Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.8.2009 13:06:52
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Kruce že dihate?? Dejte počakat ke do septembra prosim ja itak a!! ...MORA ŠE PIKNIK PREJ PAST, A NE KRUCEK!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.8.2009 16:31:57
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Kruce že dihate?? Dejte počakat ke do septembra prosim ja itak a!! ...MORA ŠE PIKNIK PREJ PAST, A NE KRUCEK!!!! Kasnej resda nekak ne bi bilo OK
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 25.8.2009 16:32:27 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.8.2009 20:18:42
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Kruce že dihate?? Dejte počakat ke do septembra prosim ja itak a!! ...MORA ŠE PIKNIK PREJ PAST, A NE KRUCEK!!!! Kasnej resda nekak ne bi bilo OK itak
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.8.2009 20:42:53
|
|
|
|
mismis
|
Kaj pa piknikiranje tole sboto (29.8.)??? A mislite, da bi šlo? Naslednjo smo mi trije že zasedni, ker gre naš na kolesarski maraton, midva s kužonom bova pa navijača
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.8.2009 20:46:47
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kaj pa piknikiranje tole sboto (29.8.)??? A mislite, da bi šlo? Naslednjo smo mi trije že zasedni, ker gre naš na kolesarski maraton, midva s kužonom bova pa navijača ej, nej punce povejo........meni je vseeno, jaz bom kot kaže doma še zeloooo dolgooooo
< Sporočilo je popravil lana70 -- 25.8.2009 20:47:18 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.8.2009 21:41:39
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
a bomo kej žar fural? Jest sm za soboto, čeprav sem v nedeljo v službi. Pa sej bomo kulturni pa nemo dolgi.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 8:31:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks a bomo kej žar fural? Jest sm za soboto, čeprav sem v nedeljo v službi. Pa sej bomo kulturni pa nemo dolgi..... ja žar je bil v planu...kukr jest vem....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 8:53:33
|
|
|
|
Bety11
|
Pozdravljene moje soletnice.... Pri vas nič novega....Uživate in piknizirate...Jaz pa čakam tam med ... Zaman, da boste prišle na čvek, ker sem tam zelo osamljena.... Te mlajše so tako panične, da se bom kar izklopila s tega RR-ja.... Kako Kruce F??? Kako tvoja gospa? Povej kaj več, ker me zanima, prosim.... Poslavljamo se od poletja in HB, da ga je konec, ker je sonček pretiraval letos....Kruce F. vse se mi je poslušilo na vrtu in v sadovnjaku....češnje, figa....Dežja ni bilo od nikoder, jaz pa nisem mogla s trebuhom zalivati....in tako...žalost.... LP
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 8:56:12
|
|
|
|
gigi1
|
Joooj jaz pa ne vem, če mi bo zneslo . Ta sobota je mučo problematična. Naslednja pa neizvedljiva. Bom še sporočila, če mi čisto slučajno rata to soboto. Aja sorry. Dobro jutro Evo kavica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 9:20:38
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kaj pa piknikiranje tole sboto (29.8.)??? A mislite, da bi šlo? Naslednjo smo mi trije že zasedni, ker gre naš na kolesarski maraton, midva s kužonom bova pa navijača ko bi ti naredila en seznamček, pa da vidimo, kaj se s tega izcimi ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 9:27:41
|
|
|
|
gigi1
|
Bety prejle sem zgrešila tvoj post. Kako si? Še malo, še malo Sem pa veliko mislila nate včeraj in nekaj tuhtala glede progesterona. A si ti imela kaj nižji progesteron od normalnega ali si ga toliko jemala zaradi podpore rumenemu telescu? Nosečke pridružite se ji na forumu nosečke Bety daj jim link, da lažje najdejo. pa se bom prišla še jaz pofočkat kot navijačica (vsaj začasno )
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 11:03:26
