|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
25.8.2009 13:06:52   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Kruce že dihate??

Dejte počakat ke do septembra prosim

ja itak a!!user posted image ...MORA ŠE PIKNIK PREJ PAST, A NE KRUCEK!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
25.8.2009 16:31:57   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Kruce že dihate??

Kasnej resda nekak ne bi bilo OK

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 25.8.2009 16:32:27 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
25.8.2009 20:18:42   
lana70

Kruce že dihate??

Kasnej resda nekak ne bi bilo OK

itak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3428
25.8.2009 20:42:53   
mismis
Kaj pa piknikiranje tole sboto (29.8.)???  A mislite, da bi šlo?

Naslednjo smo mi trije že zasedni, ker gre naš na kolesarski maraton, midva s kužonom bova pa navijača

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
25.8.2009 20:46:47   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Naslednjo smo mi trije že zasedni, ker gre naš na kolesarski maraton, midva s kužonom bova pa navijača

ej, nej punce povejo........meni je vseeno, jaz bom kot kaže doma še zeloooo dolgooooo

< Sporočilo je popravil lana70 -- 25.8.2009 20:47:18 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
25.8.2009 21:41:39   
Kruce Fiks
a bomo kej žar fural?user posted image user posted image Jest sm za soboto, čeprav sem v nedeljo v službi. Pa sej bomo kulturni pa nemo dolgi.....user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
26.8.2009 8:31:49   
lana70

a bomo kej žar fural?user posted image user posted image Jest sm za soboto, čeprav sem v nedeljo v službi. Pa sej bomo kulturni pa nemo dolgi.....user posted image

ja žar je bil v planu...kukr jest vem....

Neposredna povezava do sporočila: 3432
26.8.2009 8:53:33   
Bety11
Pozdravljene moje soletnice....user posted image

Pri vas nič novega....Uživate in piknizirate...Jaz pa čakam tam med user posted image ...
Zaman, da boste prišle na čvek, ker sem tam zelo osamljena.... Te mlajše user posted image  so tako panične, da se bom kar izklopila s tega RR-ja....user posted image

Kako Kruce F??? Kako tvoja gospa? Povej kaj več, ker me zanima, prosim....

Poslavljamo se od poletja in HB, da ga je konec, ker je sonček pretiraval letos....Kruce F. vse se mi je poslušilo na vrtu in v sadovnjaku....češnje, figa....Dežja ni bilo od nikoder, jaz pa nisem mogla s trebuhom zalivati....in tako...žalost....

LP

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
26.8.2009 8:56:12   
gigi1
Joooj jaz pa ne vem, če mi bo zneslo user posted image . Ta sobota je mučo problematična. Naslednja pa neizvedljiva. Bom še sporočila, če mi čisto slučajno rata to soboto.

Aja sorry. Dobro jutro user posted image

Evo kavica user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
26.8.2009 9:20:38   
lana70

ko bi ti naredila en seznamček, pa da vidimo, kaj se s tega izcimi ????

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
26.8.2009 9:27:41   
gigi1
Bety prejle sem zgrešila tvoj post. Kako si? Še malo, še malo user posted image
Sem pa veliko mislila nate včeraj in nekaj tuhtala glede progesterona. A si ti imela kaj nižji progesteron od normalnega ali si ga toliko jemala zaradi podpore rumenemu telescu?
Nosečke pridružite se ji na forumu nosečke user posted image
Bety daj jim link, da lažje najdejo. pa se bom prišla še jaz pofočkat kot navijačica (vsaj začasno user posted image )

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
26.8.2009 11:03:26   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bety prejle sem zgrešila tvoj post. Kako si? Še malo, še malo user posted image
Sem pa veliko mislila nate včeraj in nekaj tuhtala glede progesterona. A si ti imela kaj nižji progesteron od normalnega ali si ga toliko jemala zaradi podpore rumenemu telescu?
Nosečke pridružite se ji na forumu nosečke user posted image
Bety daj jim link, da lažje najdejo. pa se bom prišla še jaz pofočkat kot navijačica (vsaj začasno user posted image )

hm, dej ti meni povej, še koliko časa naj jaz zobljem Dabroston???? Piše v navodilih, da do 16. tedna počasi postopoma prenehat.....sedaj sem samoiniciativno prešaltala s 3 tbl, na 2 tbl na dan.....a ga biksam????

