Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.8.2009 12:56:18
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro vsem skupaj, Lana jaz sem tista konzerva ki bi tudi slive če jih maš viška samo za prevzem se morava zmenit... mausi, s kterga konca si pa ti???' gorenjska, s kje si pa ti? aaaa notranjska, ......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.8.2009 17:23:36
|
|
|
|
mausikaa
|
se bova že uskladili Lanči a si ti na bolniški ali delaš?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.8.2009 18:10:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa se bova že uskladili Lanči a si ti na bolniški ali delaš? katastrofa - skoz doma....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.8.2009 18:26:12
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Barbara b......Za pljučnico domače in izprobano domače zdavilo: Naribaj česna in pomešaj s kislo smetano....namaži na kruh, malo soli in dober tek.....Več česna poješ, manj pljučnice bo ostalo.... Pa spij naslednjo mešanico za žejo: Ašičev domači jabolčni kis (v trgovini dobiš) daš malo v kozarec in doliješ vodo do vrha....Spiješ večkrat na dan..... Bety hvala za recept, čeprav ne vem, kako mi bo šel česen, ker mi ga želodček ne mara. Velja pa poskusiti.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.8.2009 19:05:42
|
|
|
|
mausikaa
|
Barbara ti kar poslušaj Betty - njen nasvet je super , res da potem malček smrdiš ampak nič hudega...se da prenesti...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.8.2009 19:58:00
|
|
|
|
lana70
|
HB, naša Reby je končno dočakala svoj mali zakladek!!!! ......no vlih ne spada v kategorijo 40+, ma mislim, da jo poznamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.8.2009 20:11:32
|
|
|
|
lana70
|
aaaaaaaalllloooooooooooooooooooooooo, bomo čez padle ...me prav zanima kaj vse delate??? Kmetujete na FB, grejete svoje kosti na kakšni peščeni plaži...... no, 19.9. bo tudi kmalu tu......a je bbpikica že kaj na tekočem??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.8.2009 20:45:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 aaaaaaaalllloooooooooooooooooooooooo, bomo čez padle ...me prav zanima kaj vse delate??? Kmetujete na FB, grejete svoje kosti na kakšni peščeni plaži...... no, 19.9. bo tudi kmalu tu......a je bbpikica že kaj na tekočem?? O češplja! Kaku je?? Jest sm tle, itak. Malam sobo.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 9:02:18
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro Barbi česen definitivno pomaga. Za lažje izkašljevanje skuhaš krompir (kot za pire) in čebulo. Iz vsega skupaj narediš pire in pretiravaš z maslom. Za žajbelj in timijan pa gotovo veš. Upam, da boš kmalu boljša Lana hvala 100000000000000x. . In sploh nisi nič debela, da veš. Prav srčkana si Pri Krucetovih so pa brez čepa ostali . Akcija . Kruce srečno. Čim hitreje in čim manj bolečin. In.....jaz vama fantička privoščim že diham hu hu , ha, ha, hu, hu.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 9:06:17
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan Kruce, nvaijamo za danes, da bo čimprej konec in da boš kmalu držal sina/hčer v naročju. p.s. jaz tudi navijam za fantiča
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 9:45:15
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan Kruce, nvaijamo za danes, da bo čimprej konec in da boš kmalu držal sina/hčer v naročju. p.s. jaz tudi navijam za fantiča se kar podpišem....drgač pa ti tudi z še eno liziko ne bo nč hudga žižetka draga, hvala hvala, boš videla čez kakšen teden, kot kvas... , ej, a ste morali avto v pralnico pelat ...te pa moram en dan (ja kr kmalu) nažicat za recept, drgač ne bom nč kuhala marmelade ... mismis, kako stoji seznamček???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 10:17:55
|
|
|
|
gigi1
|
Lana naš pravi, da temu avtu prav pašejo usrane gume Recept: 3 kg sliv ( lahko 1 kg sliv, 1kg breskev, 1 kg višenj) ampak zdej moraš slive ponucat 4-6 žlic želirnega ali navadnega sladkorja. Lahko tudi rjavega. 2-3 jabolka sok pol limone malo cimeta in ruma (lahko tudi brez) Kuhaš 1,5-2 uri To je cela znanost Če ti bo premalo sladko, lahko dodaš še malo sladkorja. Količine prilagajaš
