Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.6.2009 14:40:00
|
|
|
|
Fidolina
|
Greti- cartajte se in srčka božat. V teh situacijah srček prav zares boli, pa ga je treba poujčkat . Mausikaaa- kako je šlo. Eno je sigurno, da se na GK Lj vedno načakaaaaš in tako bo vedno, al pa še hujše. Ampak to je treba v zakup uzet. Javi se! Še ena T- vidim, da si zelo prijetna oseba in sem žalostna, ker "se skoz psihiraš in se ne moreš skulirat" (tako si povedala). Me vse, ti bomo po najboljših močeh pomagale, če bomo le mogle. Malo nam povej, kaj te najbolj muči. Poskusi se najprej lotiti bolj obvladljivih zadev in jih črtaj, če se le da - nato pa se lahko tudi skupaj (če hočeš) lotimo ostalih (z nasveti) - korak za korakom. Ker že itak je sr..je, če si pa psihično pretirano obremenjen, pa sploh. Držite se!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.6.2009 14:56:09
|
|
|
|
mausikaa
|
no evo mene... tkole je: moj mora opraviti spermiogram (dobila sem datum septembra!!) jaz na HSG in na krvne preiskve, konec julija naj se pa zglasim ponovno pri njej da narediva plan za naprej...nekako tako, da če nam na način "ata na mamo" ne uspe do septembra gremo v postopek! Glede Klomifena mi je pa rekla da kot prvo ni bla doza prava (še dobro da nisem jedla takšen doze kot so rekli), kot drugo zakaj me pri bogu ni nihče spremljal z UZ, ter kot tretje da od 5-9 dne pri mojih ciklusih sploh ni blo ok - tko potem pa bodi pameten in zaupaj zdravnikom... Mi je pa zelo zanimivo da me ni pregledala z UZ kajti pravi da zna UZ škoditi celicami ter da se zato izogibajo UZ v času ovulacije (pri meni je bila v torek)! torej se mi potrjuje dejstvo da tudi v času nosečnosti ni glih fajn "gledat" kaj se dogaja z pikico...no če mi uspe biti potem nočem slišat za UZ pred desetim tednom. Drugače jo pa lahko samo pohvalim, fejst ženska, prijazna, topla... no tko zdej grem pa malo lenarit...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.6.2009 16:49:32
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike Dans mam tolk enih obveznosti, da sem komi gor prilezla. Mausi . Važno, da se je začelo dogajati in da ti je Geršakova všeč. Gretka lav ju bejba. Fidolinca dr. Gigi ta je pa močna. Lana malenkost . Vem, kako je bilo meni, ko mi je 43 dihal za ovratnik, pa nikjer nisem dobila informacije. Na GK so mi rekli, da nikjer v Slo po 43 ne delajo niti samoplačniško . Pol sta mi pa Greta in BBpikica rekli, da Reš dela. Vmes sem pa še nekje zvratala, da tudi v MB delajo. Kar mirno. Lahko tudi po 43. letu, le na koncesijo ne gre. Ti se sedaj posvečaj pingvinčkom Ti imaš jutri UZ, a ne? Dobro opravi! Da boš šla čimprej po pingote Dajči lepo, da si nas še sem prišla pogledat. Kar večkrat pridi Pikica36 kje si ti meni danes? Gužva v službici? Lupčka Mikla kako si mi ti? Barbara lepo, da si se oglasila? Kako si ti? Zofka, če nas kaj bereš...se oglasi. Te misamo, veš BBpikica tebi sem pa to že v živo povedala. Lupčke vsem neomenjenim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.6.2009 17:52:56
|
|
|
|
miklarom
|
mausi - no lepo da se ti je premaknilo zdaj pa kar pogumno lana - srečno jutri na UZ-ju in da bo vse super kazalo pa čimprej po pingvinčke, te nestrpno čakajo Grethy - rada te imam lubčeke Gigi1 - lubica moja draga, jaz sem vretu, buši počasi raste, ati me uboga , saj tudi mora ker mu drugega ne preostane kako pa si mi ti? vsem ostalim pa lep pozdrav in 100000000 poljubčkov
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 8:05:47
|
|
|
|
pikica36
|