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
26.8.2009 11:28:53   
gigi1
Si spraševala mene ali Bety?
Srce, nisem zadost pametna. Verjetno ni nič hudo narobe, če se dobro počutiš in ni kakšnih izcedkov. Če bi se slučajno kaj pojavilo pa takoj dvigni dozo. Nekatere naše punce so jemale prometrij skoraj celo nosečnost. Če sem prav zastopila Pušenjaka (malo sem že tudi pozabila) je tako, da ga dajejo bolj preventivno. V zelo malo primerih je res potreben, čisto točno pa ne morejo določiti in ga pri rizični nosečnosti  oz. po postopku kar redno predpisujejo. Lahko namreč zelo koristi, škoduje pa nikakor ne.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
26.8.2009 13:39:33   
lana70

Si spraševala mene ali Bety?
Srce, nisem zadost pametna. Verjetno ni nič hudo narobe, če se dobro počutiš in ni kakšnih izcedkov. Če bi se slučajno kaj pojavilo pa takoj dvigni dozo. Nekatere naše punce so jemale prometrij skoraj celo nosečnost. Če sem prav zastopila Pušenjaka (malo sem že tudi pozabila) je tako, da ga dajejo bolj preventivno. V zelo malo primerih je res potreben, čisto točno pa ne morejo določiti in ga pri rizični nosečnosti  oz. po postopku kar redno predpisujejo. Lahko namreč zelo koristi, škoduje pa nikakor ne.

tebe tebe...user posted image user posted image , malo so me tista navodila zmedla...na odpustnici iz GKLJ pa je itak pisalo do 16. tedna......sej itak ga moram nehat jest, če sem pa spraznila zalogo v postojnski lekarni user posted image user posted image ...ej draga moja...koliko morajo biti tiste slive zrele zate??? Ker če ne boš mela cajta, moj dela v Lj, mu jih bom kar naložila, še raje bi te pa vidla, a.....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
26.8.2009 15:54:08   
Naska
Hejla!

user posted image user posted image user posted image
v glavnem - menstruacija mi zamuja skoraj cel teden pa sem dobila neko upanje, da se bo čudež zgodil, vendar sem danes poskusila test in je minus. in sem zelo slabe volje, ker sem si že rekla, da ne bom nič upala, ampak ko sem prej vedno imela tako točno na štiri tedne. no potem sem še za meno testerček sprobala pa tudi ni. k vragu. kot da me preizkuša. kot da ni še dovolj. ti da neko upanje, potem pa te pritisne na tla.
dejte mi povedat a so mi ta zdravljenja zmedla ciklus, abrazija ali starost ali kaj. po prejšnjem špikanju, ko ni bilo nič celic sem jo dobila malo 23 dan, potem 30 dan, zdaj pa je kar ni pa ni in je že 34 dan...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
26.8.2009 16:05:03   
gigi1
Lana srednje do bolj zrele user posted image . Počakajva, da vidimo kako bo s piknikom. Samo mene naslednji vikend ni, ker grem na pot user posted image . Se bova že uskladili user posted image . Bi te pa vsekakor rada videla.
A boš Prometrium jemala, če ne dobiš več Dabrostona? Mislim, da sem nekje zasledila, da se ga spet dobi.

Naska user posted image  verjetno ti je špikanje zmedlo ciklus. Pa tudi A je sigurno prispevala. Jaz sem imela prej redno na 24-25 dni. Po A sem jo dobila 28 dan, naslednji mesec pa 33. Potem mi ga je kar sračkala. Sedaj 3 mesece po zadnjem postopku je pa kar redno na 28 dni. Traja nekaj časa, da se zadeva uredi, no meni se je ciklus sedaj podaljšal, kar mi je všeč.

