|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
7.1.2009 8:41:14   
pigama
Tršice!!!
A mi lahko katera pove kdaj se začnejo zimske počitnice? Ne najdem šolske publikacije. user posted image  
Se vidi da smo prvošolčki, kajne!!!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 8:46:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3227
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 8:57:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3228
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 8:58:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3229
7.1.2009 8:59:05   
ilatic
ilatic a vi ste bili doma za silvestrovo? Pa tko ste se zrihtali vsi! Ful lepo! Jaz sem bila cel dan v trenirki.

Ja smo se zrihatli zaradi punc. To je za njih nekja lepega in ta mala je bila tako navdušena. Ko smo se rihtali je rekla da ji gre kar na jok od veselja

Pa hvala vsem za pohvale slikic!!user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
7.1.2009 9:01:22   
Netta
jutro,

naša noč je bila neprimerno boljša od včerajšnje, le zaspala je težko...jo tak zvija..ni kakala že 5 dni in to ravno sedaj ko začenjamo z GH...noben recept ne delujeuser posted image

vidim da smo padle v stare tirnice...je spet ogromno za prebratuser posted image

blacky - tudi jaz namerno nobene ne ignoriram, če pa ne vem odgovora na vprašanja, ki ga postavite, ne napišem ničesar...sicer pa drži kar so napisale...brez tebe julijke nebi bile isteuser posted image

hujšanje
- sem čisto razočarana...se džim in danes je bila kila več kot včeraj...pomoje se bom od sedaj naprej tehlala le enkrat na teden drugač me bo prehitro minilouser posted image

Ima katera izkušnje s poganjalci? Se vam zdi primerno darilo za 1 leto staro punčko? Mogoče ima katera kakšno drugo idejo? Sem gledala tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188780

poganjalci so super za enoletnike...krepijo nožne mišice in koordinacijo...tak da kar v nabavouser posted image user posted image

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
7.1.2009 9:05:29   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

hehehe...taprave 4 imamo čvek. Dve štajerki in dve korošici!user posted image

kaj pa jaz user posted image

jaz sem pa črna ovčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi. user posted image

user posted image user posted image

kako si preživela danes Š dan..jaz imam namerno 4 dni sadno-zelenjavni dan, da vas pol ujamem user posted image

najprej dobro jutro vsem skupaj!
Zaenkrat mi gre super. Š dan preživela brez problemov. user posted image Danes pa za večerjo torticaaaa! user posted image

lunica tut naša noč je bila grozna. user posted image   Men ni jasno zakaj se je kar naenkrat začel zbujati ko pa mi je že lepo prespal noč. Pa sem mu dala jest pa ni bil lačen tko da nimam pojma kaj mu je. Očitno mu je dolgčas. user posted image

pigama nimam porodniške ampak mam še status pa dobivam pokojnino po očetu tko da če bi dobila bi šla delat ja. user posted image

populis ja v prošnji sem napisala da imam za 7 mesecev starega sina že dogovorjeno varstvo in da lahko z delom pričnem takoj. Sam za en mesec sem ga postarala. user posted image   Sej sm študirala al čem napisat al ne sam sej bolš povedat pa je... Kaj pa ve predlagate?

Neposredna povezava do sporočila: 3232
7.1.2009 9:06:48   
dzanika
mirjam ja vsak dan se res ni priporočljivo tehtat ker si lahko razočaran in obupaš. Bolje enkrat tedensko...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
7.1.2009 9:10:06   
Majuska
Ekola,

mi smo od pediatra, tako da smo kar lepo prenesli cepljenje, mali je padel dol in spi ... Blacky za seznam sporočam naše mere - 7020 g in 67 cm (smo ga doma narobe zmerili!).

