|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
22.1.2009 10:05:39   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

aradej wb!
Uradne ure za zdravstvene nasvete bodo spet po 16. uri.user posted image (beri: po malici)

Žleht ste

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
22.1.2009 10:18:45   
betty
Čestitke IVANU, VIDU in LANI za petko! user posted image user posted image user posted image

Danasnja noc je bila pri nas zelo lepa. spal je od 22.30 - 8.10 minutk, brez da bi jedel. pravi zaspanec! nato je malo vlekel/se dojil, potem pa so bile bolj zanimive igrace, kot pa hrana. ko pa je postal tecen ,sem mu nastimala 120 ml mleka kar je imel do sedaj dosti, danes pa kr ne. komaj sem ga nafutrala. in zdej je zaspal. zanimivo je ,da nikoli ne vem koliko casa bo spal. ponavadi v dopoldanskem casu zaspi za pol urce, vcasih potegne do ene ure, vceraj je rekordno spal skoraj dve uri.

Srecanje - enkrat spomladi se vam moram pridruziti v kaksni Supernovi na Rudniku. trenutno imava samo en avto in se tega ima moz. moram malo sparati in ne toliko zapravljati v dm, babycentru....  lp

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
22.1.2009 10:27:00   
betty
Čestitke IVANU ZA 6 MESECEV! MINI ROJSTNI DAN!
prej sem se zmotila in sem ga pomladila za en mesec :)

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
22.1.2009 10:38:39   
anita goitan
naty kako Joštuser posted image  user posted image

sayuri Zarauser posted image

Pozdravte se mi vsiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
22.1.2009 10:39:43   
Ryssa
 Morning user posted image

bella po milumilu se ne otroci bolj redijo, ampak je bolj nasiten in je primeren za take otročke, ki jim drugo mleko ni dovolj. Milumila potem ponavadi pojejo manj, kot pa katerega drugega mleka. Ni take razlike v kalorični vrednosti, da bi se lahko zaradi tega kej bolj redil.

Jaka, Rok čestitke za včerajšnjih 5 m user posted image user posted image user posted image
Ivan čestitke za 6 m user posted image user posted image user posted image
Vid in Lana čestitke za 5 m user posted image user posted image user posted image

gajka moje zamrznjeno mleko je imelo tudi čuden vonj user posted image Pa sem načrpala s sterilno črpalko v sterilne posodice. Kolikor sem zasledila po netu je to normalno user posted image Ima pač vonj po zamrznjenem user posted image Jaz mu kljub temu potem nisem več dajala. Ene parkrat sem mu dala ko je bil blizu 2m star, je rad spil, sam je pa ful polival potem. Še imam zalogo v zamrzovalniku ca 5 posodic po 180ml, samo dvomim da bom porabla.

tejkaz boga imaš takšne probleme s hranjenjem user posted image   Joj, se ne smem spomnit kako je to hudo, midva sva imela takšne probleme ko sva se trudila dojiti. Sigurno ni to povezano s teboj, nekaj ga mora mučiti. To so te faze. Sej sem že enkrat pisala, da so mislim da tri faze zavračanja hrane do 1 leta user posted image

Naš pa zadnje čase ful malo jé user posted image Zdajle par dni. Ima dovolj tudi 120 ml mleka. Tako je nazadnje jedel ko je imel 1 mesec. Pa še tistih 120ml mu moram skoraj da vsilit. Ga moram jutri na tešče zvagat, prejle sem ga vagala po prvem obroku, sicer oblečenega tak da ni ziher, ampak preračunala sem nekako da se je le 100g zredil v 1 tednu user posted image

gajka hm, meni so pa rekli da je cepivo za rotavirus živo in da je virus v blažji obliki, deluje pa tako da otrokov imunski sistem potem ustvari protitelesa proti temu virusu. Tak da otročki ki so cepljeni imajo rotavirus, vendar v čisto blagi obliki. Pri nas se je kazala v obliki kakanja in zvijanja.

