|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
24.12.2008 7:47:31   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Jutro inja2!user posted image

Je pa naša redna spremljevalka user posted image

mogoče prepisuje recepte user posted image

ta ta zadnja je bla ta boljša izjava!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kje je pa kej Metka 15?!

mogoče ža peče user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
24.12.2008 7:51:39   
blaža

Jutro inja2!user posted image

Je pa naša redna spremljevalka user posted image

mogoče prepisuje recepte user posted image

ta ta zadnja je bla ta boljša izjava!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kje je pa kej Metka 15?!

mogoče ža peče user posted image

Ja to bo to!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
24.12.2008 7:54:58   
ELMA
Grem si user posted image skuhat...pol pa v trgovino user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
24.12.2008 8:03:29   
misar
dobro jutro

včeraj zvečer prišli s kratkega oddiha na Rogli. Imeli smo se naravnost fantastično user posted image user posted image user posted image user posted image . bilo nas je 9, tko, da sem se tud nasmučala, pa tekla na smučeh, saj se varušk za našo princess ni manjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image bil je res pošten oddihuser posted image user posted image

trenutno vas nimam časa brat za nazaj, lahko pa samo povem, da smo v teh dneh dobili dva nova zobka (spodnji trojki) in smo tako ponosni lastniki ŽE desetih zob. aja pa kot kaže nam rinejo tud na vrh user posted image

tako, tole je kratko javljanje, kaj več pa kak drug dan..danes sva gostitelja božične večerje za 13 ljudi (ožja družina, brez mojih staršev user posted image )in naju čakajo še vse priprave, pa tud jelka se mora še okrasit user posted image ...če to danes zvoziva sva prava kerlca...
lep dan vsem, pa lep božični večer želim

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
24.12.2008 8:32:05   
dolenjka
Jutro user posted image

Spet super noč user posted image  samo 1 budnica ob 5.15 in spanje do 7.30 user posted image  No, jaz sem pol do 8h dremala, ko jo je šel oči končno iskat in k nama crkljat prinesel user posted image
Zdaj pa je kavica že na mizi, jaz bom pa verjetno za Blažine otroške piškote zamesila user posted image  potem pa posesam in letim na pošto in v trgovino.....potem pa naredim francosko solato, skuham šunkico, grem na masažo in se vsa fit lotim poznega kosila za nas 3 user posted image  Aja, pa še nekaj bom delala, F5 stiskala user posted image

Slaščičarka in Elma, Inja 2 pa se že dolgo pase na naši temi, mislim, da eno mal čekira user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
24.12.2008 8:35:29   
ELMA
user posted image user posted image user posted image Pridna Tara  user posted image user posted image user posted image
Vidiš da ji bolj paše da je v naši lepi deželi user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
24.12.2008 8:37:45   
ELMA
            PAPARICA

http://shrani.si/f/1x/5Y/4HkzAUSa/5/paparica.doc

Vam da nekatere jo že imate , sem link zasledila user posted image ,
 evo in jaz sem ratala vohunka user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
24.12.2008 8:42:41   
dolenjka
Blaža na ZS sem ti nekaj poslala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
24.12.2008 8:52:04   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Blaža na ZS sem ti nekaj poslala user posted image

Maš ZSuser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
24.12.2008 8:53:01   
blaža

Jutro user posted image

Spet super noč user posted image  samo 1 budnica ob 5.15 in spanje do 7.30 user posted image  No, jaz sem pol do 8h dremala, ko jo je šel oči končno iskat in k nama crkljat prinesel user posted image
Zdaj pa je kavica že na mizi, jaz bom pa verjetno za Blažine otroške piškote zamesila user posted image  potem pa posesam in letim na pošto in v trgovino.....potem pa naredim francosko solato, skuham šunkico, grem na masažo in se vsa fit lotim poznega kosila za nas 3 user posted image  Aja, pa še nekaj bom delala, F5 stiskala user posted image

