|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
7.4.2009 6:56:12   
indy0024
jutrooooouser posted image kako ste kaj spale?da se vam javim mal po dougem cajtu,ker enostavno ne najdem nic casa za dpoisovanje z vami.Ali se ucim,pospravljam,hodim na sprehode,ker uzivam v tem,ce mi pa res ostane se kaj cajta se pa posvecam mojim necakinjam,danes sem zopet varuskauser posted image .Aja ali pa imam bojne noge z svojimuser posted image ,jojjjjjjj ti hormoniuser posted image user posted image user posted image !!!!!!ali se katero tko mecejooo ti hormoniii,pocutim se kot najstnicauser posted image user posted image user posted image !!!!!!Aha se eno vprasanje imam za vas,ali bo katera sla na nosecnisko telovadbo,pa kdajjjj??????ker jaz jo komaj cakam!!!!!no sporocite mi!!!!!!hvalaa,pa uzivajteee na sonnnnnncccckkkkuuu!!!!!!!!Aja pa se to zadnje case mi pase samo sladkouser posted image ajjej samo uzivam ob jagodnemu sladoleduuuu njammmuser posted image !!!!!!PAPA

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
7.4.2009 6:59:16   
indy0024
Aja ALTAJA lep trebuscekuser posted image samo moj je pa tak kot,da bi bila v sestem mesecuuuuser posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
7.4.2009 8:08:05   
ja.lo09
Jutro čvekice, me ni bilo tri dni in sem potrebovala pol ure, da sem na tekočem.
Da javim kako je bilo na pregledu. Kri in voda ok, pritisk 92/60, prenizek, moj g pravi da je to vzrok nenehnih glavobolov. Sedaj me glava boli že od sobote, vam povem sem danes čisto fertik. Ne neha in neha tudi poniči in vsako jutro bolj sem metulava in nervozna. Danes zjutraj sem za prazen nič nadirala tamalo, ker ni hotela vstati. Mi je sedaj prav hudo in bi najraje šla po njo v vrtec. Kar naprej vidim kako me je žalostno gledala. user posted image , pa kaj ko je tudi v službi cel hudič. Kar naprej je govora o varčevalnih ukrepih in krizi.l
Ginekolog mi je rekel da na pijem zeleni čaj, naj spijem kak kozarček rdečega in kakšno kavo. Bom probala. Ko pa je pogledal moje noge in žile se je prav zgrozil. Tu pa pomaga samo počitek in ne obremenjevanje nog. Bil pa je fer in rekel da ko bom želela v bolniško bom takoj šla. Saj vem da bi bilo to verjetno najbolje, a me je vseeno malo strah, službe imam za nedoločen čas, pa še ta kriza.
Saj sem ves dan za računalnikov in sodelavke res skrbijo da ne hodim po nepotrebnem po stopnicah, da nič ne dvigujem. Pod mizo sem si dala veliko škatlo, da držim noge na visokem, a vseeno žile kar kipijo. Ampak vseeno, danes sem tako zanič, da bi najraje vzela tisto bolniško.
Pa saj bo, ne smem biti preveč jamrasta. Nekaj pa me je včeraj presenetilo, zredila sem se samo za 3 kg, jaz pa sem prava žoga.
Tudi brcik še ne čutim, saj imam še čas, ker sem na začetku 16 tedna.
Sedaj imam naslednji pregled 4.5, do takrat nič uz, pa tudi sedaj ga ni naredil. To bo dolgo za čakat, potem pa se bova zmenila za morfologijo.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
7.4.2009 8:08:43   
Bety11
Punce, jaz vas samo lep pozdravljam....

Sonce je čudovito in izkoriščamo vsak trenutek, da se pogrejemo user posted image user posted image user posted image ...

Zadovoljna sem, če vas moje preproste in od srca napisane besede pomirjajo....

Držim pesti tistim, ki imate preglede danes in ta teden !!! Itak je vse OK user posted image user posted image user posted image

Poročajte malo o tem, koliko hemoglobina je v vaši krvi. Zanima me dinamika zmanjšanja le-te skozi mesece....

Trebuščki so vam bajni...user posted image ...Mene sprašujejo, koliko dni imam še do konca...user posted image user posted image user posted image ...

Tudi jaz imam več energije v tem drugem trimesečju....TO je odlično in bom izkoristila, da pobelim doma in vsaj provizoriš pripravim za novega člana....Smo mu že dali ime, Damjan bo. To ime je možu zelo všeč in Ok, jaz se strinjam. Če ne bi bilo njegovega tako trdnega predloga, pa bi moj predlog bil Tilen.....

