Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 10:29:41
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Dobro jutro borke! Mamo naj bolj cool seznam na RR. Pri nas je danes 6t in 3/7, jutri pa UZ. Zdaj pa v hribe...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 10:48:06
|
|
|
|
bbpikica
|
Bravo Kruce naša srečka nosečka , dobro zrihtajta jutri pri ateju, vidmo se pa tko konec tedna.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:19:44
|
|
|
|
gigi1
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) gigi (42)- špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica (41)- špikice 2.UZ - 12.01 Grethy (43) M ne pričakuje 17.01. Dajamaja (42) nov postopek v marcu mausikaa (40) akcija se kmalu začne neodkrita (45) M ne pričakuje 27.01. Pikica36 (37) M ne pričakuje 27.01. Bety11 (43) M ne pričakuje 23.-26.01. Polaris (?) v pripravah na postopek NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE barbara b blanč tasa_m *flower* lana08 kajsica mismis Serendipity zarja1 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:25:29
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Grethy veš da te spazim ko te pa pogrešam zdaj ko si spet v službi in posledično manj na RR. Jaz tko rada tvoje komentarje pa nasvete pa navijanja berem. Kje je pa dajamaja pa gigi Ku ku kje sta borke ...ka madonca ... mi je kr nerodno ratal ... ja drugać imaš pa prav, šihta mi pobere kr neki časa, pa še pot in pol res ni glih tolko časa za RR, pa ga vseeno skušam ukrast kaj ... pa še ta razlika je da me navadne arbajterke iz proivodnje glih nimamo med šihtom dostopa do interneta, tako kot te ki so pri kompjuterčkih v službi, pa se lahko švercajo tud med šihtom ... jaz moram pa devat Dajamaja in Gigi pa verjetno izkoriščata te lepe sončne žarke ki sekajo te dni, kljub mrazu ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:28:56
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj konzervice Bety11 morda je bilo narobe zapisano...72 dni traja, da se sperma kompletno obnovi. Glede je pa res kar je BB pikica zapisala. V času O je najbolje na 2 dni. Torej 11., 13. in 15. dan ciklusa. Morda so pa ravno zato SS in A, ker so plavalčki prešvoh, če tako pogosto slončkata. Probajta kakšne 2 ali 3 mesece na 2 dni v času O. Morda bo to pravi recept. Mausikaa jaz sem imela A junija 08 in so mi rekli, da je po A endometrij tako tanek, da tudi, če zanosim prej kot v treh ciklusih ne bo dovolj dobro okolje za zarodek in bo sledil SS. Tako da...žal bo treba še malo počakati.. Naj vas vsaj razveselim z dobro novico. V Grazu delajo postopke do 46 leta. Informacija je preverjena. Link http://www.kinderwunsch-institut.eu/ To je tisti link, ki ga je nalepila naša Polaris. Cene so sicer visoke...vendar...Morda bi pa probale z IUI. Ta je veliko cenejši... Gretka si prebrala? Lep dan
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.1.2009 14:29:46 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:35:02
|
|
|
|
pikicao.
|
hej gigi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:36:12
|
|
|
|
Grethy
|
Betti hellloouuu generacijo ... a smo v boju al nismo ... kako si kaj ... vidim da se ti nekaj dogaja ... meni so v LJ rekli kar se tiče takole nekako; 1 dan , pol 1 dan počitka, pa 2 dni , pa 1 dan počitka, pa 1 dan , pa 1 dan počitka, pa 2 dni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:37:54
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pikicao kje se pa ti potikaš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:38:44
|
|
|
|
aqua77
|
ku kuc!!!! kjer je pikica po navadi jaz nisem daleč...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 11.1.2009 14:39:18 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:39:41
|
|
|
|
gigi1
|
O Aquica nova oblekca? Kjut. A zdej poš pa še ti z ritko migala, tako kot pikica?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:39:54
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj pikicao kje se pa ti potikaš? iscem avatarje za aquo.. sm rabla soplesalca mava zdej duet pa ti, kako si? kej novega?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:40:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 O Aquica nova oblekca? Kjut. A zdej poš pa še ti z ritko migala, tako kot pikica? sva se dale v tandemček, da bova čim več pluskov prišejkale za vse nas...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:41:45
|
|
|
|
gigi1
|
Piki nič. Čakam na UZ v torek, da vidimo...če ne bo cist dobim municijo za naprej...pol pa gas pivo pit in jajčka jest, da folikli začnejo rast. Pa pri tebi? Res sta lep duet Aqui le dajta. Rabimo čimveč pluskov letos
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.1.2009 14:42:38 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:42:02
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 O Aquica nova oblekca? Kjut. A zdej poš pa še ti z ritko migala, tako kot pikica? aqua je bolj napredna ona se skoc pa se okol obrne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:43:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 O Aquica nova oblekca? Kjut. A zdej poš pa še ti z ritko migala, tako kot pikica? aqua je bolj napredna ona se skoc pa se okol obrne mi je pikica novo koreografijo sestavla, ona to zna, ker že dolgo vadi tale ples....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:48:13
|
|
|
|
pikicao.
|
zdej rabva se enga k bo una krava k ma kitaro v rokah
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:55:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. zdej rabva se enga k bo una krava k ma kitaro v rokah žižek, bova šejkale, brez skrbi, pluskov bo za izvoz...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:58:23
|
|
|
|
pikicao.
|
ti pa pjet zdej domov jz sm t druzbo delala da sta ti cim prej pretekli ti dve uri
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 14:59:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ti pa pjet zdej domov jz sm t druzbo delala da sta ti cim prej pretekli ti dve uri a sta dve uri že mimo ??? nemorem verjet... ajde grem, se tipkamo....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 15:12:48
|
|
|
|
gigi1
|
Aquica a je konc šihta? Ja kje sta si pa družbo delali. Na Borbi ni nič videt
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 15:13:39
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica a je konc šihta? Ja kje sta si pa družbo delali. Na Borbi ni nič videt naju je blo drugod dost
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 15:16:04
|
|
|
|
Grethy
|
Gigetka, seveda sem prebrala ... pa sem šla mal še prebrskat Klinika Praha ... zanimivo , sicer itak ne bomo rable vsega tega ... vsekakor si pa naša Gretka klinike v Grazu ne bo mogla prvošit razen če zadane na lotu, pa ni vplačala, tako da nea bo šlo ... je-bi-ga ... viš tkole nam jo recesija zagode še bolj ... dohtarjev in zavarovalnice pa nič ne briga al maš al nimaš ... oz. če imaš pol lahko, če nimaš pol pa nč ... sej smo že navajen tega, sej ameriške filme gledamo ,
< Sporočilo je popravil Grethy -- 11.1.2009 15:20:47 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 15:17:30
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, mate fajn seznamček, celo me navijačice smo fajn.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 15:18:16
|
|
|
|
gigi1
|
Gretka mislim, da je IUI kakšnih 400 EUR. To pa ni tako veliko... Zato sem mislila. Vseeno je z IUI nekaj več možnosti kot ata na mamo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 15:24:47
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Gretka mislim, da je IUI kakšnih 400 EUR. To pa ni tako veliko... Zato sem mislila. Vseeno je z IUI nekaj več možnosti kot ata na mamo... Dej mi meni butari stari razloži tale IVI POSTOPEK ... ker moj mož je Ivan pa ga vsi doma kličejo Ivi, pa mam pol zastonj postopek ... ne ... resno no... sem že vse pomešala pa pomiksala ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 11.1.2009 15:25:14 >
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?