Slaščičarka in Elma, Inja 2 pa se že dolgo pase na naši temi, mislim, da eno mal čekira user posted image  user posted image

user posted image , pa upam, da ne mene?!user posted image , da ni mož od ktere, pa čekira, če ga opravljamo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
24.12.2008 8:55:11   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

včeraj zvečer prišli s kratkega oddiha na Rogli. Imeli smo se naravnost fantastično user posted image user posted image user posted image user posted image . bilo nas je 9, tko, da sem se tud nasmučala, pa tekla na smučeh, saj se varušk za našo princess ni manjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image bil je res pošten oddihuser posted image user posted image

trenutno vas nimam časa brat za nazaj, lahko pa samo povem, da smo v teh dneh dobili dva nova zobka (spodnji trojki) in smo tako ponosni lastniki ŽE desetih zob. aja pa kot kaže nam rinejo tud na vrh user posted image

tako, tole je kratko javljanje, kaj več pa kak drug dan..danes sva gostitelja božične večerje za 13 ljudi (ožja družina, brez mojih staršev user posted image )in naju čakajo še vse priprave, pa tud jelka se mora še okrasit user posted image ...če to danes zvoziva sva prava kerlca...
lep dan vsem, pa lep božični večer želim

Ej, vi pa maste enih zob!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bo lahko že jedla Božično kračo!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
24.12.2008 8:56:56   
blaža
Evo zdej sem že vse pospravla, Blaž spi, matija se igra v sobici s kockami. Danes sem ga komaj prepričala, da je ostal doma, ki skozi teži za it v vrtecuser posted image  Je tak družaben človek kot njegova mama.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
24.12.2008 9:33:59   
itata
jutro,
noči raj ne bom komentirala. sej jakob je bil kar ok, sam je pa moj konkretno zabluzil, pa tko naprej in nazaj. brezveze, da razlagamuser posted image  zdej pa pičimo na morje, moj pa še mal počiva in se bo pol pripeljal, ko se bo odpočil. itak smo mel plan z dvemi avti it dol, ker ima pol še tamalo neki za it iskat, tko da mi gremo on nej se pa sestavi. itak sem jezna neki na njega (pa ne zato k je šel ven, itak gre parkrat na let, č ene štejemo prednovoletne zabave, kjer je bil pa obakrat priden ko angelček in ni nič piluser posted image ), včeri pa do konca pol pa sam goflo otresauser posted image  
lepo se imejte, se oglasim čez par dni

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
24.12.2008 10:56:39   
Blacky*
dan,

evo mi smo že v savinjski... Val spi, je že od 7 v akciji, pa ga je zjutraj babi prevzela, zdaj si nabira moči.

Mami je danes že malo zelenjavo spucala, pa en film gledala... na HBO pa user posted image user posted image user posted image user posted image ko dež. Še ko se je moj zbudil in sem mu povedala vsebino so mi solze tekle... Naslov: Suzannin dnevnik.

Zdaj malo preberem za nazaj, recepte copy pastam, nato pa jest user posted image user posted image user posted image Meni ni treba nič kuhat user posted image , je to domena od dedija user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
24.12.2008 10:58:08   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

;Mama Jencili, na ZS sem ti poslala mail pa še meni pošlji tist špeh receptov, če zase kaj najdem.... user posted image

mašuser posted image

Merci

s'il vous plaît 

jencili... a lahko še jaz prosim za recepte, prosim prosim...

sem ti še na zs poslala, če boš slučajno tu spregledala

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za novo fotko

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
24.12.2008 11:41:14   
blaža
No mi smo odvozičkali in smo si zmrznili riti. No Blaž ne, ki sem ga ful zavila. Tako lepo zgleda zunaj, pa je res mrzlo. Čisto drugače kot včeraj. Tle v dnevni imam štiri okna in sije ful not sonce cel dan, pa sem mislila, da je toplo kot včeraj, pa niuser posted image  Nop na zrakcu smo pa vseeno bili.user posted image

