Blacky30
|
Metuljček, ta vaša peč pa nič ne smrdi, ko se zakuri? Pa ko noče zalaufat, se nič ne dimi? Ko bo pa Anja malo zrasla, boš pa morala ograjico okoli postavit al kaj imaš v planu? Netki, če pa ti je tašča dala mercator nalepke, potem pa nimaš več kaj čez njo reči. Je super ženska!!! Ker jaz tu gor že cele dneve prosim za nalepke, pa se nobena ne javi, vse se na skrivaj po zs-jih menijo in pošiljajo, jaz pa sem tu kot luft zadnje dni. Razen Almeri najlepša hvala iz srca, ker mi je vse svoje točke odstopila, zlata je! Da ne govorim o tem, da sem bila v svojih postih že najmanj 5x ignorirana v zadnjih dneh. Če ne bi objavila seznama, da so ga punce videle, bi bila prepričana, da se moji posti sploh ne vidijo. Hja, tak je, očitno smo eni smotani, tečni in dolgočasni. Netki, glede tašče še enkrat....če pa praviš, da je tak, da se niti normalno z njo pogovarjat ne moreš, potem pa res ni haska, boljše pustit pri miru in se ne ubadat z njo, ker samo tebi živci gredo. Populis, lepe slikce, kolk sem jih vidla, ni se mi dalo klikat tolkokrat, priznam. Samo je pa Lare dovolj povsod po bajti. Joj, to pomeni, da se moram počasi pripravit tud na to in Nejcove igrače malo sortirat, drugač mu bo vse razturala medtem, ko bo v vrtcu. Je pa najlepša ona, ko gleda izpod smrekice in ona, ko kuka med foteljem ven. Pigama, marička si me zdaj nasmejala. Jaz pa sem zares mislila, da je to kakšen super duper sesalec ala Kirby ali kaj takega. Jaz bi rada imela parni čistilec, en fajni, da ne bi rabla več tal umivat s coto in ajmarom. Tak da tega seta ne bi več potrebovala. Ali ima katera parni čistilec za tla???? Kakšen in kako ste zadovoljne z njim? (moram ful poudarit črke, da boste sploh pogledale ) Flower, greste v Moravske toplice?? Upam, da bo datum izven vašega termina. Držim pesti. Pa javi. Pigama - GH si ji takoj začela dajat dopoldansko malico in kosilo? Al najprej eno, potem pa še drugo. Kak dolgo že uvajata? Men se zdi, da kar na mestu stojiva in se nič ne premakne, sploh ne vem, če bi že začela še en obrok dodajat, če pa še tega pljuva okol, pa poje mogoče 50ml. Rebeca, juhuuuuuuuuuu za Tariqa in Irayo!!!! Metuljcek, tvoja Anja pa ogromno poje. Moja poje nekje 850ml na dan, pa 50ml GH. To je 5x na dan po 170ml pripravljene hrane. Glede enega avta - meni ni problema sploh, ga niti ne rabim. Za vse P in dr. si vzame nekaj ur v dobrem in naju pelje, v trgovino gre vsak popoldan med eno in drugo službo in mi potem zvečer prinese, v vrtec grem peš, itak pa sem doma na vasi, kjer se nič ne dogaja in nimam kam it, nakupovalni centri in kafiči pa so zame čisto mimo, sem najraje doma. Če že moram v kak "babji" šoping, pa pride najboljša frendica po mene in greva, to pa tak al tak sama ne bi šla, nisem za tako, rabim nekoga zraven. Tak da me nič ne vleče nikamor. Ljudje, ki so mi najbližji, pa ponavadi pridejo enkrat na teden na obisk, tak da se tudi k njim ne rabim vozit. Nekak je vse pošlihtano. Ko pa sem bila v službi, pa sem itak delala v centru in imela vse pri roki, domov pa sem šla z busom, edino zjutraj me je peljal. No, ko bom šla zdaj nazaj v službo, pa bo treba začet razmišljat še o enem avtu, ker bom vezana na vrtec, naši busi pa bolj redko vozijo. Lumpa, daj nehaj, res????? Kar umrla je novorojenčica??? Kaj pa je bil vzrok smrti? Meni se ravno zmeša. Mojcek, fajn zrihtajta jutri v P, upam, da bo kak hasek, končno že enkrat, da se nehaš matrat. Tinky, ubogi možek in mucek, naj se čimprej pozdravita. Vse sem prebrala in pokomentirala, zdaj pa grem na puzzle. Sta se Nejc in mož v nedeljo naveličala sestavljati eno in istih Nejcovih puzzlov, pa sem privlekla na plano 500-delne, ki jih je Nejc (pazi to!) dobil za 2. rd. , motiv je formula. No, zdaj pa jih moram jaz do konca sestavit, da jih končno poknemo v steklo in na steno. Danes še nisem zaužila nobene sladkarije, sem pa naredila korak dalje in si kavico malo manj sladkala kot običajno in tudi šmorn sem pojedla brez dodatnega sladkanja.
|