jutro babuške!! včeraj sem takooo delala da nisem utegnila prečikirat kaj dogaja , imamo polno dvorišče drv, ki jih je treba spravit na suho no, saj sem sem bolj "za lepoto" zraven , se bolj zalaga mausi da se stvari premikajo, upajmo a rata do septermbra s sistemom "ata na mamo" mikla, ti pa nam lahko daš malo trebuščka na ogled- kaj praviš?? bi me lahko malo "mušter" vzele dajamaja lepo te je brat, škoda le, da bolj redko pokukaš k nam. malo ti še pa diši po kajne?? kmalu boš tudi šla izpod boš videla!! čeprav moj tud pravi, da zdaj ko grem na pregled po abraziji "fedrco" nazaj not, pa sem jaz tud najprej tako mislila, zdaj (komaj tri dene po ss) že ne razmišljam več v tej smeri ... ma ..saj ne vem... bomo videli , kako se bo odvijalo, glavno da smo "neobremenjeni" s tem , pa je kar nekako lažje . gigi drži se , draga moja vsem ostalim tudi ( da ne naštevam vseh)in lubčka!! uživajte v sončku- jutri ga menda ne bo več
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 9:39:37
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jutro! Evo malčk za posladkat, pa kafečk...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 10:22:17
|
|
|
|
miklarom
|
Kruce - o, hvala se kar prileže malo sladkega in kavice. kako sta kaj s Kruciko?
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 10:30:45
|
|
|
|
Fidolina
|
Jutro - opsa- dober dan vsem . Se mi zdi, da ste trenutno vse/i kar o.k. in to me zelo veseli. Mausikaa-super, da ti je tvoja G prijetna. To je zares pomembno. Dodatno pa, še en nasvet : Potrudi se, da boš takoj v začetku septembre imela vse potrebne dokumente (izvide). Srčno želim, da ti rata po naravni poti prej. Ampak moje mnenje je, da je treba imeti že v naprej pripravljen nov scenarij. Rabila boš: -izvide HSG -krvne preiskave (najbrž je tebi G, dala najprej pregledat tvoje stanje hormonov :FSH, LH, prl)to je takoj. -spermiogram partnerja (junija in julija jih veliko odpove pregled, zato pokliči sestro od zdravnika, kjer si naročena in vprašaj, če te lahko vrinejo prej, če bo kdo odpovedal. Ko boš parkrat poklicala, te bodo vzeli prej, če pa ne -greš (on) lahko samoplačniško popoldne, na vrsti takoj 45 Eur. To bo osnova za napotitev IVF. Zdaj rabiš : Ne več kot leto in pol-bolje leto- star PAP. Napotnico IVF od Geršakove. Napotnico za IVF od partnerjeve osebne zdravnice! Izvide krvnih preiskav za prenosljive spolne bolezni (napotnico za to naj ti da Geršakova konec julija za oba (s sabo nujno imej njegovo kartico). Vsi ti papirji gredo na konzilij, da požegna. To ne sme trajat več kot 14 dni! Pa karkoli ti rečejo! Potem pa v akcijo. Čimprej. Še prerado se kaj zalomi - in čas teče teče . Punce, če sem kaj pozabila, prosim, dodajte.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 10:43:10
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausikaa še to. Spermiogram mora biti obvezno narejen na GK Lj. PAP, pa lahko narediš kjerkoli hočeš.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 10:52:37
|
|
|
|
mausikaa
|
o Fidolina hvala za vse informacije sem full hvaležna... kje se pa naročim na samoplačniški spremiogram? isto na androloški (ali kako se že kliče?) ja sej čas me baše, če bi bila stara 20+ ali pa tam do 35 ne bi delala panike, tko se mi pa zdi da nimam kaj čakat...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 11:45:07
