|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
23.1.2009 0:03:34   
kaja02
matejchi- a dans pa še nis šla v mižole???

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
23.1.2009 0:04:05   
matejchi
zdaj grem je user posted image prišel..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
23.1.2009 0:06:13   
kaja02
pol pa hit v akcijo, moj je tud ravnokar prišu,

lahko noč drugič

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
23.1.2009 8:08:07   
gajka
Good morning, ladies!

Evo, za ta zaspane en velik pisker user posted image user posted image user posted image .

Danes imamo pa samo enega obmesečnika:
user posted image

tinka14  - NEJC

Čestitke za 5-ko!

user posted image

A je znanega kaj novega o Erin in Tilnu? Vse OK?

Naše noči so se, odkar smo uvedli tudi večerno kašico, poslabšale. user posted image Se moramo futrat najkasneje ob 2h ponoči in potem še enkrat proti 6h. Ampak potem naš mulo ne zna več zaspat, jaz pa user posted image . Pol ga pa po varuški poslušam, kako ima v svoji sobi govorne vaje... Še dobro, da se jo da izklopit! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.1.2009 8:16:23 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
23.1.2009 8:17:33   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Erin mi je pravkar poslala sms, da sta s Tilnom na opazovanju v bolnici, ker je bošček padel iz kavča. Držite pesti, da je vse ok.

Mislimo nate in na Tilna, Erin user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin, Tilnu želiva s Kajo Lino vse dobro!!!! Mam kar kurjo kožo!

In še enkrat vsaka čast Zoji Miši in Ryssi. Zame si ti dve zaslužita prav posebno medaljo. Jaz dvomim da bi bila takšen karakter.

Hvala, tudi tebi Gajka, Bella in Tinkauser posted image user posted image user posted image , mi to res veliko pomeni! Imam potem nov zagon, kljub temu, da sem ravno danes ponoči jokala, ker me je zopet desna joška tako bolela, da nisem spalauser posted image

11.2. imam ginekologauser posted image , mi je res žal, da se ne bomo videleuser posted image
Vilika, user posted image  za Vidovo fotko.

Bella, zakaj sem si pa zaslužila user posted image ? user posted image user posted image user posted image  Luštne slikice!

Žanneža, pozdravite se!

user posted image

tinka14  - NEJC

Čestitke za 5-ko!

user posted image

Gajka, hvala za kavo.
Jaz šibam sedaj stvari za plavanje pripravit! Uživajte!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
23.1.2009 8:21:19   
Zoja Miša
user posted image

...mogoče bo kateri prav prišlo in se bo šla malo čarovniceuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
23.1.2009 8:33:43   
matejchi
http://www.youtube.com/watch?v=a6Sjlg3r7nE&feature=related

za babe...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3357
23.1.2009 8:47:37   
anita goitan
jutroo
me2 sva super preživele babjo nočuser posted image , seveda sva mele nočne žurke ma nič zato sej smo mladiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
23.1.2009 9:09:27   
matejchi
anita kdaj se pa pohorc vrne? user posted image

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
23.1.2009 9:09:52   
tejkaz

user posted image

tinka14  - NEJC

Čestitke za 5-ko!

user posted image

Zoja Miša,
prestavi ginekologa.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Naju z Zojo ni bilo ker razsajajo viroze in gripoze, bo kmal pomlad pa se zuni kje dobimo

Kje pa pustiš Zojo ko greš po fasungo? Sicer pa tvoj hodi v službo in vsak dan domov prinese vsega in svašta.

Spali zelo slabo. Moram pa vedeti da ga imam, če je čez dan tako priden.

Aja, zdravniški nasveti pa po novem samo po zasebnih.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3360
23.1.2009 9:14:45   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
kaj pa fotke iz srečanja, a jih nič ne bouser posted image , mater sem firbčna, a ne?

Žal jih ne bo, ni bilo nobenega fotoaparata user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
23.1.2009 9:14:52   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: čipka
No, mi že veselo pačasi uvajamo GH-moram pa reči, da riževe kašice ne več, ker je imela grozne izpuščaje po ritki zaradi tega,user posted image tako da zdej pripravljam samo svežo zelenjavo včasih pa tudi že pripravljeno od hippa. Poleg pa seveda še aptamil.  No, za seznam: 01.01.2009 smo začeli počasi uvajat gh.  Tia se 3 počasi malo obrne iz hrbta na bok-vendar na trebuh še zdaleč neuser posted image ...bomo vidl..

