Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 10:42:55
|
|
|
|
gigi1
|
Aaaa kaj sem zvohala Naš Krucek ima RD. VSE NAJBOLJŠE!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 10:50:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aaaa kaj sem zvohala Naš Krucek ima RD. VSE NAJBOLJŠE! KAAAAAAJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Žiži, kako ti je pa to uspelo!!! Ja nič ne, Krucek, vse naj naj in naj se vam dete hitro obrne in neha povzročat skrbi...največje darilo pa itak kmalu dobiš!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 10:51:05
|
|
|
|
mismis
|
Ha ha, je Kruce izvedel manever v levo, namreč rojstni dan ima šele jutri. K sreči moj spomin ne zataji
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 10:51:47
|
|
|
|
lana70
|
žižetka, prav vidim, kako poje ta mmonroe krucetu saj veš kateri komad a: haaaappppppy biiiiiirthhhhhddddaaaaaaayyyy tooooooo youuuuuu, haha , mr.president kruce
< Sporočilo je popravil lana70 -- 4.8.2009 10:52:11 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 10:52:56
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ha ha, je Kruce izvedel manever v levo, namreč rojstni dan ima šele jutri. K sreči moj spomin ne zataji odločte se babnce, kdaj ma?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 11:01:13
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mi2 bova verjetno kar do oktobra počakala z novim postopkom. Vmes bova probala klasično metodo, če ne bo moj spet kje na poti ob nepravem času Žižika ti kar poskusi klasiko, madoniš jaz sem samo rabla resno pristopit k IVF pa je ratalo (upam, da obstane) ampak vseeno: moj naj bi šel septembra na spermiogram, naj že zdaj to vse skenslam, ali naj za ziher počakam da vidim če je vse ok z - mene namreč na trenutke grabi panika da bo spet kaj narobe - sej to je normalno a ne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 11:02:20
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ha ha, je Kruce izvedel manever v levo, namreč rojstni dan ima šele jutri. K sreči moj spomin ne zataji Nisem jst zaj.... Reby je . Poglejte k nosečkam. Meni je bilo pa čudno, da ti ne veš Krucek sorry. Pa velja za ju3
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 11:03:19
|
|
|
|
lana70
|
mausika, itak da bo vse v redu...nehaj mislit na neumnosti!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 11:05:26
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi čisto normalno, da te grabi panika. Vse, ki smo imele že slabo izkušnjo smo take. Probaj odmislit in si govori, da bo tokrat vse OK. S-grama pa ne rabiš skenslat. Naj kar gre. Bosta vedela kakšno je stanje pri njemu, če se odločita še za enega otroka.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 13:59:33
|
|
|
|
aqua77
|
Mausi in še ena T, čestitke!!!! Kakšne super duper spodbudne novičke!!! Bravo za +!!!!!! Lanči!!!! Zate sem pa že itak vedla, da bo vse b.p.! Že zdavnaj!!!! Krucek, ne glede na to, danes ali jutri želim ti veliko zdravja in srečnih trenutkov, ki šele prihajajo!!!! Pa še moje poročilo. Bila danes pri Reškotu in štartamo z IVF postopkom 07.09! Sem vesela da bi mi usta okoli glave ušla, če nebi ušes imela. Sva se o vsem pogovorila, si je ful časa vzel, tako da je blo prav fajn...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 14:17:58
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sem vesela da bi mi usta okoli glave ušla, če nebi ušes imela. Sva se o vsem pogovorila, si je ful časa vzel, tako da je blo prav fajn... držim pesti in mislim nate!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 14:49:00
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pa še moje poročilo. Bila danes pri Reškotu in štartamo z IVF postopkom 07.09! Sem vesela da bi mi usta okoli glave ušla, če nebi ušes imela. Sva se o vsem pogovorila, si je ful časa vzel, tako da je blo prav fajn... super tudi jaz bom mislila nate
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 14:51:03
|
|
|
|
aqua77
|
Hvala punce! Zdaj grem 14 agusta za 16 dni na dopust, potem pa že začnem s postopkom. Tako da bo jesen pestra...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 14:55:02
|
|
|
|
neodkrita
|
Pozdravljene punce oz. babe 40+. Nič se ne javljam, ker je vse po starem. Mislim, da se pri meni ne bo nič prijelo (sem že prestara) ampak brala vas pa še bom vedno, ker je zelo fajn spremljat kaj se vam dogaja itd. Če pa po čudežu kaj rata pa vam itak sporočim. Lep deževen da vam želim (hvala bogu, da se je malo ohladilo hahahah).
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 15:18:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita Pozdravljene punce oz. babe 40+. Nič se ne javljam, ker je vse po starem. Mislim, da se pri meni ne bo nič prijelo (sem že prestara) ampak brala vas pa še bom vedno, ker je zelo fajn spremljat kaj se vam dogaja itd. Če pa po čudežu kaj rata pa vam itak sporočim. Lep deževen da vam želim (hvala bogu, da se je malo ohladilo hahahah). Kar pridi počvekat kaj z nami, več nas bo, bolj veselo bo!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 15:52:35
|
|
|
|
mausikaa
|
no Neodkrita tolk stara pa spet nisi...pa veš kaj ti še povem: takrat ko najmanj pričakuješ se zna kaj zgoditi! držim pesti da se ti bo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 16:13:36
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ojla beybe! Hvala za čestitke, nč hudga če je šele jutri, po sili razmer (facebook, Netlog & RR) ga bom pač praznoval 2 dni Hvala!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 19:17:42
|
|
|
|
gigi1
|
Aquica sem vesela k radio Veseljak Krucek ga bomo pa 2 dni žurali Neodkrita po mojem sva približno glih prestari. Ne še vržt puške v koruzo. So tudi veliko starejše zanosile. Meni je naša Bety za zgled. Samo obupati ne in na koncu boš nagrajena za svoj trud
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 21:01:40
|
|
|
|
lana70
|
sm prša še sm pogledat, če se kaj žižetka hvali, kako bo jutri laufala...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 21:23:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kruce, še tuki....VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 21:23:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 sm prša še sm pogledat, če se kaj žižetka hvali, kako bo jutri laufala... Si PERŠA ali si prišla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.8.2009 21:48:31
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica sem vesela k radio Veseljak Krucek ga bomo pa 2 dni žurali Neodkrita po mojem sva približno glih prestari. Ne še vržt puške v koruzo. So tudi veliko starejše zanosile. Meni je naša Bety za zgled. Samo obupati ne in na koncu boš nagrajena za svoj trud Sm v službi malce podebatiral z enim parom ki se je matral tako na Gineko kot pri ateju, pa so vsi obupal, nakar sta dobila zvezo z eno nemško kliniko v Turčiji. No tam menda naredijo temeljite preiskave in poiščejo tudi vzrok, nakar ga poiskusijo odpraviti oziroma zdraviti. Vsega skupaj sta prebila dol 28 dni, tudi penezov nanese kar nekaj, gospa pa je prišla nazaj noseča.... Doli sta spoznala tudi s 54 letno gospo, ki je prav tedaj zapuščala kliniko - noseča
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 8:34:03
|
|
|
|
mismis
|
Evo še RR ve, da ima Kruce danes rojstni dan . Kruce, vse naj naj naj, pa da bi ga spet skupaj zapili in se fajn imeli
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.8.2009 8:41:16
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: lana70 sm prša še sm pogledat, če se kaj žižetka hvali, kako bo jutri laufala... Si PERŠA ali si prišla ... kruce, zdej pa res zadnjič v letošnjem letu: VSENAJBOLJŠEEEEEEEEEEEE!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?