Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:36:06
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Super za uspelo srečanje! Jaz sem pa spet žalostna... Ko že mislim, da nam gre bolje z zelenjavo, pa ga potem naslednjič spet komaj prisilim za nekaj žličk... In to enako mešanico zelenjave na en dan poje v ogromnih količinah, da je itak zmanjka, naslednjič pa komaj kaj! Se mi zdi, da so tile začetki z GH samo en kup stran zmetane hrane... Gajka ne obupaj. Jaz včasih če mu ne gre počakam 10 minut potem je pa spet dobra kašica. Ali pa včasih enostavno ni lačen in poje samo pol tistega kolikor je pojedel prejšnji dan! Kar pogumno naprej!!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:39:20
|
|
|
|
gajka
|
kaja02 - naj se ta velika pupa čim prej pozdravi! tinka14 - jaz sem takrat sredi krize tudi poskušala, če bi vsaj flaško sprejel, potem bi si rade volje pumpala, ampak mu flaška nikoli ni šla. Pa s tem pumpanjem je tudi toliko dela (kot sem že enkrat rekla, svaka čast Zoji Miši in Ryssi ), da je mene minilo že, ko sem si pumpala mleko zjutraj za riževo kašico. Ni mi težko mleka spumpat, ampak tisto čiščenje črpalke mi je pa šlo orng na živce. Zdaj sem šla po liniji najmanjšega odpora in jo z AM naredim. Imam še eno škatlo Aptamila od raznoraznih poskušanj pri zavračanju dojenja, pa ga je tudi treba porabit.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:39:44
|
|
|
|
cebrca
|
To je pa specialno za matejchi! 6.1. imeli redno kontrolo. Ivan velik 69 cm in težak 7220g. 16.1. pa je bilo na vrsti 3. cepljenje.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:42:27
|
|
|
|
gajka
|
cebrca - ful te je lepo spet malo brat! Pa glej, da nam ne boš zdaj spet mrknila z RR! sayuri - pa za Zaro tudi ena , da čim prej ozdravi!
< Sporočilo je popravil gajka -- 22.1.2009 18:44:09 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:43:06
|
|
|
|
cebrca
|
Aja pa še to. Slučajno so me danes ujagal v merc centru za slikanje tamalga in v sredo 11. 2. moram it po slikice. Če ima takrat katera čas se mi lahko pridruži na kavici, jaz bom tam 100%!
< Sporočilo je popravil cebrca -- 22.1.2009 18:44:29 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:43:46
|
|
|
|
cebrca
|
gajka kot vidiš pridno not prinašam za nazaj, me kar razganja!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:45:13
|
|
|
|
gajka
|
cebrca - a pol boš kar ti organizator naslednjega srečanja? 11.2. torej?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:46:13
|
|
|
|
cebrca
|
Lahko! v sredo 11.2. ob 11h ! OK? Mercator center šiška! Kraj in ura nista debata!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil cebrca -- 22.1.2009 18:47:41 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:47:48
|
|
|
|
gajka
|
Te bom držala za besedo! Vidim, da si bolj odločna kot naš Zojkomišek.
< Sporočilo je popravil gajka -- 22.1.2009 18:49:40 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:49:13
|
|
|
|
gajka
|
Ej, cebrca, a si za eno debato? Da kar celo stran zafilama z najinimi posti. Jaz imam ravno čas. Rokovo kopanje za danes odpade (zaradi pikice), trenutno ga pa moj futra s kašico.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:50:30
|
|
|
|
cebrca
|
OK zdaj pa šibam, če ne me bo po rit, ker mora Ivan spat. Če bom lahko pridem nazaj na rr po 20h! Pa sem te hotla isto vprašat, če greva stran filat!!! Pa ne vem ,če je moj za tak dogovor, ker nima flaše!!!!
