|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
18.6.2009 14:40:00   
Fidolina
Greti- cartajte se in srčka božat. V teh situacijah srček prav zares boli, pa ga je treba poujčkatuser posted image .

Mausikaaa- kako je šlo. Eno je sigurno, da se na GK Lj vedno načakaaaaš in tako bo vedno, al pa še hujše.
Ampak to je treba v zakup uzet. Javi se!

Še ena T- vidim, da si zelo prijetna oseba in sem žalostna, ker "se skoz psihiraš in se ne moreš skulirat" (tako si povedala). Me vse, ti bomo po najboljših močeh pomagale, če bomo le mogle. Malo nam povej, kaj te najbolj muči. Poskusi se najprej lotiti bolj obvladljivih zadev in jih črtaj, če se le da - nato pa se lahko tudi skupaj (če hočeš) lotimo ostalih (z nasveti) - korak za korakom. Ker že itak je sr..je, če si pa psihično pretirano obremenjen, pa sploh. user posted image

Držite se!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
18.6.2009 14:56:09   
mausikaa
no evo mene...
tkole je: moj mora opraviti spermiogram (dobila sem datum septembra!!) jaz na HSG in na krvne preiskve, konec julija naj se pa zglasim ponovno pri njej da narediva plan za naprej...nekako tako, da če nam na način "ata na mamo" ne uspe do septembra gremo v postopek!
Glede Klomifena mi je pa rekla da kot prvo ni bla doza prava (še dobro da nisem jedla takšen doze kot so rekli), kot drugo zakaj me pri bogu ni nihče spremljal z UZ, ter kot tretje da od 5-9 dne pri mojih ciklusih sploh ni blo ok - tko potem pa bodi pameten in zaupaj zdravnikom...
Mi je pa zelo zanimivo da me ni pregledala z UZ kajti pravi da zna UZ škoditi celicami ter da se zato izogibajo UZ v času ovulacije (pri meni je bila v torek)! torej se mi potrjuje dejstvo da tudi v času nosečnosti ni glih fajn "gledat" kaj se dogaja z pikico...no če mi uspe biti user posted image potem nočem slišat za UZ pred desetim tednom.

Drugače jo pa lahko samo pohvalim, fejst ženska, prijazna, topla...

no tko zdej grem pa malo lenarit...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
18.6.2009 16:49:32   
gigi1
Ahoj pupike user posted image

Dans mam tolk enih obveznosti, da sem komi gor prilezla.

Mausi user posted image  user posted image  user posted image . Važno, da se je začelo dogajati in da ti je Geršakova všeč.

Gretka user posted image user posted image user posted image  lav ju bejba.

Fidolinca user posted image  user posted image  user posted image  dr. Gigi user posted image  user posted image  user posted image  ta je pa močna.

Lana malenkost user posted image . Vem, kako je bilo meni, ko mi je 43 dihal za ovratnik, pa nikjer nisem dobila informacije. Na GK so mi rekli, da nikjer v Slo po 43 ne delajo niti samoplačniško user posted image . Pol sta mi pa Greta in BBpikica rekli, da Reš dela. Vmes sem pa še nekje zvratala, da tudi v MB delajo. Kar mirno. Lahko tudi po 43. letu, le na koncesijo ne gre. Ti se sedaj posvečaj pingvinčkom user posted image
Ti imaš jutri UZ, a ne? Dobro opravi! Da boš šla čimprej po pingote user posted image  user posted image  user posted image

Dajči lepo, da si nas še sem prišla pogledat. Kar večkrat pridi user posted image

Pikica36 kje si ti meni danes? Gužva v službici? Lupčka user posted image

Mikla kako si mi ti?

Barbara lepo, da si se oglasila? Kako si ti?

Zofka, če nas kaj bereš...se oglasi. Te misamo, veš user posted image

BBpikica tebi sem pa to že v živo povedala.

Lupčke vsem neomenjenim

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
18.6.2009 17:52:56   
miklarom
mausi - no lepo da se ti je premaknilo zdaj pa kar pogumno

lana - srečno jutri na UZ-ju in da bo vse super kazalo pa čimprej po pingvinčke, te nestrpno čakajouser posted image

Grethy - rada te imam lubčeke

Gigi1 - lubica moja draga, jaz sem vretu, buši počasi raste, ati me ubogauser posted image , saj tudi mora ker mu drugega ne preostaneuser posted image
kako pa si mi ti?

vsem ostalim pa lep pozdrav in 100000000 poljubčkovuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
19.6.2009 7:40:37   
mausikaa
dobro jutro koznervice in konzervanček

