|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
23.1.2009 11:55:42   
sayuri

Danes imamo pa samo enega obmesečnika:
user posted image

tinka14  - NEJC

Čestitke za 5-ko!

user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image

PA še za včerajšnje zamudnike...pa predvčerajšnje...vse za nazaj pač...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
23.1.2009 11:55:54   
anita goitan
anita bla zuni, na en sprehod šli, Pohorc mel pa tak čuden glas..da so na kafetu, upam da do bazena pride k sebi

sayuriuser posted image za dieto..ti sam zdrži

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 23.1.2009 11:56:14 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
23.1.2009 12:10:20   
bella02
Zoja Miša, jezik sem ti pokazala zato, ker sem ti rekla Zojkomišek, mi je v trenutku padlo na pamet, se res dobro slišuser posted image

tejka, tudi jaz te prosim, da nadaljuješ s svojimi nasveti, sem si jih nekaj že skopirala. Tjaša ni bla veliko bolna, pa še to sem pozabila, kako sem ukrepala. Torej, kar tako naprej, pliiiiiiiis

user posted image

tinka14  - NEJC

Čestitke za 5-ko!

user posted image

sayuri, kaja, žanneža, čimprej se naj vaše pikice pozdravijouser posted image user posted image user posted image

erin, upam, da je Tilen ureduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
23.1.2009 12:11:46   
čipka
Vilika in cebrca-ko sem ji začela uvajat GH-riževo kašico, je bilo prvi dan uredu, že drugi dan je pa dobila po spolovilu, ritki, nogicah in buščku rdeče grobe pike in temno rdečo kožo-res je bilo grozno za videt, pa sem rekla-ja  nič, da je to pač plenični izpuščaj in da bompač ga probala pozdraviti z večkratnim menjanjem planic, umivati s kamilicami, nato še kremo babyval in praško pasto in to je to...vendar je bilo vsak dan huje-5 dan je imelaže pikice gor do pazduhe in sem klicala pediatrinjo, ki je rekla s čim jo hrenim-sem pa rekla da smo glih začeli z riževo kašico in je rekla naj ji kakšne 3 dni ne dajem, pa bomo vidli če se bo pozdravlo-in res-že drugi dan ko ji nisem dala kašice je bilo res boljše-čez 3 dni pa čist lepo kožo...  nato sem počakala kakšen teden in ji spet začela dajat kašico-in zopet drugi dan izpuščaje.. zato sem ji nehala dajat kašico-saj meni se to tudi čudno zdi, ker še nisem slišala da bi zaradi riževe kašice to bilo..pa kaj čem..no, samo da je sedaj bolje.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
23.1.2009 12:12:27   
sayuri
Erin se je javila user posted image  Pravi, da je Tilen bolje. user posted image user posted image user posted image Motenj vida in odsotnosti ni več, šlo je za lažji pretres. Zdaj se že smeji in normalno vede. user posted image Okrog 16h ima še en pregled in takrat bo izvedela ali gresta domov ali ostaneta še notri. Ima pa še vedno drisko, ki je pa verjetno posledica cepiva Rotarix. Vas pa vse pozdravlja in se zahvaljuje, da mislimo na njiju. Spala seveda celo noč ni nič. Ji je pa sedaj fajn odleglo.

Se bo javila, če pridejo domov ali pa meni na telefon, če ostaneta. user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
23.1.2009 12:15:24   
čipka

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Erin se je javila user posted image  Pravi, da je Tilen bolje. user posted image user posted image user posted image Motenj vida in odsotnosti ni več, šlo je za lažji pretres. Zdaj se že smeji in normalno vede. user posted image Okrog 16h ima še en pregled in takrat bo izvedela ali gresta domov ali ostaneta še notri. Ima pa še vedno drisko, ki je pa verjetno posledica cepiva Rotarix. Vas pa vse pozdravlja in se zahvaljuje, da mislimo na njiju. Spala seveda celo noč ni nič. Ji je pa sedaj fajn odleglo.

Se bo javila, če pridejo domov ali pa meni na telefon, če ostaneta. user posted image

o super...user posted image     samo, da je Tilen ok

-

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
23.1.2009 12:25:05   
matejchi
A se porodniška podaljša za toliko časa, kolikor so bili otroci med porodniško bolani, a ne?user posted image

anita ga boš pa v bazen porinla pa bo kmalu k sebi prišel..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
23.1.2009 12:36:01   
Krysia
Evo, plavanje nas je izmučilo do konca - spančka ... men pa tud sam mal fali ... Drgač je blo fajn, sam naš otrok je tole plavanje vzel kot eno "spa" varianto ... - tko uživa, ampak nič ni preveč aktiven ... so mu pa ful zanimivi uni znaki na steni (prepovedano skakanje v vodo pa to) - to kr naprej gleda ...

