|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
5.8.2009 8:42:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Kruce, še tuki....VSE NAJBOLJŠEuser posted image

BEBIII, se mi zdi, da si začela nekam pogosto sem zahajta....da si ti ne štimaš plac user posted image user posted image ...je pa luštno kle pr nas, a..same fejst konzerve in še konzervansa imamo user posted image ....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
5.8.2009 8:50:54   
neodkrita
Saj vem, da je vse mogoče, sam so mojmu v Postojni rekli, da je bl tko tko z njegovimi plavalci in da bo bolj težko (pa tak mlad joj joj). Pa kolk sem gledala sem tukaj gor najstarejša madona, kam gredo tale leta. Počakam še kakšno leto potem pa končam s proizvodnjo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
5.8.2009 9:53:01   
gigi1
Helou

Krucek danes pa res
Vse najboljše

http://www.youtube.com/watch?v=piVKYMb4nzM&feature=related

Tole je pa na Lanino željo user posted image

Neodkrita se strinjam s Krucetom, da je še čas za nas user posted image

Kruce maš kakšno bolj točno informacijo o kliniki?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
5.8.2009 10:04:29   
miklarom
Aqua - bravouser posted image user posted image user posted image  za začetek postopka, tolk sem vesela zate in že zdaj držim pesti, da ti jesen dobro obrodi sadove, mislim in še naprej mislim nateuser posted image

Kruce - še enkrat danes vse najboljše.......

Lana70 - kako kaj user posted image , počutje vredu, še kaj slabosti. men se pa že kar veča tale buši, se ne da več skrivatuser posted image

Gigi - ojla, ku,ku vidim te...user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
5.8.2009 10:06:58   
gigi1
Mikla kako me vidiš, če piše, da sem odsotna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Kako si srce?

Aquica, če boš šla na Madžarsko po Merional se priporočam za par škatlic user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
5.8.2009 10:10:15   
miklarom
Gigi - ja jaz vseeno vidim, tud če si odsotna, se prav lepo smejčkašuser posted image , ma jaz sem vredu, sam me že neki pod rebra čoha, zgleda da je že počasi začel s svojimi akrobatiuser posted image .

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
5.8.2009 13:29:40   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Helou

Krucek danes pa res
Vse najboljše

http://www.youtube.com/watch?v=piVKYMb4nzM&feature=related

Tole je pa na Lanino željo user posted image

user posted image user posted image user posted image  superca, jaja to tooo, kruce, a slišiš, kako ti pojemo, a!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
5.8.2009 13:31:05   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

[
Lana70 - kako kaj user posted image , počutje vredu, še kaj slabosti. men se pa že kar veča tale buši, se ne da več skrivatuser posted image

mislim, da bom kar umrla!! user posted image user posted image user posted image , pa to je vsak dan slabše, danes me je celo noč matralo, ma halo...kdaj si rekla, da neha??? Pa kaj pomaga, da to malce ublažiš....sem pila limonado, sem res skoraj bruhala....bljak

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
5.8.2009 13:46:02   
Kruce Fiks
Bemmti babe, kak paše 2 dni skupaj čestitke prejemat!
Hvala!

Gigi imam dobiš zs ko se poslovim od prejšnje letniceuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
5.8.2009 14:18:42   
mismis
NO kaj, a tukaj kaj dogaja, ali ste že vse penzionistične  user posted image user posted image user posted image

bad, bad mismisuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
5.8.2009 16:47:35   
aqua77
Krucek naš.... Še enkrat danes, vse naj naj, za tvoj direndaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
5.8.2009 16:51:45   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Krucek naš.... Še enkrat danes, vse naj naj, za tvoj direndaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala!
Smo zdaj  cela femely še meri pogledal! Tenks beybe!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
5.8.2009 17:22:41   
miklarom
Lana70 - jaz sem imela slabosti vse do 12.tedna, zdaj so se mi pa nehale, pa me je tud k'r fajn matralo, saj bo minalo boš vidlain ko boma enkrat imele naše user posted image  v naročju boma na vse skupaj pozabile.user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
5.8.2009 19:36:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Lana70 - jaz sem imela slabosti vse do 12.tedna, zdaj so se mi pa nehale, pa me je tud k'r fajn matralo, saj bo minalo boš vidlain ko boma enkrat imele naše user posted image  v naročju boma na vse skupaj pozabile.user posted image