Naska a te dam na seznamček? Koliko si stara?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.8.2009 16:06:13 >

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
26.8.2009 16:21:16   
lana70

Lana srednje do bolj zrele user posted image . Počakajva, da vidimo kako bo s piknikom. Samo mene naslednji vikend ni, ker grem na pot user posted image . Se bova že uskladili user posted image . Bi te pa vsekakor rada videla.
A boš Prometrium jemala, če ne dobiš več Dabrostona? Mislim, da sem nekje zasledila, da se ga spet dobi.

srednje so sedaj....no, da vidimo kaj bo s tem piknikom, drugače pa ti jih gor pošljem če ne boš na cajtu, (ko boš rekla, da so ok)....ti si pa itak dobrodošla kadarkoli, saj veš, da sem kot pribita doma user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
26.8.2009 16:41:07   
Bety11
Lana70....Jaz še vedno uporabljam Prometrij...Do 38.tedna bom....Ni dokazano popuščanje rumenega telesca, temveč vse preventivno, ker škodi zagotovo ne.....Zdaj imam 2x100 dozo.....

Do konca imam še 5 tednov.....Samo da se poletje umakne, pa bo vse OK....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
26.8.2009 16:49:44   
Kruce Fiks

Pišuka! Bolj ko kalkuliram manj vejetn se tud men zdida uspem sobo končat pa na piknik prit.....

Kaj pa okrog 15.9.? Verjetno nas bi bilo več, pa jaz bi mel tolk večji razlog brez avta prit

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 26.8.2009 16:50:34 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
26.8.2009 16:53:55   
miklarom
betty - pridi na stran nosečke po IVF/ICSI, tam nismo panične pa se imamo full faj, boš vidla me smo prave babe ki k'r naprej regljamo.

gigi - ku,ku, jest te pa vidimuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
26.8.2009 17:20:28   
Naska
hojla, gigi - itak da me daj prosim na seznamček, sem že pri prvem postu napisala - evo stara sem 40, kmalu bom 41, v tretji postopek nameravam po septemberski m. imela že dva - pri prvem zanosila, po dveh mesecih srček ni več bil - abrazija, pri ta drugi - smo šli kar direkt očitno preveč za moje telo pa ni bilo nobenih celic sploh...
mogoče imam pa namišljeno nosečnost, slabo mi je, joške me bolijo, jedla bi itak.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
26.8.2009 18:22:53   
mismis

Pišuka! Bolj ko kalkuliram manj vejetn se tud men zdida uspem sobo končat pa na piknik prit.....

Kaj pa okrog 15.9.? Verjetno nas bi bilo več, pa jaz bi mel tolk večji razlog brez avta prit

mogoče pa res po petnajstem, takrat bo Kruce že rodil in bomo imeli še en uržah več slavlje user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3447
26.8.2009 20:13:07   
lana70
dobeeeer, pol pa kr seznamček nardit, žižetka, ti se boš pa morala odločt, k do 15.9. bodo slive vse popadale user posted image user posted image , a jih gor troncamo, al ti prideš dol....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
26.8.2009 21:15:42   
dajamaja
Hojla dekleta in deček .-)

Tale vikend gremo mi še na morje, da zaključimo poletje. Pa od 11.-13. 9. smo na Češkem, drugače si pa vse ostale vikende rada najprej za vas rezerviram.

A damo kar seznam za sobote in se vpišemo, kdaj nam najbolj ustreza!? Evo, prispevek k skupnosti (no, spečem tudi lahko kaj).

29.8.
Mismis

5.9.
Dajamaja

12.9.

19.9.
Dajamaja

Lupčka!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
26.8.2009 23:05:12   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

A damo kar seznam za sobote in se vpišemo, kdaj nam najbolj ustreza!? Evo, prispevek k skupnosti (no, spečem tudi lahko kaj).

29.8.
Mismis

5.9.
Dajamaja

12.9.
Kruce Fiks

19.9.
Dajamaja

Kruce Fiks

Lupčka!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?