Zna bit pa res user posted image to cepivo. Ima veliko možnih stranskih učinkov, ampak sej redno cepljenje je pa še slabše. Same kemikalije.
Mi smo ga dali cepit, ker so moji nečaki v vrtcu in mimogrede kaj prinesejo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
22.1.2009 10:43:49   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:

user posted image

cebrca - IVAN
Čestitke za polovičko! user posted image

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

od mene tudi!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
22.1.2009 10:51:03   
tinka14
gajka, hvala za link.

zoja miša, tebi tudi hvala, nejc je ful zadovoljen ja, ampak sem zdej po obisku P in po včerajšnjem črpanju pač mal zaskrbljena, če sploh mam mleko, ker se ga ne da glih neki velik izčrpat, on pa nima dovolj gramov. verjetno pa itak spet sam kompliciram. kaj čmo.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Tinka, s spanjem jaz nisem dobila ven nič. Res, prav nič. Pa sem se trudila tudi po dvajset minut pa nič. Ko pa je vlekel, je pa teklo. Verjetno je res kakor je Kaja napisala, ko se enkrat joške navadijo, pa teče. Jaz sem obupala s črpanjem, raje dve uri matram Jaša da se naje. Pa sprijaznila sem se s tem, da dokler ne bo imel goste večerje in bo dlje spal, pač ne bom mogla iti zvečer na aerobiko ali pa kam ven.

Joj, tole dojenje, čez dan me zavrača, joče se ko ga hočem nahraniti, ponoči pa prede kot mucek ko se stisneva. Sem že razmišljala da mu jaz nisem všeč user posted image

tejkaz, mogoče je pa pri meni tako kot pri tebi??? bomo vidli, danes še mal probujem, drugače bo pač res odbojka in ostale dogodivščine še mal počakala.

in... še ena članica v klubu odvračanja joške čez dan! na trenutke se mi zdi da se mi bo spipal. ponoči pa vse krasno.

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Mi imamo v bližini 2 fantka z res čudnimi imeni - ne znam prav napisat, ampak nekako tako - Ticjan Enej pa Kenan Kris... Zadnjič sem pa spoznala punčko z imenom Jutra -  kr neki mi je, no. Folk več ne ve kako bi se lahko še bolj pačil kot se že itak pači....

sej to je noro. res, kaka imena majo nekateri. pol bojo pa otroci zasmehovani. lilu sorence in tannay kiar sta pri nas najbolj čudna.

in pa DOBRO JUTRO JA.

js grem zdej probat spet črpat, 3 ure je minilo od prejšnjega hranjenja, mali bo kmalu buden, pa da vidimo. poročam kasneje!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
22.1.2009 11:04:14   
sandra123
Dan user posted image

Današnje obmesečnice:

user posted image

cebrca - IVAN
Čestitke za polovičko! user posted image

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

Tudi od mene iskrene čestitkeuser posted image

Spali spet nismo nič....user posted image user posted image user posted image ....zdaj mi že ni nič več jasno, kaj jima je ponočiuser posted image , saj sta že tako lepo prespali noč, zdaj pa smo spet tam, kot smo bili na začetku user posted image user posted image user posted image ...sta imeli budnico že ob 23.20....in tako spet vse do jutrauser posted image ...Ne vem več, a jaz kaj narobe delam, celo noč pri prsih, flaše ne in ne user posted image user posted image user posted image , pa zaspat ne, če je kdo v bližini...sem morala Tino v njeno sobo poslat, da sta sploh lahko zaspali, ker sta jo gledali, se ji smejali, dežeka delali v zizouser posted image , pa čeblajaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Komaj mi je uspelo, da sta zvečer zaspali.....Upam, da moj user posted image čimprej pride domov...v bistvu še sam ne ve, kdaj se vrneuser posted image user posted image user posted image ...
Zdajle imam malo miru, sta zaspali, jaz pa gledam na uro, koliko časa bosta spali, pa upam, da ne bo spet začelo deževati, da bomo lahko šle malo ven na sprehod - zunaj vsaj takoj zaspitauser posted image .

Sayuriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Zaro in naj se čimprej pozdraviuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
22.1.2009 11:37:27   
MATEJKA_
punce, rabim pomoč user posted image  nujno user posted image user posted image user posted image
naši že 14 dni dodajam Aptamil 1 po flaški. zaenkrat nobenih problemov, vse klapa normalno. dodajat sem morala začet po nasvetu P, ker imam premalo mleka in se je pia premalo redila. tako jo najprej podojim kakih 10-15 min, pol pa dobi flaško 100 ml. ostanke si običajno spumpam, ampak ne vedno, odvisno koliko imam časa. zadnjih nekaj dni, pa je nastal problem, ker po mojem dojenju vedno kak konkretno bruhne, po flaški pa ne. kaj bi lahko bil vzrok?

in, še - tiste, ki imate tommee tippee flaške - katere cuclje uporabljate - št. 1 (0+)  ali 2 (3+) ????

