nmagk
|
Mariana naj te še jaz malo potolažim,novembra bom stara 40 let in aprila letos sem rodila,res da že 5 otročka.Imam 16 letnika,10,8,3 in sedaj 5 mesecev.Naj ti povem kako je moj najstnik to spremljal,ko je dobil prvega bratca je bil ful vesel,ker si ga je ful želel,ko je prišla sestrica je bilo enako,ker je bila pač sestrica imel je oboje,ko nas je presenetil še en član 3 leta nazaj,torej sem bila stara 37 let,je rekel,da fino,ker bo spet dojenček pri hiši,njega je čuval,ga vozil okrog in s ponosom dejal to je pa moj mali bratec,še letos na morju,ko je bandal s svojo družbo okrog ni nikoli pozabil nanj in ga večkrat vzel s sabo malo naokrog,torej šel je s svojimi vrstniki 15-17 let in z njimi naš Gregi.Ko pa sem ga vprašala lani kaj praviš na to,če ti povem,da boš dobil še enega bratca ali sestrico se je začel smejat in rekel,kul bom imel dva v kompletu,če bo sestrica,no in res je imamo še eno punčko.Ni ga bilo sram,ko sem s trebuhom hodila v šolo pa je že v srednji,kadar rabim pomoč mi z veseljem pomaga in ko ga gledam kako sedaj ljubčka svojo sestrico in kako lepo se pogovarja z Gregatom,mi včasih kar orosi oči.Živčke mu sedaj včasih para samo prvi bratec,10 letnik,ker hoče bit tak kot on in povsod mu je za ritjo. Res je niso vsi taki in ne sprejme vsak enako,vendar sem prepričana,tudi če ji bo sedaj včasih nerodno,bo ko bo mala ali mali na svetu zelo ponosna nanjo ali nanj in jo bo ali ga bo imela zelo rada.Najstniki se radi navzven delajo odrasle,so pa še vedno otroci. Pa srečno do konca.Zaradi let se pa nič ne obremenjuj,otroci pomlajajo,veš kako sem jaz videt mlada