Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:05:30
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža zdej pa res grem. Nočko 2. lepo spite
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:06:57
|
|
|
|
Janey
|
mlavla sem ti dovolj napisala?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:10:09
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey mlavla sem ti dovolj napisala? hvala za tvoj odgovor..upam, da bo šlo..izpit imam 26.1.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:10:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, vse mi je šlo u PM ne bom še enkrat, itak vas ne lovim več Grem spat, lepo nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:11:25
|
|
|
|
jencili
|
zakaj mi vn vrže takrat, ko je najdaljši post??? skratka v dveh stavkih. Sm delala piškote ampak samo ene, ker sem mogla dat pol Taja spat. Ta druge bom pa jutri, če mi bo Taj to pustu, ker bova itak sama doma. Moja dva že spita, jst bom šla pa tud počasi za njima, da si nafilam baterije za jutrišnjo večerjo. ups, pa so bli trije
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:12:43
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, vse mi je šlo u PM ne bom še enkrat, itak vas ne lovim več Grem spat, lepo nočko vidim, da nimam samo jst težav - se prec boljše počutim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:13:47
|
|
|
|
mlavla
|
dolenjka za kakšne bolj v izi piškote pa poglej v recepte, ki jih je pošiljala jencili..npr. kakšne čokoladne krogljice, salame itd..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:14:03
|
|
|
|
jencili
|
aja, to sem hotla sam še prej povedat. Da se ne rabim preveč trudit okoli piškotov, ker noben od naju ne je glih sladkega, tko da bom mogla najt še žrtve, ki bojo to v promet spravile - teh pa itak ne zmanjka, ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:16:00
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, vse mi je šlo u PM ne bom še enkrat, itak vas ne lovim več Grem spat, lepo nočko vidim, da nimam samo jst težav - se prec boljše počutim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:16:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Blaža, nimam te knjige, hvala bogu Ella, ti sploh nisi bla z nami, tko da ne sikaj izdajalka Jencili, tko se je pri meni začelo, 1 dan najprej 1 piškote, zdaj imam pa 3 vrste in 1 pecivo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:17:50
|
|
|
|
dolenjka
|
;Mama Jencili, na ZS sem ti poslala mail pa še meni pošlji tist špeh receptov, če zase kaj najdem....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:19:29
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža, nimam te knjige, hvala bogu Ella, ti sploh nisi bla z nami, tko da ne sikaj izdajalka Jencili, tko se je pri meni začelo, 1 dan najprej 1 piškote, zdaj imam pa 3 vrste in 1 pecivo sej pravim... pekla bi že še, sam kdo bo jedu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:20:54
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka uuuuu si pridna dost vas imam za danes želim vsem nočko brez napakic nočko si se nas pa hitro najedla... a si tko zmatrana..? lej jo... gorenjski eh, če sam klobosate jaz tudi rada pečem in posledično rada jem, zato raje ne pečem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:21:20
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ;Mama Jencili, na ZS sem ti poslala mail pa še meni pošlji tist špeh receptov, če zase kaj najdem.... maš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:21:49
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Suzi sem pa upala da se vidimo, in če bo šel tvoj ven, mu jih bom še jaz naložila Aja, pa dajte res kaj uletet na sočka čez praznike Blaža, a tista zapletena reč s pomarančami je meni namenjena Ne se zaje***** daj mi neke ajnfoh piškote s čokolado napopi ti dovolim. bom probala doma kej zlobirat, da bi uletel, če bo res kej sončka. glede čokoladnega pa speči čokoladne polmesce...iz tiste knjigice receptov. simpl, pa dobro.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:22:16
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka uuuuu si pridna dost vas imam za danes želim vsem nočko brez napakic nočko si se nas pa hitro najedla... a si tko zmatrana..? lej jo... gorenjski eh, če sam klobosate jaz tudi rada pečem in posledično rada jem, zato raje ne pečem vsaj veš za koga pečeš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:24:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka uuuuu si pridna dost vas imam za danes želim vsem nočko brez napakic nočko si se nas pa hitro najedla... a si tko zmatrana..? lej jo... gorenjski eh, če sam klobosate jaz tudi rada pečem in posledično rada jem, zato raje ne pečem vsaj veš za koga pečeš sam potem že z slabo vestjo pečem, kaj šele jem eh, zdej pa res grem, se mi ne da več f5 stiskat nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:26:34
|
|
|
|
listek1
|
čer, jest pa sam letam naokol in pol vas komi preberem Celo ratal mi je že mal piškotov spečt, vendar imam namen še v četrtek mal pečt, ker bo še dragi doma, da se bo zabaval z davidom. Sva bila pa danes še na službenem kosilu, babi je pa merkala davida in ga dala tudi ajat. Moram pa zavit še darila, ..... sej bo. Pa škoda mi je bit notr ker je zuni lepo in sem potem rajš zuni s tamalim, doma pa cela bomba po bajti Jencili -pridem na piškote, ne rabiš 2x rečt vidim pa da ste bile vse pridne s peko jest bom pa tud šla počasi v mižule. Mirno nočko punce
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:28:43
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, jest pa sam letam naokol in pol vas komi preberem Celo ratal mi je že mal piškotov spečt, vendar imam namen še v četrtek mal pečt, ker bo še dragi doma, da se bo zabaval z davidom. Sva bila pa danes še na službenem kosilu, babi je pa merkala davida in ga dala tudi ajat. Moram pa zavit še darila, ..... sej bo. Pa škoda mi je bit notr ker je zuni lepo in sem potem rajš zuni s tamalim, doma pa cela bomba po bajti Jencili -pridem na piškote, ne rabiš 2x rečt vidim pa da ste bile vse pridne s peko jest bom pa tud šla počasi v mižule. Mirno nočko punce razen naše hiše, sem mela tebe prvo v mislih a za jutri velja? No, pa sej se bova jutri zmenili
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:33:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ;Mama Jencili, na ZS sem ti poslala mail pa še meni pošlji tist špeh receptov, če zase kaj najdem.... maš Merci
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:36:52
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ;Mama Jencili, na ZS sem ti poslala mail pa še meni pošlji tist špeh receptov, če zase kaj najdem.... maš Merci s'il vous plaît
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:37:08
|
|
|
|
mlavla
|
dolenjka en ZS sem ti poslala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:37:36
|
|
|
|
mlavla
|
jencili..ma pa novo slikco
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:41:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ;Mama Jencili, na ZS sem ti poslala mail pa še meni pošlji tist špeh receptov, če zase kaj najdem.... maš Merci s'il vous plaît
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:42:48
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla jencili..ma pa novo slikco mam ja, sam ne vem zakaj mi tle nobena ni všeč nikol
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?