tinka14
|
gajka, hvala za link. zoja miša, tebi tudi hvala, nejc je ful zadovoljen ja, ampak sem zdej po obisku P in po včerajšnjem črpanju pač mal zaskrbljena, če sploh mam mleko, ker se ga ne da glih neki velik izčrpat, on pa nima dovolj gramov. verjetno pa itak spet sam kompliciram. kaj čmo. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Tinka, s spanjem jaz nisem dobila ven nič. Res, prav nič. Pa sem se trudila tudi po dvajset minut pa nič. Ko pa je vlekel, je pa teklo. Verjetno je res kakor je Kaja napisala, ko se enkrat joške navadijo, pa teče. Jaz sem obupala s črpanjem, raje dve uri matram Jaša da se naje. Pa sprijaznila sem se s tem, da dokler ne bo imel goste večerje in bo dlje spal, pač ne bom mogla iti zvečer na aerobiko ali pa kam ven. Joj, tole dojenje, čez dan me zavrača, joče se ko ga hočem nahraniti, ponoči pa prede kot mucek ko se stisneva. Sem že razmišljala da mu jaz nisem všeč tejkaz, mogoče je pa pri meni tako kot pri tebi??? bomo vidli, danes še mal probujem, drugače bo pač res odbojka in ostale dogodivščine še mal počakala. in... še ena članica v klubu odvračanja joške čez dan! na trenutke se mi zdi da se mi bo spipal. ponoči pa vse krasno. IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Mi imamo v bližini 2 fantka z res čudnimi imeni - ne znam prav napisat, ampak nekako tako - Ticjan Enej pa Kenan Kris... Zadnjič sem pa spoznala punčko z imenom Jutra - kr neki mi je, no. Folk več ne ve kako bi se lahko še bolj pačil kot se že itak pači.... sej to je noro. res, kaka imena majo nekateri. pol bojo pa otroci zasmehovani. lilu sorence in tannay kiar sta pri nas najbolj čudna. in pa DOBRO JUTRO JA. js grem zdej probat spet črpat, 3 ure je minilo od prejšnjega hranjenja, mali bo kmalu buden, pa da vidimo. poročam kasneje!
|