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausikaa - ja,isto na androloški. Za zdaj (čeprav namerava zdajšnji minister za zdravstvo to ukinit), še vedno ti isti zdravniki, v istih ordinacijah delajo tudi po 16 uri - samoplačniško. Zato, če nimaš št. od sestre od androloga (Drobnič ali..), pokliči glavno št Leonišča. Prosi za direktno št. sestre od zdravnika, kjer je tvoj zaenkrat naročen. Povej sestri, da moraš pač nujno vse časovno uskladiti, sicer se spet vse zamakne..... . Sem skoraj prepričana, da ti bo (tudi na zavarovalnico) prestavila datum na prej. V nasprotnem primeru pa povdari, kako zelo ti je to pomembno in se naroči za popoldne. Pri meni je bilo enkrat takole: Moj je bil službeno zadržan. Se ni uspel izmotat nikakor. Sem, klicala, če lahko pride uro kasneje,kot je bil naročen - in so rekli, da ni mogoče. Sestra pa je v isti sapi pristavila, da če pride po 16. uri samoplačniško, bo na vrsti takoj. In tako je bilo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 14:12:28
|
|
|
|
dajamaja
|
Dan, mi smo bili s pesoti na jezeru dopoldan. Sta taka plavalca - eden do trebuha, druga do gležnjev v vodo . Kruce imaš prav, da ni treba da ve, ampak do Komifena nimam. Bi si morala kaj zmisliti, da bi šla do Reša v LJ. Aja, na službo še kar čakaš, ne? Šitola! No, ja bosta pa paket namesto denarja vzela . Pa verjetno je kaj ostalo od vaše tamale, pa od znancev ... če ne pa srečanje organiziraj, pa bomo RR tete prinesle darilca Fidolinca ti pa tko polna elana za bebice delat Mausika, itak da nimaš kaj čakat če si polnopravna članica naše teme. Spermiogram smo mi kar preko mojega ginekologa naredili (sicer ga je Reš dal ponovit, ker zelo verjetno v prestoplnici drugač plavajo ). Gigi, srce a tko žestoko delaš!? Me kr strese ko se spomnim, da grem v ponedeljek nazaj v službo. Pa še službena pot na jug se mi obeta - isto ko babica z avtom Pikica36 a tko ste pridni, da že drva spravljate. Jaz se pa po borovnice spravljam, da jih malo v alkohol zložim. No, za pecivo tudi. Ima kdo kak dober recept? Grem, predno kugla dol pade ... uživajte!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 16:06:07
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Kruce imaš prav, da ni treba da ve, ampak do Komifena nimam. Bi si morala kaj zmisliti, da bi šla do Reša v LJ. Aja, na službo še kar čakaš, ne? Jaz se pa po borovnice spravljam, da jih malo v alkohol zložim. Čao, čao dajamaja! Mislim da Klomifen dobiti ne bi smelo delat problema! Ga imam jaz za ene 2 kuri sigurno! Če rabiš..... Službo nastopim 1 julija, upam da do PDP zaslužim za en spodoben voziček, dopustovanja pa tudi letos ne bo... Jaz imam v posesti cel grič borovnic, kako jih konzumiraš v alco?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 18:35:28
|
|
|
|
pikica36
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Pikica36 a tko ste pridni, da že drva spravljate. Jaz se pa po borovnice spravljam, da jih malo v alkohol zložim. No, za pecivo tudi. Ima kdo kak dober recept? Grem, predno kugla dol pade ... uživajte! ha.. evo mene..sem se izmuznila namesto da bi drva zlagala sem šla v gošo in nabrala 9 kg borovnic dajči ti kar štrudelj naredi! meni je najboljši. jaz ga bom tudi , samo ne danes , ker se mi nič več ne ljubi.jaz jih tud namočim v alkohol. dam jih v steklen kozarec nasujem cuker gorin pustim na soncu, da se cuker stopi. potem pa vlijem gor en dober šnopček.... je ful dober borovničevec jaooo spet bo veselo tako zdaj pa si šibam glavo posušit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 18:38:29
|
|
|
|
sonček33
|
Pikica pa ti si živ norc... kaj pa hrbet in križ pravita?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 18:45:32
|
|
|
|
pikica36
|
zakaj že?? nič kaj posebnega sta še tam kjer morat bit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 21:11:41
|
|
|
|
lana70
|
