Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 8:20:20
|
|
|
|
Češnjica
|
Matejchi - ti v dveh dneh nisem odgovorila, če danes z Zalo prideva na srečanje...sem čisto nevljudna....pa še dobro, da nisem potrdila, ker že par dni čakamo na mojstra, da nam sporoči, če pride okno v kuhinji zamenjat in evo, ravno zdajle je klical, da pridejo danes okoli dvanajstih (po dveh mesecih nateg seveda). Naslednjič pa res prideva!!!, če naju boš vzela s sabo . Lepo se imejte danes!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 8:48:46
|
|
|
|
nyna84
|
Jutro! Sem prišla tud jaz po kafe (Hvala gajka!). Naša noč tudi danes kar ok, jaz sem šla sicer spet spat ob pol dveh ponoči, Lana je pa spala od 10.30 - 1.30 - 6.00. Od 6.00 - 7.00 je bila zbujena, zdej pa spančka. Jaz pa . cebrca - IVAN Čestitke za polovičko! Vilika - VID pingo80 - LANA Čestitke za 5 mesecev! |
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 8:59:29
|
|
|
|
anita goitan
|
naša noč še kar sva pa ble že na pol poti do LJ, je moj pozabu potni list doma, rabi za vizo nujno danes, februarja gre službeno v Tajvan in sva mu nesli do IC v Mostah. Drgač pa lahko tud pr men nrdimo srečanje me2 sva dns cel dan sami in tud noč majo ponovoletno zabavo oz druženje na Pohorju
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 22.1.2009 9:00:34 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:03:34
|
|
|
|
nyna84
|
Pa kaj je zdej to, vsi nekaj bolni in prehlajeni in z virusi... Sej ni za dat nosu ven iz hiše. za vse bolne, naj gre hitro mimo. Cebrca in sayuri helloooo!!! tejkaz - ne smeš tako razmišljat. Svojim sončkom smo zdej najbolj pomembne in nas vidijo raje kot vse na svetu. To z dojenjem je pa taka prehodna stvar, ki muči marsikatero mamico. Jaz sem tudi včeraj ugotovila, da če ne greva jest v sobo (v temo in tišino) in če ne leživa, sploh ne je. Ji je vse drugo bolj pomembno, če jo odstavim se pa dere. zate, pa da se vama to hitro uredi. Naty13 za kolke! Pa jaz se še vedno čudim, koliko spi vaš Jošt. Lana spi verjetno samo polovico toliko. Anita za tvojo prijateljico in njeno punčko. O slovenskih bolnišnicah je pa sploh škoda zgubljat besed, ker to je tema brez konca... Danes bo tukaj bolj pusto verjetno, če greste vse na srečanje... No prijetno čvekanje vam želim!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:08:34
|
|
|
|
Erin
|
Današnje obmesečnice: cebrca - IVAN Čestitke za polovičko! Vilika - VID pingo80 - LANA Čestitke za 5 mesecev!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:14:25
|
|
|
|
Vilika
|
Jutro! Juhu, naš tamal ima pa danes že 5 mesecev Hvala vsem za čestitke! Debati komaj malo sledim.... na srečanje naju ne bo - nekako ni pravi trenutek, mi je žal. Obljubim da se naslednjič maximalno potrudiva priti (sam ne v Kranj ali pa kam izven LJ - že šiška se mi zdi predaleč , na Rudniku profitiram sigurno 15 minut). Tiste ki greste se lepo imejte, pa še za nas se malo načvekajte Čestitam tudi Ivanu za polovičko in Lani za 5 mesecev .
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:15:58
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan naša noč še kar sva pa ble že na pol poti do LJ, je moj pozabu potni list doma, rabi za vizo nujno danes, februarja gre službeno v Tajvan in sva mu nesli do IC v Mostah. A ga boš dala kaj cepit, da ti kakšnega vraga ne "uvozi"?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:18:40
|
|
|
|
matejchi
|
Ah jaz grem pa na sprehod, po dolgem času ne dežuje pa še zrak rabim.. mogoče me celo na kavo pelje, ker je edini dan ta teden, ko je prost...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:21:40
|
|
|
|
matejchi
|
Zdaj vas je pa tako malo, da je res vseeno, če pridete v Kamnik.. odpovedat pa ne.. Erin bo znorela.. torej welcome to Kamnik!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:21:42
|
|
|
|
Erin
|
Kaj bo sedaj s srečanjem??? Po pravici povedano sem tudi sama premišljevala o tem ali naj gremo ali ne ker ima tamal tak drekec da po vsakem kakanju zadaj ven prileze - teden dni po cepljenju za rotarix - mogoče je malo reakcije
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:22:40
|
|
|
|
Erin
|
nam znorela....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:24:49
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin nam znorela.... uff.. HB
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:24:52
|
|
|
|
Vilika
|
Tejka - res ni veliko žensk z imenom Jaša: moških pa: Nič se ne sekiraj glede imena, daj no. Mi imamo v bližini 2 fantka z res čudnimi imeni - ne znam prav napisat, ampak nekako tako - Ticjan Enej pa Kenan Kris... Zadnjič sem pa spoznala punčko z imenom Jutra - kr neki mi je, no. Folk več ne ve kako bi se lahko še bolj pačil kot se že itak pači....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:25:18
|
|
|
|
tejkaz
|
Zdaj bom mal grdo napisala, sam Erin itak ne bo zamerila, a ne? Erin, z rotavirusom mi ne hodit!! Jaz pridem, Cebrca pride, Zoja Miša pride, Buhtlčk pride,... bomo pa same čvekale. Saj ni nujno da je srečanje, pač tiste ki imamo čas, se bomo na kafjetu dobile in čvekale.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:27:01
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan naša noč še kar sva pa ble že na pol poti do LJ, je moj pozabu potni list doma, rabi za vizo nujno danes, februarja gre službeno v Tajvan in sva mu nesli do IC v Mostah. A ga boš dala kaj cepit, da ti kakšnega vraga ne "uvozi"? kaj so že v Jugi dajali moškim v vojski da niso meli problemov s trdimi
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:27:08
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Nič se ne sekiraj glede imena, daj no. Jaz se nič ne sekiram. Na žalost se drugi.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:28:28
|
|
|
|
anita goitan
|
Zdaj bom mal grdo napisala, sam Erin itak ne bo zamerila, a ne? Erin, z rotavirusom mi ne hodit! od kod teb rotavirus tejka
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:29:19
|
|
|
|
tejkaz
|
Reakcija na cepljenje z rotarixom je lahko rotavirus v blagi obliki. A ti niso tega povedali?