že kofetkate?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
19.6.2009 8:05:47   
pikica36
jutro babuške!! user posted image  včeraj sem takooo delala da nisem utegnila prečikirat kaj dogajauser posted image , imamo polno dvorišče drv, ki jih je treba spravit na suhouser posted image no, saj sem sem bolj "za lepoto" zraven , se user posted image  bolj zalagauser posted image

mausiuser posted image  da se stvari premikajo, upajmo a rata do septermbra s sistemom "ata na mamo"user posted image user posted image
mikla, ti pa nam lahko daš malo trebuščka na ogled- kaj praviš?? bi me lahko  malo "mušter" vzeleuser posted image

dajamaja user posted image user posted image user posted image lepo te je brat, škoda le, da bolj redko pokukaš k nam. malo ti še pa diši pouser posted image  kajne?? kmalu boš tudi šla izpod user posted image boš videla!!
čeprav moj tud pravi, da zdaj ko grem na pregled po abraziji "fedrco" nazaj not, pa sem jaz tud najprej tako mislila, zdaj (komaj tri dene po ss) že ne razmišljam več v tej smeriuser posted image ... ma ..saj ne vem... bomo videli , kako se bo odvijalo, glavno da smo "neobremenjeni" s tem , pa je kar nekako lažje .

gigi drži se , draga mojauser posted image  vsem ostalim tudi user posted image user posted image user posted image ( da ne naštevam vseh)in lubčka!!

uživajte v sončku- jutri ga menda ne bo večuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
19.6.2009 9:39:37   
Kruce Fiks
Jutro! Evo malčk za posladkat, pa kafečk...
user posted image

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
19.6.2009 10:22:17   
miklarom
Kruce - o, hvala se kar prileže malo sladkega in kavice. kako sta kaj s Kruciko?

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
19.6.2009 10:30:45   
Fidolina
Jutro - opsa- dober dan vsemuser posted image .

Se mi zdi, da ste trenutno vse/i kar o.k. in to me zelo veseli.

Mausikaa-super, da ti je tvoja G prijetna. To je zares pomembno.
Dodatno pa, še en nasvetuser posted image :
Potrudi se, da boš takoj v začetku septembre imela vse potrebne dokumente (izvide).
Srčno želim, da ti rata po naravni poti prej. Ampak moje mnenje je, da je treba imeti že v naprej pripravljen nov scenarij.
Rabila boš:
-izvide HSG
-krvne preiskave (najbrž je tebi G, dala najprej pregledat tvoje stanje hormonov :FSH, LH, prl)to je takoj.
-spermiogram partnerja (junija in julija jih veliko odpove pregled, zato pokliči sestro od zdravnika, kjer si naročena in vprašaj, če te lahko vrinejo prej, če bo kdo odpovedal. Ko boš parkrat poklicala, te bodo vzeli prej, če pa ne -greš (on) lahko samoplačniško popoldne, na vrsti takoj 45 Eur.

To bo osnova za napotitev IVF. Zdaj rabišuser posted image :
Ne več kot leto in pol-bolje leto- star PAP.
Napotnico IVF od Geršakove.
Napotnico za IVF od partnerjeve osebne zdravnice!
Izvide krvnih preiskav za prenosljive spolne bolezni (napotnico za to naj ti da Geršakova konec julija za oba (s sabo nujno imej njegovo kartico).

Vsi ti papirji gredo na konzilij, da požegna. To ne sme trajat več kot 14 dni! Pa karkoli ti rečejo!
Potem pa v akcijo. Čimprej. Še prerado se kaj zalomi - in čas teče teče user posted image .

user posted image

Punce, če sem kaj pozabila, prosim, dodajte.

Neposredna povezava do sporočila: 2784
19.6.2009 10:43:10   
Fidolina
Mausikaa še to.
Spermiogram mora biti obvezno narejen na GK Lj.
PAP, pa lahko narediš kjerkoli hočeš.
user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
19.6.2009 10:52:37   
mausikaa
o Fidolina hvala za vse informacije user posted image user posted image  sem full hvaležna...

kje se pa naročim na samoplačniški spremiogram? isto  na androloški (ali kako se že kliče?)

ja sej čas me baše, če bi bila stara 20+ ali pa tam do 35 ne bi delala panike, tko se mi pa zdi da nimam kaj čakat...

