tejka, ko sem bila 3 mesece
, smo v Fiesi na plaži spoznali malo Jašo (punčko) iz MB in moj je rekel, da bo Jaša, če bo punčka. Potem so naju pa "spljuvali", ostalo pa veš ...
Matejka_, tudi Teja je moje mleko ful polivala, Pregomina pa manj, pa tudi. Ko sem ji začela dajat Novalac AR, se je pa stanje občutno popravilo. Pa dojit sem nehala, ker mi je enostavno zmanjkalo. Cuclje imam NUK-ove, tako da ti ne morem pomagat
Sayuri, kaj je to Ventolin? Za bronhitis? Jaz sem vzela v Hoferju inhalator in ko je Teja ponoči začela kašljat, sem jo 10 min inhalirala, je ona itak spala zraven in potem je bilo do jutra tiho. Kar ne morem verjet. Gre pa enako ven fiziološka, kot je šla na Metelkovi. A Ventolin je zdravilo, ki ga dajo v inhalator al kako? Sem že velikokrat slišala, pa ne vem točno, kako izgleda.
kaja02, želim vam čimprejšnjo ozdravitev. Pa si dobila kako zdravilo?
Ko sem P zadnjič vprašala, če ji lahko dam slezov sirup, je rekla, da če ji hočem pljučka zapacat, lahko. Ker so še premajhni za izkašljevanje, pride do tega. Če jim hrope, pomaga inhalacija in pustit otroka, da se zjoka, da se poti sčistijo. S tem lahko preprečimo, ne pa zmeraj.
Buhtlčk, Zoja Miša, tejka, Krysa, (še katera?) za čvekec, se vam pridružim drugič!