Nekje sem prebrala (verjetno Pušenjak), da se otrok zelo umiri od 20.tedna pa tam nekje do 25.tedna....Tako, da nič panike zganjat v prihodnjih tednih.....user posted image

Vse naj naj vama želim....

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
7.4.2009 8:08:52   
baby blue
jutro

wiii sonček je in jaz sem skuštrana user posted image ... vas na hitro pozdravim pa letim delat...

midva sva včeraj spet po treh tednih v roke vzela AS in poslušala srčka... kako prijeten pomirjujoč zvok... jutri imam pa tako ali tako pregled... user posted image komaj že čakam čeprav je čisto normalni pregled...

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
7.4.2009 8:20:10   
barika
Jutro

jaz imam nosečniške težave part.2 user posted image , preveč krvi in mi teče in nosa (kri, kaj pa druga) in glavobole, pa spet se malo slabo počutim ...koker je moj doma, preveč hodimo (beri cel danuser posted image ) sem potem še dva dni čist aut.user posted image
Drugače pa, če ne bi bilo teh user posted image težav, bi se počutla super.

Jaz tud paničarim, ko nič malega ne čutim, ampak je zgleda bolj zaspanc, pa samo zvečer parkrat ornk brcne, da me pomiri in gre spat naprejuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
7.4.2009 8:20:35   
planinc1978
dobro jutro, dober dan

Danes bo spet lep dan...in prav je tako, prav paše po doollggiii zimi, ne?

nepoznana, ne si preveč belit glave z grdimi mislimi, sigurno je vse tako kot mora biti in verjetno ti je na prejšnjem prgledu G poslušala srčekin je bil. Brez skrbi...Ene nosečnice pač prej čutijo brcike, druge kasnej. Mogoče pa tvoja beba že brca, pa ti tega sploh ne zaznaš ( če si v prvo noseča...tiste, ki so povečini ne vejo, kako bi mogli ti mehurčki in brcike sploh izgledati). Kar pogumno in brez črnih misliuser posted image

indyoo24, spraševala si za telovadbo. Pri nas v našem kraju žal ne izvajajo telovadbe za nosečnice. Jaz sem si v prvi nosečnosti mal pomagala s knjigo Zdrava nosečnica in s tistimi vajami, ki jih dobiš poleg materinske knjižice in sem malo potelovadila. Sedaj v drugo pa priznam še nisem začela s tem, sem bolj pr talenihuser posted image user posted image

ja.lo09..krčne žile, priznam da jih ne poznam, jih pa je imela moja prijateljica v nosečnosti. Počivaj, počivaj in se ne naprezaj preveč, služba bo že počakalauser posted image

Nič lepo se imejte, hitim delat...

Življenje je lepo

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
7.4.2009 8:42:10   
sontschica
dobro jutro user posted image

res bo danes tako lep dan, da ga moramo maximalno izkoristiti. pravkar pijem kavico, da se še malo zbudim, potem grem pa na sprehod. ker pri nas ni nosečniške telovadbe, bom vsak dan šla vsaj za kakšno uro na sprehod - ker res tako paše.

včeraj sem imela pregled in bila kar malce presenečena. s pritiskom in urinom je vse v redu. potem se uležem na tisti "ležalnik" in sem pač mislila, da bo samo pregledala če je maternični vrat zaprt. je pa vzela v roke vaginalni ultrazvok, ker je rekla, da bo pregledala, kako velika je maternica. potem je obrnila ekran proti meni, sam se ni glih vidlo dobr, ker se je videla samo hrbtenica, ritka, nogice in seveda želodček pa utripajoči se srček. pa sem jo vprašala, kje je pa glavca, pa je rekla da z vaginalnim UZjam ne more videt celotnega telesa, zato mi je naredila še drugi UZ, s katerim se je pa res lepo vidlo. žal je moj user posted image vedno zelo miren, zato se spet ni videlo spola, so se pa lepo videle nogice in rokice, predvsem kosti, glavca malce manj. tako da sem po dolgem času videla mojga dojenčka, ki je velik kar 14 cm.

dobila sem napotnico za morfologijo, ki jo imam 4.5. in datum za navadni pregled 8.5.. komaj že čakam. morfologije moja G ne dela, zato imam dva datuma zelo blizu.

lepo se imejte na ta prelep dan, uživajte v user posted image in božajte svoje bušije.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
7.4.2009 8:46:23   
_melody_
Dan user posted image !

A ni super vreme? Čeprav mi je že navsezgodaj zjutraj vroče ne vem kaj bo šele potem, ko bom šla iz službe v razgret avto. Uf...

