|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
23.1.2009 14:26:36   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Mi tud s plavanja. Ful je blo fajn, naš mulčk je zelo užival. Rad se tud spoznava z drugimi, da roko pa to, sam lovestory sta pa po moje Kaja Lina pa Rok. Naš je samo ''en prijazen dečko'' user posted image .

Ja, no ... da razložim user posted image   Kaja Lina se je hotela z Rokom za roke držat, on pa nič user posted image Sam gleda tko z unimi svojimi okicami in deluje čist nezainteresirano ... ga bo treba mal vzgojit ... No, zdej pa protestira tm iz svoje postlce ... nč, ga grem pogledat ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
23.1.2009 14:27:52   
nyna84
Jaz sem pa pravkar končala zaključno poročilo od prakse! user posted image user posted image user posted image  V četrtek nesem na šolo, pol še zagovor 9.2. in potem imam pod streho vse izpite!!! Jes, končno! user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
23.1.2009 14:47:33   
buhtlčk
Bravo nyna.

Še dobr, da mi ni treba kaj za šolo delat, 100% ne bi nič nardila. Vas vse občudujem, ki vam rata.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
23.1.2009 14:48:24   
Krysia
Joj, nyna, kok si ti pridna! bravo, punca!
Pa bella tud, ko se bo učila!
Si ne predstavljm, da bi zdej morala za knjigami sedet. Bravo za vse pridne

Jah, jst si tud čas za RR kar vzamem - ko Rok spančka al pa ko se s čim drugim zabava ... Ampak zdej ma očitno dost svoje postlce, tko da grem ...

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
23.1.2009 15:10:08   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Joj, nyna, kok si ti pridna! bravo, punca!
Pa bella tud, ko se bo učila!
Si ne predstavljm, da bi zdej morala za knjigami sedet. Bravo za vse pridne

Jah, jst si tud čas za RR kar vzamem - ko Rok spančka al pa ko se s čim drugim zabava ... Ampak zdej ma očitno dost svoje postlce, tko da grem ...

Hvala! user posted image  Sem delala vedno vse izpite že v prvem roku, to prakso sem pa 2x že preložila. Poleti sem ga pustila, ker po 8 urah računalnika na praksi ni bilo volje, pa še sedet nisem mogla, potem jeseni je bila pa Lana tako majhna,... Ah sej se vedno dobi izgovor, če se hoče, ane? user posted image user posted image  

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
23.1.2009 16:42:45   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Mi tud s plavanja. Ful je blo fajn, naš mulčk je zelo užival. Rad se tud spoznava z drugimi, da roko pa to, sam lovestory sta pa po moje Kaja Lina pa Rok. Naš je samo ''en prijazen dečko'' user posted image .

Ja, no ... da razložim user posted image   Kaja Lina se je hotela z Rokom za roke držat, on pa nič user posted image Sam gleda tko z unimi svojimi okicami in deluje čist nezainteresirano ... ga bo treba mal vzgojit ... No, zdej pa protestira tm iz svoje postlce ... nč, ga grem pogledat ...

Ja, naša punca pač ni sramežljivauser posted image user posted image user posted image

Nyna, bravo zate! Res si pridna. In uspešno 9.2.!user posted image Če do takrat slučajno pozabimuser posted image

Ryssa, kok je čeden tamau u stolčku! Vau!

No, prnceska spi, jaz grem pa kapučin spit in kopalnica me kliče, da jo spučem. Ne me vprašat kako gre to dvoje skupaj. user posted image  zadnje čase opažam, gre vseuser posted image

Lep vikenduser posted image , mi se bomo jutri potepali, v nedeljo pride moja sestra nas malo pogledati, ja, pa bo konec vikenda!user posted image

Pa še to Buhtlček, danes ko si mi rekla, da sem cela športna...no, se mi je zdelo kot kompliment in hvalauser posted image , sem mau ponasna na to. Da bo le lepše vreme še, pa bom zopet malo šla tečt in rolerji...nekako bom poskusila to z vozekom uskladitiuser posted image  Naslednjič mi pa povej, kje ti delaš, ker sem firbec, a mi je danes to vprašanje iz glave ušlouser posted image . Itak bomo pa vsak petek čvekale...super!

No, res grem, pa-pa

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
23.1.2009 16:46:40   
cebrca
Mercator center Šiška, sreda 11.2.  10h-11h začetek

Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade
Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici!

1 cebrca-Ivan
2 gajka-Rok
3 tejkaz-Jaša
4 buhtlčk-Gašper

5 sayuri - L&Z
6 Vilika-Vid
7 Krysia-Rok

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
23.1.2009 17:54:35   
gajka
Kje se vse skrivate? 

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
23.1.2009 17:58:22   
gajka
naty13 - a Jošt zdaj že kaj raje je?

