Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 9:48:11
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejka jaz mam blizu štacuno, samo v voziček naložm, drgač na zalogo pa moj nakupi, ja sej tvoj tud v službo hodi al kako Seveda hodi. Pravim da iz služb tudi prinesejo viruse in gripe. Pri nas š Eva hod v vrtec, smo še bolj na udaru. ne, pr mojmu ni virusov in grip Saj jih pa v trgovini dobi. Kje pa dela, da ni noben bolan? ja jih ne, ta prav dedc n zboli
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 9:48:34
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca To je pa specialno za matejchi! 6.1. imeli redno kontrolo. Ivan velik 69 cm in težak 7220g. 16.1. pa je bilo na vrsti 3. cepljenje. Sem pozabila, 6.1. je bil star točno pet mesecev in pol.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 9:49:05
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejka jaz mam blizu štacuno, samo v voziček naložm, drgač na zalogo pa moj nakupi, ja sej tvoj tud v službo hodi al kako Seveda hodi. Pravim da iz služb tudi prinesejo viruse in gripe. Pri nas š Eva hod v vrtec, smo še bolj na udaru. ne, pr mojmu ni virusov in grip Saj jih pa v trgovini dobi. Kje pa dela, da ni noben bolan? ja jih ne Tole se lahko greva v nedogled. Zakaj pa misliš da bi jih ti dobila, če bi šla v kakšen center?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 9:49:59
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejka jaz mam blizu štacuno, samo v voziček naložm, drgač na zalogo pa moj nakupi, ja sej tvoj tud v službo hodi al kako Seveda hodi. Pravim da iz služb tudi prinesejo viruse in gripe. Pri nas š Eva hod v vrtec, smo še bolj na udaru. ne, pr mojmu ni virusov in grip Saj jih pa v trgovini dobi. Kje pa dela, da ni noben bolan? ja jih ne, ta prav dedc n zboli a pol naši dedci niso ta pravi dedci?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 9:55:09
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejka jaz mam blizu štacuno, samo v voziček naložm, drgač na zalogo pa moj nakupi, ja sej tvoj tud v službo hodi al kako Seveda hodi. Pravim da iz služb tudi prinesejo viruse in gripe. Pri nas š Eva hod v vrtec, smo še bolj na udaru. ne, pr mojmu ni virusov in grip Saj jih pa v trgovini dobi. Kje pa dela, da ni noben bolan? ja jih ne, ta prav dedc n zboli a pol naši dedci niso ta pravi dedci? ja tega pa jaz ne bi vedla, kašni so tvoji
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 9:56:02
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejka jaz mam blizu štacuno, samo v voziček naložm, drgač na zalogo pa moj nakupi, ja sej tvoj tud v službo hodi al kako Seveda hodi. Pravim da iz služb tudi prinesejo viruse in gripe. Pri nas š Eva hod v vrtec, smo še bolj na udaru. ne, pr mojmu ni virusov in grip Saj jih pa v trgovini dobi. Kje pa dela, da ni noben bolan? ja jih ne Tole se lahko greva v nedogled. Zakaj pa misliš da bi jih ti dobila, če bi šla v kakšen center? ja če maš cajt komot drgač pa sem napisala da zakaj bi šla prav kaj iskat če ni potrebe oz nuje, a
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 10:00:55
|
|
|
|
Maja T.
|
Erin zate in za Tilna ... Sayuri za Zaro ...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 10:06:17
|
|
|
|
Maja T.
|
kako so vsi avgustovčki cartkani ... Vsem malčkom za obmesečnico, vas je kar nekaj vmes praznovalo, jaz se pa bolj redko javljam , da vam bi sproti čestitala
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 10:16:00
|
|
|
|
Vilika
|
Maja T. - zakaj se pa tako poredko javljaš? Daj se malo večkrat, no. Te rade beremo. Pa pokaži nam kakšno fotko tvoje lepotičke - bi jo Vid rad videl.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 10:31:45
|
|
|
|
Maja T.