To pa prvič slišim, da lahko user posted image faše izpuščaje po ritki zaradi riževe kašice. user posted image Kaj je bila to alergija na riž, ali kaj?
Rok se samo na trebuh prekotali, nazaj na hrbet samo po čudnem spletu okoliščin. Ne sedi, se niti ne prime za moje roke, da bi ga lahko potegnila v sedeč položaj, se ne odriva z nogicami, če ga držiš pokonci, da se s podplatki dotika tal... To so nam vse preverjali na posvetovalnici za 6 mesecev. Danes, ko smo imeli cepljenje, ker je bil prejšnji teden bolan, pa sem v kartoteki celo prebrala, da je P napisala, da je blago hipoton... user posted image

Za izpuščaje tudi jaz ne vem.. ima pa naš zadnji teden malo bol rdečo ritko - in mažem z vsem živim, še po puder sem šla.. in zaenkrat ni izboljšav user posted image
Kaj pa dejansko pomeni hipoton? Ah, to pomoje za svojo informacijo napišejo, da ga pol naslednjič spet malo 'izprobajo'. Bo že - vse v svojem času.
Naš je tako živo srebro, skoz se zvija, maha... pa se še vedno ne obrne na trebušček, niti nazaj. Obrne se na bok, sedi z mojo pomočjo ali založen - kratek čas mu dovolim, prime se za moje roke in se hoče potegniti (to traje že 2 meseca sigurno) samo se ne more ker je pretežek user posted image , zato ga jaz primem za prstke... potem pa gre. Z nogicami se že lep cajt ful odriva in korakce dela po prstkih (samo ga raje ne treniram preveč - bo pozabil na sonožni refleks pri plavanju user posted image )....
Tako da eni imajo ene vrline drugi druge.
Naš je bolj precizne sorte - prijem s prstki že zelooo dobro obvlada. Zadnjič ko si pisala o rozini, sem mu jo dala na mizo - tik tak je bila v ustih user posted image user posted image user posted image , sem jo zadnji cajt prestregla. Packonček mali.

čipka da te malo potolažim. Včeraj sem bila tako v zagonu sem šele danes videla, da več stvari sprašuješ. Tudi pri nas na redni kontroli so preverjali iste stvari. Tudi Ivan se zaenkrat obrača le na trebušček, dvakrat mu je sicer uspelo na hrbet, ampak takrat ko je bil brez pleničke. Tudi to bo še prišlo, ni še nič prepozno. Za roke tudi mene ne prime z željo da bi se dvignil v sedeč položaj, ampak se trudi s trebušnjaki. Za rokice ga primem sama toliko da ima močno oporo potem pa se sam poteguje kolikor mu rata. Tudi pri nas se ni odrinil z nogicami, ko ga je postavljala pokonci, se pa doma ko leži na hrbtu odriva od vsega kar doseže, tudi to še sledi, ko bo dobil željo!!user posted image Blago hipoton, pa mislim da pomeni da je rahlo apmak res rahlo dehidriran. Ivan je bil ravno tako bolan in sem sama opazila na koži, da mu manjka tekočine, ampak pit pa ni hotel. Je potem nadoknadil, ko se je bolje počutil. Če ti ni nič rekla ni nobene panike, je bila nabrž res opomba zanjo, da se spomni za naslednjič.
Za ritko sem pa že nekaj pisala, to pa še ne. Pri Ivanu je bilo kakšen teden uvajanja GH po kakanju vedno rdeča ritka in zelo ga je motila. Sem ga morala vedno čisto takoj previt, potem pa se je koža umirila in zdaj je vse OK. Po moje res koža drugače odreagira, ker je blato drugačno!
Ivan rozino hoče še s celo dlanjo prijet. Prijemanje s tremi in dvemi prstki prihaja zdaj na vrsto v tem mesecu.

vilika res je vsak ima svoje vrline, tvoje je pa prav simpatičen korenjak. Pa najbrž sta z Ivanom uskladila  urnik hranjenja a ne!user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
23.1.2009 9:15:02   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Mercator center Šiška, sreda 11.2.  10h-11h začetek

Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade
Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici!

cebrca-Ivan
gajka-Rok
tejkaz-Jaša
buhtlčk-Gašper

sayuri - L&Z

Kak dan dva ne bi počakale??? user posted image

Jok brate odpade!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
23.1.2009 9:19:55   
matejchi

Naju z Zojo ni bilo ker razsajajo viroze in gripoze, bo kmal pomlad pa se zuni kje dobimo

Kje pa pustiš Zojo ko greš po fasungo? Sicer pa tvoj hodi v službo in vsak dan domov prinese vsega in svašta.

