Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 7:47:31
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jutro inja2! Je pa naša redna spremljevalka mogoče prepisuje recepte ta ta zadnja je bla ta boljša izjava! Ja kje je pa kej Metka 15?! mogoče ža peče
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 7:51:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jutro inja2! Je pa naša redna spremljevalka mogoče prepisuje recepte ta ta zadnja je bla ta boljša izjava! Ja kje je pa kej Metka 15?! mogoče ža peče Ja to bo to!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 7:54:58
|
|
|
|
ELMA
|
Grem si skuhat...pol pa v trgovino
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 8:03:29
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro včeraj zvečer prišli s kratkega oddiha na Rogli. Imeli smo se naravnost fantastično . bilo nas je 9, tko, da sem se tud nasmučala, pa tekla na smučeh, saj se varušk za našo princess ni manjkalo bil je res pošten oddih trenutno vas nimam časa brat za nazaj, lahko pa samo povem, da smo v teh dneh dobili dva nova zobka (spodnji trojki) in smo tako ponosni lastniki ŽE desetih zob. aja pa kot kaže nam rinejo tud na vrh tako, tole je kratko javljanje, kaj več pa kak drug dan..danes sva gostitelja božične večerje za 13 ljudi (ožja družina, brez mojih staršev )in naju čakajo še vse priprave, pa tud jelka se mora še okrasit ...če to danes zvoziva sva prava kerlca... lep dan vsem, pa lep božični večer želim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 8:32:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Spet super noč samo 1 budnica ob 5.15 in spanje do 7.30 No, jaz sem pol do 8h dremala, ko jo je šel oči končno iskat in k nama crkljat prinesel Zdaj pa je kavica že na mizi, jaz bom pa verjetno za Blažine otroške piškote zamesila potem pa posesam in letim na pošto in v trgovino.....potem pa naredim francosko solato, skuham šunkico, grem na masažo in se vsa fit lotim poznega kosila za nas 3 Aja, pa še nekaj bom delala, F5 stiskala Slaščičarka in Elma, Inja 2 pa se že dolgo pase na naši temi, mislim, da eno mal čekira
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 8:35:29
|
|
|
|
ELMA
|
Pridna Tara Vidiš da ji bolj paše da je v naši lepi deželi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 8:37:45
|
|
|
|
ELMA
|
PAPARICA http://shrani.si/f/1x/5Y/4HkzAUSa/5/paparica.doc Vam da nekatere jo že imate , sem link zasledila , evo in jaz sem ratala vohunka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 8:42:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Blaža na ZS sem ti nekaj poslala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 8:52:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža na ZS sem ti nekaj poslala Maš ZS
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 8:53:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Spet super noč samo 1 budnica ob 5.15 in spanje do 7.30 No, jaz sem pol do 8h dremala, ko jo je šel oči končno iskat in k nama crkljat prinesel Zdaj pa je kavica že na mizi, jaz bom pa verjetno za Blažine otroške piškote zamesila potem pa posesam in letim na pošto in v trgovino.....potem pa naredim francosko solato, skuham šunkico, grem na masažo in se vsa fit lotim poznega kosila za nas 3 Aja, pa še nekaj bom delala, F5 stiskala Slaščičarka in Elma, Inja 2 pa se že dolgo pase na naši temi, mislim, da eno mal čekira , pa upam, da ne mene?! , da ni mož od ktere, pa čekira, če ga opravljamo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 8:55:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar dobro jutro včeraj zvečer prišli s kratkega oddiha na Rogli. Imeli smo se naravnost fantastično . bilo nas je 9, tko, da sem se tud nasmučala, pa tekla na smučeh, saj se varušk za našo princess ni manjkalo bil je res pošten oddih trenutno vas nimam časa brat za nazaj, lahko pa samo povem, da smo v teh dneh dobili dva nova zobka (spodnji trojki) in smo tako ponosni lastniki ŽE desetih zob. aja pa kot kaže nam rinejo tud na vrh tako, tole je kratko javljanje, kaj več pa kak drug dan..danes sva gostitelja božične večerje za 13 ljudi (ožja družina, brez mojih staršev )in naju čakajo še vse priprave, pa tud jelka se mora še okrasit ...če to danes zvoziva sva prava kerlca... lep dan vsem, pa lep božični večer želim Ej, vi pa maste enih zob! , bo lahko že jedla Božično kračo!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 8:56:56
|
|
|
|
blaža
|
Evo zdej sem že vse pospravla, Blaž spi, matija se igra v sobici s kockami. Danes sem ga komaj prepričala, da je ostal doma, ki skozi teži za it v vrtec Je tak družaben človek kot njegova mama.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 9:33:59
|
|
|
|
itata
|
jutro, noči raj ne bom komentirala. sej jakob je bil kar ok, sam je pa moj konkretno zabluzil, pa tko naprej in nazaj. brezveze, da razlagam zdej pa pičimo na morje, moj pa še mal počiva in se bo pol pripeljal, ko se bo odpočil. itak smo mel plan z dvemi avti it dol, ker ima pol še tamalo neki za it iskat, tko da mi gremo on nej se pa sestavi. itak sem jezna neki na njega (pa ne zato k je šel ven, itak gre parkrat na let, č ene štejemo prednovoletne zabave, kjer je bil pa obakrat priden ko angelček in ni nič pil ), včeri pa do konca pol pa sam goflo otresa lepo se imejte, se oglasim čez par dni
