|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
6.1.2009 16:01:39   
ilatic
K pa pridem na RR mam pa monologe.user posted image Prov mi je a ne? Al vse zbežite k vidite da sm spet jaz prišla težit?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
6.1.2009 16:10:09   
pigama
ilatic jaz imam z mojo ravno obratne težave- vse bi pojedla! 
Danes je zjutraj zizala, nato uro spala, nato sadna malica pol velike hruške. Ko je pojedla jok in jeza, ker je zmanjkalo.  Ob 11 spet ziza in spanje 2 uri, nato kosilo cvetača s pire krompirjem. Nisem tehtala, mislim da več kot 120g, pol ji nisem več dala. Pri tašči je baje spet nekaj žličk hrane izprosila. Zdaj je zizala in spi. Imam dovolj mleka. Res ne vem kaj ji je. Jo bom mogla nazaj držat pri hrani. ja pa še čaja je spila 150 do sedaj. Zvečer dobi rižolino, spat gre z zizo. JOJ!!!
Nikol nam ni prav!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
6.1.2009 16:12:03   
pigama
No, zdaj je pa še ilatic ušla!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
6.1.2009 16:17:42   
ilatic
Ne nisem ušla. Sej to je pa največji problem, ker do zdaj je bil prav tak kot tvoja. Vse bi pojedel pa vedno jokal ko je zmanjkalo. Saj zato mi pa ni jasno. HB ima zalogo od prej tko da se še tok ne sekiram. user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
6.1.2009 16:22:43   
metuljcek321
Hej, ilatic! Evo, pri nas podobna storija - do pred nekaj dnevi je vedno zmazala VSE. Brez problema. Potem pa kar naenkrat sprememba. Najprej je en obrok kenslala na pol, potem se kaksnega vmes malo oklestila, danes je pa uzas - zjutraj je pustil 60 ml, dopoldne 50 ml, popoldne 100 ml, me prav zanima, kaj bosta prinesli se naslednji hranjenjiuser posted image  user posted image  user posted image  Ze ce ta prve tri reci sestejem, je to za en obrok! Hm ... Se dobr, da imam jutri P, pa bom povprasala. Upam, da jo sam dlesni matrajo in je to to.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
6.1.2009 16:29:40   
ilatic
Evo, pri nas podobna storija - do pred nekaj dnevi je vedno zmazala VSE. Brez problema. Potem pa kar naenkrat sprememba. Najprej je en obrok kenslala na pol, potem se kaksnega vmes malo oklestila, danes je pa uzas - zjutraj je pustil 60 ml, dopoldne 50 ml, popoldne 100 ml, me prav zanima, kaj bosta prinesli se naslednji hranjenji Ze ce ta prve tri reci sestejem, je to za en obrok! Hm ... Se dobr, da imam jutri P, pa bom povprasala. Upam, da jo sam dlesni matrajo in je to to.

no vidiš, pol je pa nekaj na tem!! Jaz imam P v sredo in tudi komaj čakam. Jutri boš pa ti poročala kaj bo tvoja rekla. Jaz sem danes poskusila tudi že z mlekom dva in mu je šla samo je spil komaj 160 ml pa še bruhnu je.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
6.1.2009 16:35:32   
pigama
metuljček, ilatic kolk pa spijejo vaši malčki na obrok. Sprašujem tak mal za filing. Moja je v bolnici spila iz ene zize 100 do 120, drugač ne vem , ker je ne tehtam. Mi pa pri vsakem obroku izprazni obe!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 16:36:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2983
6.1.2009 16:39:19   
pigama
rebeca user posted image  user posted image  za tvoja malčka!!!!!
Si gotovo zrasla do stropa ob vsej tej pohvali. Ti iz srca privoščim, glede na vse kar si morala dati skozi!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
6.1.2009 16:43:53   
metuljcek321
rebeca, wonderful news! To je pa tako lepo brat! user posted image  user posted image  user posted image  za tvoja malcka! Res sta faci! Na kvadratuser posted image

populis, tvoja Lara pa je atletinja. Tista fotkica, k kuka izza sedezne oz. vmes med sedezno ven (al kako naj napisem), je pa sploh svetovna!

pigama, pri nas je takole: ob starosti 3 mesecev je spila 5 x 200 ml tekocine, od starosti 4-ih mesecev do pred tremi dnevi pa 5 x 210 ml tekocine (oz. 230 ml pirpravljenega mlekca) - torej 1150 ml na dan. Zdaj pa strajka. Kar naenkrat. Od danes na ju3 se je odlocila, da to ni vec to ... hm ...

