|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
11.8.2009 18:13:16   
lana70
mausi, kaj je zdej s tabo???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
11.8.2009 19:42:31   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70
ma halo user posted image

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
12.8.2009 7:40:57   
mausikaa

ah Lana če bi le vedela...krvavim ne več, no sej tudi tisto iz nedelje v ponedeljek ni bilo pretirano veliko, pač en mali flekec sveže krvi, v ponedeljek in včeraj pa samo par kapljic rjave barve...ne vem kaj naj si mislim...mogoče je bilo user posted image  v nedeljo krivo za to? no bomo počakali do naslednjega tedna ko naj bi šla na kontrolo k svoji G...user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
12.8.2009 10:54:36   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

ah Lana če bi le vedela...krvavim ne več, no sej tudi tisto iz nedelje v ponedeljek ni bilo pretirano veliko, pač en mali flekec sveže krvi, v ponedeljek in včeraj pa samo par kapljic rjave barve...ne vem kaj naj si mislim...mogoče je bilo user posted image  v nedeljo krivo za to? no bomo počakali do naslednjega tedna ko naj bi šla na kontrolo k svoji G...user posted image

matr, si na trnih a? In do torka neskooončno dolgo, joj, jaz bi že skakala okrog....pomiri se, poskusi se s čim zamotit in ne misli na nič slabega....in ja, držim pesti zate!!! user posted image user posted image Čak, kolko t si user posted image , ene 5 a ne?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
12.8.2009 11:17:09   
mausikaa
slabih 5 t naj bi bilo...vsaj glede na graf na Fertilitiy friend-u, mah ne vem, razmišljam, da bi šla sama na krvni test, pa ne vem, Pušenjak pravi, da moraš test opraviti v istem laboratoriju ker drugače vrednosti niso primerljive...zaenkrat čakam in grem vsakič s strahom na WC, no danes ni niti pikice, tudi ponoči ni blo čisto nič...tko da res ne vem kaj se dogaja...če se že mora končati naj se konča zdaj in ne potem v 10 ali pa 11 tednu...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
12.8.2009 11:30:51   
lana70

slabih 5 t naj bi bilo...vsaj glede na graf na Fertilitiy friend-u, mah ne vem, razmišljam, da bi šla sama na krvni test, pa ne vem, Pušenjak pravi, da moraš test opraviti v istem laboratoriju ker drugače vrednosti niso primerljive...zaenkrat čakam in grem vsakič s strahom na WC, no danes ni niti pikice, tudi ponoči ni blo čisto nič...tko da res ne vem kaj se dogaja...če se že mora končati naj se konča zdaj in ne potem v 10 ali pa 11 tednu...

huh, to bo živčna vojna...pa imaš kje v bližino kakšen laboratorij, da bi lahko naredila krvnega?? Jaz bi verjetno ga, oz. ne, jaz bi šla v Domžale k dr. Strahovi na UZ...tako vsaj zdaj razmišljam, ne vem no....držim pesti, da ni bilo nič tisto packanje.....a jemlješ kaj, kakšen dabroston ali kaj podobnega?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
12.8.2009 11:54:49   
mausikaa
Prometrium jemljem, 

ma sem tudi jaz že razmišljala, da bi šla kam drugam na UZ, in vzela zraven vse izpise iz FF, kjer se točno vidi kako je z BT, ko sem vso to kramo privlekla s seboj h Geršakovi v neplodnostno je bila navdušena, ker je baje dobila ogromno podatkov iz teh zapiskov...definitvno nisem šolski primer z 28 dnevnim ciklusom ter ovulacijo na 14 dan user posted image  tko da glede na vse to si vseeno še malo po tihem upam upati da je pa vseeno vse ok in da je bila ta krvavitev posledica user posted image  ter stresnega vikenda...

kakšna pa je ta Strahova? je ok? malo razmišljam tudi o tem, da bi šla k Pušenjaku...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
12.8.2009 15:50:24   
lana70

Prometrium jemljem, 

ma sem tudi jaz že razmišljala, da bi šla kam drugam na UZ, in vzela zraven vse izpise iz FF, kjer se točno vidi kako je z BT, ko sem vso to kramo privlekla s seboj h Geršakovi v neplodnostno je bila navdušena, ker je baje dobila ogromno podatkov iz teh zapiskov...definitvno nisem šolski primer z 28 dnevnim ciklusom ter ovulacijo na 14 dan user posted image  tko da glede na vse to si vseeno še malo po tihem upam upati da je pa vseeno vse ok in da je bila ta krvavitev posledica user posted image  ter stresnega vikenda...

kakšna pa je ta Strahova? je ok? malo razmišljam tudi o tem, da bi šla k Pušenjaku...

ma glej, pejd kamorkoli, samo da boš pomirjena...za to Strahovo pa pravijo, da je full ok, no, Pušenjak pa je itak zakon.......vzemi vse papirje s seboj, še prej pa začni telefone vrtet!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
13.8.2009 9:56:54   
lana70
haloooo, a bi rade padle na drugo stran!!!user posted image

mausi, kakšna je situacija?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
13.8.2009 10:57:33   
mausikaa
ojla Lanči, situacija nespremenjena, izcedka ni čisto nič več, počutje ok, no z izjemo tega, da mi večina hrane smrdi user posted image  in da sem včeraj zvečer komaj zdržala da nisem user posted image  na terasi pred obiski! ne vem nekaj bo, kaj pa bo bomo pa videli. Pustimo času čas...
danes sem brala tu na RR od ene, ki je imela beta Hch 242, 240 pa naj bi bilo pozitivno - ma kaj je zdaj to? a ni med 10 in 40 sivo, nad 40 pa pozitivno???