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 22.1.2009 9:30:11 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:30:42
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Zdaj bom mal grdo napisala, sam Erin itak ne bo zamerila, a ne? Erin, z rotavirusom mi ne hodit!! A misliš da je to rotavirus, kjub temu da je bilo cepivo?? MA ne bom zamerila, nikol nebi "škodovala" našim sončkom... JA poj pa boljš da res doma ostanemo... A se zmenimo za drug teden al pa čez 2?? Jaz bi vas tud rada videlaaaaaaa
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:32:30
|
|
|
|
anita goitan
|
Reakcija na cepljenje z rotarixom je lahko rotavirus v blagi obliki. A ti niso tega povedali? mi nismo cepili
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:33:30
|
|
|
|
gajka
|
tejkaz - nikar si preveč k srcu ne ženi tega Jaševega odklanjanja dojenja! Oh, kao dobro poznam take občutke... Ampak zapomni si, da dojenja ne odklanja, ker ne bi tebe maral, ampak ker ga nekaj drugega matra! Se boste pač bolj napol v spanju futrali, če ne bo šlo drugače. A ga to še vedno grlo matra? anita - za pupo od tvoje prijateljice! Jah, naše zdravstvo... Škoda besed! Zoja Miša - no, me veseli, da je še kateri zamrznjeno mleko ful smrdelo, ker sem že bila prepričana, da sem očitno sama nesposobna držati neke primerne higienske standarde. Sem ves čas bila prepričana, da sem pač premalo sterilizirala pumpco in flaške. Potem sem pač obupala in zdaj mleko, če že, shranim kar v hladilniku za kakšen dan. 3. pikico smo danes dobili, je Rok zdaj zdrav kot dren! Ampak njegova reakcija... Uf, kot največji pussy! Jim je tako operno arijo pripravil, da je sestra kar trznila, jaz pa sem se samo smejat začela, ker sem že navajena teh njegovih ultra visokih tonov. V glavnem, matejchi, 3. cepljenje - 22.1. (za seznam). No, pa naju tudi ne bo na srečanje. Nekako po cepljenju ne upam ravno v LJ, ker ne vem, kakšno bo Rokovo razpoloženje. Upam pa, da ne boste zdaj srečanja kar skenslale, saj vas je še nekaj interesentk. Nova srečanja pa v vsakem primeru bodo še v prihodnosti, bližnji in daljni!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:33:47
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Zdaj bom mal grdo napisala, sam Erin itak ne bo zamerila, a ne? Erin, z rotavirusom mi ne hodit!! A misliš da je to rotavirus, kjub temu da je bilo cepivo?? MA ne bom zamerila, nikol nebi "škodovala" našim sončkom... JA poj pa boljš da res doma ostanemo... A se zmenimo za drug teden al pa čez 2?? Jaz bi vas tud rada videlaaaaaaa Baje da je včasih reakcija na cepivo lahko rotavirus v blažji obliki. Erin, jaz bi te full rada videla. Mogoče to sploh ni to. Mi je ravno mami zjutraj pravila da baje na gorenjskem spet rota virus razsaja, v vrtcu so baje samo 4 otroci, ostali sploh niso sporočili zakaj jih ni. Tega rota virusa se bojim kot hudič križa. Lahko naredimo čez en teden spet srečanje
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:35:11
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Reakcija na cepljenje z rotarixom je lahko rotavirus v blagi obliki. A ti niso tega povedali? mi nismo cepili Mi tudi ne. Pa sem ga hotela, pa ga zaradi noric niso. Sam so me opozorili prej, da je lahko to strtanski učinek.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:36:04
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Reakcija na cepljenje z rotarixom je lahko rotavirus v blagi obliki. A ti niso tega povedali? mi nismo cepili Mi tudi ne. Pa sem ga hotela, pa ga zaradi noric niso. Sam so me opozorili prej, da je lahko to strtanski učinek. Kaj sedaj ali je ali ni!? Jaz pridem, vi pa kakor čte
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 9:36:19
|
|
|
|
matejchi
|
A ostali ste pa 100% zdravi??
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?