No bom zdaj lahko v miru spila kavico, pol bom šla pa tudi jaz počivat. Tole jutranje vstajanje je čista smrt zame user posted image   aja, se pa zna zgoditi, da vas jutri res pridem pogledat Pod vodo ... mož se ne upira več tako silno moji ideji, da bi imela avto user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
7.1.2009 9:10:26   
Netta
dzanika - ja saj se bom tega držala... user posted image

pomoje ti v prošnjo nebi bilo treba pisat da imaš sina...to za službo ni pomembno in delodajalec te o osebnem življenju naj nebi spraševal...seveda pa se žal tega mnogi ne držijo.
vem pa da so delodajalci previdni pri zaposlovanju mladih mamic, ker so veliko odsotne zaradi otrok, še posebej če ti stalno obolevajo

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
7.1.2009 9:19:23   
Majuska
Še tole vam postrežem ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
7.1.2009 9:21:03   
rovar_ka
Jutro!

Katera je zadnjič klicala hudiča in spraševala katere, ki še dojimo, nimamouser posted image
Evo, kaj pa sem se pohvalila, danes zjutraj sem imela cele hlačke rdečeuser posted image user posted image user posted image   user posted image

Z branjem sem nekje zadaj, na predvčerajšnjem večeru, tak da sploh ne morem sodelovat v debatah, pa tudi hujšanje ni zame, imam ITM 19,1. Pa ne mi govorit da je malo, na mojo višino je to idealna težauser posted image

Sem pa v mislih z vami, ki hujšate, mene bi pobralo, če bi mogla.. Ne vem, če bi se lahko odpovedala dobrotam.. Sem ful ponosna na vsako od vas, ki ste se odločile za ta korak, neglede na izgubljene kg, upam pa, da jih boste spravile dol kolko boste želele, da se boste boljše počutileuser posted image

Jeeee, zdaj sem se spomnila, danes je DD dan! Komaj čakam, da vas vidimuser posted image Moja mama vas bo tud gledala, ziher user posted image

To je zaenkrat to se mi zdi..

Aja, pa tak me mikajo razprodaje, pa kr nimam jajc, da bi šla s tamalo kam, če se je komaj pozdravla. Vedno je nekaj, da ne morem it v šoping za sebeuser posted image

Mojcek - vidim, da z vašo Živo ni nič bolje, se pa podpišem pod tem kar ti je mislim da Rebeca rekla, ni vrag, da ne bi šlo enkrat na bolje. Tak da mamica, pozitivno razmišljat, vem da je težko, ampak tudi vaših muk s tem nesrečnim mlekom bo enkrat konecuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
7.1.2009 9:22:10   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

pomoje ti v prošnjo nebi bilo treba pisat da imaš sina...to za službo ni pomembno in delodajalec te o osebnem življenju naj nebi spraševal...seveda pa se žal tega mnogi ne držijo.
vem pa da so delodajalci previdni pri zaposlovanju mladih mamic, ker so veliko odsotne zaradi otrok, še posebej če ti stalno obolevajo

ja sej js sm tut glede tega skeptična k vem da ne vzamejo radi mladih mamic...  No mogoče bom pa res popravla pa bom kr zbrisala.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
7.1.2009 9:32:53   
sasula
Hojla, ni mi jasno kako vam uspe pisati na net, jaz ob moji dinamični pupi nimam nobenega časa. ČEz dan spi 2x po 45 minut ostalo je sama animacija:) no pa, da vam nekaj javim
Imeli smo norice pri 5mesecih in pol. Dobili smo jih verjetno v trgovini, ker nismo bili z nikomer drugim v družbi, ki bi jih imel. tisti, ki smo jih pa preboleli pa nismo prenašalci. Takle imamo in to kljub polnemu dojenju in vsem protitelesom, ki jih dobi z melkom... žal ni dovolj. Otročki so dovzetni... le, da je milejša oblike. Se pa baje zaradi tega znajo ponoviti pri cca 15 letih:(

