec meseca....bo pestro....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:09:44
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Mausika tle je pa Tonček res hud . Nič bat Gretka, Lana in Fida. Sam mal se naslajam Upam, da nebodijetreba ne bo! Hvala za vsem za ploskice za folikelčke , čeprav imam tokrat res slab občutek. Ti hormoni, sploh pa (pri mojih letih) 3 tedne superfacta,že za uvod name slabo delujejo. Tokrat zelo slabo. Dobesedno mi gre ves čas(oprostite izrazu), na kozlanje - to pa se mi ne zdi najboljše gnezdece za porajanje novega bitjeca Gigi ampak tole tvoje oblizovanje, je pa , skratka tu mač. Ne vam kaj bi s tabo. Se morem brzdat, ker ste vse tukaj tako prijazne (v meni pa vreeeee).
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:21:48
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Krucek a boš kaj povedal glede stimulacije? Gigi kar eno tvojo v dekolteju prlimi bo čist OK
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 13.10.2009 11:24:15 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:38:09
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce . Sem vedla, da me bo tist dekolte še po glavi tepel Zdej pa čist resno poved kiro ti napopamo? Fida evo samo zate in tvoje frnikolce, da bodo lepo rasle in šccc slabe misli. Itak, da je večini slabo, pa so otročki potem prekrasni Kajši jst mam tud tebe lada
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:38:38
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Pa Krucejevi hehehehji, pa kajsicini, pa...... . Fidolinca uboga, ne se me bat, mene je velik na gobcu in na kilah drugač pa nisem glih nek borben tip babnce, mogoče na videz delujem tako ... zarad enga Tončka pa res ne ... sam v mojga dragega se ne pokajaj pa bova najboljšejši frendici ... Tončka pa kr odstopam Lani in tebi, sej mi še za mojga zmanjkuje cajta ... hehe ... Lupčka vsem, najbolj sočnega in sladkega pa Fidolinci !
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:40:13
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Pozdravček.... Bemti...se mi sline cedijo.....lepe slikice lepe.... Fidolina......nč bat Gretke......saj pravijo da lepih deklet z velikim srčkom je v malo večjih količinah (Gretica ne bit jezna name, ker tako pišem)....Fidolina, ti pa povem da je ta srček zlat.....tako kot od ostalih. Lana.....draga moja.....nimam sicer še teh izkušenj ampak ti povem kolikor poznam situacijo, da so tiste, ki nimajo težav oziroma je vse OK, čakajo na izvide dlje časa....tako da umiri se pa po bušiju pobožaj. Gigi, hvala za vse...za link....ostalo pa se dogovorimo.... Babike....rada vas mam vse po vrsti.....pa Kruceja tud.....MWA p.s. Zdaj se bo pa začela gužva na GK.....jaz tud jutri do Milice....špikice pa konec meseca....bo pestro.... Nl nam huda, si me pa nasmejala ... tole bo že za en fajn pocukran bestsellerček uvod če ne drugač
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:40:16
|
|
|
|
Naska
|
Eh, sem vam že včeraj sporočilo napisala pa mi ni bilo nič jasno ko ni bilo nobene reakcije, no zdajle mi je pa jasno - ga nisem odposlala... pa zbrisat mi ga je tudi že uspelo... v glavnem FSH je dober - kar pomeni, da je 6 cela neki. Al to pomagajo tablete ali so še hormončki - glede na to da sem zadnji špiko imela v nedeljo... Vsekakor sem imela že dosti dosti slabšega. No in tako sem včeraj spet začela "dihati". Pomerila sem si tudi prolaktin, ki pa je malček visok 22,6 ali nekaj takega- sem rezultate kar po telefonu čekirala, danes dobim pa domov. no in sem klicala profesorja in me je kar danes naročil, da pridem in sem tudi bila na uz-ju. ki je pokazal zopet dve cisti, ki očitno pri meni vse bremzajo. Tako da mi je predpisal stedril, da se poskušamo očistiti in rešiti cist in potem gremo naprej. mi je bilo prav hecno, da poskušam zanosit in zato moram jesti kontracepcijo. v glavnem, ta mesec jem tabletke, potem se grem pa spet pokazat, da vidimo kako smo v zvezi s cistami. očitno moje telo tudi na tak glup način reagira na zdravljenje. od kje zdaj te ciste!!! je imela kdaj katera podobno situacijio? pa zdaj ne vem a lahko hkrati jem stedril in te ta nove tablete za boljši fsh? no to je torej to z mano...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:43:16
|
|
|
|
Grethy
|
Gigi dej ti men Dr.Hous-a, ta mi je kr no, al pa unga hudimana od forenzikov k ma mal na rdeč lase pa zmer tko =bački sončna očala dol da predne kej pametnga prjau !!!!!!! ta m je tut fajn
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:47:07
|
|
|
|
gigi1
|
Naska super FSH . Hja ciste se pa tud meni dogajajo. Pravijo, da sem nagnjena k temu . Glede cist: Veliko pij! Čaj od koprive zelo pomaga in limfna drenaža ali Bownova terapija. Jaz hodim sem: http://www.fizioterapija-majerle.si/cenik.html Sočasno jemanje kontracepcije in cell defence pa tudi 7keto nič ne moti. Edino Mace pa ne priporočam v tem času.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:50:48
|
|
|
|
gigi1
|
Gretka evo: David Caruso
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
sindarinKdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?oče (
10%)
mati (
16%)
skupaj (
38%)
omejeni dohodki (
22%)
ne gledamo na znesek (
8%)
drugo (
6%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!