Nepoznana jaz bom kar v Brežicah rodila, ker imam 5min do porodnišnice. Rok imam pa 22., mogoče se pa res kje vidimo user posted image . Bi bilo fajn, da bi imela eno sotrpinko v bližini, ko se bo dogajalo user posted image .

Ja.lo09 a si kaj povprašala G kar se tiče izcedkov?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
7.4.2009 9:03:38   
Picabo
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Poročajte malo o tem, koliko hemoglobina je v vaši krvi. Zanima me dinamika zmanjšanja le-te skozi mesece....

Bety11 --> Ko mi je sestra zadnjič izmerila raven hemoglobina je bil 140 in je rekla, da je tako dober, da ga sedaj ne bo merila še zelo dolgo, ker baje ne more uplahnit kar tako. Res sem bila tega izvida vesela in sem vse pripisala pitju koprivnega čaja, kateri res dobro dene mojemu organizmu in daje energijo.

Imam pa zelo nizek pritisk (kot nekatere med vami), 96/61. Kave ne pijem, včasih mi ga kdo v službi dvigne user posted image , sedaj, ko bodo lepi dnevi pa ga bom dvigovala (šta se more nije teško) z ledeno kavico (oja, to pa zelo rada pijem). Sem našla eno mamljivo slikco ledene kave, pa je ne znam pripopat... user posted image

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
7.4.2009 9:19:02   
Lenck
Ojej, toliko ste naklofale, da se ne morem prebit user posted image

Mi smo v obsegu postali trimestni, tak da res bolje, da svojega trebuščka ne nalepim... user posted image Ne vem, kakšna bom za poroko, še manj pa, kakšna bom do septembra user posted image Tale vikend sem se dobro počutila in sem spremljala fanta na nek nogometni turnir, pa so vsi soigralci spraševali, kdaj že bo user posted image

Picabo, jaz sploh nisem pila kave, sedaj pa jo, priznam. In to ravno zaradi pritiska, ker sicer bi mi galvo razneslo, pa se mi vseeno zdi bolje kava kot tablete, ki sem jih imela proti migrenam pred nosečnostjo. Ker vino glede na moje genske predispozicije (če upoštevamo stereotipe o prebivalcih posameznih delov Slovenije in mene, ki sem najboljša mešanica) itak deluje kot voda user posted image Čeprav sicer navadno nimam nizkega pritiska, ampak samo zelo niha, pa včasih pade, včasih me pa že pri normalnem glava boli - amapk kava vedno pomaga.

Zdaj grem pa pregledat oblekice za bebo - dve škatli sem od svoje babice privlekla, enih oblačil, ki sva jih imela z bratom, in so povečini še tako fajn, da vsaj za doma prav gotovo bodo user posted image In košek za prvo posteljico tudi imamo user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
7.4.2009 9:21:28   
Lenck
Ah, pa ena je o hemeroidih pisala... jaz imam tudi te težave, precej krvi in precej bolečin... nekako jih omilim z donatom in lanenin semenom za čimbolj redno prebavo (potem je lažje), pa ko je najbolj hudo, se lepo po tuširanju in tudi vmes, ko se umijem, namažem s kako kremo - recimo domačim ognjičevim mazilom, ali bepantenom. Pa v WC-ju imam tiste bejbi-vlažilne robčke, da se preveč ne brišem z WC-papirjem. Potem se ne rani toliko, pa lepo pomirijo mojo bogo ritko user posted image

Sicer pa so sedaj bolje, hvalabogu.

In pikica je včeraj cel dan razbijala v trebuhu, čisto je ponorela, in potem divja še vsakič, ko se fant pogovarja z njo in lupčka trebuh user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lenck -- 7.4.2009 9:22:37 >

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
7.4.2009 9:31:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

In pikica je včeraj cel dan razbijala v trebuhu, čisto je ponorela, in potem divja še vsakič, ko se fant pogovarja z njo in lupčka trebuh user posted image user posted image user posted image

atijeva lubica user posted image user posted image user posted image

jaz pa pospravljam zimske cote,,,zdej pa res ne bi smelo biti več mrzlo, ane user posted image

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
7.4.2009 9:44:16   
altaja
Jutrooooooo...

Lenck, ko praviš da user posted image ponori ko tvoj pride zravn - naš se pa glih takrat potuhne. Ko je enkrat roka na trebuhu je konec, pa naj bo moja ali njegova. Drugač se mi pa res zdi da ga vsak dan bolj čutim. Danes teden Tulpek in jaz odpreva sezono morfologij. Že komaj čakam! Tko da Sontschica, sem ti ful fouš k si učeri vidla svojga user posted image . In ja, veš da sem te pogrešala user posted image . Sem se bala da si preveč v sestavljanje padla.