(author unknown)

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
6.1.2009 16:45:23   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jaz tud ponavad smeti odnesem, pa na pošto grem(1 štuk nižje) pa do zelenjavarja(tud en štuk nižje)user posted image

jaz pa za vse avto rabim, do pošte imam 3 km, tudi če mi kava zadiši se moram peljati vsaj 6 km.

Pri meni je enako. Ker pa imava samo en avto, ki ga on nonstop potrebuje, vse te opravke obesim nanj, da mi jih zrihta po službi ali vmes.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 16:47:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
6.1.2009 16:57:37   
osa3
neboglasinica in populis: dobila živčke; hvala! Neboglasnica upam, da si tudi ti že prejela nalepke.

Vse najboljše 6-mesečnikom!

rebeca user posted image

Kakšni akrobati so vaši malčki! Naš se je pred božičem 3x obrnil, sedaj pa nič več user posted image .
Mogoče katera ve kako je s podaljšanjem porodniške zaradi fizioterapije?

user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane in neješče.

pigama: pri nas je pred uvajanjem GH spil 6x po 150ml; je pa med bolj debelušnimi 

tametil: lahko predpiše tudi pediater

Neposredna povezava do sporočila: 2988
6.1.2009 17:08:01   
pigama
lumpa pa dons mali kar s tisto čudežno krpico hodi pa briše, še avtomobilčke je neki brisal. Sej čez par let, ko ga bom nagnala sobo pospravt pa ne bo.

Jaz sem poslušala prenos iz celjske porodnišnice, ko gredo čestitat mamicam ob novem letu. Je rekel Weber, da so imeli vmes nesrečo in sem že takrat pomisla na kaj takega. Ubogi starši! Mam kar kurjo kožo, jaz ful slabo prenašam kake slabe novice, o otrocih pa sploh. Me je do vsega minil...

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
6.1.2009 17:08:01   
metuljcek321
OMG, Lumpa, kaj pa je bilo z ubogo malo deklico? Grozljivo!

Blacky & ostale, kako vam rata sfolgat z enim avtom? Najbrz je potrebna kar dobra orgnizacija, a ne?

Pa, pa, gremo na popoldansko malico ... in da vidimo, ce ji bo teknila ... I certainly hope so!

(author unknown)

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
6.1.2009 17:09:48   
pigama
metuljček sva na isti valovni dolžini, poglej uro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2991
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 17:14:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
6.1.2009 17:17:17   
Tinky
Ma joj, a vam povem, kaj se je še zgodilo?

Že dva dni naš mali mačkon Mini ni jedel (za 8 kg mačka, je to katastrofa), bil je brezvoljen in včeraj se mu je vnelo še učko, danes mu je iz tega učka začela tečt kri in malo zatem še iz nosa.
Hitro ga je mama peljala k veterinarju, kjer so ugotovili, da ima vnetje sinusov, vneto celo zgornjo čeljust - sum na granulom. Iz učka mu je iztisnil gnoj, mu vse očistil, ga nafilal z antibiotikom in v četrtek ima kontrolo.
Kot kaže bo moral k okulistu na Bled, pa verjetno mu bo treba še zobe poštimat.
Revček.

