Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 9:04:56
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Aqua 77(32) M ne pričakuje 05.09. neodkrita (45) M ne pričakuje 04.09. Grethy (44) M ne pričakuje 10.09. V POSTOPKU NOVI KROG Kiwi (41) nov postopek avgusta Fidolina (42) nov postopek avgusta Naska (40) nov postopek septembra Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza gigi (43) pavza do mausikaa (40) pavza do septembra NAŠE SREČKE NOSEČKE Kruce Fix (42) (39T) HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 9:07:54
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Sem šla seznamček potegnit iz naftalina. Mal poglejte datume, če vse špila. SEZNAM ZA PIKNIK 29.8. Mismis 5.9. Dajamaja 12.9. Kruce Fiks 19.9. Dajamaja Kruce Fiks gigi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 9:46:31
|
|
|
|
gigi1
|
Lana srce se bojim, da bom morala kar tvojega prosit, da pripelje v Lju. Mislim, da mi ne bo zneslo te dni do tebe. Vidimo se pa očitno 19.9. . Do takrat pa verjetno ne bodo zdržale
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 10:25:48
|
|
|
|
neodkrita
|
Gigi1 vse štima, sam jaz sem že 46 zdaj stara šmrc, šmrc
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 10:45:26
|
|
|
|
mausikaa
|
o glede na seznam bo pa začetek septembra zelo zanimiv. Punce čimveč pluskov prosim! SEZNAM ZA PIKNIK 29.8. Mismis 5.9. Dajamaja 12.9. Kruce Fiks mausika 19.9. Dajamaja Kruce Fiks gigi p.s. a piknik v familjarni obliki, ali solo?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 11:29:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ooo Kruce, vidim, da boste kmalu dihali Kaj je sedaj, se ne znate zmenit za en piknik al kaj Sem jaz rekla, da boste v Koper prišle po zimi Vsem skupaj, želim uspešne postopke Pa pa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 13:32:20
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa o glede na seznam bo pa začetek septembra zelo zanimiv. Punce čimveč pluskov prosim! SEZNAM ZA PIKNIK 29.8. Mismis 5.9. Dajamaja 12.9. Kruce Fiks mausika lana70 19.9. Dajamaja Kruce Fiks gigi lana70 p.s. a piknik v familjarni obliki, ali solo? mislim da ja...tudi .... Žiži, nč bat, sej ni problem, ko boš rekla, da so ok, jih bo moj pritroncal gor..... Aja, meni je vseeno kdaj bo piknik, jst sm revca skoziiii domaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 14:22:13
|
|
|
|
Naska
|
Lepo zgleda naš seznamček...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 15:43:44
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa o glede na seznam bo pa začetek septembra zelo zanimiv. Punce čimveč pluskov prosim! SEZNAM ZA PIKNIK 29.8. Mismis 5.9. Dajamaja 12.9. Kruce Fiks mausika lana70 19.9. Dajamaja Kruce Fiks gigi lana70 p.s. a piknik v familjarni obliki, ali solo? mislim da ja...tudi .... Žiži, nč bat, sej ni problem, ko boš rekla, da so ok, jih bo moj pritroncal gor..... Aja, meni je vseeno kdaj bo piknik, jst sm revca skoziiii domaaa a je kdo naši gretki kaj rekel , punca kmetuje na veliko, ji treba javit.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 16:43:16
|
|
|
|
mismis
|
SEZNAM ZA PIKNIK 5.9. Dajamaja 12.9. Kruce Fiks mausika 19.9. Dajamaja Kruce Fiks gigi mismis ker nas je za tole soboto premalo prijavljenih, sem jo kar zbrisala s seznama
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 17:39:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis SEZNAM ZA PIKNIK 5.9. Dajamaja 12.9. Kruce Fiks mausika Lana70 19.9. Dajamaja Kruce Fiks gigi mismis Lana70 ker nas je za tole soboto premalo prijavljenih, sem jo kar zbrisala s seznama Pa Lano si tud zbrisala. . Brez nje pa ne bo šlo, če je piknik pri njej Lana, ko bo imel dragi čas in ko bosta imela slive. Upam, da ti ne boš imela preveč dela s tem. Res te ne bi rada dodatno maltretirala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 18:32:17
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Za slive bi se jaz tudi postavil v vrsto! Prevzem na Kaucah al pa v LJ No lahk pa tud k men na kavo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.8.2009 21:36:10
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Za slive bi se jaz tudi postavil v vrsto! Prevzem na Kaucah al pa v LJ No lahk pa tud k men na kavo... ni blema.....žižetka draga, nobenega problema, verjema, največji dnevni projekt je: kaj bom kuhala za kosilo, za znoret...nič ne dogaja.....rabla bi sam vedet, kdaj so taprave...sedaj še malce povlečejo na kislo, čist malo.....drgač pa visijo tako nizko na vejah, da bi jih lahko sede nabirala ...moj dela drugi teden v torek in sredo, ti sam povej kdaj, pa kolk......jih je pa tolk, da se veje lomijo, lahko boš še za sosede marmeljad kuhala , krucek, ti pa tut. a ni še ena konzervica neki pisala, da bi tut marmelado kuhala , hm, mausi al ktera?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.8.2009 6:41:45