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bety prejle sem zgrešila tvoj post. Kako si? Še malo, še malo Sem pa veliko mislila nate včeraj in nekaj tuhtala glede progesterona. A si ti imela kaj nižji progesteron od normalnega ali si ga toliko jemala zaradi podpore rumenemu telescu? Nosečke pridružite se ji na forumu nosečke Bety daj jim link, da lažje najdejo. pa se bom prišla še jaz pofočkat kot navijačica (vsaj začasno ) hm, dej ti meni povej, še koliko časa naj jaz zobljem Dabroston???? Piše v navodilih, da do 16. tedna počasi postopoma prenehat.....sedaj sem samoiniciativno prešaltala s 3 tbl, na 2 tbl na dan.....a ga biksam????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 11:28:53
|
|
|
|
gigi1
|
Si spraševala mene ali Bety? Srce, nisem zadost pametna. Verjetno ni nič hudo narobe, če se dobro počutiš in ni kakšnih izcedkov. Če bi se slučajno kaj pojavilo pa takoj dvigni dozo. Nekatere naše punce so jemale prometrij skoraj celo nosečnost. Če sem prav zastopila Pušenjaka (malo sem že tudi pozabila) je tako, da ga dajejo bolj preventivno. V zelo malo primerih je res potreben, čisto točno pa ne morejo določiti in ga pri rizični nosečnosti oz. po postopku kar redno predpisujejo. Lahko namreč zelo koristi, škoduje pa nikakor ne.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 13:39:33
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Si spraševala mene ali Bety? Srce, nisem zadost pametna. Verjetno ni nič hudo narobe, če se dobro počutiš in ni kakšnih izcedkov. Če bi se slučajno kaj pojavilo pa takoj dvigni dozo. Nekatere naše punce so jemale prometrij skoraj celo nosečnost. Če sem prav zastopila Pušenjaka (malo sem že tudi pozabila) je tako, da ga dajejo bolj preventivno. V zelo malo primerih je res potreben, čisto točno pa ne morejo določiti in ga pri rizični nosečnosti oz. po postopku kar redno predpisujejo. Lahko namreč zelo koristi, škoduje pa nikakor ne. tebe tebe... , malo so me tista navodila zmedla...na odpustnici iz GKLJ pa je itak pisalo do 16. tedna......sej itak ga moram nehat jest, če sem pa spraznila zalogo v postojnski lekarni ...ej draga moja...koliko morajo biti tiste slive zrele zate??? Ker če ne boš mela cajta, moj dela v Lj, mu jih bom kar naložila, še raje bi te pa vidla, a.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 15:54:08
|
|
|
|
Naska
|
Hejla! v glavnem - menstruacija mi zamuja skoraj cel teden pa sem dobila neko upanje, da se bo čudež zgodil, vendar sem danes poskusila test in je minus. in sem zelo slabe volje, ker sem si že rekla, da ne bom nič upala, ampak ko sem prej vedno imela tako točno na štiri tedne. no potem sem še za meno testerček sprobala pa tudi ni. k vragu. kot da me preizkuša. kot da ni še dovolj. ti da neko upanje, potem pa te pritisne na tla. dejte mi povedat a so mi ta zdravljenja zmedla ciklus, abrazija ali starost ali kaj. po prejšnjem špikanju, ko ni bilo nič celic sem jo dobila malo 23 dan, potem 30 dan, zdaj pa je kar ni pa ni in je že 34 dan...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 16:05:03
|
|
|
|
gigi1
|
Lana srednje do bolj zrele . Počakajva, da vidimo kako bo s piknikom. Samo mene naslednji vikend ni, ker grem na pot . Se bova že uskladili . Bi te pa vsekakor rada videla. A boš Prometrium jemala, če ne dobiš več Dabrostona? Mislim, da sem nekje zasledila, da se ga spet dobi. Naska verjetno ti je špikanje zmedlo ciklus. Pa tudi A je sigurno prispevala. Jaz sem imela prej redno na 24-25 dni. Po A sem jo dobila 28 dan, naslednji mesec pa 33. Potem mi ga je kar sračkala. Sedaj 3 mesece po zadnjem postopku je pa kar redno na 28 dni. Traja nekaj časa, da se zadeva uredi, no meni se je ciklus sedaj podaljšal, kar mi je všeč. Naska a te dam na seznamček? Koliko si stara?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.8.2009 16:06:13 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 16:21:16