pa ti je uspelo s čim ublažit te slabosti??? Jaz povsod iščem ingverjev čaj, baje da pomaga, ma je pri nas taka revščina, ma halo, enega čaja ne dobiš!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
5.8.2009 22:12:35   
gigi1
Lana ingver kupiš korenino (maš v vseh večjih štacunah pri sadju) in si kos velik za zgornji členek od palca drobno naseckaš in preliješ z vrelo vodo. Če ti je zelo pekoče precediš po cca 10 min. Jaz pijem kar s koščki notri. Tudi mrzlo. Je pa na koncu že res fajn pekoče, če dalj časa stoji.
Aja pa ne smeš ga preveč! Eno šalico na dan. Ingver spodbuja prekrvavitev, kar za nosečnice ni preveč dobro.
Zelo pa pomaga, če imaš nenehno pri sebi kakšne krekerje, bobi palčke ipd. Da skoz nekaj grickaš. Moraš pa paziti, da je tisto kar grickaš brez kakšnega posebnega vonja in okusa. Nikoli ne smeš imeti praznega želodca pa tudi preveč polnega ne. Verjemi le to res pomaga.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.8.2009 22:14:55 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
6.8.2009 7:16:28   
mausikaa
dobro jutro konzervice moje in seveda konzervek, kako ste kaj??
a ni fajn ko je ponoči malček bolj hladno in se da spati?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
6.8.2009 8:06:18   
lana70

Lana ingver kupiš korenino (maš v vseh večjih štacunah pri sadju) in si kos velik za zgornji členek od palca drobno naseckaš in preliješ z vrelo vodo. Če ti je zelo pekoče precediš po cca 10 min. Jaz pijem kar s koščki notri. Tudi mrzlo. Je pa na koncu že res fajn pekoče, če dalj časa stoji.
Aja pa ne smeš ga preveč! Eno šalico na dan. Ingver spodbuja prekrvavitev, kar za nosečnice ni preveč dobro.
Zelo pa pomaga, če imaš nenehno pri sebi kakšne krekerje, bobi palčke ipd. Da skoz nekaj grickaš. Moraš pa paziti, da je tisto kar grickaš brez kakšnega posebnega vonja in okusa. Nikoli ne smeš imeti praznega želodca pa tudi preveč polnega ne. Verjemi le to res pomaga.

ok,aja, a kar korenino kupiš????? Ma svašta!!!.....Sem pa ugotovila ja, da se najbolj fajn počutim, ko pojem.....ne vpraši, kdaj sem jedla danes zjutraj.....se že vidim, kakšna bom, kot za ta prvega...evo žiži, boš mela družbo za laufat....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
6.8.2009 9:13:27   
mausikaa
punce eno vprašanje:

ali imajo moji povišani trombociti (čez 400) lahko kakšen slab vpliv na mojo malo pikico, ma smotana sem no, in preplašena do amena...kokr sem vesela me je strah in po pravici povedano se skoraj ne upam veseliti user posted image  ker si mislim, da če se bom veselila bo pa šlo ziher spet kaj narobe user posted image   

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
6.8.2009 10:01:33   
Bety11
Vprašaj Pušenjaka!!!!user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
6.8.2009 10:30:33   
mausikaa
sem mu že napisala...  user posted image

mislim, da bo deležen še kakšenga vprašanja...user posted image

Bety jaz tebe nadvse občudujem kako ti to vse "hendlaš" si mi za vzor (pa se mi zdi da ne samo meni, ampak tudi še komu drugemu)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
6.8.2009 16:07:27   
aqua77
Sam en "živjo" na hitro...  user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
6.8.2009 16:12:57   
Bety11
Mausikaa, hvala, čeprav ne vem, kaj si točno misila s tem "hendlanjem"....

Jaz ne mislim, da so nekateri nekaj posebnega...To se ti samo zdi...Vsak je strokovnjak in sposobnež na svojem področju težav...Tako tudi ti, samo nam o tem nič ne pišeš....

Glavno je, da tvoja user posted image  pridno raste in da se ti bo želja izpolnila..user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
6.8.2009 16:25:15   
gigi1
Mausika a so ti spet vzeli kri in so povišani, al je to še od prej?
Jaz izhajam iz tega, da vedno pravijo, da alkohol, tableti...čisto na začetku nosečnosti ne vplivajo kaj dosti. Pri naših letih gre ponavadi za kromosomske napake, oz slabe celice (na kar ne moremo vplivati kaj dosti)...zato prihaja do SS. Drugi dejavniki pa baje nimajo tako velikega vpliva, kot si mi mislimo in nas je strah. Le mirno in pozitivno user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
6.8.2009 16:25:49   
gigi1
Aquica & Bety helou user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
6.8.2009 18:03:09   
aqua77

Aquica & Bety helou user posted image

helou nazaj... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?