Pa fora je v tem, da Mini sploh ni potepuški muc, je hišni, skozi doma, je kvalitetno hrano. Ma katastrofa, res.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2993
6.1.2009 17:25:51   
Inigo
pozdrav iz mrzlega velenja!

naš dan je bil neki v tem smislu:
noč smo bolj premedetirali kot pa spali saj je Brin njuril že od polnoči. ob 7ih sva se oba čisto zbudila, ker sma se mogla porihtat in šibat v SG na kontrolo. tam sva čakala, ko sva bla na vrsti pa P ni najbolj vedla ka bi z njim. je prišla pol gastroenterologinja, ki je rekla samo naj zaenkrat povečamo odmerek laktoze - torej 5ml zjutraj in 5ml zvečer. pol sva mimo vrste prišla še do kožnih terstov, ki nisp pokazal nič. vse skupaj se je vlekolo, vlekolo... da sva prišla v velenje ravno nekaj do 12, ob 12.15 pa sva mela posvetovalnico. mali je bil še vedno nar nekako dobre volje, tko da so testi bli še ok. tut cepli so nas. imamo pa 9015g in 71cm. smo kr pridni!

tinky - bogi muc! si sploh ne morm mislit, da se to zgodi našima dvema... mi mamo tut 2 muca, muc Timo in muca Naja. ktero hrano pa ti kupuješ? mi mamo Hills Sensitiv stomack za Najo (ima probleme s kislino) in Hills Indoor cat za Timota.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
6.1.2009 17:26:15   
Inigo
hruška - kako je s Tametilom? dobla?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
6.1.2009 17:28:39   
Tinky
Inigo, Mini ima tudi od Hilsa hrano, samo senior, ker je že nono :)

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
6.1.2009 17:31:16   
Blacky30
Metuljček, ta vaša peč pa nič ne smrdi, ko se zakuri? Pa ko noče zalaufat, se nič ne dimi? Ko bo pa Anja malo zrasla, boš pa morala ograjico okoli postavit al kaj imaš v planu?

Netki, če pa ti je tašča dala mercator nalepke, potem pa nimaš več kaj čez njo reči. Je super ženska!!!user posted image user posted image  Ker jaz tu gor že cele dneve prosim za nalepke, pa se nobena ne javi, vse se na skrivaj po zs-jih menijo in pošiljajo, jaz pa sem tu kot luft zadnje dni.user posted image  Razen Almeri najlepša hvala iz srca, ker mi je vse svoje točke odstopila, zlata je! Da ne govorim o tem, da sem bila v svojih postih že najmanj 5x ignorirana v zadnjih dneh. Če ne bi objavila seznama, da so ga punce videle, bi bila prepričana, da se moji posti sploh ne vidijo. Hja, tak je, očitno smo eni smotani, tečni in dolgočasni.user posted image  

Netki, glede tašče še enkrat....če pa praviš, da je tak, da se niti normalno z njo pogovarjat ne moreš, potem pa res ni haska, boljše pustit pri miru in se ne ubadat z njo, ker samo tebi živci gredo.user posted image

Populis, lepe slikce, kolk sem jih vidla, ni se mi dalo klikat tolkokrat, priznam.user posted image  Samo je pa Lare dovolj povsod po bajti. Joj, to pomeni, da se moram počasi pripravit tud na to in Nejcove igrače malo sortirat, drugač mu bo vse razturala medtem, ko bo v vrtcu.user posted image  Je pa najlepša ona, ko gleda izpod smrekice in ona, ko kuka med foteljem ven.user posted image

Pigama, marička si me zdaj nasmejala. Jaz pa sem zares mislila, da je to kakšen super duper sesalec ala Kirby ali kaj takega.user posted image user posted image user posted image  Jaz bi rada imela parni čistilec, en fajni, da ne bi rabla več tal umivat s coto in ajmarom. Tak da tega seta ne bi več potrebovala.user posted image

Ali ima katera parni čistilec za tla???? Kakšen in kako ste zadovoljne z njim? (moram ful poudarit črke, da boste sploh pogledaleuser posted image )

Flower, greste v Moravske toplice?? Upam, da bo datum izven vašega termina. Držim pesti. user posted image Pa javi.user posted image

Pigama - GH si ji takoj začela dajat dopoldansko malico in kosilo? Al najprej eno, potem pa še drugo. Kak dolgo že uvajata? Men se zdi, da kar na mestu stojiva in se nič ne premakne, sploh ne vem, če bi že začela še en obrok dodajat, če pa še tega pljuva okol, pa poje mogoče 50ml.user posted image
Rebeca, juhuuuuuuuuuu za Tariqa in Irayo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Metuljcek, tvoja Anja pa ogromno poje. Moja poje nekje 850ml na dan, pa 50ml GH. To je 5x na dan po 170ml pripravljene hrane.