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
19.6.2009 11:45:07   
Fidolina
Mausikaa - ja,isto na androloški.
Za zdaj (čeprav namerava zdajšnji minister za zdravstvo to ukinit), še vedno ti isti zdravniki, v istih ordinacijah delajo tudi po 16 uri - samoplačniško.
Zato, če nimaš št. od sestre od androloga (Drobnič ali..), pokliči glavno št Leonišča. Prosi za direktno št. sestre od zdravnika, kjer je tvoj zaenkrat naročen. Povej sestri, da moraš pač nujno  vse časovno uskladiti, sicer se spet vse zamakne..... . Sem skoraj prepričana, da ti bo (tudi na zavarovalnico) prestavila datum na prej.
V nasprotnem primeru pa povdari, kako zelo ti je to pomembno in se naroči za popoldne.

Pri meni je bilo enkrat takole: Moj je bil  službeno zadržan. Se ni uspel izmotat nikakor. Sem, klicala, če lahko pride uro kasneje,kot je bil naročen - in so rekli, da ni mogoče. Sestra pa je v isti sapi pristavila, da če pride po 16. uri samoplačniško, bo na vrsti takoj. In tako je bilo.user posted image

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
19.6.2009 14:12:28   
dajamaja
Dan,

mi smo bili s pesoti na jezeru dopoldan. Sta taka plavalca - eden do trebuha, druga do gležnjev v vodo user posted image .

Kruce imaš prav, da ni treba da ve, ampak do Komifena nimam. Bi si morala kaj zmisliti, da bi šla do Reša v LJ. user posted image
Aja, na službo še kar čakaš, ne? Šitola! No, ja bosta pa paket namesto denarja vzela user posted image . Pa verjetno je kaj ostalo od vaše tamale, pa od znancev ... če ne pa srečanje organiziraj, pa bomo RR tete prinesle darilca user posted image

Fidolinca ti pa tko polna elana za bebice delat user posted image

Mausika
, itak da nimaš kaj čakat če si polnopravna članica naše teme. Spermiogram smo mi kar preko mojega ginekologa naredili (sicer ga je Reš dal ponovit, ker zelo verjetno v prestoplnici drugač plavajo user posted image ).

Gigi, srce a tko žestoko delaš!? Me kr strese ko se spomnim, da grem v ponedeljek nazaj v službo. Pa še službena pot na jug se mi obeta - isto ko babica z avtom user posted image

Pikica36 a tko ste pridni, da že drva spravljate. Jaz se pa po borovnice spravljam, da jih malo v alkohol zložim. No, za pecivo tudi. Ima kdo kak dober recept?

Grem, predno kugla dol pade ... uživajte!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
19.6.2009 16:06:07   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja
Kruce imaš prav, da ni treba da ve, ampak do Komifena nimam. Bi si morala kaj zmisliti, da bi šla do Reša v LJ. user posted image

Aja, na službo še kar čakaš, ne?

Jaz se pa po borovnice spravljam, da jih malo v alkohol zložim.

Čao, čao dajamaja!

Mislim da Klomifen dobiti ne bi smelo delat problema! Ga imam jaz za ene 2 kuri sigurno! Če rabiš.....

Službo nastopim 1 julija, upam da do PDP zaslužim za en spodoben voziček, dopustovanja pa tudi letos ne bo...

Jaz imam v posesti cel grič borovnic, kako jih konzumiraš v alco?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
19.6.2009 18:35:28   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Pikica36 a tko ste pridni, da že drva spravljate. Jaz se pa po borovnice spravljam, da jih malo v alkohol zložim. No, za pecivo tudi. Ima kdo kak dober recept?

Grem, predno kugla dol pade ... uživajte!

ha.. evo mene..sem se izmuznilauser posted image namesto da bi drva zlagala sem šla v gošouser posted image in nabrala 9 kg borovnicuser posted image user posted image user posted image user posted image

dajči ti kar štrudelj naredi! meni je najboljši. jaz ga bom tudi , samo ne danes , ker se mi nič več ne ljubi.jaz jih tud namočim v alkohol. dam jih v steklen kozarec nasujem cuker gorin pustim na soncu, da se cuker stopi. potem pa vlijem gor en dober šnopček.... je ful dober borovničevecuser posted image  jaooo spet bo veselouser posted image user posted image