Kar se mora se mora.. kar pa ni nujno... pomoje.. user posted image

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
23.1.2009 9:21:52   
matejchi

A si res tako zamerljiva??? Mislim, da je vsem všeč, da vsaj ena odgovori na večino vprašanj... user posted image

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
23.1.2009 9:25:13   
tejkaz

A si res tako zamerljiva??? Mislim, da je vsem všeč, da vsaj ena odgovori na večino vprašanj... user posted image

Ne zamerljiva sploh nisem , ampak zajebancije pa ne prenesem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
23.1.2009 9:27:09   
cebrca
bella02 ni panike, saj vem da je preveč vsega na RR, da bi vse vsemu sledile!user posted image Bomo pa pesti držale zate, da bo šlo bolje na izpitu. Se bomo pa na drugem srečanju spet videle, ta datum je čisto slučajno uletel.
Teja je pa tak srček, sploh ko se smeji!user posted image

uradne ure so pa 24 ur/7 dni v tednu, ker si vse pomagamo med sabo!!!!!!

žanneža ja bogi. Si pa res dobro naredila da sta šli k P. user posted image user posted image user posted image user posted image hitro se pozdravite. Ostalo ti bo pa res sayuri več vedela povedat.

user posted image

tinka14  - NEJC

Čestitke za 5-ko!

user posted image

ČESTITKE

gajka nočem bit pametna. Ko praviš večerna kašica, koliko časa pred spanjem pa jo jesta? Sama se držim tega da od kašice do spanja mine najmanj dve uri, pred spanjem dobi samo mleko. Ugibam, če ga mogoče GH bolj pozno moti v želodčku?

Zoja Miša ginekologa?, sem preveč firbčna če vprašam zakaj? Mene je odslovila za eno leto.

En post malo višje sem se malo zakomplicirala, pa ne morem več popravit. Bo pa tko!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
23.1.2009 9:29:53   
cebrca
Mercator center Šiška, sreda 11.2.  10h-11h začetek

Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade
Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici!

1 cebrca-Ivan
2 gajka-Rok
3 tejkaz-Jaša
4 buhtlčk-Gašper

5 sayuri - L&Z
6 Vilika-Vid

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
23.1.2009 9:31:53   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Erin mi je pravkar poslala sms, da sta s Tilnom na opazovanju v bolnici, ker je bošček padel iz kavča. Držite pesti, da je vse ok.

Mislimo nate in na Tilna, Erin user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OMG, tole pa res ni prijetno za prebratuser posted image ...Erin, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tilna in zateuser posted image ...

No, moji dve se zdajle igrata, ju je prav zanimivo gledat, kako si pulita igračke iz rokuser posted image user posted image user posted image , prav hecno je, ko želita obe imeti isto igračko v rokahuser posted image user posted image user posted image ...joj, kako se bosta čez nekaj časa za lase vlekli ( Tina je sedaj na udaru s svojimi lasmi - jo včasih tako močno pocukata, da začne reva kar jokat)in si jemali igrače na silo iz rokuser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
23.1.2009 9:33:37   
cebrca
sayuri najbrž si z Zaro v ZD na inhalaciji! Vprašanje samo zate čeprav si polno zaposlena: A že kaj več veš kaj je s Tilnom in Erin?

< Sporočilo je popravil cebrca -- 23.1.2009 9:34:11 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
23.1.2009 9:34:13   
anita goitan

tejka jaz mam blizu štacuno, samo v voziček naložm, drgač na zalogo pa moj nakupi, ja sej tvoj tud v službo hodi al kakouser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 23.1.2009 9:35:52 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
23.1.2009 9:34:58   
anita goitan

anita kdaj se pa pohorc vrne? user posted image

ma upam da jih hmal v rit brcnejouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
23.1.2009 9:37:49   
tejkaz

tejka jaz mam blizu štacuno, samo v voziček naložm, drgač na zalogo pa moj nakupi, ja sej tvoj tud v službo hodi al kakouser posted image

Seveda hodi. Pravim da iz služb tudi prinesejo viruse in gripe. Pri nas š Eva hod v vrtec, smo še bolj na udaru.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3373
23.1.2009 9:43:59   
anita goitan

Seveda hodi. Pravim da iz služb tudi prinesejo viruse in gripe. Pri nas š Eva hod v vrtec, smo še bolj na udaru.

ne, pr mojmu ni virusov in grip

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
23.1.2009 9:47:42   
tejkaz

ne, pr mojmu ni virusov in grip

user posted image Saj jih pa v trgovini dobi. Kje pa dela, da ni noben bolan?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?