Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 8:42:46
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kruce, še tuki....VSE NAJBOLJŠE BEBIII, se mi zdi, da si začela nekam pogosto sem zahajta....da si ti ne štimaš plac ...je pa luštno kle pr nas, a..same fejst konzerve in še konzervansa imamo ....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 8:50:54
|
|
|
|
neodkrita
|
Saj vem, da je vse mogoče, sam so mojmu v Postojni rekli, da je bl tko tko z njegovimi plavalci in da bo bolj težko (pa tak mlad joj joj). Pa kolk sem gledala sem tukaj gor najstarejša madona, kam gredo tale leta. Počakam še kakšno leto potem pa končam s proizvodnjo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 9:53:01
|
|
|
|
gigi1
|
Helou Krucek danes pa res Vse najboljše http://www.youtube.com/watch?v=piVKYMb4nzM&feature=related Tole je pa na Lanino željo Neodkrita se strinjam s Krucetom, da je še čas za nas Kruce maš kakšno bolj točno informacijo o kliniki?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 10:04:29
|
|
|
|
miklarom
|
Aqua - bravo za začetek postopka, tolk sem vesela zate in že zdaj držim pesti, da ti jesen dobro obrodi sadove, mislim in še naprej mislim nate Kruce - še enkrat danes vse najboljše....... Lana70 - kako kaj , počutje vredu, še kaj slabosti. men se pa že kar veča tale buši, se ne da več skrivat Gigi - ojla, ku,ku vidim te...
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 10:06:58
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla kako me vidiš, če piše, da sem odsotna Kako si srce? Aquica, če boš šla na Madžarsko po Merional se priporočam za par škatlic
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 10:10:15
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi - ja jaz vseeno vidim, tud če si odsotna, se prav lepo smejčkaš , ma jaz sem vredu, sam me že neki pod rebra čoha, zgleda da je že počasi začel s svojimi akrobati .
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 13:29:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Helou Krucek danes pa res Vse najboljše http://www.youtube.com/watch?v=piVKYMb4nzM&feature=related Tole je pa na Lanino željo superca, jaja to tooo, kruce, a slišiš, kako ti pojemo, a!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 13:31:05
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom [ Lana70 - kako kaj , počutje vredu, še kaj slabosti. men se pa že kar veča tale buši, se ne da več skrivat mislim, da bom kar umrla!! , pa to je vsak dan slabše, danes me je celo noč matralo, ma halo...kdaj si rekla, da neha??? Pa kaj pomaga, da to malce ublažiš....sem pila limonado, sem res skoraj bruhala....bljak
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 13:46:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Bemmti babe, kak paše 2 dni skupaj čestitke prejemat! Hvala! Gigi imam dobiš zs ko se poslovim od prejšnje letnice
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 14:18:42
|
|
|
|
mismis
|
NO kaj, a tukaj kaj dogaja, ali ste že vse penzionistične bad, bad mismis
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 16:47:35
|
|
|
|
aqua77
|
Krucek naš.... Še enkrat danes, vse naj naj, za tvoj direndaj!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 16:51:45
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Krucek naš.... Še enkrat danes, vse naj naj, za tvoj direndaj!!! Hvala! Smo zdaj cela femely še meri pogledal! Tenks beybe!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 17:22:41
|
|
|
|
miklarom
|
Lana70 - jaz sem imela slabosti vse do 12.tedna, zdaj so se mi pa nehale, pa me je tud k'r fajn matralo, saj bo minalo boš vidlain ko boma enkrat imele naše v naročju boma na vse skupaj pozabile.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 19:36:46
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Lana70 - jaz sem imela slabosti vse do 12.tedna, zdaj so se mi pa nehale, pa me je tud k'r fajn matralo, saj bo minalo boš vidlain ko boma enkrat imele naše v naročju boma na vse skupaj pozabile. pa ti je uspelo s čim ublažit te slabosti??? Jaz povsod iščem ingverjev čaj, baje da pomaga, ma je pri nas taka revščina, ma halo, enega čaja ne dobiš!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 22:12:35
|
|
|
|
gigi1
|
Lana ingver kupiš korenino (maš v vseh večjih štacunah pri sadju) in si kos velik za zgornji členek od palca drobno naseckaš in preliješ z vrelo vodo. Če ti je zelo pekoče precediš po cca 10 min. Jaz pijem kar s koščki notri. Tudi mrzlo. Je pa na koncu že res fajn pekoče, če dalj časa stoji. Aja pa ne smeš ga preveč! Eno šalico na dan. Ingver spodbuja prekrvavitev, kar za nosečnice ni preveč dobro. Zelo pa pomaga, če imaš nenehno pri sebi kakšne krekerje, bobi palčke ipd. Da skoz nekaj grickaš. Moraš pa paziti, da je tisto kar grickaš brez kakšnega posebnega vonja in okusa. Nikoli ne smeš imeti praznega želodca pa tudi preveč polnega ne. Verjemi le to res pomaga.