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro vsem skupaj, Lana jaz sem tista konzerva ki bi tudi slive če jih maš viška samo za prevzem se morava zmenit...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.8.2009 8:03:45
|
|
|
|
Bety11
|
Gigi1...Da bo zgodba bolj napeta (kot v španskih nadaljevankah) popravi mojo leltnico na 44... (8.8.) Pa ne čestitajte mi rojstni dan, ker ga ne proslavljam nikoli....To je tudi ena od bedarij, ki jih ne počnem... Marlo Morgan pravi, da aburiđini proslavljajo, ko nekdo postane boljši......in ne brezvezni datum.... Če ste brale slučajno knjigo Imenovali so jo dvoje src......Priporočam..... Lepo vas pozdravljam.....Na pikniku se imejte lepo .... Jaz se počutim odlično, ker ni več te peklenske vročine.... Tako sem že navajena na ta trebuh, da ne bi šla nikamor rojevati....Naj bo še nekaj časa tako, da se naužijem lepote, ker verjetno tega občutka ne bom nikoli več občutila.....jah.....vse pride in gre..... LP
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.8.2009 8:06:16
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Pa ne čestitajte mi rojstni dan, ker ga ne proslavljam nikoli....To je tudi ena od bedarij, ki jih ne počnem... Tudi jaz ne in jih menda zato dosti manj kažem Tako pravijo .......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.8.2009 11:24:31
|
|
|
|
gigi1
|
Ups vidim, da vas je kar nekaj imelo RD v zadnjem mesecu. Moram popravit Bety super, da si dobro in uživaš . Ko tebe berem sem še bolj trdno prepričana, da bo tudi nam enkrat ratalo Lana te pokličem Kruce je že kaj akcije? Kako se Krucika počuti? Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.8.2009 11:29:44
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Naša je sita vsega, pravi da bi blo žihr konc... Srbeče, utrujeno neprespano..... No sm luster danc namontiral pa je mal bolš Gremo v pondelk na CTG pa se pol kaj zmenmo.... Sicer mam pa jaz še vse za prebelt pa vse dni na šihtu mejim... Tak da .......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.8.2009 11:30:27
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Pikica36 (38) M ne pričakuje 04.09. neodkrita (46) M ne pričakuje 04.09. Aqua 77(32) M ne pričakuje 05.09. Grethy (44) M ne pričakuje 10.09. Dajamaja (43) M ne pričakuje ? V POSTOPKU NOVI KROG Kiwi (41) nov postopek avgusta Fidolina (42) nov postopek avgusta Naska (40) nov postopek septembra Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza gigi (43) pavza do mausikaa (40) pavza do septembra NAŠE SREČKE NOSEČKE Kruce Fix (43) (39T) HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.8.2009 10:32:53
|
|
|
|
gigi1
|
Upam, da sem vsem popedencala leta . Krucek objemčke obema. Saj boš vse zrihtal. Krucika bo pa prav kmalu v akciji.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.8.2009 19:46:55
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro vsem skupaj, Lana jaz sem tista konzerva ki bi tudi slive če jih maš viška samo za prevzem se morava zmenit... mausi, s kterga konca si pa ti???'
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.8.2009 23:46:24
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Halo! Sej ne vem kje že sem prebral da je naša podgane v bolnišnici pristala Kaj to v Celu al na močvirju? Ako jo kera obišče pozdrave od Kruceta prosim!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.8.2009 7:15:07
|
|
|
|
barbara b
|
Dobro jutro vsem! Saj ne vem kje, a zgleda, da sem nekje pobrala pljučnico
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.8.2009 7:42:25
|
|
|
|
Bety11
|
Barbara b......Za pljučnico domače in izprobano domače zdavilo: Naribaj česna in pomešaj s kislo smetano....namaži na kruh, malo soli in dober tek.....Več česna poješ, manj pljučnice bo ostalo.... Pa spij naslednjo mešanico za žejo: Ašičev domači jabolčni kis (v trgovini dobiš) daš malo v kozarec in doliješ vodo do vrha....Spiješ večkrat na dan.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.8.2009 12:38:42
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro vsem skupaj, Lana jaz sem tista konzerva ki bi tudi slive če jih maš viška samo za prevzem se morava zmenit... mausi, s kterga konca si pa ti???' gorenjska, s kje si pa ti?
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?