|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
3.4.2009 16:59:40   
tulpek
Bety, hvala za opozorilo. Po hitrem guglanju bi to izključila. Ni glavobolov, visokega pritiska in ostalih znakov, ki jih omenjajo. Imam pa čez 10 dni pregled in bom še tam omenila.

Draja, nič nisem zaprta, prej obratno. Danes je boljše, tak da user posted image . Upam, da bo trajalo nekaj časa.

Sem imela pa že prej čisto preveč občutljiv želodec in je sedaj situacija samo še slabša.

Lenck, meni truditrebušček že nekaj časa miruje, žagotovo že kak mesec. POtem bo pa spet eksplozija v nekaj dneh user posted image . Pa še vedno nosim nenosečniška oblačila, ampak izbor je pa majhenuser posted image . Pa buši me še sploh ne ovira, kot da ga ne bi bilo se prepogibam ipd (če mi le ni slabo ali kaj podobnega).

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
3.4.2009 21:36:51   
teta tulpa
Babe, ve ste čist nore. V treh dneh 10 strani.
Ampak, vsaka vam čast.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
3.4.2009 21:39:07   
barika
Sam danes pa niste bile fejst čvekaste user posted image

(odgovor članu teta tulpa)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
4.4.2009 5:47:07   
barika
Dobro jutro.. a sem prva user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
4.4.2009 8:11:46   
Bety11
Dobro jutro...

Meni je všeč, ker debatiramo pametne in koristne stvari, ne pa kar nekaj, da nam čas mine...
Pa med vami se človek lepo počuti, sprejeto z vsemi komentarji in predlogi...Skratka, strpnost in razumevanje na vrhuncu, kar kaže, da je prisotna osebna zrelost pri vseh sodelujočih...
user posted image Jaz se med vami počutim zelo dobro....user posted image

No...Ta mesec imamo zatišje, ker so pregledi pri G navadni...Naslednji mesec bo bolj živo, ko bo MF na vrsti....Zelo hitro gre vse skupaj, se vam ne zdi?!

Jaz imam srečo, da me tehtajo po pregledu pri zdravniku in po pregledu grem na odvzem krvi in urina....user posted image user posted image user posted image user posted image ...In potem samo pokličem sestro, če je z izvidi vse OK...In ona na hitro reče, da je vse v redu...hi hi.....Za crknt....user posted image user posted image
Moj G je že stari strokovnjak in velik optimist tako, da ga ne mislim menjati. Odgovarja mi, da je od mene drugačen in me pomiri.....ker sem jaz preveč natančna(panična).....

Pri Pušenjaku, pa človek prebere res vsega. user posted image  In ne morem verjeti, da imamo en kup ginekolog, ki pojma nimajo in vse napačno presojajo. Tako, da raznorazne komentarje G glede povišanja teže, lahko spegledate in uporabite zdravo pamet, torej: "Nimam visok pritisk, voda OK....torej, zatečene noge so znak nabiranja vode v telesu in ne špeha....hmmmm...Noge pa so zatečene, ker zadnej čase več časa sedim, kot počivam....Torej, vse je OK......"user posted image user posted image

In to je to.....

Popoldan bo dež tako, da moram zdaj pohiteti po svež regrat in ostalo zelenjavo....

Imejte se lepo in se spomnite, da nič ni tako črno, kot se zdi na prvi pogled...user posted image

LP

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
4.4.2009 9:02:22   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

No...Ta mesec imamo zatišje, ker so pregledi pri G navadni...Naslednji mesec bo bolj živo, ko bo MF na vrsti....Zelo hitro gre vse skupaj, se vam ne zdi?!

Se kr strinjam s tebojuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
4.4.2009 9:27:40   
yenny
Jutro!
A dež bo popoldan?Se mi je zdelo,da je spet nekam čudno tam gor!
Včeraj sem bila v gledališču Glej,gledala sem monokomedijo Čefurji raus.Knjige nisem brala,moram pa priznati,da mi je bilo vseeno všeč,eno uro in pol smeha je lahko samo pozitivno.
Danes me čaka pospravljanje,nekaj sem že včeraj,malo sem pa pustila za danes,da mi slučajno ne bi bilo dolgčas!user posted image user posted image
Vsak dan čakam,da bi kaj začelo brcati,pa še vedno nič.V bistvu me sploh ne čudi,ker tudi na UZ ni bilo nikoli kaj preveč aktivnosti.Mogoče zdaj počiva,ko pa pride ven pa akcija!!user posted image
Lepo soboto vsem!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
4.4.2009 14:01:59   
barika
Dan,

midva sma sama, ati je na kockefestu nekje v lj, tak da če je kateri dolgčas, vabljena (vtopnina je zastonj, pa baje je veliko za videt).