Joj, kaj jaz berem:  Erin in Tilen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem kr globok vdihnila, ko sem to prebrala ... jst tud včasih Roka pustim na kavču ... sej ga ponavad zadekam, sam ... mislim, da ga bom kr okol s sabo nosila ... Joj, upam, da sta v redu. Erin, hitr solzice obrisat pa nič si očitat. S Tilnom bo pa vse OK!

Pa vsi bolančkani se čimprej pozdravite in vsi utrujeni čimprej naspite!

Nejc, čestitke za 5ko user posted image user posted image

Slikc s srečanja ni, ker smo sam čvekale in nč slikale ... pridemo spet februarja pa mogoče se katera spomni na fotoaparat user posted image
Kar se pa bacilov tiče - itak so povsod, tko da ... pač, eni preventivno ne vozijo svojih otrok nikamor, drugi se na to ne ozirajo preveč - prov, oboje razumem, jst pa zganjam eno srednjo varianto ...

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Mercator center Šiška, sreda 11.2.  10h-11h začetek

Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade
Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici!

1 cebrca-Ivan
2 gajka-Rok
3 tejkaz-Jaša
4 buhtlčk-Gašper

5 sayuri - L&Z
6 Vilika-Vid
7 Krysia - Rok

Tkole ..  za zdej bi blo to vse, ziher sm kej pozabla, pa sej se še tipkamo, ni panike ...

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
23.1.2009 12:36:41   
čipka

tinka14 - NEJC

Čestitke za 5-ko!

user posted image user posted image user posted image user posted image

-

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
23.1.2009 12:44:07   
tinka14
helou punce iz mamine čvekalnice, še js se vam zahvaljujem:
user posted image
še en portret od danes, ko sem star 5 mes.:
user posted image
uživajte. js zdej mamo peljem ven!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
23.1.2009 13:00:59   
buhtlčk

Danes imamo pa samo enega obmesečnika:
user posted image

tinka14  - NEJC

Čestitke za 5-ko!

user posted image

Čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
23.1.2009 13:05:11   
sayuri
Že dolgo nism nobene slike nalepila user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.1.2009 13:14:44   
anita goitan
pa še Zoja pred večernim spanjemuser posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.1.2009 13:17:58   
Maja T.
Erin in Tilen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..., samo da sta bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mami je Zaro peljala ven, zdaj se pa lahko v miru usedem za računalnik in vam kaj napišem user posted image .

Prvo mi povejte, kako si naj organiziram cajt, da bom lahko več na RR user posted image .

Npr.  zjutraj se z Zaro zbudiva podojiva, previjeva in nato noriva po postelji. Na ta ritual je navajena od kar se je rodila, da ji zjutraj po dojenju pojem, žgečkam, delam face, spuščam čudne glasove, ona se pa reži in dela kravice.

Potem ji grem narediti riževo kašico, jo pojeva. Ponavadi po tem zaspi. Jaz grem kuhat za naju in za njo (malica), malo še kaj pospravim. Se zbudi, poje malico, se podojiva in na sprehod.

Prideva domov, mala itak budna, jo hodim vsako minuto obračat iz kravice na hrbet, ker je non-stop na kravici in dokončujem najino kosilo. Vmes že kuham za Zaro kosilo.

Pride user posted image domov, jemo, malo jo ima on, potem gremo ali v trgovino ali na sprehod in potem je tu že večer in vas na vsake kvatre malo berem, za komentirat ni cajta. Imam samo enega otroka in vas prav občudujem, predvsem tiste, ki imate več otrok, predvsem Sayuri in Sandra user posted image user posted image user posted image ..., da vam vse to laufa.  Meni se zdi, da samo kuham in dojim user posted image user posted image user posted image ...

Zdaj mi pa povejte, ki vas naj vmes vključim user posted image user posted image user posted image .

Drugače smo ok, mala ni alergična na kravje mleko in jajca, HB user posted image user posted image user posted image , ima pa laktozno intoleranco, to pomeni, da je malo bolj občutljiva na mlečni sladkor in sva obe še vedno na mlečni dieti.
Posledica tega je, da sem shujšala 4 kg user posted image user posted image user posted image , še 6 kg in sem na svoji teži.

Drugače je prava faca (sicer je tako vsak user posted image ) in ima že željo po plazenju. Iz kravice stegne roke , da se čisto nasloni na trebušček in skuša dvigniti ritko in pokrčiti nogice, da bi se postavila na kolena in se tako odrinila naprej. Seveda je še premalo močna in se ne premakne niti za milimeter, je pa taka fora, ker se trudi in trudi user posted image user posted image user posted image ...