|
Vilika že ubogam ... Mami me pakira za vozičkanje, samo sem že prej zaninala Nova kapica Praznovaje mojega mini RD Tortica, ki je nisem smela jesti Mami in jaz
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 10:43:12
|
|
|
|
Vilika
|
Babe - konc debate!! Anita, tejka! Vsaka ima po svoje prav. Anita - tista o pravih dedcih je bla mau grda... Pač imaš svoje mnenje, preventivno nisi šla na srečanje, tvoja stvar. Drugače pa res viruse lahko povsod fašeš in tud tvoj jih lahko prinese, saj ni treba da on zboli. Samo, da bi se zaradi tega odrekla družabnemu življenju Iiiiiii Maja - kako je luštkana - take luškane učke ima (po mamici, ane) Vid je čisto zagret. Pa kar dolga se mi zdi na taprvi fotki. Kolk je pa že velika? Pa čisto pravo tortico je imela - krasno
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 10:53:40
|
|
|
|
Ryssa
|
Morgen vilika luštn je tvoj medvedek. bella kake učke! Nejc čestitke za 5m Še enkrat hvala vsem za pohvale, tudi meni to ogromno pomeni, je lažje. Zoja Miša tudi tebi Maja T. joj ste luštni Pa ful mi je všeč jopček na prvi slikici. Če bi bil Lan punčka bi te že spraševala kje si ga kupila Naš se tudi še ne obrača na trebuh, na bok se, to je pa vse. Iz hrbta na trebuh se pa, včasih takoj, včasih pa traja ali pa se sploh ne. Ima pa zdej eno novo (no ja ni glih nova) iznajdbo. V posteljici se suče in se v parih minutah čist počez obrne Pol pa brca v tisto medvedek pu lučko. In to dela podnevi in ponoči. Jo bom zgleda mogla odstranit. Se je že prej obraču tak, samo sam vsake toliko, zdej pa nonstop. Evo, spet ropota lučka Pa ponoči ob treh mi ropota ta lučka zraven glave, ker brca v njo Pa še vrisku je ob treh zjutri Pa razbrca se .... Lump mali. Danes zvečer ga bosta pa mami in ati pazla, midva pa greva na podelitev diplom. Mi je kr težk, ko pomislim, da ga bom doma mogla pustit. A ima še katera od Erin telefonsko? Upam, da bo sayuri javila da je ok in da gresta domov ali pa se bo že sama Erin javila
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 10:53:41
|
|
|
|
Maja T.
|
Zara se mi je zbudila, grem kašico pripravljat, bom potem, ko pride mami malo več napisala kako smo. Vilika (tudi za Matejchi) Velika je 70 cm, težka cca 7500 g, bom točno vedela v ponedeljek, ko imamo posvetovalnico in pikeca
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 10:55:02
|
|
|
|
betty
|
Maja T - kako lustna bejba in torta! Razmisljam, da bi moj Rokec imel naslednji mesec saharjevo torto, gor bi pa z belo kremo bil napisal ulomk 1/2. A ste ze kaj uredile? rok je 31.1.2009 Vloga za uveljavljanje posebne olajsave za vzdrzevane druzinske clane pri informativnem izracunu dohodnine za leto 2008 www.durs.gov.si/si/aktualno/dohodnina_2008/
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 10:57:21
|
|
|
|
Ryssa
|
betty moj bo v sredo nesu. Ka ta vloga se kupi v knjigarni ali jo tam na davčni dobiš?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 11:02:33
|
|
|
|
tinka14
|
jutro. ja, 5 mescev že danes praznujemo. uf gre hitro čas. hvala za čestitke. če pridete, kupim torto . maja, zara je ful lepa! matejči, men so že od nekdaj všeč taki mal v letih, šarmantni kao. pač vsak ma svoj okus. drgač je itak igralska zasedba ful dobra (kar se lepote tiče) tuki in v NY... IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Zoja Miša ginekologa?, sem preveč firbčna če vprašam zakaj? Mene je odslovila za eno leto. mene pa do 2011... mislim halo... sem ji kr povedala, da se tega ne bom držala.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 11:04:00
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty Razmisljam, da bi moj Rokec imel naslednji mesec saharjevo torto, gor bi pa z belo kremo bil napisal ulomk 1/2. boš sama pekla, js bi se saharce enkrat lotla, pa ne vem, če bi bla doma tk dobra kot pri štorman?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 11:04:30
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa betty moj bo v sredo nesu. Ka ta vloga se kupi v knjigarni ali jo tam na davčni dobiš? misliš, da ne velja kr tale iz interneta???