Pri nas doma mamo pa gradbišče. Še dobro da je lepo vreme da mam skos balkonska vrata odprta. Ta teden je akcija na polno, drug teden bom urejala stvari pa pospravljala do onemoglosti, potem pa sam še novo kuhinjo pripeljejo in zmontirajo pa je to to. Sem čist navdušena da končno zaključiva z najbolj umazanimi in zaprašenimi deli. Pol bo pa samo še lušno user posted image . Aja no, pa barvanje sten ampak to itak ne štejem kot delo ker v tem uživam. Sobica za user posted image je pa pripravljena, samo še pohištvo damo notri.

indy0024: jst mam namen it na telovadbo jutri, če mi bo uspelo glede na dela ki jih mamo doma. Absolutno moram začet ker mam ob vsaki aktivnosti bolečine v medenici in baje samo pravilna telovadba pomaga (če se ne bi mali tkolk na hrbtenico nalimal verjetno ne bi blo tko, ampak ok..bom pa telovadla - škodilo mi ne bo). Itak me pa user posted image preganja da moram migat. On enostavno ne razume da nismo vsi odvisniki od športa.

Lenck: 0,5 je že v zraku pravš? Poznam to...user posted image

Tiste ki ste ob kavici...uživajte pa upam da ste na sončku!

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
7.4.2009 10:15:06   
ja.lo09
Sem pozabila, Melody seveda sem se pozanimala. Prej ko sem šla tja se mi je zopet zdelo da je izcedek malo rumen. Ko me je pregledal pa je rekel, da je izcedek lepo mlečen, kar je najbolj zdravo in da ni videt vnetja. Rekel je da je lahko malo rumen tudi od urina. Ker pa sem jaz še vedno trdila da ga je precej mi je zopet razlagal da je to za nosečnost popolnoma normalno, kajti sluznica povečano dela in ščiti pred okužbami. Tako da sem zdaj zopet pomirjena.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
7.4.2009 10:23:34   
_melody_
No sam da nimaš problemov z vnetjem. Jaz imam pa danes ob 12ih pregled in mu bom tudi ful "zatežila" za te moje izcedke, plus tega mi more obvezno nekaj dat, ker imam srbečice in je za znoret. Pri meni je drugač pa še zmeraj  prisoten rumenkast izcedek, čeprav sem pa nekje prebala, da kao ta izcedek na zraku porumeni in zato me na vložku,hlačkah vidimo rumeno.
Ima da mi danes pojasni vse kar se tiče izcedkov in barv, da bom do konca nosečnosti mirna user posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
7.4.2009 10:53:22   
baby blue
uuuuu vidim da boste nekatere kmalu začele z morfologijo... kako vam zavidam in se veselim hkrati z vami... komaj čakam da sporočite kako je bilo... a za spol boste vprašale?

jst jo bom imela pomojem čez kak mesec ko bom v 22 tednu...

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
7.4.2009 11:48:46   
ja.lo09
Punce nekaj me zanimam.
Kolegica mi je razlagala, da je lani ko je bila noseča šla na 3D ultrazvok k dr. Lukmanu na Ptuj in da je vse tako lepo videla. Ali ve katera zakaj natančno je dobro iti, kdaj je najboljše da greš, ali jemlje samoplačniško in koliko je cena?

Neposredna povezava do sporočila: 3918
7.4.2009 12:29:23   
Tanik
halo,

nisem vas brala en teden ker sem bila v bolnici, danes so me odpustili. najprej sem pristala na nevrološki potem na orl (močen glavobol, vrtoglavica). ugotovili so, da se mi je okvaril organ za ravnotežje user posted image  in sedaj se ponovno trudim z vajami, da se mi bo stanje izboljšalo. z bebiko je vse OK, so me pazili in seveda s tem tudi nisem prejemala tablet ali kakšnihslikanj. 

kako ste ostale, ker nazaj ne bom brala, saj trenutno še ne morem dolgo brat, gledat,...

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
7.4.2009 12:45:59   
baby blue
tanik pridno počivaj in se pusti razvajati...

jst sm v redu počutje dobro in jutri gem na pregled da vidim kaj bodo kej rekli user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
7.4.2009 13:45:57   
SONČEK LARA
Lep sončen pozdrav vsem čvekam...

no pa se še en delovni dan počasi končuje. Ja.loo9 govoriš o službi in recesiji in ukrepih, ne govori, pri nas so nam kar dali anekse za podpisat da nam 6 mesecev vzamejo 20% od plače, če ne podpišemo, vsi seveda, jih 5 leti na cesto. Ma kr neki. Jest podpisala ne bom, ker 20% predstavja velik del mojega dohodka in imam velik puf na banki za bajto...in res ne mislim nasedat njim, iz včeraj na danes smo čist v riti zarad krize, kr neki. Pa glede 3D, jaz sem bila v rpvi nosečnosti v Dravljah v Lj, plačala sem nekaj blizu 80€ in sedaj v to rundo ne grem, zakaj? ker so me v prvi ful prestrašili. Ja ta pregled je tko kot morfologija približno, pregled pač kjer vidiš svojga otročka v 3D obliki, sej je luštn, nič ne rečem.