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
4.4.2009 15:25:04   
kepica
hojla punce

Evo, sem ravno po generalki. Stanovanje se sveti in končno sem utrujena, da se malo usedemuser posted image

Danes sem se zbudila že ob 6huser posted image , polna energije, ob 8h sem že delala kot nora. Da ne omenjam, da sem cel teden čakala vikend, da se naspim in spočijemuser posted image Danes pa nobene želje po tem in samo gledala sem, kaj bom vse naredila. Energije za izvozuser posted image

Mali mi je zbolel, tako, da sem vmes še čistila za njim. Ima drisko in bruha, tako da imamo kar pestro. Zdaj k sreči spi in upam, da ne bo hujšega. Se pa skoraj razkužujem, ker se bojim, da ne bi od njega kaj pokasirala.

Pri nas se je pravkar vlil dež, kavč že čaka. Še puding si skuham in pred TV uležem, pa sem zmagala za danesuser posted image

Bety pridi na kavo, bova skupaj poslušali srčkeuser posted image Meni se je že takoj čudno zdelo, ko si ponujala AS, ampak sem verjela, da si se ga naveličala. Saj ne vem, kaj naj rečem. Ti ga dam nazajuser posted image Potem bo pa meni žaluser posted image

Moje dete pa vsak dan bolj brca. Sedaj se že fajn čuti tudi na trebuhu in je mož ves blažen, ko ima tudi on kaj od tegauser posted image

Uživajte v vikenduuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
5.4.2009 8:11:42   
*kinnie*
Dobro jutro user posted image

Kako ste kaj?
Pri nas se kaže sonček, tako da bomo šli danes končno malo ven, tako družinsko,....sedaj se to le redko zgodi, možek zelo veliko dela...

Kepica, meni se je tudi vrnila energija, gore premikamuser posted image , edino učit se mi ne da, pa že tako mi voda teče v grlo....standarduser posted image

Nič lepo se imejte, se beremo....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
5.4.2009 10:14:15   
veselka
oj,

danes sem si povsem po nepotrebnem zakomplicirala življenje. za zajtrk sm pojedla en jajček na oko, ki ni imel do konca pečenega rumenjačka in zdej me je strah, da me bo kr konc. pa nisem nagnjena k neumnostim in ne vem, kaj mi je bilo. v glavnem user posted image user posted image user posted image .
je res, da v službeni menzi vsakokrat, ko je, vzamem francosko solato, ker jo naravnost obožujem in me nikoli ne skrbi in je vedno vse ok, sam tale jajc me je pa popolnoma iztiril. vem, da ne smem skrbet, ker že s tem škodujem user posted image ... sem itak že na miljon jajc na oko pojedla v življenju in mi nikoli ni bilo nič. sem si pa vseeno nakopala nepotrebno skrb za naslednjih 72 ur.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
5.4.2009 11:15:49   
veselka
me je dragi mal pomiril, pa mama tut. zdej se pa moram it zrihtat, ker greva na kosilo s taščo in tastom.

< Sporočilo je popravil veselka -- 5.4.2009 11:19:11 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
5.4.2009 12:10:45   
vila MaLiNa
Bety tale svoj post si pa res dobro napisala. Se strinjam, da je treba poslušati sebe, ampak včasih se ti pa le zazdi, da zdravniki pa morda le kaj vedouser posted image  samo se včasih premalo zavedajo, da nismo vse ženske iste - in da nekatere jamrajo iz navade, druge pa zato, ker je res kaj narobe.

Veselka no me veseli, da so te tvoji že potroštali. Sama še zmeraj jem jajca na oko, ker mi včasih tok zapašejo, da jih enostavno pač moram. Sicer pa, če so sveža jajca in tudi toplotno obdelana - sicer ne nad 100oC je vse v najlepšem redu. Včasih pri kakšnih stvareh malo preveč zakompliciramo, ker pač želimo svojim user posted image  le najboljše, pozabimo pa na to, da "moramo" v nosečnosti uživati.

Mene je že sedaj malo strah kako bo po porodu, ker je to najin prvi otrok se mi porajajo takšna in drugačna vprašanja - ali bom znala skrbeti zanjga, ali bom vedela kaj hoče, bom vedela kako ga previti... Moj dragi se mi pa samo smejiuser posted image  Vse te naučijo - biti starš, tega se moraš pač sam.