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana srednje do bolj zrele . Počakajva, da vidimo kako bo s piknikom. Samo mene naslednji vikend ni, ker grem na pot . Se bova že uskladili . Bi te pa vsekakor rada videla. A boš Prometrium jemala, če ne dobiš več Dabrostona? Mislim, da sem nekje zasledila, da se ga spet dobi. srednje so sedaj....no, da vidimo kaj bo s tem piknikom, drugače pa ti jih gor pošljem če ne boš na cajtu, (ko boš rekla, da so ok)....ti si pa itak dobrodošla kadarkoli, saj veš, da sem kot pribita doma
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 16:41:07
|
|
|
|
Bety11
|
Lana70....Jaz še vedno uporabljam Prometrij...Do 38.tedna bom....Ni dokazano popuščanje rumenega telesca, temveč vse preventivno, ker škodi zagotovo ne.....Zdaj imam 2x100 dozo..... Do konca imam še 5 tednov.....Samo da se poletje umakne, pa bo vse OK....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 16:49:44
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kaj pa piknikiranje tole sboto (29.8.)??? A mislite, da bi šlo? Naslednjo smo mi trije že zasedni, ker gre naš na kolesarski maraton, midva s kužonom bova pa navijača ko bi ti naredila en seznamček, pa da vidimo, kaj se s tega izcimi ???? Pišuka! Bolj ko kalkuliram manj vejetn se tud men zdida uspem sobo končat pa na piknik prit..... Kaj pa okrog 15.9.? Verjetno nas bi bilo več, pa jaz bi mel tolk večji razlog brez avta prit
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 26.8.2009 16:50:34 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 16:53:55
|
|
|
|
miklarom
|
betty - pridi na stran nosečke po IVF/ICSI, tam nismo panične pa se imamo full faj, boš vidla me smo prave babe ki k'r naprej regljamo. gigi - ku,ku, jest te pa vidim
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 17:20:28
|
|
|
|
Naska
|
hojla, gigi - itak da me daj prosim na seznamček, sem že pri prvem postu napisala - evo stara sem 40, kmalu bom 41, v tretji postopek nameravam po septemberski m. imela že dva - pri prvem zanosila, po dveh mesecih srček ni več bil - abrazija, pri ta drugi - smo šli kar direkt očitno preveč za moje telo pa ni bilo nobenih celic sploh... mogoče imam pa namišljeno nosečnost, slabo mi je, joške me bolijo, jedla bi itak.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 18:22:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kaj pa piknikiranje tole sboto (29.8.)??? A mislite, da bi šlo? Naslednjo smo mi trije že zasedni, ker gre naš na kolesarski maraton, midva s kužonom bova pa navijača ko bi ti naredila en seznamček, pa da vidimo, kaj se s tega izcimi ???? Pišuka! Bolj ko kalkuliram manj vejetn se tud men zdida uspem sobo končat pa na piknik prit..... Kaj pa okrog 15.9.? Verjetno nas bi bilo več, pa jaz bi mel tolk večji razlog brez avta prit mogoče pa res po petnajstem, takrat bo Kruce že rodil in bomo imeli še en uržah več slavlje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 20:13:07
|
|
|
|
lana70
|
dobeeeer, pol pa kr seznamček nardit, žižetka, ti se boš pa morala odločt, k do 15.9. bodo slive vse popadale , a jih gor troncamo, al ti prideš dol....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 21:15:42
|
|
|
|
dajamaja
|
Hojla dekleta in deček .-) Tale vikend gremo mi še na morje, da zaključimo poletje. Pa od 11.-13. 9. smo na Češkem, drugače si pa vse ostale vikende rada najprej za vas rezerviram. A damo kar seznam za sobote in se vpišemo, kdaj nam najbolj ustreza!? Evo, prispevek k skupnosti (no, spečem tudi lahko kaj). 29.8. Mismis 5.9. Dajamaja 12.9. 19.9. Dajamaja Lupčka!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.8.2009 23:05:12
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja A damo kar seznam za sobote in se vpišemo, kdaj nam najbolj ustreza!? Evo, prispevek k skupnosti (no, spečem tudi lahko kaj). 29.8. Mismis 5.9. Dajamaja 12.9. Kruce Fiks 19.9. Dajamaja Kruce Fiks Lupčka!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?