tako zdaj pa si šibam glavo posušit

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
19.6.2009 18:38:29   
sonček33
Pikica pa ti si živ norc... kaj pa hrbet in križ pravita?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
19.6.2009 18:45:32   
pikica36
zakaj že?? nič kaj posebnegauser posted image user posted image sta še tam kjer morat bituser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
19.6.2009 21:11:41   
lana70
ooo  konzervice in konzervans, vidim, da ste vsi hiperaktivni....no, jaz sem bila danes prvič na pregledu, oz. kri so mi vzeli in ker je bila vrednost pod 04', imam jutri ponovno odvzem krvi in UZ....sem pa zletala ko kura danes zjutraj!!! Če me nebi punce spustile naprej, bi še zdaj čakala nalepke ;-(((, in mislm!!! valda se je printer skujal in ni printal....meni se je pa mudilo za znoret, no ja, sem preživela, samo jutri ne vem kako bo...dajamaja, lepo da prideš naokrog, pa kruceta poslušaj user posted image user posted image , daje prave nasvete, gigi, vem vem, ampak saj veš, vedno človek malce naprej pogleda, just in case...
kruce, tisto osebco ne najdemo nikjer user posted image user posted image , a je to možno? Nič, grem pod tuš...ker ne boste verjele, že cel teden  polagam ploščice na terasi, bravo jst.
Bejbe drž'te se...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
19.6.2009 22:45:17   
Kruce Fiks
Jaz borovničke in cuker takoj zalijem s šnopčkom - sadjevcem. Ga ne vidjo sonca ampak takoj z njimi na hladno. Razlika je v tem da se na soncu tista reč spaca in razspusti, medtem ko v moji varjanti ostanejo fejstne trde - kot ravnokar vtrgane, tekočina pa okusna in črna ko vrag!

IZVIRNO SPOROČILO: lana70
kruce, tisto osebco ne najdemo nikjer user posted image user posted image , a je to možno?

Ja sevede je možno, sej zato sem povprašal...
NAVVIIIJJJAAAMMMMMMMMMM

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
20.6.2009 9:46:15   
lana70
alora, evo mene iz bele ljubljane, oziroma iz mokre: folikel 18 mm, jutri UZ. Je pa šlo danes kot po tekočem traku, kaj tekočem, to smo tekle od vrat do vrat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2795
20.6.2009 10:31:26   
miklarom
Lana70 - bravo za UZuser posted image user posted image user posted image in lepe foliklčke

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
20.6.2009 13:10:42   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lana70
kruce, tisto osebco ne najdemo nikjer user posted image user posted image , a je to možno?

Ja sevede je možno, sej zato sem povprašal...
NAVVIIIJJJAAAMMMMMMMMMM

čudne stvari, čudne......d kr zgine z zemlje...al pa ne iščem na pravem mestu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2797
20.6.2009 15:20:26   
Grethy
Samo kukuc vsem,

grem v štacuno po drobtine v kosu heehee

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
20.6.2009 15:43:32   
mausikaa
en lep deževen pozdrav vsem skupaj, pišuka je danes en len dan - ma ne da se mi čisto nič user posted image
sem si kupila Pregnancare plus omega 3 tabletke, folna kislina pa omega 3 pa ka te vem kaj še vse...so glih prave zame, ker so lepo označeni dnevi user posted image da ne bom v dvomih ali sem že pojedla tabletko ali ne...pa dobila sem odgovor iz GK, so me naročili za 23.7. user posted image upam, da bo tudi moj user posted image do takrat opravil spermigoram in jaz HSG, pa seveda vse ostalo (S-FSH, S-LH, S-PRL, S-Estradiol, S-TSH) ter da gremo čimprej v nove boje.

no čeprav po tihem upam, da ne bo treba opraviti nič od zgoraj naštetega user posted image

user posted image user posted image pa čimbolj ploden vikend vsem skupaj

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
20.6.2009 21:14:58   
dajamaja
Oj, Kruce, ti si ta prav, ti pošljem ZS, da kšeft naredima. Sicer bom še malo počakala, ker mi nekoliko zamuja user posted image pa da vidmo al bo svizec čokolado zavil, al kaj user posted image Vidim, da ti pa moja ideja okol tetk ni sedla user posted image Pa jaz zelo rada kupujem za bebice. Borovničke delam jaz enako kot Pikica, bom pa tokrat še tvojo varianto poskusila! Moram še k tašči po šnops, majo sosedi krasnega domačega user posted image .
Sem pa danes dobila višnje od obiska in na kulinariki najdem le recept z biskvitom. Za vroče češnje jih je pa preveč. Kakšen predlog?

Pikica,
9 kg!? Ti si carica! Jaz potem nisem dobila varstva za mojo malo peso in nisem šla. Če ne bo zjutraj dežja se spravim, potem pa štrudelj pade.

Gretka, dej si vzami kaj časa in napiši kaj dogaja

Lana, super!

Mausika držim pesti, da bo šlo, kot si želiš!

Lep pozdrav in čimmanj dežja!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.