ooo konzervice in konzervans, vidim, da ste vsi hiperaktivni....no, jaz sem bila danes prvič na pregledu, oz. kri so mi vzeli in ker je bila vrednost pod 04', imam jutri ponovno odvzem krvi in UZ....sem pa zletala ko kura danes zjutraj!!! Če me nebi punce spustile naprej, bi še zdaj čakala nalepke ;-(((, in mislm!!! valda se je printer skujal in ni printal....meni se je pa mudilo za znoret, no ja, sem preživela, samo jutri ne vem kako bo...dajamaja, lepo da prideš naokrog, pa kruceta poslušaj , daje prave nasvete, gigi, vem vem, ampak saj veš, vedno človek malce naprej pogleda, just in case... kruce, tisto osebco ne najdemo nikjer , a je to možno? Nič, grem pod tuš...ker ne boste verjele, že cel teden polagam ploščice na terasi, bravo jst. Bejbe drž'te se...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.6.2009 22:45:17
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jaz borovničke in cuker takoj zalijem s šnopčkom - sadjevcem. Ga ne vidjo sonca ampak takoj z njimi na hladno. Razlika je v tem da se na soncu tista reč spaca in razspusti, medtem ko v moji varjanti ostanejo fejstne trde - kot ravnokar vtrgane, tekočina pa okusna in črna ko vrag! IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kruce, tisto osebco ne najdemo nikjer , a je to možno? Ja sevede je možno, sej zato sem povprašal... NAVVIIIJJJAAAMMMMMMMMMM
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.6.2009 9:46:15
|
|
|
|
lana70
|
alora, evo mene iz bele ljubljane, oziroma iz mokre: folikel 18 mm, jutri UZ. Je pa šlo danes kot po tekočem traku, kaj tekočem, to smo tekle od vrat do vrat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.6.2009 10:31:26
|
|
|
|
miklarom
|
Lana70 - bravo za UZ in lepe foliklčke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.6.2009 13:10:42
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kruce, tisto osebco ne najdemo nikjer , a je to možno? Ja sevede je možno, sej zato sem povprašal... NAVVIIIJJJAAAMMMMMMMMMM čudne stvari, čudne......d kr zgine z zemlje...al pa ne iščem na pravem mestu
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.6.2009 15:20:26
|
|
|
|
Grethy
|
Samo kukuc vsem, grem v štacuno po drobtine v kosu heehee
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.6.2009 15:43:32
|
|
|
|
mausikaa
|
en lep deževen pozdrav vsem skupaj, pišuka je danes en len dan - ma ne da se mi čisto nič sem si kupila Pregnancare plus omega 3 tabletke, folna kislina pa omega 3 pa ka te vem kaj še vse...so glih prave zame, ker so lepo označeni dnevi da ne bom v dvomih ali sem že pojedla tabletko ali ne...pa dobila sem odgovor iz GK, so me naročili za 23.7. upam, da bo tudi moj do takrat opravil spermigoram in jaz HSG, pa seveda vse ostalo (S-FSH, S-LH, S-PRL, S-Estradiol, S-TSH) ter da gremo čimprej v nove boje. no čeprav po tihem upam, da ne bo treba opraviti nič od zgoraj naštetega pa čimbolj ploden vikend vsem skupaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.6.2009 21:14:58
|
|
|
|
dajamaja
|
Oj, Kruce, ti si ta prav, ti pošljem ZS, da kšeft naredima. Sicer bom še malo počakala, ker mi nekoliko zamuja pa da vidmo al bo svizec čokolado zavil, al kaj Vidim, da ti pa moja ideja okol tetk ni sedla Pa jaz zelo rada kupujem za bebice. Borovničke delam jaz enako kot Pikica, bom pa tokrat še tvojo varianto poskusila! Moram še k tašči po šnops, majo sosedi krasnega domačega . Sem pa danes dobila višnje od obiska in na kulinariki najdem le recept z biskvitom. Za vroče češnje jih je pa preveč. Kakšen predlog? Pikica, 9 kg!? Ti si carica! Jaz potem nisem dobila varstva za mojo malo peso in nisem šla. Če ne bo zjutraj dežja se spravim, potem pa štrudelj pade. Gretka, dej si vzami kaj časa in napiši kaj dogaja Lana, super! Mausika držim pesti, da bo šlo, kot si želiš! Lep pozdrav in čimmanj dežja!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.