Drugače je vse po starem, probamo uživat koliko se da user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.1.2009 13:23:16   
Maja T.
user posted image user posted image user posted image ..., ma kakšne slikice Tinka14, Sayuri, Anita G. , se mi zdi, da so avgustovčki prave legende user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.1.2009 13:37:52   
žanneža
Sayuri- Prospan je za lažje izkašljevanje. Mehča in redči sluz, da jo otrok lažje izkašlja. Izdelan je na osnovi izvlečkov bršljana in ga priporočajo od 6 mesecev dalje.
Moja še vedno (HB) nima vročine, kašelj pa še kar traja.

Nekaj slikic:

DRUGI ZOBEK NAJU ŠE KAR MUČI. NAJBOLJ POMAGAJO PRSTI.
http://www.shrani.si/?3u/QA/3qXqJ5uc/januar09-021.jpg]user posted image [/url

NEŽA, KAJ NI MAMI ŽE SMEŠNA S TEM FOTOAPARATOM?
http://www.shrani.si/?L/p9/1Lcop9jf/januar09-028.jpg]user posted image [/url

NAŠA BOLNICA SE TOLAŽI Z DUDO IN NJENO PLIŠASTO MUCO!
http://www.shrani.si/?1i/OW/JcgXQOE/januar09-033.jpg]user posted image [/url

LE KAJ SPET MAMI NAKLEPA?
http://www.shrani.si/?1h/Ec/1TNLyZK7/januar09-041.jpg]user posted image [/url

Vsem bolnikom želim, da se čimprej ozdravijo!user posted image user posted image
Vsem zdravim želim, da ne zbolijo!

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.1.2009 13:42:26   
Zoja Miša
Mi2 s plavanja, je bilo super. Seveda smo po plavanju utrujeni 100/h. Sedaj še pančka.

Cebrca, nisi preveč radovedna. Kaj pa vem zakaj mi je takrat rekel čez pol letauser posted image . Ti povem, ko bom fertik.
Tejkaz, ja bi prestavila, apmak potem bom boh ve kdaj na vrsti, pa raje ne bom. Razen če me do takrat mogoče M obišče, pa glih ne bom moglauser posted image . In k sreči imam tvojo gsm številko, si me že velikokrat iz dreka vleklauser posted image

Maja T , lepo te je brati! In res sta čedni z Zaro, prava lepotička je.

Ryssa, lepo podelitev in kakšno slikico ponosne diplomiranke, prosim!user posted image  Na netu dobiš obrazec. A ja si vidla.

Betty, pri nas je olajšavo dal moj za lani, za letos jo bo pa tudi že v službi prijavil. Urejeno torejuser posted image

Sandra upam, da bo res tako, ali pa bodo tale zakon zopet sprejemali, dokler naši otroci ne bodo v šoliuser posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image  za Zaro! revica uboga! In user posted image  zate, ki vem, da tudi trpiš zraven!

A ja, Bella, ni panike, mi je všečuser posted image . A mi2 ne morava na srečanjeuser posted image , ah pa drugič ne? Marca kje zunaj na sončke, če bomo te sreče!
Erin, uh, hvala bogu! Res sem si oddahnila. Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo za vaju z Tilnom! Kaja Lina pa pošilja lupčke! (Sayuri, hvala, ker nas obveščašuser posted image )
Tinka, luškan tvoj fante! In Sayuri, madonca rasteta tvoja dva!user posted image  Anita, Zoja je prava šarmerka!

U budnica....

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.1.2009 13:43:28   
sonček33
Erin, hvala bogu, da je ok. Milsim na vaju.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.1.2009 13:53:35   
gajka
gajka nočem bit pametna. Ko praviš večerna kašica, koliko časa pred spanjem pa jo jesta? Sama se držim tega da od kašice do spanja mine najmanj dve uri, pred spanjem dobi samo mleko. Ugibam, če ga mogoče GH bolj pozno moti v želodčku?

Kašico dobi skoraj 2 uri pred spanjem. Dobi kašico, potem je čez kakšne pol urce kopanje, pa potem tik pred spanjem še dojenje. Pa kašice dobi samo na ca. 130 ml mleka, pa še to velikokrat ne poje vsega. Tako, da to po mojem ni krivo. Mogoče je pa spet kak poskok v rasti?

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
Kaj pa dejansko pomeni hipoton? Ah, to pomoje za svojo informacijo napišejo, da ga pol naslednjič spet malo 'izprobajo'. Bo že - vse v svojem času.

Hipoton pomen zmanjšan mišični tonus, kar pomeni, da je malo preveč mlahav. Bova zdaj malo doma telovadila in upam, da se bova s tem malo ojačala.