< Sporočilo je popravil cebrca -- 22.1.2009 18:51:28 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:52:14
|
|
|
|
gajka
|
Sem mogla malo prekontrolirat, kako se moja dva dedca futrata... Jao, moj že Roka uči, kako sam žličko v rokah držat in v usta nosit. Upam samo, da bosta spucala tudi za sabo!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:54:03
|
|
|
|
cebrca
|
Najbolje da si uvajanje GH prestavljaš kot burlesko. Se lahko vsaj nasmejiš zraven! Če mu pa žlica ne bo šla, pa kar eno domačo klobaso v roke!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:55:03
|
|
|
|
cebrca
|
Zdaj pa res, a se dobiva nazaj na RR ob 20h, drugače bo pri nas katastrofa!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 18:59:20
|
|
|
|
gajka
|
Bom poskusila dedce do takrat uštimat.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 19:37:16
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Erin mi je pravkar poslala sms, da sta s Tilnom na opazovanju v bolnici, ker je bošček padel iz kavča. Držite pesti, da je vse ok. Uf, držim pesti da je bil padec s srečnim koncem. Cebrca, joj kok je tvoje poste fino brat. V živo je bilo pa sploh fino. 11.2. sem si pa že zacahnila v planerju. Srečanje danes - res super. Nasmejale smo se, načvekale,... Otroci so bili pridni - eden bolj kot drug. Naty upam da bo alergija hitro izzvenela. A boste šli k bioenergetiku? Sayuri, za boščico Zaro. Upam da se hitro pocajtata. sandra, še zate en . Zate pa res upam da se enkrat naspiš. Tinka, vidiš da je mleko. Koliko časa si pa potrebovala da si 200 ml napumpala. In še enkrat vsaka čast Zoji Miši in Ryssi. Zame si ti dve zaslužita prav posebno medaljo. Jaz dvomim da bi bila takšen karakter. Cebrca, boš imela pa en lep spomin za Ivanovo polletnico. Lepo slikico. Zdaj pa spanje. Lahko noč
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 19:40:33
|
|
|
|
sayuri
|
Tilnu so slikali glavico in je vse ok. Je imel probleme z očmi in so ju z rešilcem peljali v bolnico. Sedaj spi, Erin ga pa gleda zraven. Boga boga. Joj, to je tko hudo, ko v strahu gledaš svojega otročka.... SAj bo vse ok, sigurno bo. Mora bit. Sem ji napisala, da vse mislimo nanjo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 19:42:02
|
|
|
|
pf
|
Erin držim pesti da ste ok. Tilen in Erin
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:03:39
|
|
|
|
kaja02
|
joj Erin, en kup za Tilna,
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:10:23
|
|
|
|
kaja02
|
aja Gajka, ti slikco pošljem ko bo email spet delu, nekaj nam šteka, upam da še velja sem šla ravnokar Lejo založit iz vseh koncev, ker mi spi na tavelki postli ( jo dam v kinderpet, ko grem jest spat), pa ravnokar razmišljam, da bi blo dober da jo kar zdaj dam not; mam prejšni post skoz pred očmi
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:16:53
|
|
|
|
anita goitan
|
sem mela obiske prijateljico iz gimnazije-primorka tudi, ojej čitam Tilen Dns sva sami, moj ostane čez noč na Pohorju, upam da naju ne bo strah Naju z Zojo ni bilo ker razsajajo viroze in gripoze, bo kmal pomlad pa se zuni kje dobimo Nočko no mogoče še kaj napišem...še ne spimo
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 22.1.2009 20:21:01 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:25:36
|
|
|
|
Ryssa
|
naty hvala za razlage Sej pa se res ne more še naprej tolk redit, če ne bi me kmal lahk že dohitel. nyna stolček je takle tinka sam da je mleko Pa ne it na pumpanje, se še prehitro naveličaš gajka ni uvajanje stran metanje hrane, moraš tako hrano naredit, da tist ko ostane ti poješ Pri nas to ne bo problem, še dobro da ne mislimo kupovat frutekov, ker če bi jih, bi itak izginili kdove kam Joj, vsi bolni se čimprej pozdravite, zdravi pa sploh ne zbolet Zoja Miša madonca maš fajnega direktorja. Ojej Erin in Tilen Saj bo vse ok Uf me je kr groza stresla Oooo pa hvala za pohvale glede pumpanja Ja je res zoprno, najhujši je bil prvi mesec, pa drugi tudi, potem se pa že počasi navadiš. Bi pa rada zdržala vsaj do kakega marca, toliko da grejo te viroze mimo in ne osvojimo GH.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?