|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
19.8.2009 8:40:13   
gigi1
Jutrčka user posted image

Mausi tako se govori user posted image  user posted image  user posted image . Gremo naprej!

Pikica dobro opravi danes. Ne se pustit. Naj vama naredi kakšne preiskave.

Kruce, če si na FB pozdravi naši kmetici user posted image . No, tale kmetija na FB nam je že nekaj članic pobrala user posted image . Tolk kmetujejo, da nimajo časa za nas user posted image

Še ena T, Naska, Bebiii prosim za malo potrpljenja. Dajči ima težave s povezavo in se ne oglaša tako pogosto. V službi so ji pa blokirali dostop do RR. Hvala v njenem imenu user posted image

Lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
19.8.2009 9:26:34   
neodkrita
Pozdravljene! Saj vas berem redno za pisat pa nimam nič pametnega, ker je vse po starem in tudi ne gojim več nekega upanja, da se bo kaj izcimilo iz tega. Madona saj sem pa že 46 stara kdaj pa naj pol še imam kakšnega bebeka. Eno leto še počakam potem pa zaprem štacuno hahaha(mal heca mora bit).

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
19.8.2009 9:38:46   
lana70
O jutro vsem skupaj...pri nas vse po starem, edino to je, da počasi postajam tečna in zoprna sama sebi....preveč časa sem že doma user posted image .

Žiži, naj ti zrihtajo ta user posted image  zob, ma halo, s kakšnimi težavami se ubadaš. Aja, sljive bodo pa kmalu user posted image user posted image  jih je toliko, da nam je včeraj eno vejo zlomilo..
neodkrita... nikoli ni čas za predajo, zato upam, da boš vztrajala!

a naši dve pa kmetujeta, mislm, prvo v živo, potem pa še virtualno al kako?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
19.8.2009 9:41:36   
mausikaa
no Lanči sej bo...ti kar lepo počivaj in bodi sitna user posted image    pa počasi boš lahko začela delat slivove cmoke - se bom povabila na degustiranje...

Neodkrita kaj pa zdravniki pravijo? (čeprav se na njihovo mnenje ni glih fajn 100% zanašat)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
19.8.2009 9:43:01   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

no Lanči sej bo...ti kar lepo počivaj in bodi sitna user posted image    pa počasi boš lahko začela delat slivove cmoke - se bom povabila na degustiranje...

Neodkrita kaj pa zdravniki pravijo? (čeprav se na njihovo mnenje ni glih fajn 100% zanašat)

ti si oblubla, d boš pršla na piknik, in si boš sama delala njoke user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
19.8.2009 9:46:39   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

ti si oblubla, d boš pršla na piknik, in si boš sama delala njoke user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  a knedelčkov pa ne dobim???  

kdaj pa bo ta piknik? mal bi mi pa res pasalo spremebe...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
19.8.2009 9:50:16   
lana70

user posted image user posted image user posted image  a knedelčkov pa ne dobim???  

kdaj pa bo ta piknik? mal bi mi pa res pasalo spremebe...

haha, nooo, nej ti bo, ala...

ja za konec meseca smo se pogovarjale, in ti imaš že dve črni piki!!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
19.8.2009 10:27:04   
neodkrita
Moj G pravi, da z moje strani nebi smel biti problem, ker kao imam že 2 otroka itd, itd. Moj pa ima tudi zelo slab spermiogram pa nič ne kaže na kakšno izboljšanje. Drugje pa jaz osebno kot pri svojem G nisem bila, ker mislim da bi me zaradi moje starosti  kar pred vrata postavili hahaha, bi rekli kaj pa ti tukaj počneš haha

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
19.8.2009 10:48:07   
mausikaa

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
19.8.2009 10:48:55   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Moj G pravi, da z moje strani nebi smel biti problem, ker kao imam že 2 otroka itd, itd. Moj pa ima tudi zelo slab spermiogram pa nič ne kaže na kakšno izboljšanje. Drugje pa jaz osebno kot pri svojem G nisem bila, ker mislim da bi me zaradi moje starosti  kar pred vrata postavili hahaha, bi rekli kaj pa ti tukaj počneš haha

hmm kaj pa Reško? ta te po moje ne bi postavil pred vrata user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3385
19.8.2009 11:04:53   
lana70

ja nič, odkupit se boš morala...user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
19.8.2009 11:05:58   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

to pa ni res!!!! Še vedno je nekdo, ki dela postopke kljub letom, ki so jih nekateri določili za mejne......in človek je toliko star, kolikor se počuti....no, khm, khm, meni se je vse skupaj ustavilo tam pri 26-tih user posted image

< Sporočilo je popravil lana70 -- 19.8.2009 11:06:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 3387
19.8.2009 11:09:18   
neodkrita
Men se pa nič ni ustavilo, še vedno sem stara 26 let hahahaha (no vsaj počutim se).