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 31.8.2009 10:18:31 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 11:24:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 mismis, kako stoji seznamček??? seznamček??? a to misliš za piknik? tle nekje je...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 11:28:00
|
|
|
|
mausikaa
|
dan, pišuka kolko paše biti na dopustu - pa tudi če je samo en dan Kruce dihajte, dihajte, dihajte...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 12:06:34
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 mismis, kako stoji seznamček??? seznamček??? a to misliš za piknik? tle nekje je... aha...da ne potone v pozabo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 12:10:09
|
|
|
|
lana70
|
Haha, žiži, je take barve, da se vse na njem vidi.....al mora bit spoliran al pa usran...naši so kot si vidla kar usrani ...na piknik torej prit s terenci, kakšni znižani šmensi fensi avti ne bodo šli.....vsaj letos baje ne... ej, mučos gračes za recept, ga bom kar prepisala k kdo ga bo najdu, ko ga bom rabla.....thanks!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 12:30:16
|
|
|
|
dajamaja
|
Zadnji dan v domačem raju - obožujem mini dopuste ... vas na hitro pozdarvim, pol grem pa kosilo kuhat! Kruce, zdej pridno dihaj, da se ga lahko zvečer nabašeš Bety, pol si pa ti na vrsti počas! BEBIII hvala za Klomifen!!!! Sem že mojag začela z vitamini filat, da bo nucal. Agua, tebe pogrešam tle gor! Pa Pkico in BPikco !! Gigi lupčka !!! Zdej grem pa res mal sineka za zadnji dan svobode razvajat - čičerikini zrezki, ha!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 12:33:09
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa se bova že uskladili Lanči a si ti na bolniški ali delaš? katastrofa - skoz doma.... A menjaš? Vzamem bivanje na domu in nosečnost Pa slive bi tudi, pa je do štajerske predaleč. Sicer mam pa že celo stelažo marmelad.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 13:23:43
|
|
|
|
mismis
|
SEZNAM ZA PIKNIK 5.9. Dajamaja 12.9. Kruce Fiks mausika Lana70 19.9. Dajamaja Kruce Fiks gigi mismis Lana70 no dajte se dodati, alora...Grethy, bbpikica, Aqua, pa ostale..a čakate pisno povabilo aja, sej to je pisno povabilo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 13:38:13
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ojla beybe! Midva sva od G. Wau sm sam CTG nastavu, dobu tamalo od prve, matr je sestra zevala , sm ji razložu.... Posnel filmčk iz CTGjem.... Prav G da se zna zgodit ponoč al pa jutr, čene pa se v sredo kar dol oglasiva...... Tak da nč dihat še, bom že povedal do časa ko bo potreba! No zdej pa grem malat dalje.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 13:38:19
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja BEBIII hvala za Klomifen!!!! Sem že mojag začela z vitamini filat, da bo nucal. Ni problema, jaz ga nisem rabila, zakaj nebi dala nekomu, ki ga rabi, kaj ne Tvojega pa kar filaj, nič to ne škodi Srečno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 14:57:49
|
|
|
|
barbara b
|
Kruce a to pomeni, da štorklja že išče pristajalno pisto
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 15:59:46
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b Kruce a to pomeni, da štorklja že išče pristajalno pisto Očitno.... Nevem kak naj ji nakažem smer Postojna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 16:11:01
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: barbara b Kruce a to pomeni, da štorklja že išče pristajalno pisto Očitno.... Nevem kak naj ji nakažem smer Postojna zdaj ste že tako daleč, da štorklja ne rabi več Garmina, bo sama našla pot, samo čas ji daj tačas pa lahko treniraš dihanje če si že vse pomalal
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 16:20:01
|
|
|
|
gigi1
|
Krucek evo sem jo že usmerila Zdej pa bo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?