Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Mi tud s plavanja. Ful je blo fajn, naš mulčk je zelo užival. Rad se tud spoznava z drugimi, da roko pa to, sam lovestory sta pa po moje Kaja Lina pa Rok. Naš je samo ''en prijazen dečko'' . Ja, no ... da razložim Kaja Lina se je hotela z Rokom za roke držat, on pa nič Sam gleda tko z unimi svojimi okicami in deluje čist nezainteresirano ... ga bo treba mal vzgojit ... No, zdej pa protestira tm iz svoje postlce ... nč, ga grem pogledat ... Ja, naša punca pač ni sramežljiva Nyna, bravo zate! Res si pridna. In uspešno 9.2.! Če do takrat slučajno pozabim Ryssa, kok je čeden tamau u stolčku! Vau! No, prnceska spi, jaz grem pa kapučin spit in kopalnica me kliče, da jo spučem. Ne me vprašat kako gre to dvoje skupaj. zadnje čase opažam, gre vse Lep vikend , mi se bomo jutri potepali, v nedeljo pride moja sestra nas malo pogledati, ja, pa bo konec vikenda! Pa še to Buhtlček, danes ko si mi rekla, da sem cela športna...no, se mi je zdelo kot kompliment in hvala , sem mau ponasna na to. Da bo le lepše vreme še, pa bom zopet malo šla tečt in rolerji...nekako bom poskusila to z vozekom uskladiti Naslednjič mi pa povej, kje ti delaš, ker sem firbec, a mi je danes to vprašanje iz glave ušlo . Itak bomo pa vsak petek čvekale...super! No, res grem, pa-pa