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
19.8.2009 11:25:13   
gigi1
Neodkrita a sta probala z vitaminčki? Mislim, da sem ti napisala kaj tvoj rabi. Res pomaga.
Lana za slive pa velja user posted image  user posted image  user posted image

Punce jaz sem se pri 22 ustavla, zdej sam še mesece štejem user posted image  user posted image  user posted image . Torej 22 in veliiiiik mesecev user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 3389
19.8.2009 11:32:18   
neodkrita
Ma je jedel vitaminčke, pa Maco, pa še zdravnik mu je zdravila dal, pa ništa bolje. Pol že mora tak bit, pa tak mladenič res ni fer to. Pa vedno več je mladih, ki imajo takšne probleme.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
19.8.2009 14:59:21   
pikica36
hojla. evo mene iz pregleda, oz. sem imela full gužvo in se nisem utegnila prej javiti.
G si je res vzel čas zame . pregledal je izvide - kromosomsko je vse ok, bila pa bi deklica. naredil mi je UZ , z mojimi rodili vse ok. napisal mi je napotnico za genetika in se morem zdaj naročit.on je mnenja, da z mano in z mojimi leti ni nič kaj narobe , da se po njegovem celice ne delijo na začetku tako kot bi se morale, zato se tudi vse tako hitro končauser posted image  sicer pa je rekel da je to samo njegovo razmišljanje in da se on ne bi poglabljal v to, ker pač ni "doma" na tem področju.

a mogoče katera ve, kakšne so čakalne dobe za genetski posvet??in kako to izgleda??danes se mi ni nihče javil bom jutri še enkrat poskušala.

zdaj pa šibam- službe je konecuser posted image  

user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 3391
19.8.2009 16:10:46   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

hojla. evo mene iz pregleda, oz. sem imela full gužvo in se nisem utegnila prej javiti.
G si je res vzel čas zame . pregledal je izvide - kromosomsko je vse ok, bila pa bi deklica. naredil mi je UZ , z mojimi rodili vse ok. napisal mi je napotnico za genetika in se morem zdaj naročit.on je mnenja, da z mano in z mojimi leti ni nič kaj narobe , da se po njegovem celice ne delijo na začetku tako kot bi se morale, zato se tudi vse tako hitro končauser posted image  sicer pa je rekel da je to samo njegovo razmišljanje in da se on ne bi poglabljal v to, ker pač ni "doma" na tem področju.

a mogoče katera ve, kakšne so čakalne dobe za genetski posvet??in kako to izgleda??danes se mi ni nihče javil bom jutri še enkrat poskušala.

zdaj pa šibam- službe je konecuser posted image  

user posted image user posted image

pikica36...pa vendarle se premika...držim pesti, da bomo še letos trepetale user posted image user posted image

neodkrita...smo same taprave kle a... edino veš kaj me včasih heca - križ, ma halo!!! In to pri mojih rosnih 26-tih letih!! Kaj še bo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lana70 -- 19.8.2009 16:11:39 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
20.8.2009 8:43:10   
mausikaa
dobro jutro,

kavica je skuhana...naj vam tekne

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
20.8.2009 9:02:07   
neodkrita
Dobro jutro. Križ pa mora včasih bolet kak bi pa bilo, če te nič nebi bolelo halooo, bi mislila, da sem mrtva hahaha

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
20.8.2009 9:11:51   
pikica36
jutroo, mausi hvala za kavicouser posted image

sem bila zdaj eno uro na telefonuuser posted image , kličem v ukc- lj da se naročim genetiku, pol ure me vežejo iz ambulante v ambulanto, nakar končno izvem, da naročujejo šele v drugi polovici septembra in sicer za decemberuser posted image . kličem Medgen , tam naročujejo za januaruser posted image , pa mi dr. brezigarjeva svetuje naj pokličem v MB, da kolikor ve imajo  krajše čakalne dobe . pokličem in sem dobila datum 14.9 user posted image user posted image user posted image user posted image neverjetno!!!!

LANA- križ bo pa po mojem zdaj bolj pogosto na sporedu, saj veš, teža , pa touser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3395
20.8.2009 9:45:05   
mausikaa
Pikica a na to genetsko svetovanje greš lahko tudi kot samoplačnik? glede na to da je bil to moj tretji SS razmišljam tudi o tem...ne bi pa rada zgubljala časa, sej veš ko si enkrat v dvajsetih user posted image  pol je to tko-tko...
oz. ali misliš, da me bodo na to poslali zdaj pred IVF? jao kolk mam jaz zadnje čase vprašanj, počasi me boste blokirale user posted image

in kako si kaj drugače? vse ok?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
20.8.2009 10:17:57   
pikica36
mausi lahko greš tudi samoplačniško, seveda. samo nevem zakaj bi hodila samoplačniško, ker je to dokaj draga zadeva.
če je bil to tvo j tretji zaporedni SS zahtevaj na napotnico. ti pripada!!
meni je rekel moj G da me bo dal na vse  preiskave , ki so v naši državi možne.
no, upajmo da res, če prej ne odkrijemo zakaj do tega prihaja

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
20.8.2009 11:02:57   
lana70
pikica36, super za datum!!!

križ ja....hja, nimaš kaj....sam upam, da brez blokad, da ne bo tako hudo user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
20.8.2009 11:08:48   
pikica36
user posted image  menda pa ja ne. drži se!! ne dviguj , ne delaj hitrih kretenj.... pazi nase!!user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
20.8.2009 16:37:25   
Grethy
En lep kmečki pozdrav iz FB vsem mojim lubikam tukej na štiridesetki ... vidim, da moja Gigetka lepi pridno  fura tole mojo temo naprej, kot nadomestna mati ... zdej se vid zakaj mi nikakor ne rata ... v prejšnjem lajfu sem bla zihr slaba mati, fuj to ... user posted image user posted image user posted image

Lepo vas je mal prebrat ... je pa tud res, da nisem skoz na FB, enostavno mam letos en kup enega sranja, ki srčno upam da se je uneslo in se bo umirilo ... tolk ene žalosti in stresov, pa šokov, da mi kr mede ...

Lupčka vsem !!!!!!! user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?