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 11:16:26
|
|
|
|
Ryssa
|
tinka verjetn da velja, sam če imaš blesav tiskalnik in nimaš barvne kartuše... Bogsigavedi kaj bi mi spackal ven...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 11:18:18
|
|
|
|
sandra123
|
Danes imamo pa samo enega obmesečnika: tinka14 - NEJC Čestitke za 5-ko! Tinka, čestitke
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 11:27:50
|
|
|
|
Vilika
|
Danes imamo pa samo enega obmesečnika: tinka14 - NEJC Čestitke za 5-ko! Čestitke tudi od mene
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 11:35:20
|
|
|
|
matejchi
|
tinka saj ima res pohoten pogled.. nič ne rečem... zbiraj in izberi...
< Sporočilo je popravil matejchi -- 23.1.2009 11:36:17 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 23.1.2009 11:49:35
|
|
|
|
sayuri
|
Sem šele sedaj uspela do računalnika priti. Zara me polno okupira. Boški se je stanje kar fajn poslabšalo. SEdaj ima še vročino, na nosek se tudi seli, kašlja, piska, hrope.... Zopet smo inhalirali v ZDju in od takrat spi. Ponoči sva bili skoz pokonci. Sva bili kar v dnevni sobi. Ona je spala na kavču...skorajda sede...tolk sem ji podložila pouštrov, jaz na tleh na blazini. Spala sem celi 2 uri. Na 4 ure inhalirat, inhalacija ji zagrabi šele po kakšni uri.... Zdaj smo dobili še Hiconcil zraven. V ponedeljek kontrola. žanneža tudi v navdoilih piše, da je Ventolin od 2 let naprej. Meni je pediatrinja rekla, da Ventolin ni antibiotik in se ga lahko daje tudi preventivno. S tem lahko preprečimo hujše oblike astme, bronhitisa. Saj, kaj pa bi lahko še tko micenim otročkom dali? Tudi pri Filipu sem vedno dobila Ventolin in je pomagal. Čeprav v ZDju inhaliramo nekaj drugega...neki na B...pa se ne morem zdaj spomnit. A tebi je pa dala še sirup Prospan? KAj je ta sirup za izkašljevanje al za pomirjanje kašlja? Ker meni je enkrat pediatrinja rekla, da pri teh kašljih, ki jih spremlja težko dihanje - torej pri bronhitisu, razni sirupi za izkašljevanje ne pomagaja oz. naredijo še slabše MA kaj pa jaz vem Erin sem poslala sms, pa mi do sedaj še ni odgovorila. MOčno držim pesti, da je vse ok in da so po možnosti že doma. Grem si en kafe nardit.... Pa že 2 dni čist pozabljam jest....to ti je dobra shujševalna kura . Drugače sem pa pridna in se držim ločevalne, kot pijanec plota cebrca lepo te je brat. Jaz sem zelo zelo pogrešala tvoje pisarije sandra iiiii, pri nas je isto, kar se igračk tiče... kaja, tudi pri vas ste bolni? Joj, kolk je sedaj tega. Pri nas razsaja virusna pljučnica. SEm se pogovarjala z eno mamico v čakalnici, da ima njena dvoletna punčka že 14 dni vročino in to virusno pljučnico. Uf....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?