Punce upam, da uživate v sončku. Je prav lepa cvetna nedelja. Uff... naslednjo je pa velika noč - prihi, šunka, hren... Se mi že kar lušte delajo, na koncu pa pojem nič hrena, en pirh in nekaj šunkeuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
5.4.2009 12:26:24   
veselka
vila malina, hvala. js sem danes prvič odkar sem noseča jedla jajca na oko. moj pravi, da ziher ni razlog za moj izpad zgolj v tem jajcu, ampak posledično od vsega skupaj, kar se mi nabira že ves čas, kjer ima največ pač služba. se bom trudla bolj flegmatično vse jemat, samo kaj ko je to tako težko, če nisi do sedaj bil tak.

me pa tale moj user posted image zdej že tko fino brcka vsak dan, da prou uživam. najrajši bi, da mi ni treba v službo več do poroda, pa da se bolj temu posvetim, ker med delom sploh nimam časa bit pozorna.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
5.4.2009 12:58:35   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

me pa tale moj user posted image zdej že tko fino brcka vsak dan, da prou uživam. najrajši bi, da mi ni treba v službo več do poroda, pa da se bolj temu posvetim, ker med delom sploh nimam časa bit pozorna.

Enako! Ampak moj pa ne brca več tako močno, kot na začetku. Je poslal malo bolj nežen user posted image .

Mehko kuhana jajčka naj bi bila že varna, sem nekje brala, da je dosti, da pride do 70°C in je salmonela uničena. Kako je pa z jajčko na oko, pa nisem sigurna. Ampak verjetno se tudi kar dobro segraje. Bo pa seveda vse vredu!

< Sporočilo je popravil tulpek -- 5.4.2009 13:01:22 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
5.4.2009 15:57:37   
Bety11
Hojla puce...Grem na sonček in spehod, pa bi rada samo nekaj napisala...

Skrbi, ali bom dobra mati po rojstvu otroka in ali bom zmogla vse?????- To nekare muči!

Narava dela čudeže.....In iz svojih izkušenj vam povem, da je tudi za to lepo poskrbela.... Po porodu, ko nosečniški hormoni izginjajo, nastopi obdobje velikih sprememb...Postanemo zelo skrbne, naenkrat vse obvladamo, zelo zaščitniške, polne moči..... In drugi se vam bodo umikali, ker dobro vedo, da s medvedko ni heca...user posted image user posted image user posted image ....

Zeeeelo utrujene boste in kljub temu, poslušale kako otrok diha....Slišale boste še preden se bo zbudil, ko začne samo s rokicami mahati..... Če boste šle v trgovino, samo po kruh na hitro, vam bo šesti čut povedal, da se je vaš malček zbudil in mleko bo začelo teči.....In ko pritečete domov, ugotovile boste, da ste ga slišale, čeprav je kilometer proč ali pa več.....
V porodnišnici, ko otroci jočejo zjutraj ob umivanju, ko vsi skupaj jočejo, boste slišale samo svojega.....Točno veš, kako joče tvoj otrok.....user posted image

In še mnogo, mnogo takih neverjetnih trenutkov in zgodb.....

Narava je naredila čudež in jih še dela.....

((( ///Ko sem rodila prvega otroka, leta 1986, smo v PO porodnišnici, stari, spale mamice brez otrok in prinesle so jih sestre samo na podojitev. Otročički so bili čisto na drugem koncu hodnika.....In, četrti dan, sem jaz skočila iz postelje, ker sem slišala svojega user posted image , da joče....Še zdaj mi solze potečejo,user posted image kako mi je bilo hudo in kako sem kot nora hodila po hodniku, okrog vrat njihove sobe, ustavljala sestre in spraševala, kaj počnejo, saj moj otrok joče......Srce se mi je trgalo in ti hormoni so tako močni, da me še danes zaboli....Potem sem izvedela, da so ga cepili.....uffffffff.....user posted image ....Kar eno bi jim primazala, tako me stisne, ko se spomnem.....//))

Vam se zdi brezveze.....Zagotovo...Samo, to je vpliv hormonov, ki ti psiho popolnoma spremeni.....

Zato ne skrbite.....Vse bo dobro....In otroku je treba biti dovolj dobra mati in nikakor ne odlična ali idealna, ker takih ni....In na kocu, ste njegova edina mamica...Pa on si noče druge, če so še tako bolj sposobne in izvežbane....Hoče samo vas!!!! Vaš user posted image !!!

Lep in sončen dan.....