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.8.2009 22:14:55 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.8.2009 7:16:28
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro konzervice moje in seveda konzervek, kako ste kaj?? a ni fajn ko je ponoči malček bolj hladno in se da spati?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.8.2009 8:06:18
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana ingver kupiš korenino (maš v vseh večjih štacunah pri sadju) in si kos velik za zgornji členek od palca drobno naseckaš in preliješ z vrelo vodo. Če ti je zelo pekoče precediš po cca 10 min. Jaz pijem kar s koščki notri. Tudi mrzlo. Je pa na koncu že res fajn pekoče, če dalj časa stoji. Aja pa ne smeš ga preveč! Eno šalico na dan. Ingver spodbuja prekrvavitev, kar za nosečnice ni preveč dobro. Zelo pa pomaga, če imaš nenehno pri sebi kakšne krekerje, bobi palčke ipd. Da skoz nekaj grickaš. Moraš pa paziti, da je tisto kar grickaš brez kakšnega posebnega vonja in okusa. Nikoli ne smeš imeti praznega želodca pa tudi preveč polnega ne. Verjemi le to res pomaga. ok,aja, a kar korenino kupiš????? Ma svašta!!!.....Sem pa ugotovila ja, da se najbolj fajn počutim, ko pojem.....ne vpraši, kdaj sem jedla danes zjutraj.....se že vidim, kakšna bom, kot za ta prvega...evo žiži, boš mela družbo za laufat....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.8.2009 9:13:27
|
|
|
|
mausikaa
|
punce eno vprašanje: ali imajo moji povišani trombociti (čez 400) lahko kakšen slab vpliv na mojo malo pikico, ma smotana sem no, in preplašena do amena...kokr sem vesela me je strah in po pravici povedano se skoraj ne upam veseliti ker si mislim, da če se bom veselila bo pa šlo ziher spet kaj narobe
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.8.2009 10:01:33
|
|
|
|
Bety11
|
Vprašaj Pušenjaka!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.8.2009 10:30:33
|
|
|
|
mausikaa
|
sem mu že napisala... mislim, da bo deležen še kakšenga vprašanja... Bety jaz tebe nadvse občudujem kako ti to vse "hendlaš" si mi za vzor (pa se mi zdi da ne samo meni, ampak tudi še komu drugemu)
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.8.2009 16:07:27
|
|
|
|
aqua77
|
Sam en "živjo" na hitro...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.8.2009 16:12:57
|
|
|
|
Bety11
|
Mausikaa, hvala, čeprav ne vem, kaj si točno misila s tem "hendlanjem".... Jaz ne mislim, da so nekateri nekaj posebnega...To se ti samo zdi...Vsak je strokovnjak in sposobnež na svojem področju težav...Tako tudi ti, samo nam o tem nič ne pišeš.... Glavno je, da tvoja pridno raste in da se ti bo želja izpolnila..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.8.2009 16:25:15
|
|
|
|
gigi1
|
Mausika a so ti spet vzeli kri in so povišani, al je to še od prej? Jaz izhajam iz tega, da vedno pravijo, da alkohol, tableti...čisto na začetku nosečnosti ne vplivajo kaj dosti. Pri naših letih gre ponavadi za kromosomske napake, oz slabe celice (na kar ne moremo vplivati kaj dosti)...zato prihaja do SS. Drugi dejavniki pa baje nimajo tako velikega vpliva, kot si mi mislimo in nas je strah. Le mirno in pozitivno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.8.2009 16:25:49
|
|
|
|
gigi1
|
Aquica & Bety helou
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.8.2009 18:03:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica & Bety helou helou nazaj...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?