Super za pozitivne novičke od Erin! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.1.2009 14:04:55   
Zoja Miša

Žanneža, tudi tvoja Lana je prava cute punčka!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.1.2009 14:05:55   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Sem šele sedaj uspela do računalnika priti. Zara me polno okupira. Boški se je stanje kar fajn poslabšalo. SEdaj ima še vročino, na nosek se tudi seli, kašlja, piska, hrope.... Zopet smo inhalirali v ZDju in od takrat spi. Ponoči sva bili skoz pokonci. Sva bili kar v dnevni sobi. Ona je spala na kavču...skorajda sede...tolk sem ji podložila pouštrov, jaz na tleh na blazini. Spala sem celi 2 uri. Na 4 ure inhalirat, inhalacija ji zagrabi šele po kakšni uri.... Zdaj smo dobili še Hiconcil zraven. user posted image  V ponedeljek kontrola. 

Bogica Zara, kako dobro vem kako se počuti. Tebi sayuri, pa če bi le mogla bi ti po pošti z veseljem poslala kakšno urico spanja! Držite se.
Pa zate vem da uporabljaš just. Ne pozabi na materino dušico. Če bo Zara prenesla spredaj po prsih, zadaj med lopaticami in po podplatih. Pa če imaš še evkaliptusovo olje, daš zraven kapljico največ dve. Potem pa še topel obkladek na prsi. Materina dušica bo še pri vročini pomagala! Res toplo priporočam, sprobano na Ivanu, se je krasno odkašljeval ko sem ga mazala!
Pa pohvale za obveščanje od Erin!

čipka samo da si pogruntala kaj je narobe in si potem naredila prav. Zato pa pravijo, da je treba novo hrano uvajat s presledkom par dni, da se pokaže reakcija. Če so bile pikice tudi drugje je pa to nekaj čisto drugega jasno. Dobro da vama druga hrana odgovarja. user posted image za uspešno papanje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tilen in Erin, da bodo še naprej lepe novice!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja T, tinka14, sayuri, anita, žanneža kako dobreeeeeee slikce!!!user posted image user posted image user posted image

Maja T
imam podobne probleme s časom kot ti. Občasno spuščam kakšno pospravljanje in likanje pa nekako znese!

Zoja Miša ne zameri, ampak navijam za M, zato da prideš!!!!user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.1.2009 14:07:00   
Zoja Miša
Še to, Maja T kaj vem, jaz kar najdem čas, ali bolje, si ga vzamem! Ali ko ima moj princesko, ali zvečer, ko zaspi, ali čez dan...vse ostalo počaka, kot recimo čiščenje kopalniceuser posted image user posted image , sem danes raje tu visela, kot jo pospravilauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.1.2009 14:11:44   
cebrca
gajka user posted image user posted image user posted image včasih se mi zdi, da ti samo pamet solim, kar jaz napišem si ti že zdavnaj vse sprobala! Bom pa še Roku poslala kakšne  dobre vibracije, da se ti bo za tvoj trud začel zahvaljevat s prespanimi nočmi!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.1.2009 14:17:05   
buhtlčk
Samo da je Tilen ok...saj je moral bit, ko smo tako mislile nanj pa na Erin.

Slikice so zakon, šeeee user posted image

Mi tud s plavanja. Ful je blo fajn, naš mulčk je zelo užival. Rad se tud spoznava z drugimi, da roko pa to, sam lovestory sta pa po moje Kaja Lina pa Rok. Naš je samo ''en prijazen dečko'' user posted image . Je bil zlo utrujen ja. Zaspal je natanko pred desetimi minutami user posted image . Sicer je Zoja po plavanju spala samo 7 minut, naš pa še to ne. Mal mogoče v avtu, sam ga nisem vidla. Doma je mal počival - beri je bil miren, pol se je fajn ukakal, pol je bil pa že ok, pa se je smejal mamici. Upam, da bo zdaj spal več kot pol ure.

Sem pa klicala pediatrinjo, da ma že cel mesec sluzast kakanje, pa kdaj zelen, pa kdaj mal nitk rdečih, pa da že tri tedne ne jem mleka in jac, pa je dala napotnico. Sam prav, da če ni boljš, naj kar nazaj začnem vse jest. Tko da gremo na teste. Sej je prou - vseen upam, da ni nič pa da zganjam paniko po nepotrebnem.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
23.1.2009 14:26:11   
nyna84
Ojoj Erin, HB da je s Tilnom bolje! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

nyna stolček je takle
user posted image

Super stolček!!! user posted image

user posted image

tinka14  - NEJC

Čestitke za 5-ko!

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

Zoja Miša ginekologa?, sem preveč firbčna če vprašam zakaj? Mene je odslovila za eno leto.

mene pa do 2011... mislim halo... sem ji kr povedala, da se tega ne bom držala.

A boš iz kaprica prej uštimala še engauser posted image ? user posted image  user posted image  user posted image  

Super slikice!!! user posted image  Sami lepi avgustovčki in avgustovke! user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?