|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
24.12.2008 14:08:01   
mesecnica
Hoj.

Evo se javljam na raport. Nimam nobenega časa več za RR. No saj preberem še user posted image , samo komentirat pa ne znese user posted image . Je naša full zahtevna. Čez dan itak nisem na compu, ker mi ne pusti. Zvečer pa, ko jo dam spat delam druge stvari, kot npr. trebljenje solate, pranje, likanje, pospravljanje,...Mah saj okoli 23.00 grem še na comp, da malo preberem. Sam sem bila res v orenk zaostanku. Pa nisem več user posted image .
V glavnem...ker ravno pišete o recesiji in nabavljanju... Sem se pred časom pogovarjala z lastnikom trgovine in je rekel, da recesija je za njih zadetek na tombuli. Ljudlje namreč v času recesije varčujejo tako, da ne kupujejo stanovanj, ne gredo na dopust, ne kupujejo avtomobilov, ampak za v štacuno pa imajo. In zapravijo še enkrat več kot ponavadi user posted image . Mah...saj po eni strani je logika...
V glavnem komentirala ne bom nič, ker nima smisla za toliko časa za nazaj user posted image .
Razen bejbe, ki pečete: svaka čast user posted image . Še posebej tebi Blaža. Obvladaš user posted image user posted image user posted image . Te pa že en čas spremljam na kulinariki, oz. niti nisem vedela, da si ti.user posted image  Jaz sem drugače tudi čisto zasvojena s kulinariko. Ponavadi tudi full veliko pečem. Razen zdaj, ko sem na strogi dieti pač ne. No saj jo bo kmalu konec, pa bom spet začela.
Aja pa še nekaj... Mala_pikica sem videla, da ti niso podaljšali porodniške user posted image . Jaz ti svetujem, da se pritožiš. Pa napiši obrazložitev, da je Luka alergičen na več stvari in poleg tega si ugotovila, da mu ne pašejo tudi druge stvari (in jih navedi). Pa poudari, da ima poleg tega še hud atopični dermatitis. Pa če imaš kakšne slike od takrat, ko je imel slabo kožico jih zraven priloži. Tako je meni svetovala na CSD pri nas, če ne bi dobila podaljšano. Ker če gre za alergije in za AD ti pripada.

No naša Luna je drugače kar OK. Včeraj smo bile pri zdravniku, smo šle iskat neke recepte innapotnice, pa mislim, da je skasirala prehlad v čakalnici polni bolnih otrok user posted image . Upam, da ne bo hujšega. Drugače smo dali ponovno preveriti urin in je HB v redu. Pa probiotike sedeaj jemljemo. Nam jih je predlagala P.
Trenutno Luna spi. Upam, da zdrži še kakšne pol urce.

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
24.12.2008 14:09:26   
lillchy123
bejbe, jst bi nujno rabla recept za beljakove poljubčke, pa ne najdem....user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
24.12.2008 14:11:17   
mary_lou
evo marička je bla pridna, diploma napisana, oblekca za zagovor čaka v omari...v januarju se odpredavam in sm konc....

pa dons sm bla tud pridna, hladilnik je poln dobrot, božicni puding, božični kolač in figaro, piščanček plava v marinadi, bova kr mela piščančka po ptujsko in pečenega krompirčka...njami...bomo pa sami trije za božič ker je to tak družinski praznik, žural ga bomo pa za novo leto.

drage moje februarčice:

Vesele božične praznike!

Vsako zimo božič nas razveseljuje,
Energijo svojo v naša srca vnaša,
Skupaj vsa družina vsakič ga praznuje
Enkrat letno, ko opolnoči je maša.
Le ljubezen v naših srcih naj kraljuje.

dragi februarčki vam pa želim da boste na božično jutro ugledali VEEEEELIKOOOOO vrečo daril samo za vas...

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
24.12.2008 14:12:54   
mesecnica
Lillchy123 - evo tole je enkrat Blaža napisala, pa sem si copirala:

Indijančki- Španski veterci:

beljakova krema:

-15dag beljakov( 3-4 kom)
-12,5 dag sladkorja v prahu

sirup:

-25dag sladkorja
-0,7dl vode
-sok polovice limone( jaz tega ne dam, ki mi ni pol všeč)

Predpriprava:

Zmešaš beljake z sladkorjem zares trdo, pol pa se lotiš sirupa. Vodo in sldkor zmešaš, da se raztopi, pol pa zavreš na 116 stopinj. To lahko preveriš tudi brez termometra, tako, da narediš zanko na žički in ko je narejeno pomočiš v sirup in se mora napihnit skozi zanko balonček. kot pri milnih mehurčkih.