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
22.1.2009 11:37:49   
anita goitan
sandra123 vem kako se počutišuser posted image , jaz tukaj gor niit ne pišem več kako smo spali in če že spimo recimo od pol 6ih do 8ih napišem da še kar, ker jaz sem v bistvu naspana, ponoči pa jao, se zbuja cca na 2 uri, pa jo dam na trebuščka, pa igračke zravn, pa..pustim da vseeno mal zajoka, potem pa moj user posted image brihta: ma kaj jo pustiš tolk cajta da joka, dej ji že jest, aaaa, ma ni preteklo 5min..ja občutljive ratamo, če se ne spi je hudič.
In čez dan ni šans da bi jaz zaspala, se uležem pa ne morem zaspat, raj kar vstanemuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
22.1.2009 11:38:22   
anita goitan
matejchi ti že doma al ti sploh ne šlauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
22.1.2009 11:50:35   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Naš pa zadnje čase ful malo jé user posted image Zdajle par dni. Ima dovolj tudi 120 ml mleka. Tako je nazadnje jedel ko je imel 1 mesec. Pa še tistih 120ml mu moram skoraj da vsilit. Ga moram jutri na tešče zvagat, prejle sem ga vagala po prvem obroku, sicer oblečenega tak da ni ziher, ampak preračunala sem nekako da se je le 100g zredil v 1 tednu user posted image

user posted image  Naša Lana ni še nikoli pojedla po steklenički več kot 120ml, ponavadi še od teh 120 kaj ostane v flaški. user posted image  Koliko poje, ko se dojiva pa nimam pojma, ker je ne vagam. Videt je zadovoljna, pa kg grejo tud lepo gor.user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
22.1.2009 12:00:33   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

punce, rabim pomoč user posted image  nujno user posted image user posted image user posted image
naši že 14 dni dodajam Aptamil 1 po flaški. zaenkrat nobenih problemov, vse klapa normalno. dodajat sem morala začet po nasvetu P, ker imam premalo mleka in se je pia premalo redila. tako jo najprej podojim kakih 10-15 min, pol pa dobi flaško 100 ml. ostanke si običajno spumpam, ampak ne vedno, odvisno koliko imam časa. zadnjih nekaj dni, pa je nastal problem, ker po mojem dojenju vedno kak konkretno bruhne, po flaški pa ne. kaj bi lahko bil vzrok?

in, še - tiste, ki imate tommee tippee flaške - katere cuclje uporabljate - št. 1 (0+)  ali 2 (3+) ????

Hmmm, če se prav spomnim, je na začetku tudi Lana dostikrat vrgla ven moje mleko (sem ji ravnotako kot ti vmes dajala Aptamil 1), ampak potem je pa kar minilo vse skupaj. Mogoče ji ne paše kombinacija obeh mlek? Ne vem, mogoče bo vedela katera druga, zakaj pride do tega.

Jaz uporabljam cuclje Tommee Tippee št. 1 (0+), tako da more vlečt da teče. Če se razvadi, da samo teče in ji zato ni treba vlečt, se lahko zgodi, da se ne bo več hotela dojit.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
22.1.2009 12:06:25   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ni šla.. user posted image neki obljubljal pa nič iz tega... user posted image (ne user posted image )

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3239
22.1.2009 12:07:16   
matejchi
MATEJKA_ mogoče se pa sedaj naje pri tebi... 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
22.1.2009 12:07:29   
anita goitan
mal dejte pazit, grem hitro rožice pospravituser posted image

http://www.siol.net/Svet/Zanimivosti/2009/01/Dojenckov_klic_razkril_ocetov_nasad_marihuane.aspx

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
22.1.2009 12:08:25   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ni šla.. user posted image neki obljubljal pa nič iz tega... user posted image (ne user posted image )

ja taki so, moja spi od 10ihuser posted image , sem šla n-krat previrt če še diha..potem šibnevi ven na luft

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
22.1.2009 12:11:42   
MATEJKA_
nyna - hvala user posted image
matejchi - ne, ker že po prvi rundi pri meni pri podiranju kupčka bruhne. pol pa še eno rundo pojeva in spet isto, pol pa pri na vrsto flaška, pa samo rigne. in to vsako rundo isto...

Neposredna povezava do sporočila: 3243
22.1.2009 12:14:04   
matejchi
MATEJKA_ a jo hraniš iz obeh??

RD RR

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
22.1.2009 12:17:37   
MATEJKA_

MATEJKA_ a jo hraniš iz obeh??

ne, z obeh sem jo nazadnje hranla v porodnišnici, pol pa nikoli več.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
22.1.2009 12:43:30   
andrejaboris
Hoj!