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
5.4.2009 17:38:43   
veselka
evo mene nazaj s kosila... je blo prou prijetno, smo sedeli na toplem zraku in papcali. smo bli pri šterku, pa so kr napredni kar se vegetarijanskega menija tiče. vegi krožnik celo ne vsebuje pohanega sira, ampak je bil gor fin popečen tofu z gobicami v omaki in sejtan s špargljiv omaki user posted image , tko da sva bla z mojim kar prijetno presenečena, ker tu na goriškem (in večjem delu slo) so glede tega bolj nazadnjaški kot ne. samo tašča bi me lahko malo manj posiljevala s hrano (pred nosečnostjo je bla ista zgodba, tko da nima veze s tem), ker mi gre noro na živce, če mi kdo v krožnik gleda, pa sladice sili, ki jih NIKOLI ne jem, ker nisem sladkosneda. najljubše so mi pa tiste, ko se po končanem obedu držim za trebuh, ker mi brcike pošilja pa dobim "je še lačen". grrrrrrrrr
sej je tašča ful dobrega srca, ampak kar se pa tega tiče, je pa grooooooooza. in tud če se ji reče, 5 minut pomaga, potem pa spet isto naprej.
je pa res, da imam tudi sama malo manj potrpljenja za stvari, ki so mi šle že prej na živce, pa sem nekako tolerirala, zdej pa ne gre več.

zdej sm doma preoblekla posteljnino, pa je že pobrat jo dol cel projekt, ker si je moj zaželel imet veliko blazin in jih imava zdej 8 user posted image . najprej sva iz 2 šla na 6 (na začetku nosečnosti), sam potem je revež zmer samo z 1 končal, ker sem si vse jaz lepo pod sebe naštimala user posted image . tko da zdej jih imava 8 user posted image pa pride jih več kr prou, ker moj že tko rabi vsaj dva - enga za pod glavo enga pa za čez glavo (je rakec pa se skrije v svojo lupinco user posted image ), men pa prou pride za fajn podpret se, ko spim na boku ...

joj, še mal še mal (15.4. MF), pa bomo (upam) zvedli, kaj bomo imeli. 16.4. mi bodo pa znamenje odstranli z noge. me pa zdej že tud boli tale flek, pa še mačko ne bo več motil, ker zdej ga moram prou skrivat pred njo, ker je noro rada pod kovtrom in me je že opraskala, ker očitno ne dojame, da to ni smet ali karkoli user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
5.4.2009 20:43:32   
altaja
Ojla punce!

Bety11: kr solzice sem dobila ko sem brala...sem čist not padla. In se popolnoma strinjam. Ne rabmo bit popolne, bomo pa edine mame našim user posted image . Komaj čakam!

...je pa res, da imam tudi sama malo manj potrpljenja za stvari, ki so mi šle že prej na živce, pa sem nekako tolerirala, zdej pa ne gre več.

O hvala bogu, še ena taka!

Zdej grem pa počivat. Sem tako zmatrana da je kr groza.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
5.4.2009 22:31:04   
veselka
čer,

odkrila, da imam svoj prvi nosečniški hemoroid user posted image ... pa sploh nimam težav z zaprtostjo. ne da se mi k zdravniku, ker itak vem, kaj bom dobila. ima katera kak alternativni predlog?

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
5.4.2009 22:48:07   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

čer,

odkrila, da imam svoj prvi nosečniški hemoroid user posted image ... pa sploh nimam težav z zaprtostjo. ne da se mi k zdravniku, ker itak vem, kaj bom dobila. ima katera kak alternativni predlog?

maži se s kakšno mastno kremo, mogoče hrastovo lubje ... drugače bo pa Betty znala povedat (ko jih iz rokava stresa)user posted image

grem padit v posteljo, tale vikend je bil naporen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
6.4.2009 7:21:46   
Erdbeere
Dobro jutro, ooo danes sem pa jaz prva user posted image user posted image

Hm pri meni nič novega, edino trebuh mi je eksplodiral in od petka ne morem nosit več nenosečniških cunj, no ja kakšne hlače še, prav veliko pa ne in imam kar lepo druge hlače, take na elastiko.

Kilogrami so še v  mejah normale, bejbi brca meni se pa energija tudi vrača user posted image

Nisem vas uspela nič kaj velik pokomentirat, ker preberem vas kr redno in potem ne vem o čem naj pišem, ko najdem čas.