Glede enega avta - meni ni problema sploh, ga niti ne rabim. Za vse P in dr. si vzame nekaj ur v dobrem in naju pelje, v trgovino gre vsak popoldan med eno in drugo službo in mi potem zvečer prinese, v vrtec grem peš, itak pa sem doma na vasi, kjer se nič ne dogaja in nimam kam it, nakupovalni centri in kafiči pa so zame čisto mimo, sem najraje doma. Če že moram v kak "babji" šoping, pa pride najboljša frendica po mene in greva, to pa tak al tak sama ne bi šla, nisem za tako, rabim nekoga zraven. Tak da me nič ne vleče nikamor. Ljudje, ki so mi najbližji, pa ponavadi pridejo enkrat na teden na obisk, tak da se tudi k njim ne rabim vozit. Nekak je vse pošlihtano. Ko pa sem bila v službi, pa sem itak delala v centru in imela vse pri roki, domov pa sem šla z busom, edino zjutraj me je peljal. No, ko bom šla zdaj nazaj v službo, pa bo treba začet razmišljat še o enem avtu, ker bom vezana na vrtec, naši busi pa bolj redko vozijo.

Lumpa, daj nehaj, res????? Kar umrla je novorojenčica??? Kaj pa je bil vzrok smrti? Meni se ravno zmeša.user posted image user posted image user posted image

Mojcek, fajn zrihtajta jutri v P, upam, da bo kak hasek, končno že enkrat, da se nehaš matrat.user posted image
Tinky, ubogi možek in mucek, naj se čimprej pozdravita.user posted image user posted image

Vse sem prebrala in pokomentirala, zdaj pa grem na puzzle. Sta se Nejc in mož v nedeljo naveličala sestavljati eno in istih Nejcovih puzzlov, pa sem privlekla na plano 500-delne, ki jih je Nejc (pazi to!) dobil za 2. rd.user posted image , motiv je formula. No, zdaj pa jih moram jaz do konca sestavit, da jih končno poknemo v steklo in na steno.
Danes še nisem zaužila nobene sladkarije, sem pa naredila korak dalje in si kavico malo manj sladkala kot običajno in tudi šmorn sem pojedla brez dodatnega sladkanja.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2997
6.1.2009 17:37:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: osa3

neboglasinica in populis: dobila živčke; hvala! Neboglasnica upam, da si tudi ti že prejela nalepke.

Vse najboljše 6-mesečnikom!

Osa, jaz imam doma še 5 živčkov, če rabiš, mi sporoči.

Blacky, Mercatorjevih žal nimam več. V kolikor se najde še kaka dobra duša, ki mi jih bo dala, ti jih vsekakor pošljem.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
6.1.2009 17:39:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

OMG, Lumpa, kaj pa je bilo z ubogo malo deklico? Grozljivo!

Blacky & ostale, kako vam rata sfolgat z enim avtom? Najbrz je potrebna kar dobra orgnizacija, a ne?

Pa, pa, gremo na popoldansko malico ... in da vidimo, ce ji bo teknila ... I certainly hope so!

Hja  enostavno, midva z Aleksandrom sva lepo doma. Ven greva edino na sprehod, pa včasih do lekarne, ker je dokaj blizu. Za ekstra primere - pediater in obisk babic - gremo skupaj z očkom, le redko pusti avto doma, ker pač ne rabiva. Za trgovino itak dragi prinese, ko gre iz službe, po drugih nakupih gremo pa skupaj.

Saj se da ... včasih niso imeli po dva avtomobila doma, pa jim je vse zneslo.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2999
6.1.2009 17:44:45   
ilatic
kolk pa spijejo vaši malčki na obrok.

Naš spije tam okrog 200 ml na obrok, in že od rojstva na 3 ure je.

Rebeca user posted image user posted image user posted image za tvoja dva. Res sta pridna in res sem vesela za njiju in tebe. Prav ima P ko pravi da s svetlobno hitrostjo napredujeta. Poznam jih kr nekaj, tudi starejših, ko še vedno zaoostajajo. Tko da res sta maheraj!!!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!