K_a_t_j_a
|
tinka14 čestitke za Nejčevih 5 mesecev!! Maja T. Jaz pa res pogrešam včasih tvoje poste. Oglasi se še kaj. Lepo te je brati. Pa zelo lepe slikice! Hvalabogu, da ni Zara alergična na jajca in KM, ker vem kako je to, ker je Jan alergičen. Zdaj gremo na bioresonanco v Rogaško, da vidimo, če so uni testi prav pokazali. Tudi od ostalih so lepe slikice (Sayuri, tinka14,anita, žanneža, gajka, Ryssa Vloga za vzdrževane družinske člane velja tudi ta z interneta. Sayuri boga Zara , upam da se čimprej pozdravi žanneža tudi tvoji punčki pošiljam Kaja02 tudi za vas Erin upam, da sta že s Tilnom že doma. Aha vidim, da sta že. tejkaz ti še kar delli svoje nasvete, ke res prav pridejo . Ja moj je bil med nosečnostjo tudi zelo priden. Je tak vzgojen. Pa ne s strani mame, ampak s strani sestre. Mama je za en k.... buhtlčk držim pesti, da nimate alergije. nyna super, da še imaš samo diplomo , jaz imam pa še 2 izpita, pa bom tudi tam, ko si zdaj ti. gajka se strinjam s tabo glede unega psihiča iz Bruslja Pa tale post o dedcih me je pa nasmejal Čakam, da se mi Jan zbudi, da ga spravim v pižamo. Moj dela, tako da imam mir. Sem se pozanimala, če obstaja še kakšna Alernova po 6. mesecu in ne obstaja. Piše da je treba po 6. mesecu dajat otroku že ostalo GH, ker mu to ne zadostuje več. Sej se vidi, da ne nasiti. V torek imamo pa bioresonanco v Rogaški. Tudi jaz sem imela zagovor prakse in sem bil ocenjena z 10. Sem imela super mentorco v podjetju, so mi priznali kar vso prakso, čeprav sem bila v bolnici. Imam namen it zdaj v februarju na en težek izpit, mal še oklevam, ker je kar zajetna skripta. Pa bo že...
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 23.1.2009 20:23:34 >