Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.8.2009 8:12:05
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Mausikaa, hvala, čeprav ne vem, kaj si točno misila s tem "hendlanjem".... nič slabega, samo pozitivno...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.8.2009 11:05:56
|
|
|
|
lana70
|
jutro....mene je pa celo noč neki šraufalo, in sem bila tako panična, tik pred tem, da zdirjam v postojno nabijat po vratih porodnišnice....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.8.2009 19:05:18
|
|
|
|
pikica36
|
hojla , evo mene z dopusta. ste me pa ubogale, da hočem same lepe novičke , ko se vrnem najprej mausi in še eni T - ČESTITKE iz vsega srca... jaooo kk sem vesela za vaju , naj bo vse ok do konca lana 70-bravo za pikico, naj lepo raste in nič ne skrbi vse bo ok!! aqua- uživaj na dopustu in držim pesti da ima šlogarca prav , če ne pa septembra s polno paro naprej Bety- končno si nam privoščila trebušček - super , še malo pa bote zibali, pol pa se spet priporočamo za kakšno slikico Kruce - tebi vse NAJ, NAJ , čimprej spravite dojenčka v položaj kot mora bit Gigi tebi en mučo tudi tebi mikla naj te vročina ne zdela preveč. tudi mene zanima , če greš na AC?? dajamaja- zdaj pa veselo na delo verjetno sem še katero izpustila ampak , moji možgani so še bolj na off mi smo sicer na dopustu uživali, razen tega da me je presenetila , kljub dabrostonu. mogoče sem ga prepozno začela jemat, pa ok- pregurali smo. mejte se
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.8.2009 8:17:56
|
|
|
|
lana70
|
ooo pikica36, lepo lepo, se mi je zdelo, da te ni že nekam dolgooo časa...no, sedaj mislim, da smo vse že z dopustov, žal....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.8.2009 9:08:17
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Pikica smo te pogrešale . Škoda, da te je M presenetila glih na dopustu . Lana me veseli da si boljša Pozdravček vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.8.2009 11:08:10
|
|
|
|
mausikaa
|
Lana upam, da si danes ok? Včeraj je bil en tak čuden dan, jaz sem bila cel dan ena taka jokica, same črne misli so me obletavale ne vem, ampak en tak slab občutek imam...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.8.2009 14:09:41
|
|
|
|
gigi1
|
Mausika pejd si kupit brezalkoholno pivo, pa mal v senčko ležat. Vse bo dobro, samo ne smeš tolk skrbet Krucek se je dete obrnilo? Lep dan še naprej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.8.2009 15:49:05
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Krucek se je dete obrnilo? Lep dan še naprej Upam da, bomo vidl zvečer kak kaže...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.8.2009 20:31:25
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Krucek se je dete obrnilo? Lep dan še naprej Upam da, bomo vidl zvečer kak kaže... kaj je zdej...se je al se ni?????matr, ti pa pustiš čakat!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.8.2009 21:51:40
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Krucek se je dete obrnilo? Lep dan še naprej Upam da, bomo vidl zvečer kak kaže... kaj je zdej...se je al se ni?????matr, ti pa pustiš čakat!!!! Mende da se ni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.8.2009 8:20:26
|
|
|
|
lana70
|
kruce, a ste bli na UZ, al kako "mende" se ni???...pa vaje ne bi krucika poskusila..tako počasi??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.8.2009 20:39:02
|
|
|
|
lana70
|
žižetka, kako je z zobom???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 7:44:00
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, ja Krucek kaj zdaj? se je ali se ni? upam, da se je... no mene daste lahko med tiste na pauzi, ker kot zgleda smo zaključili...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 7:47:49
|
|
|
|
pikica36
|
mausi kaj je zdaj to??????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 7:50:56
|
|
|
|
mausikaa
|
ups...nekaj mi nagaja... no zadeva je sledeč: v nedeljo ponoči sem zakrvavela, včeraj zjutraj seveda panična na urgenco in tam mi je našla gestaticjsko vrečko 3 mm, endometrij 15 mm, beta Hcg pa samo 36 tko nimam nobenega upanja več, G mi je sicer rekla, da sem noseča in da naj grem naslednji teden na kontrolo k svojemu G ter da se bo takrat videlo kako in kaj...tko da "kr neki" krvavim sicer ne, včeraj sem imela na dnevnem vložku vsega dve mali rjavi pikici... no ja, bomo počakali in šli (mogoče) v nove boje
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 8:08:36
|
|
|
|
pikica36
|
ojoj, mogoče pa se le vse še dobro izide.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 8:50:17
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, tole temo pa zadnje čase kar malo zanemarjam Mausikaaa, držim pestke, da bo vse v redu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 9:26:32
|
|
|
|
lana70
|
ma shit ej, mausika, pa kaj je zdej to , držim pesti.....upanje res umira zadnje. Držim pesti in ti pošiljam en velik .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 16:13:03
|
|
|
|
lana70
|
pa dobro kje ste vsi ...dopustov je konec... mi smo pa s pregleda in smo veliki že 24mm .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 16:31:06
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 pa dobro kje ste vsi ...dopustov je konec... mi smo pa s pregleda in smo veliki že 24mm . Dopusta je konec zate, ker si na bolniški.........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 16:33:30
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kaj je zdej...se je al se ni?????matr, ti pa pustiš čakat!!!! Tamalo se ni obrnilo, moja pa tudi ni sposobna tistih vaj delati saj še s postelje vstati rabi pol ure.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 16:33:51
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 pa dobro kje ste vsi ...dopustov je konec... mi smo pa s pregleda in smo veliki že 24mm . Dopusta je konec zate, ker si na bolniški......... ...hm, imam ga pa še 21 dni....kdaj bom pa to porabila al mi bo propadlo???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 16:34:19
|
|
|
|
lana70
|
krucek STE SE OBRNILI AL SE NISTE?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 16:44:13
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kaj je zdej...se je al se ni?????matr, ti pa pustiš čakat!!!! Tamalo se ni obrnilo, moja pa tudi ni sposobna tistih vaj delati saj še s postelje vstati rabi pol ure. IZVIRNO SPOROČILO: lana70 krucek STE SE OBRNILI AL SE NISTE?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.8.2009 18:11:44
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kaj je zdej...se je al se ni?????matr, ti pa pustiš čakat!!!! Tamalo se ni obrnilo, moja pa tudi ni sposobna tistih vaj delati saj še s postelje vstati rabi pol ure. IZVIRNO SPOROČILO: lana70 krucek STE SE OBRNILI AL SE NISTE? ma halo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?