Pol ta vrel sirup počasi zlivaš v beljak in sladkor na sredino posode in miksaš še ene pet minut, da je res trdo.

To je to. Če delaš indijančke jih ne sušiš, če delaš Španske vetrce, jih sušiš na 50 stopinj v pečici z odprtimi vratci.

Mesečnica

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
24.12.2008 14:20:24   
mesecnica
Mary_lou - user posted image user posted image user posted image  za diplomo.

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
24.12.2008 14:44:41   
MetiLu
Dan!

Jaz sem pa mal žalostna, ker sem probala Janeza prepričat, da bi sam zaspal, pa je blo totalno sranje user posted image  sej ne vem, al nej ga sama probam navadit (mišn imbosibl...) al nej ga dejam spat tko kot do zdej (božanje, ...) pa bo pač se moral v varstvu naučit novega režima user posted image  user posted image  user posted image   a me lahko ena res okol ušes? mogoče bom pol nehala tuki s tem težit user posted image

Dopoldan sem delala, zdej me je pa še lubek klical, če mislim, kaj skuhat dones, jest sem pa butara čist pozabila, da je božični večer in sem brez idej user posted image  user posted image  pa še lub se mi ne ...

No, vsaj za Janeza mam super omakco iz bučk in korenčka s pelati, pa testenince dobi zraven user posted image  user posted image  

Grem, že drugič joka, se skoz zbuja ...user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 24.12.2008 14:48:26 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
24.12.2008 15:19:38   
Februarka08
Dan.

Za nami naporen dan (že zdejuser posted image ), Larisa je šla šele spatuser posted image da vam razložim situacijo... zjutraj je začela neki hropsti (še bolj kot včeraj), jo poslušam, je že piskalauser posted image nič, vzamem telefon, kličem v zdr. dom kot budala, se nihče ne javiuser posted image user posted image in ker smo mogl v trgovino, sem rekla grem za vsak slučaj vprašat če jo bodo pregledali... je rekla da itak, ker piska in nam dala uro 13.15, ker je bilo vse nabito polno... pol smo šli počas v trgovino in k atu, ker če bi šli nazaj domov, bi lahko samo obrnili... revčka tamala itak zaspanauser posted image no, pol smo čakal da smo na vrsto prišli, jo posluša, pravi da bo mogla met inhalacije... pol sva šle na eno dozo inhalacij... da bi slišale, kako je jokalauser posted image user posted image user posted image men se je srce paralo, ampak baje vsi jokajouser posted image sem mislila da bom še jaz začelauser posted image končno je blo konc, smo mogl čakat 20 min v čakalnici, da jo je spet poslušala in je blo baje ful boljšuser posted image tako da smo dobil Ventolin in masko in zdaj mormo vpihavat na 4 ure, čez 2 dni na 6 ur, potem na 8 itd........ čez 1 teden bi mogl bit bolje in ne rabmo nazaj hodt, drugače pa. Revčka, men se ful smiliuser posted image dobr da sm trmasta in smo šli k zdravniku... punce, ne odlašat, pelte svoje otroke raje 1x prevečkrat kot 1x premalokratuser posted image lahko bi se ji pacalo tole na pljučkih čez praznike in bog ve kaj bi blo potem... eh, važno da je za nami, da mamo zdravila doma in da se pocajtamo. Saj ni nič takega, samo vseeno trpiš ko gledaš otrokauser posted image Dobro da ma saturacijo v redu... pa še to sva lovile z dr. na prstku kot mal zmešane... sva vse avtomobile oblajale k so mim vozili pa kuža sem mogla oponašat, pa muco, pa kravceuser posted image pa še ni bla pri miruuser posted image

Zdej sem se razpisala na dolgo in široko. Kosila nimam kuhanega, midva ne bova nič jedla, itak bo potem večerja, upam da se bo taščica izkazalauser posted image user posted image tamali bom pa magar polento nardila al kaj jest vemuser posted image pridna je bla pa ful, glede na to, da je bla tolk zmatranauser posted image res je cukeruser posted image