Lepo se imejte pa drugič obljubim, da kaj več pokomentiram user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
6.4.2009 7:34:08   
kepica
Dobro jutrouser posted image

No, pa smo spet na začetku delovnega tedna. Naj nam vsem skupaj čim prej mineuser posted image  Naslednji teden bo lažje, bomo imeli krajši teden.user posted image

Včeraj je bilo tako čudovito vremeuser posted image  Mi smo se cel dan martinčkali in je tako pasalo po dolgem času spet malo kosti pogret. Bi ta teden kar dopust vzela in na sončku sedelauser posted image

Se pa že zelo veselim Velike noči. Vsako leto pečem potico in že komaj čakamuser posted image  Potem pa še barvanje jajčk in vse ostalo, kar paše zraven. Pa, kar je najpomembnejše, skupaj bomo z družino cele tri dni, kar je sploh superuser posted image

Jutri imam pa pregled oz. posvetovalnico. Upam, da se mi je hemoglobin kaj dvignil. Sem se napadala z vsemi možnimi stvarmi, ki dvigujejo hemoglobin, tako da upam, da je kaj uspeha.

veselka ne se sikirat za takšne malenkosti. Ti povem, da jaz že kakšne tri tedne vsak dan popijem eno jajce z rdečim vinom (zaradi slabe krvi) in jajce zelo težko segreješ, da je še v tekočem stanju. Tako, da verjetno popijem napol surovo jajce, pa sem še vedno ok. Če so jajca sveža, nimaš kaj skrbet, tako, da je strah odveč in še naprej uživaj ob ocvrtih jajcih. Tudi jaz si ga večkrat privoščim.

vila MaLiNa Tudi mene je prvič malo skrbelo, pa potem, ko dobiš otroka v roke vse pride samo do sebe. Jaz pred mojim otrokom nisem nobenega drugega v rokah držala in sploh nisem vedela, če ga bom znala prijet. Ko sem rodila, še pomislila nisem na to. Previjanja se pa navadiš. Mojemu je prvič, ko sem ga previla v porodnišnici, padla plenica z riti, ko ga je babica dvignilauser posted image   Tudi dojenje nama prvi dan ni šlo tako, kot bi moralo, drugi dan pa že brez problema. Vse je novo, ampak se tako hitro navadiš, tako, da ne skrbiuser posted image

Bety11 zelo dobro si napisalauser posted image

hemoroidi jaz sem jih dobila v prvi nosečnosti, ko sem bila noseča 5 mesecev. Pri porodu so se le še povečali, potem se je zadeva s časom malo umirila, ne pa čisto. Imam jih pa še danes in vem, da bo po porodu spet katastrofa. Pri meni je to dedno in vem, da zadeve ne bom rešila drugače, kot laserskouser posted image

Toliko za zjutrajuser posted image  Se še oglasim...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
6.4.2009 7:59:44   
Anonimen
jutro!
betty super si napisala in čisto resnico,jaz še zdej k se ponoč tamal zbudi v joku skočim iz pojstle k da bi me nekdo izstrelil iz topa,sem pa res postala po porodu ful zaščitniška do tamalga k zanj bi pa tud ubijala lahk k je pa res največji sončekuser posted image
glede previjanja itak pokažejo v porodnišnici ker prvi dan itak oni previjajo,drugače pa boste sigurno v sobi kjer bo že kakšna mamica k bo imela že drugega otročka in vam bo pomagala.
men je bilo najtežje ponoč k je naš zamenju noč za dan in k so ostali spal je bil on buden in je jokcu in pol ostale zbudu pa nimaš kej,tko pač jeuser posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
6.4.2009 8:04:37   
oktavija2
Čao dekleta!!!

Beti11 user posted image - krasna in poučma zgodbica in čist verjamam tvojim besedam...

Malo sem va sprišla pozdravit... Sem v službi pa nimam veliko časa....
Mi smo dobro in prino rastemo... moj buši si lahko ogledate v albumu oktavija... No drugače pa sem si v soboto naročila opremo za našega malčka.... Voziček, posteljica jogi, avtosedež...itd user posted image user posted image user posted image Sej vem. da sem hitra, ampak barva vozička ki sem ga jaz hotela(Jane-zeleni), imajo samo še dva vozička v celi Sloveniji...tak da sem morala malo pohitet...user posted image user posted image

Kako ste pa ve drugače??
Kaj novega?

< Sporočilo je popravil oktavija2 -- 6.4.2009 8:10:04 >

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
6.4.2009 8:20:06   
Picabo
Veselka: ne rabiš se odpovedat jajcu na oko. Jaz na koncu, ko je že pečeno, ga samo obrnem z lopatico, torej rumenjak na glavo, da se še tam malo zapeče. Res zaradi tega se ne sekiraj, ne more škodovat, saj nimaš starih in pokvarjenih jajc...

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

otroška trgovina na internetu
nada56

Nakup otroške obutve, oblačil, igrač in športne opreme preko spleta. Ali bi kupovali?

DA, idealno (21%)

DA, če je dostava brezplačna (33%)

NE, raje obiščem trgovino (46%)

Število vseh glasov: 165

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!