Ponoči še kar hranjenje 4x:) Pa berem kako naj bi spal že po 6 ur v kosu, to naša samo , če se zmoti:)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 9:33:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3240
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 9:36:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
7.1.2009 9:39:21   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: flower

ja sej js sm tut glede tega skeptična k vem da ne vzamejo radi mladih mamic...  No mogoče bom pa res popravla pa bom kr zbrisala.

kaj pa vem... jaz bom tudi napisala.. sej če ne te pa tak na razgovoru vpraša.. samo dejstvo je, da ko gredo otroci v vrtec so res kar naprej bolani...

ja sej res ne veš kaj je bolše. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3242
7.1.2009 9:39:41   
Majuska

predlagam, da tega v prošnji ne omenjaš. edino če te na razgovoru kaj vprašaš, pač poveš, tu nimaš kaj user posted image

08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
7.1.2009 9:51:34   
neboglasnica
pigama: počitnice so zadnji teden v februarju za LJ in okolico

Obiski so odšli, sva se načvekali, mali pa je spa dve uri. Le zakaj toliko ne spi takrat, ko se jaz zraven uležem?? Zdaj pa alarm, bo treba jest.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 10:00:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
7.1.2009 10:17:38   
pigama
Neboglasnica  hvala user posted image  Mi smo potem 1 teden pred vami. Morem naredit mal načrt, da se mi ne bo sam pred TV valalauser posted image .

Zdaj grem pa počas za piskre. Danes kuham kosilo še za taščo in tasta. Sta šla v bolnico na neke preglede, pa sem rekla da jima bom skuhala. Se včas tud jaz tak prešlepam, da mi vrne uslugo.user posted image  
Ne bom spraševala za kuharske recepte.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3246
7.1.2009 10:20:36   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

predlagam, da tega v prošnji ne omenjaš. edino če te na razgovoru kaj vprašaš, pač poveš, tu nimaš kaj user posted image

ampak če piše v oglasu, da je življenjepis ali prošnja z življenjepisom, potem je pa treba to obvezno napisat.

Ni nujno. Napišeš da imaš otroke, o podrobnostih govoriš na razgovoru. Sicer te lahko doleti, da niti na razgovor prideš.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3247
7.1.2009 10:22:05   
lidija***
Blacky- prosim, če lahko daš na seznam polžka. Mojca že kar konkretno prileze z enega konca sobe na drugi.user posted image Bolj pa ji gre po zadenjsko in potem se zavrti na mestu. Pride pa le do tistega kar hoče- igrače.

Neposredna povezava do sporočila: 3248
7.1.2009 10:25:58   
lidija***
Počitnice od 16. 2 - 20.2.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
7.1.2009 10:34:27   
osa3

jutro. Preden preberem imam nekaj vprašanj za lunico, mojcek in vse, ki ste ble v bolnici z malimi. Prosim odgovorite!user posted image

- oblačila za malega dobiš ali imaš svoja, kaj pa za umivanje? Oblačila dobiš tam, vse ostalo imej svoje (plenice, kremice, palčke)
- mleko sam pripravljaš? kje, kako?
1. Lahko ti ga pripravijo oni in ga imajo shranjenega v hladilniku; ko ga rabiš pozvoniš in ti ga prinesejo pogretega.
2. Ti prinesejo vročo vodo, ki jo hraniš v svoji termuski. (Priporočam, ker je potem mleko res sveže)
- kaj pa mama je lahko normalno oblečena? se lahko tušira tam?
Lahko si mormalno oblečen ali v pižami (svoji ali njihovi). Tuširaš se normalmo + polni penzion hrane.
- izvide ste nesle zraven originale ali fotokopije?
Jaz sem nesla originale. Ti ob odpustu vse vrnejo.

... Da ne govorim o tem, da mi najboljši kolegi pravijo, da sem smotana, ker grem z njim, onadva sta otroke pustla v bolnici. Si res ne predstavljam kako bi to izgledalo. Ti si tam sama s vojim otročkom in se mu 100% posvetiš, sestra pa ima navadno po 4 ali več otrok na čez. 

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?