Maja T.
|
Erin in Tilen ..., samo da sta bolje . Mami je Zaro peljala ven, zdaj se pa lahko v miru usedem za računalnik in vam kaj napišem . Prvo mi povejte, kako si naj organiziram cajt, da bom lahko več na RR . Npr. zjutraj se z Zaro zbudiva podojiva, previjeva in nato noriva po postelji. Na ta ritual je navajena od kar se je rodila, da ji zjutraj po dojenju pojem, žgečkam, delam face, spuščam čudne glasove, ona se pa reži in dela kravice. Potem ji grem narediti riževo kašico, jo pojeva. Ponavadi po tem zaspi. Jaz grem kuhat za naju in za njo (malica), malo še kaj pospravim. Se zbudi, poje malico, se podojiva in na sprehod. Prideva domov, mala itak budna, jo hodim vsako minuto obračat iz kravice na hrbet, ker je non-stop na kravici in dokončujem najino kosilo. Vmes že kuham za Zaro kosilo. Pride domov, jemo, malo jo ima on, potem gremo ali v trgovino ali na sprehod in potem je tu že večer in vas na vsake kvatre malo berem, za komentirat ni cajta. Imam samo enega otroka in vas prav občudujem, predvsem tiste, ki imate več otrok, predvsem Sayuri in Sandra ..., da vam vse to laufa. Meni se zdi, da samo kuham in dojim ... Zdaj mi pa povejte, ki vas naj vmes vključim . Drugače smo ok, mala ni alergična na kravje mleko in jajca, HB , ima pa laktozno intoleranco, to pomeni, da je malo bolj občutljiva na mlečni sladkor in sva obe še vedno na mlečni dieti. Posledica tega je, da sem shujšala 4 kg , še 6 kg in sem na svoji teži. Drugače je prava faca (sicer je tako vsak ) in ima že željo po plazenju. Iz kravice stegne roke , da se čisto nasloni na trebušček in skuša dvigniti ritko in pokrčiti nogice, da bi se postavila na kolena in se tako odrinila naprej. Seveda je še premalo močna in se ne premakne niti za milimeter, je pa taka fora, ker se trudi in trudi ... Drugače je vse po starem, probamo uživat koliko se da