Midva z Rokom sva pa danes sama. Je user posted image kar v LJ ostal, gre k njegovim na kosilo/večerjo, pol gredo pa s kolegi ven. Midva z Rokom pa še ne veva, kaj bi počela... Pižama party? user posted image On se bo z mlekom nalival, jaz bom pa z grimasami in prepevanjem za zabavo skrbela. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
23.1.2009 18:06:54   
gajka
http://www.siol.net/svet/crna_kronika/2009/01/v_napadu_v_otroskem_vrtcu_v_bruslju_najmanj_pet_mrtvih.aspx

Nočem biti nesramna ali pa netolerantna, ampak takle človek, pa čeprav psihiatrični bolnik, si ne zasluži ničesar drugega kot smrtno kazen.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
23.1.2009 18:13:29   
gajka
Takole pa naš Rok zaspi med vožnjo:
user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
23.1.2009 18:19:32   
tinka14
kaj je zdej gajka, nama je dolgčas? moja dva spita. kaj jima je fajn. js sm mal pospravlala, rože oplela, nejčevo omaro zložla, zdej pa nujno mal na rr, da ja kej ne zamudim user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
23.1.2009 18:22:39   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

http://www.siol.net/svet/crna_kronika/2009/01/v_napadu_v_otroskem_vrtcu_v_bruslju_najmanj_pet_mrtvih.aspx

Nočem biti nesramna ali pa netolerantna, ampak takle človek, pa čeprav psihiatrični bolnik, si ne zasluži ničesar drugega kot smrtno kazen.

OMG, ne morem vrjet... nor svet res! in ja, js sem tut za smrtno kazen v takem priemru, nujno!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
23.1.2009 18:24:18   
tinka14

ej, a mate vi že avtosedež? možno, da sem kej zgrešila.

aha, tole me še tudi zanima, s čim ti namažeš roka po kopanju - bazen? js nisem nejca z ničemer, kožo ma čist lepo. a bi ga mogla s čim?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
23.1.2009 18:24:55   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Jaz sem pa pravkar končala zaključno poročilo od prakse! user posted image user posted image user posted image  V četrtek nesem na šolo, pol še zagovor 9.2. in potem imam pod streho vse izpite!!! Jes, končno! user posted image

bravo nyny, to mora bit dobr filing, a?

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
23.1.2009 18:27:21   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

kaj je zdej gajka, nama je dolgčas? moja dva spita. kaj jima je fajn. js sm mal pospravlala, rože oplela, nejčevo omaro zložla, zdej pa nujno mal na rr, da ja kej ne zamudim user posted image

Kakšne rože pa so za oplet sred zime? user posted image A v teglcih travo gojiš, ali kaj? user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
23.1.2009 18:28:49   
gajka

aha, tole me še tudi zanima, s čim ti namažeš roka po kopanju - bazen? js nisem nejca z ničemer, kožo ma čist lepo. a bi ga mogla s čim?

Mi se še vedno v jajčki furamo. Gre malo na tesno, ampak še gre zaenkrat.
Roku jaz samo gubice namažem z Riboderminom, tako kot tudi doma po kopanju.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
23.1.2009 18:31:52   
tinka14

Mi se še vedno v jajčki furamo. Gre malo na tesno, ampak še gre zaenkrat.
Roku jaz samo gubice namažem z Riboderminom, tako kot tudi doma po kopanju.

aha, js pa mu niti doma po kopanju ne namažem, torej mi tud tam ni treba.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
23.1.2009 18:33:43   
tinka14

Kakšne rože pa so za oplet sred zime? user posted image A v teglcih travo gojiš, ali kaj? user posted image

bi jo ja, pa je trenutno ne smem konzumirat, da se mi tamali pol ne bi celo noč smejuuser posted image
eh, moje rože so boge, ker se sam enkrat na let spomnem na njih in pol jih je potrebno mal potuširat, pa tiste odvečne liste mal stran potrgat...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
23.1.2009 18:38:10   
gajka
Naš tamauček se je pa zbudil. Bo treba zdaj še kašico naredit. Mogoče ga kar naučim, da si jo sam pofutra, ker sta že glih z mojim imela včeraj 1. lekcijo. user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
23.1.2009 18:49:43   
cebrca
Evo mene, a sem pršla prepozn?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
23.1.2009 18:53:58   
cebrca
napaka!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 23.1.2009 19:01:46 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
23.1.2009 19:11:57   
buhtlčk
Zoja Miša jst si pa tkoooo delim znat rolat. Saj se peljem, po ravnem, samo slabo znam bremzat, to pa pomeni nobenih klancev, semaforjev, .... Sva šla z user posted image skor v tečaj, samo pol sem pa zanosila. Tekat pa nameravam spet spomladi, ampak še ne vem, kako bom to v urnih spavila. Pa nisem neki extremist, bolj turistične sorte. Pridem tam do ene 4km, pa je dost user posted image . Sam pa sede na psiho.

cebrca kaj?  user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
23.1.2009 19:14:20   
buhtlčk
želim, ne ''delim''

jao

mal sm utrujena user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
23.1.2009 19:14:20   
gajka
Midva pofutrana. Je blo treba tudi malo s kašico deža delat. user posted image Zdaj mi pa čez ramo visi in se zvira na vse mogoče načine. Malo še počakava, potem pa banjica kliče. No, mi je ravnokar rignil na uho kot velik. user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?