Nekako se poskušam miriti in se ne obremenjevati...če bo, potem bo, če pa nam tokrat ni uspelo bomo pa poskusili ponovno, itak čakam da gredo moji papirji na konzilij, samo še spermiogram mojega user posted image  nama manjka, baje je pa G že vse pripravila tko da...

in kako si kaj ti Lanči? vse ok?

in kot kaže sva sami zadnje dni tukaj?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
13.8.2009 11:02:42   
mismis
Mausi, una tetka ki je pisala za beto se je zmotila, pozitivno je nad 40, kot ti že sama pravilno veš.
Tako so tudi meni rekli v zadnjem IVF postopku, ko je bila beta samo 62,5, ampak so rekli, da je pozitivno.

Držim pestke, da se vse dobro končna user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
13.8.2009 11:34:59   
Kruce Fiks
Benvenuti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
13.8.2009 13:41:34   
mausikaa
Hvala mismis

Neposredna povezava do sporočila: 3313
13.8.2009 14:02:17   
pikica36
da vas na hitro pozdravim?? nekam zatišje je tukajuser posted image
mausi user posted image user posted image user posted image  vse bo ok!

mi smo v dneh ko moramo biti pridniuser posted image , user posted image user posted image , tako da ni časa za rruser posted image (malo heca) imam pa danes tak čuden občutek v spodnjem delu trebuha, nekaj me tišči navzdol pa špika me za p***

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
13.8.2009 21:31:51   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

kaj je zdej...se je al se ni?????matr, ti pa pustiš čakat!!!!

Tamalo se ni obrnilo, moja pa tudi ni sposobna tistih vaj delati saj še s postelje vstati rabi pol ure.

krucek STE SE OBRNILI AL SE NISTE?
user posted image

Mi smo se obrniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8. 09 še zadnji UZ in prvi CTG. Tamalo v pravih merah, roditi gremo pa 3. septembra

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
13.8.2009 21:56:45   
lana70

Tamalo se ni obrnilo, moja pa tudi ni sposobna tistih vaj delati saj še s postelje vstati rabi pol ure.

user posted image

Mi smo se obrniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8. 09 še zadnji UZ in prvi CTG. Tamalo v pravih merah, roditi gremo pa 3. septembra

user posted image user posted image user posted image user posted image  sej sm rekla user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3316
13.8.2009 22:11:38   
Kruce Fiks
user posted image user posted image user posted image user posted image  sej sm rekla user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala lana! Kak pa kaj fešta?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
13.8.2009 22:28:02   
mismis

user posted image

to mi delaj user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3318
14.8.2009 8:08:02   
mausikaa
Kruce to  pa je dobra novička, držte se do konca

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
14.8.2009 10:42:42   
lana70

Hvala lana! Kak pa kaj fešta?

to ma pa mismis čez....kot imam v glavi, boš ti še moral prej prit na fešto, preden boste dihali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3320
14.8.2009 10:56:15   
mausikaa
a srečanje nekdo omenja? user posted image user posted image
kdaj pa kje, tokrat me noben ne ustavi...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
14.8.2009 11:03:47   
lana70

Te držim za besedo!!! Pri meni, enkrat konec avgusta........tolikokrat si že prešpricala in kar enih par takih je tu (ne najdem smeškota, ki bi žugal s prstom), da sedaj pa reeees ni opravičila!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
14.8.2009 11:29:59   
mausikaa

Te držim za besedo!!! Pri meni, enkrat konec avgusta........tolikokrat si že prešpricala in kar enih par takih je tu (ne najdem smeškota, ki bi žugal s prstom), da sedaj pa reeees ni opravičila!

user posted image user posted image user posted image

dvakrat sem pa res špricala...se bom odkupila...upam

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
14.8.2009 13:24:13   
mausikaa
no evo tkle:

sem dobila svo G na telefon in zadeva je sledeča: naj se kot prvo umirim in poskušam misliti pozitivno, krvavitve v tako zgodnji nosečnosti so zelo pogoste, naj poskušam čimveč počivat, če imam stresno delo naj ostanem doma, drugače pa naj samo malo zmanjšam tempo, športanje odpade, prav tako user posted image . Prometrij naj lepo jem naprej, ker če bi prišlo do SS potem bi itak začela ponovno krvaveti...glede velikosti gestacijske vrečke pravi da je čisto ok, in da ona sploh ne bi govorila o velikosti ker ve, ga smo tiste ki smo že imele več SS panične in nas vse spravi v še večjo paniko. Skratka naj uživam v user posted image ! Če bi se pojavili krči/krvavitve naj se oglasim takoj pri njej. Glede Beta Hcg pa pravi, da naj se ne sekiram, da je čisto v okvirih normale, da zato so pa navedeni okviri v katerih naj bi se gibala; ter da kolikor je "na hitr'co" zračunala glede na predvideno ovulacijo in povprečno dolžino lutealne faze je čisto ok...Fertilitiy friend je fajn user posted image

tko da recimo, da sem  si malček oddahnila...ampak vseeno bo kanček strahu prisoten še kar nekaj časa user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
14.8.2009 14:10:02   
Bety11
Hej Mausikaa, jaz vem, da je vse OK  user posted image user posted image user posted image ......Vzemi bolniško in uživaj doma.....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.