Nepoznana kar se tega s srčkom tiče, tudi jaz bom zdele kmal v 16. tednu in še nič ne čutim (v prvi N sem že takle čas), pa ti rečem da mi včasih iste bedarije letajo po glavi. Vsi nosečniški znaki, ji kr ni več, nobenih bolečin, čist kul se počutim in pol kr neki v glavi, kaj pa če...sam sem prepričana da je vse v najlepšem redu.

Bety 11 praviš glede hemoglobina, na zadnjem pregledu sme ga imela nekaj pod 120, kar je minimum in mi je takoj prepdisala tablete, tko kot v prvi N. jemala sem jih celo nosečnost in pravijo, da se tudi s tabletki ne popravi hemoglobina kar v parih mesecih. Ti tudi jemlješ? Pravijo da so stranski učinki lahko tudi zaprtje...bog ne daj, pri meni nima kaj zapret.

Tale prebava, me prav heca zadnje čase in pol sedim tam na školjki k bebava v službi si sodelavci najbrž mislijo, glej jo ta pa ma prebavo...ko bi vedeli, da sam  sedim in štejem ploščice haha, malo heca. Sam res je hudič tole.

INDY ja telovadba...sem bila prejšnji petek prvič. ZAKON!!!sam da vam povem, je bila ena tri teden pred rokom tam in je bila bolj vzdržljiva kot jaz. Nisem si predstavljala  da nas bo tok matrala, mislim kake vaje, lih se ne vem kaj ne razlikujejo od navadnih.

A ima še katera probleme s keglovimi vajami. Tam na telovadbi smo delale neke čudne vaje, in potem v tistem položaju reče, no sedaj pa stisnite...ma sploh mi ne gre, jaz se morm res skoncentrirat...no da ne dolgovezim, a vam to gre?

Sontchica...kako to da tvoja G ne dela Morfologije, kaj a po novem mora imeti G kako licenco tudi za to? prvič slišim, jaz in vse ki jih poznam je MF opravljala njihova osebna ginekologinja.

no tako prijeten in sončen dan želim vsem

pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3921
7.4.2009 13:50:49   
barika
Tale je pa samo moj, v skoraj 19 tednu
user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
7.4.2009 13:56:04   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ja.lo09

Punce nekaj me zanimam.
Kolegica mi je razlagala, da je lani ko je bila noseča šla na 3D ultrazvok k dr. Lukmanu na Ptuj in da je vse tako lepo videla. Ali ve katera zakaj natančno je dobro iti, kdaj je najboljše da greš, ali jemlje samoplačniško in koliko je cena?

nekaj takega kot morfologija, samo "v barvah" in 3d tehniki, v bistvu vidiš otroka skoraj takega, kot bo prišel na svet .. najin si je bil ful podoben v trebuhu in potem ko se je rodil.user posted image Jaz sem bila na Dobrni, stalo je pa predplani nekje 60€, letos bomam ogoe šla v velenje, in je rekla dr. da stane 61€.

Nepoznana kar se tega s srčkom tiče, tudi jaz bom zdele kmal v 16. tednu in še nič ne čutim (v prvi N sem že takle čas), pa ti rečem da mi včasih iste bedarije letajo po glavi. Vsi nosečniški znaki, ji kr ni več, nobenih bolečin, čist kul se počutim in pol kr neki v glavi, kaj pa če...sam sem prepričana da je vse v najlepšem redu.

tud jaz študiram take bedarije ...preveč vemo, potem se pa obremenjujemo ...za brez veze

Na telovadbo ne mislim hodit, keglove vaje mi pa ne delajo problemov.

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
7.4.2009 14:10:05   
altaja
Barika, kako maš lepega bušija!!!

Men so vse nosečnice tako lepe user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
7.4.2009 15:12:54   
baby blue
iiii barika kak lep trebušček... tak lepo zaobljen... user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

za mamice
veveričica

ali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarile

da včasih (51%)

vedno (2%)

nikoli (13%)

pogosto (4%)

se obvladam (25%)

nevem kaj bi naredila (5%)

Število vseh glasov: 556

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!