Mi še vedno bolani, zdaj je še Lan nazaj dobil vročino. Kdaj bo bolje?

Anita kaj pa če bi vseeno probala magari s kako kašico za lahko noč? Se mi smiliš, ker vem kak je to bedet.

Sandra123 boga ti. Upam res in ti iz srca želim, da se čimprej tvoji T in T navadita na spanje ponoči. Boga pa še sama za vse.

Ko smo mi zboleli si jeuser posted image zrihtal fraj, da nas je pedinal, a pol je še sam zbolel. A jaz ne bi mogla nas vse tri rihtat, ker sem še sama zbolela. No zdaj pa je itak v bolniški za Lana.

MATEJKA upam da se čimprej porihtata s hranjenjem.

Tinka tebi tut želim dase porihtata!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
22.1.2009 12:45:55   
Ryssa
Hm, moj tud zadnje čase nenormalno poliva moje mleko. Se stokrat preoblečeva. Vzroka pa ne vem. Občasno ima taka obdobja, ko ful poliva, občasno pa sploh ne user posted image Jaz sem že razmišljala, da poliva mogoče takrat, ko jaz pojem kaj kar mu ne paše user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
22.1.2009 13:35:41   
sayuri
Ja. Bronhitis mamo. Sicer začetek, ampak je!user posted image  Hvala Bogu, da prepoznam ta kašelj in sumljivo dihanje, da sem ponoči takoj odreagirala. Ob 10h smo inhalirali v ZD. Sedaj pa doma na 4 ure Ventolin. Jutri ponovno v ZD. ZAri je kar odleglo po inhalaciji. Boščka mala. user posted image

sandra in Zoja kaj naj rečem. S spanjem je pri nas tako, kot je blo.... Slaba tolažba, ampak kaj čmo. Včasih se tudi jaz sprašujem, kaj narobe počnem. Ampak se potem kar sprijaznim, da tko je. Nimam kaj.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
22.1.2009 13:43:53   
naty13
Dannnnnnnnnn.

Erin user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se Tilenček čimprej porihta. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ryssa mi imamo stolček za v banjo. Je res super. Nejc je užival v njem. Pa ni treba bit sklonjen v banjo. jaz sem se samo zraven usedla na koš za perilo, Nejc se je pa mal igral in počofotal. user posted image Res je super. Jošta sem dala enkrat notri, pa je samo opazoval kje je in gledal po banji in se smejal. Bom še pri Joštu malo počakala.

Srečanje
- načvekajte se še namesto mene

Sandra
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri naj se Zara čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aradej WB. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa še mi: dobila izvide krvi od testiranja. user posted image ni najslabše in ni najboljše. HB alergije na KM ni. user posted image Ampak imamo alergijo na beljak. S tem pa odpadejo vsa živila, ki vsebujejo jajca. HB zaenkrat še ne papamo takih živil, ko bo pa treba z nami jest, bo pa potrebno posebaj kuhat. Edino, če bo izzvenela alergija tako hitro kot pri Nejcu. Čez pol leta imamo ponovno testiranje. Pa sploh mi ni jasno, kako je lahko alergičen na jajca, če sploh še ni dobil hrane, ki bi vsebovala jajcauser posted image Dojili se nismo, le par dni nouser posted image In še glede igE: vse vrednosti na izvidu sem prebrala, morajo biti >0,100. Mi imamo pri beljaku 0,439. user posted image Sej ne vem, pomoje ni velik, mal pa tudi ne.

pa pa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
22.1.2009 13:47:25   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ja. Bronhitis mamo. Sicer začetek, ampak je!user posted image  Hvala Bogu, da prepoznam ta kašelj in sumljivo dihanje, da sem ponoči takoj odreagirala. Ob 10h smo inhalirali v ZD. Sedaj pa doma na 4 ure Ventolin. Jutri ponovno v ZD. ZAri je kar odleglo po inhalaciji. Boščka mala. user posted image

Ja HB da si opazila. Ponoči je res težko, sploh če imaš otroka v svoji sobi. Mene je včasih kar malo strah, ampak Nejc joka, če ima zabasan nos in reče nos nagaja. user posted image Tudi jaz zdej to prepoznam. Je pa od začetka težko in grozno, se pa potem navadiš. Te inhalacije s paro so pa res špica. user posted image Prav je, da si hitro ukrepala in da hodiš v ZD, Zara bo dobra v parih dneh. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image So pa boščki, mene kar srce zaboli, ko slišum tisto globoko dihanje, težko dihanje,... user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?