Zdej bi šla pa najraj še jest spat... morva it jaslice postavit, da bo sploh kaj vzdušja v bajti...
Lep predbožični dan in božični večer vam želim!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
24.12.2008 15:23:32   
Suzi*
dan.

meti, kaj naj pa jaz rečem, ko mi tamala podnevi samo na zizi zaspi?? user posted image  ma nehej se sekirat glede uspavanja. če varuška ni tolk, da bi Janezka vsaj malo pocartala, preden gre spat, pol pa tud ne vem. anžej ko je šel v varstvo je bil tud navajen zaspat z božanjem, pa sem se tud jaz sekirala....za brezveze....v varstvu je ful lepo se navadil zaspat....so ga pač malo pocartali. tako da se bo samo uredilo, verjemi. ti ga kar pocartaj, če tako želi. user posted image

drugač pa pečeeem, oz. bom. zameseno imam za jogurtove piškotke...je tud moja babica včasih take pekla, pa mi že samo testo dišiii po spominih. user posted image  pa ko mi moj prinese še margarino, ker je zmanjkalo, bom še za cimetove piškotke zamesla. user posted image  zdej tamaladva spita, tako da bo pol luštno v kuhni....bo na polno dogajalo.  za "večerjo", bolj pozno kosilo,  bomo pa kar po domačem užgali....pire krompir, kisla repica in pečenice. user posted image user posted image  grem zdej dat repo kuhat.

lep božični večer!!!! pa dober tek, ker boste vsi verjetno dobro jedli.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
24.12.2008 15:45:04   
Janey
metiuser posted image user posted image ne sekiraj se..se bo že tam navadil. otrok hitro zgrunta kaj pri komu lahko. ti mej doma kot maš, oni bodo pa imeli po svoje, ziher prav tako dobro za janezka.

evo ati je doma, jaz pojem samo še juho in gremo na kavo s kolegi potem pa k moji mamina božično večerjo. jaka je sitenuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
24.12.2008 15:46:03   
blaža
mesecnica zlata si, ki si poiskala recept za lillchi! oprosti, ki sem bla pozna lillchi.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
24.12.2008 15:50:59   
MetiLu
Mah Suzi to je res en jajc user posted image  sej ga bo pocartala, normalno, sam ne bo pa zraven stala da bo zaspal ... ah, sej bom nehala utrujat s tem ... Doma ga bom pa po starem sistemu dajala spat, k itak ni tok zahteven user posted image  user posted image  žal se bo moral tam drugač navadit user posted image  

Grem zdej kuhat, nardila bom piščančje zrezke v omakci, pa rožce iz pire krompirja ... bom mal improvizirala user posted image  sam solate nimam doma, bo pač spet pesa user posted image

Janez pa še spi user posted image  sam se mi revček zbuja na 20 min ...

Februarka, eno user posted image  da se Larisa hitro pozravi.

Prej sem pozabila, Mery user posted image  za diplomco, pridna si user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
24.12.2008 16:06:37   
mala_pikica
Pozdravljene!

Nisem nič brala za nazaj.

Mesečnica, sem danes dvignila odločbo in sploh niso prave dokumentacije poslali. So jo poslali od nekega fantka Tila, in sploh niso prave diagnoze. Tako, da se grem v ponedeljek pogovorit. Upam, da bo Luna čimprej premagala prehlad, Luka pa je zopet na inhalacijah, se kar ne moremo znebiti tega bronhitisa.

Punce želim vam lep božični večer!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
24.12.2008 16:10:25   
ELMA
Februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lariso ...upam da se čim prej pozdravi , tebi pa en veliki user posted image sem kr žalostna ratala ko sem te bralauser posted image
bogi naši user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
24.12.2008 16:32:16   
Blacky*
Februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lariso.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
24.12.2008 16:36:18   
Blacky*
MetiLu  jaz sem se nehala obremenjevati kako bo v vrtcu. Bomo že... prepustili se bomo toku user posted image user posted image user posted image

Pa ga moram ali božati ali na rokah uspavati ali pa malo po ritki tapkati... vsakič nekaj... pa tudi sam ne je, pa bi bilo kao priporočljivo da sam drži žlico v rokah... mah... bomo se drugo leto s tem ukvarjali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
24.12.2008 16:36:45   
Blacky*
LEP, MIREN BOŽIČNI VEČER ŽELIM VSEM.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
24.12.2008 16:45:58   
bamby
Čer!

