SONČEK LARA
|
Pozdravljene čvekice, sem potrebovala kar nekaj časa da sem vas prebrala se vam javljam po dolgem času, sem imela v službi kr gužvo, doma pa ne pridem do računalnika. Ali so pri vas tudi kake spremembe po službah zaradi te naše recesije, pri nas uvajajo take ukrepe, da sam čakamo kdaj bo kak letel. No hvalabogu smo nosečnice zaščitene z zakonom...vsaj nekaj. No ja lahko me vržejo vn, če mi dokažejo nesposobnost...ampak ta bo težka...sem borka...haha pri nas nosečnost poteka normalno, brcik še ne čutim, vem sem šele komaj , še ne v 16. tednu, ampak pri Lari sem jih čutila že v 15. , čisto zarec in tako aktivnega otroka pa še ne, to je konstantno poplesavala v trebuščku, no sedaj bom pa očitno se kar načakala. Malo me je že začelo skrbeti, priznam, pa nekako tisti nosečniški znaki...kr ni jih več, križ me boli sam še občasno, no ja apetit je pa zagotovo ostal, zato Vila Malina ne sekiraj se glede kilogramov, meni je G zandjič ko sme pridedala samo 2 kg, začela, da morm pazit pri rpehrani, ker će me že sedaj boli križ...pa sem ji sma rekla, pa vi veste kak apetit imam jaz in da se ne morem zadrževat, žal ne. No in včeraj pri kosilu me je moj sam gledal in na koncu sam rekel, ne morem verjet ti prej v enem tednu nisi pojedla tok kakor sid anes sam pri kosilu...pa bi še lahko...mislim čist sm nora. Bety...super si napisala, lepo je brat tvoje poste. So taki pomirjajoči. Nič lepo se imejte na tale sončen dan, sedaj s eje pa že začelo, včeraj je prav pripekalo...super, sem vesela. Uživajte mamice čao
|