Zdej ša malo, pa gre Blaž spet spat. Prej mi je spal samo 40 min. Magičnih 40.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
24.12.2008 11:47:24   
ella79
misar user posted image user posted image user posted image user posted image za super dopustek na Rogli. Danes boste imeli pa še pestro... user posted image

jaz sem bla že v KR, nakupila še neki stvari, šla po avto k se mi včeraj ni dalo, zamesila za piškote, zdej grem na torto pečt, potem pa piškote... pestro user posted image
lepo kuhajte in pečite danes user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
24.12.2008 11:51:29   
larisa
Dan

ker božični čas zahteva od mene kup priprav, vas bom samo pozdravila in vam zaželela :

IMEJTE PRELEP BOŽIČ SKUPAJ Z VAŠIMI DRAGIMI IN user posted image , KI SO PRVIČ LETOS Z NAMI, TER SEVEDA TUDI Z VAŠIMI STAREJŠIMI ŠKRATI, KI BOŽIČKA ŽE POZNAJO. ŽELIM VAM VELIKO DOBROT IN VELIIIIKOOO MIRU, TER LEPO PRESPANO BOŽIČNO NOČ!
LUPČKA VSEM FEBRUARČKOM IN FEBRUARČICAM user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
24.12.2008 12:11:47   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dan

ker božični čas zahteva od mene kup priprav, vas bom samo pozdravila in vam zaželela :

IMEJTE PRELEP BOŽIČ SKUPAJ Z VAŠIMI DRAGIMI IN user posted image , KI SO PRVIČ LETOS Z NAMI, TER SEVEDA TUDI Z VAŠIMI STAREJŠIMI ŠKRATI, KI BOŽIČKA ŽE POZNAJO. ŽELIM VAM VELIKO DOBROT IN VELIIIIKOOO MIRU, TER LEPO PRESPANO BOŽIČNO NOČ!
LUPČKA VSEM FEBRUARČKOM IN FEBRUARČICAM user posted image

tud jst se pridružujem vsem lepim željam...

pozdravčič

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
24.12.2008 12:28:44   
Janey
dan

mi2 imava pa tak drekast dan, komaj čakam da lubi pride s službe...mali je danes siten ko drekuser posted image user posted image komaj zdaj ko je zaspal sem prišla do hrane..joj ej....ni njegov danuser posted image

tudi jaz vam želim da lepo praznujete in se imate fino v tem čarobnem prazničnem vzdušju.

jaz grem pa še zavit tazadnja darila, sem mogla prej po papir, ker je zmanjkalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
24.12.2008 12:29:44   
Janey
aja sem hotla še to rečt....sem šla v en manjši šopingcenter, ker sem mislila da tam bo najmanj gužve, pa sem komaj se premikala po trgovini....mi je kar slabo kake gužve souser posted image user posted image pa naj še kdo reče da je recesija....polne vozičke je mel folkuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
24.12.2008 12:35:47   
mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

aja sem hotla še to rečt....sem šla v en manjši šopingcenter, ker sem mislila da tam bo najmanj gužve, pa sem komaj se premikala po trgovini....mi je kar slabo kake gužve souser posted image user posted image pa naj še kdo reče da je recesija....polne vozičke je mel folkuser posted image

jst se tud zadnje čase sprašujem..zakaj folk jamra...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
24.12.2008 12:40:57   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jst se tud zadnje čase sprašujem..zakaj folk jamra...user posted image

ma ja ne, jaz ne razumem zakaj folk še vedno tolko zapravlja. mi2 sma včasih šla v špar in pustla tam 100 eur na teden, zdaj grema v hofer in dama 50 eur na 10 dni. pa mam lih tak poln hladilnik. pa tudi za božična darila ne razumem zakaj zapravljajo....če nimaš pol pa nimaš, zakaj je treba ne vem jemat kredit da lahko otroku kupiš nekaj, ko pa že itak ima vse. sem kar malo zbedirana kar sem danes videla. res me je presenetilo. ma....bluzimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
24.12.2008 13:02:05   
Janey
a ste že vsi družinski?? srečnežiuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
24.12.2008 13:02:50   
Janey
jaz pač malo smetim tu, ker sem sama, jaka spi, vse sem nardila in vse sem že prešnofala po netu...zdaj pa se lahko čoham dokler se mali ne zbudi in upam, da bo malo bolše voljeuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?