Mi smo že čisto pripravljeni na božični večer. Mularijo in deca sem poslala na sprehod, ta cajt bo pa že Božiček prišel in pustil darila pod smrekco. Kmalu bi vse padlo v vodo, daj je Ti mže kmal uprišel nazaj kapo manjat. Me je skoraj na delu ujel user posted image  user posted image . Pol gremo pa na večerjo, pa darila bomo s sabo vzeli. Bo pa božiček pohitel z darili, ker se baje v nečakinjenemu darilu skrivajo jaslice. In božič brez jaslic pa ne gre skupaj, kajne user posted image .
Danes sem pekla božični kruh, popoldan pa še navadni kruh, da bo za čez praznike.

buči, jaz sem spekla samo 1/3 mase, da je ravno za en srnin hrbet pekač, pa je čisto dovolj.

februarka, kaj ima Larisa kakšen bronhitis, ker je Ventulin dobila? Pri nas ga je tudi imel Tim, pa še ni imel eno leto. Po vduhovanju s pumpico je bilo prav vidno boljše. user posted image  za brezskrbne praznike!

Vsem pa želim lepe božične praznike! Praznujte nocoj lepo v krogu svoje družine. Za nas bo praznik še toliko lepši, saj ga letos z nami praznuje en član več.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
24.12.2008 17:07:19   
Februarka08
Hvala punce za user posted image

Ja, bamby, je rekla da je bronhitisuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
24.12.2008 17:59:36   
Februarka08
Evo, mi imamo pa bolj male jaslice...user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2169
24.12.2008 20:17:55   
MetiLu
Čer!
Božična večerja uspela user posted image  Janez že 20 min pančka, midva pa dones kampirava pred TV, sva rekla, da bova probala v dnevni sobi spat (sva napihnila blazino turbo maximus user posted image ), da vidiva, če bo Janez kaj boljše spal, če bo sam v sobi user posted image  upanje umre zadnje user posted image

Lep večer želim vsem user posted image

Nočka 

Neposredna povezava do sporočila: 2170
24.12.2008 20:19:23   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!
Božična večerja uspela user posted image  Janez že 20 min pančka, midva pa dones kampirava pred TV, sva rekla, da bova probala v dnevni sobi spat (sva napihnila blazino turbo maximus user posted image ), da vidiva, če bo Janez kaj boljše spal, če bo sam v sobi user posted image  upanje umre zadnje user posted image

Lep večer želim vsem user posted image

Nočka 

user posted image user posted image user posted image  P ane pozabta čepke za ušesa, pol bo res dobro spaluser posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
24.12.2008 20:20:44   
blaža
 user posted image Vesel Božič in srečno Novo leto 2009!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 24.12.2008 20:22:27 >

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
24.12.2008 20:24:50   
blaža
Kaj delate?

Pri nas oba že spita, meni je Božiček prinesel tako za gret noge pri računalniku, da jih dam not, pa vštekam v elektriko.user posted image  pol pa lahko v miru čvekam.user posted image

Februarkauser posted image , za tvojo tamalo, upam, da bo čim prej zdrava.

Lillchi, ti je ratalo pol nardit Vetrce? Upam, da ja. Oprosti še enkrat, ki ti nisem takoj poslala recepta.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
24.12.2008 20:25:46   
blaža
No jaz sem se že spedenala. Sem se skopala, umila lase in si jih zlikala, pa depilacija, manikur, pedikur,...user posted image

Zdej pa dežuram, če pride mimo dedk Mraz.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
24.12.2008 20:27:07   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

evo marička je bla pridna, diploma napisana, oblekca za zagovor čaka v omari...v januarju se odpredavam in sm konc....

pa dons sm bla tud pridna, hladilnik je poln dobrot, božicni puding, božični kolač in figaro, piščanček plava v marinadi, bova kr mela piščančka po ptujsko in pečenega krompirčka...njami...bomo pa sami trije za božič ker je to tak družinski praznik, žural ga bomo pa za novo leto.

drage moje februarčice:

Vesele božične praznike!

Vsako zimo božič nas razveseljuje,
Energijo svojo v naša srca vnaša,
Skupaj vsa družina vsakič ga praznuje
Enkrat letno, ko opolnoči je maša.
Le ljubezen v naših srcih naj kraljuje.

dragi februarčki vam pa želim da boste na božično jutro ugledali VEEEEELIKOOOOO vrečo daril samo za vas...

hvala!user posted image user posted image user posted image , lepo si napisala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?