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 10:56:39
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, evo mi smo že v savinjski... Val spi, je že od 7 v akciji, pa ga je zjutraj babi prevzela, zdaj si nabira moči. Mami je danes že malo zelenjavo spucala, pa en film gledala... na HBO pa ko dež. Še ko se je moj zbudil in sem mu povedala vsebino so mi solze tekle... Naslov: Suzannin dnevnik. Zdaj malo preberem za nazaj, recepte copy pastam, nato pa jest Meni ni treba nič kuhat , je to domena od dedija
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 10:58:08
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ;Mama Jencili, na ZS sem ti poslala mail pa še meni pošlji tist špeh receptov, če zase kaj najdem.... maš Merci s'il vous plaît jencili... a lahko še jaz prosim za recepte, prosim prosim... sem ti še na zs poslala, če boš slučajno tu spregledala Pa za novo fotko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 11:41:14
|
|
|
|
blaža
|
No mi smo odvozičkali in smo si zmrznili riti. No Blaž ne, ki sem ga ful zavila. Tako lepo zgleda zunaj, pa je res mrzlo. Čisto drugače kot včeraj. Tle v dnevni imam štiri okna in sije ful not sonce cel dan, pa sem mislila, da je toplo kot včeraj, pa ni Nop na zrakcu smo pa vseeno bili. Zdej ša malo, pa gre Blaž spet spat. Prej mi je spal samo 40 min. Magičnih 40.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 11:47:24
|
|
|
|
ella79
|
misar za super dopustek na Rogli. Danes boste imeli pa še pestro... jaz sem bla že v KR, nakupila še neki stvari, šla po avto k se mi včeraj ni dalo, zamesila za piškote, zdej grem na torto pečt, potem pa piškote... pestro lepo kuhajte in pečite danes
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 11:51:29
|
|
|
|
larisa
|
Dan ker božični čas zahteva od mene kup priprav, vas bom samo pozdravila in vam zaželela : IMEJTE PRELEP BOŽIČ SKUPAJ Z VAŠIMI DRAGIMI IN , KI SO PRVIČ LETOS Z NAMI, TER SEVEDA TUDI Z VAŠIMI STAREJŠIMI ŠKRATI, KI BOŽIČKA ŽE POZNAJO. ŽELIM VAM VELIKO DOBROT IN VELIIIIKOOO MIRU, TER LEPO PRESPANO BOŽIČNO NOČ! LUPČKA VSEM FEBRUARČKOM IN FEBRUARČICAM
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 12:11:47
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dan ker božični čas zahteva od mene kup priprav, vas bom samo pozdravila in vam zaželela : IMEJTE PRELEP BOŽIČ SKUPAJ Z VAŠIMI DRAGIMI IN , KI SO PRVIČ LETOS Z NAMI, TER SEVEDA TUDI Z VAŠIMI STAREJŠIMI ŠKRATI, KI BOŽIČKA ŽE POZNAJO. ŽELIM VAM VELIKO DOBROT IN VELIIIIKOOO MIRU, TER LEPO PRESPANO BOŽIČNO NOČ! LUPČKA VSEM FEBRUARČKOM IN FEBRUARČICAM tud jst se pridružujem vsem lepim željam... pozdravčič
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 12:28:44
|
|
|
|
Janey
|
dan mi2 imava pa tak drekast dan, komaj čakam da lubi pride s službe...mali je danes siten ko drek komaj zdaj ko je zaspal sem prišla do hrane..joj ej....ni njegov dan tudi jaz vam želim da lepo praznujete in se imate fino v tem čarobnem prazničnem vzdušju. jaz grem pa še zavit tazadnja darila, sem mogla prej po papir, ker je zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 12:29:44
|
|
|
|
Janey
|
aja sem hotla še to rečt....sem šla v en manjši šopingcenter, ker sem mislila da tam bo najmanj gužve, pa sem komaj se premikala po trgovini....mi je kar slabo kake gužve so pa naj še kdo reče da je recesija....polne vozičke je mel folk
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 12:35:47
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey aja sem hotla še to rečt....sem šla v en manjši šopingcenter, ker sem mislila da tam bo najmanj gužve, pa sem komaj se premikala po trgovini....mi je kar slabo kake gužve so pa naj še kdo reče da je recesija....polne vozičke je mel folk jst se tud zadnje čase sprašujem..zakaj folk jamra...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 12:40:57
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey aja sem hotla še to rečt....sem šla v en manjši šopingcenter, ker sem mislila da tam bo najmanj gužve, pa sem komaj se premikala po trgovini....mi je kar slabo kake gužve so pa naj še kdo reče da je recesija....polne vozičke je mel folk jst se tud zadnje čase sprašujem..zakaj folk jamra... ma ja ne, jaz ne razumem zakaj folk še vedno tolko zapravlja. mi2 sma včasih šla v špar in pustla tam 100 eur na teden, zdaj grema v hofer in dama 50 eur na 10 dni. pa mam lih tak poln hladilnik. pa tudi za božična darila ne razumem zakaj zapravljajo....če nimaš pol pa nimaš, zakaj je treba ne vem jemat kredit da lahko otroku kupiš nekaj, ko pa že itak ima vse. sem kar malo zbedirana kar sem danes videla. res me je presenetilo. ma....bluzim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 13:02:05
|
|
|
|
Janey
|
a ste že vsi družinski?? srečneži
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 13:02:50
|
|
|
|
Janey
|
jaz pač malo smetim tu, ker sem sama, jaka spi, vse sem nardila in vse sem že prešnofala po netu...zdaj pa se lahko čoham dokler se mali ne zbudi in upam, da bo malo bolše volje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?